Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csiklóvibrátor Ardor lust ripple

Ár:
11.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Chisa Novelties
Kiváló minőségű anyagból készített, karcsú kialakítású, puha textúrájú, két motorral felszerelt, a kopogáshoz is hasonlító funkcióval rendelkező, kompakt, könnyen kezelhető csiklóizgató. Kezdők számára is ajánlott. A Lust Ripple Ardor 10 vibrációs mintát és 5 koppintási mintát kínál a célzott stimulációhoz, testreszabható és kellemes élményt biztosítva. Elegáns kialakítása és puha textúrája kényelmes és diszkrét választássá teszi az intenzív élvezethez. Emelje örömét a következő szintre ezzel a szakszerűen megtervezett stimulátorral!
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt. A Csiklóvibrátor Ardor lust ripple jó vétel, díjmentes szállítással is a tiéd lehet, de személyesen is átveheted szexüzletünkben. Bankkártyával is fizethetsz. Teljes diszkréció és biztonság! Az Intim Center 1989 óta nyitva van, és árulja a Csiklóizgatók kategória termékeit. A szex és erotikus segéd eszközök fejlődésével, a nemiség alakulásával együtt változik, ne legyenek kétségeid!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 11 - 15
Speciális jellemző vízálló
Szín Rózsaszín
Termék címkék: csiklóizgató, nőknek, vibrátor

Keresés