Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vagina masztrubátor Fresh innocence Savanah

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: NMC

Bőrszerű anyagból készített, belsejében is realisztikus kialakítású, vaginát formázó testnyílással ellátott egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. A Fresh Innocence Masturbator 6 Savanah csábító, valódi formájú és valódi tapintású vaginával, a legpuhább textúrában a tökéletes és érzéki utazás érdekében.
Ez a szuper szerelmi átjáró teljesen meghosszabbított alagúttal rendelkezik, szilárd textúrájú gerincekkel, mély és vágyakozik a kiváló fogásra és lovaglásra.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ez a Young Love Stoker a világhírű Loveclone RX anyagból készült. Ez azt jelenti, hogy úgy érzi, mint az igazi; lágy, érzéki és hívogató. Ezeknek a strokereknek egy speciálisan kialakított alagútja van, tele csomókkal, amelyek stratégiailag vannak elhelyezve a fokozott izgalom, intenzitás és öröm érdekében. A legtöbb péniszmérethez nyúlik, higiénikusak és könnyen tisztítható. Könnyen megfogható kialakításúak és nagyon valósághű hüvelynyílással rendelkeznek. Élvezze az első alkalmat, újra és újra.

Olyan érzés, mint az első alkalom és alkalommal! Ez a Young Love Stoker a világhírű Loveclone RX anyagból készült. Ez azt jelenti, hogy olyan érzés, mint az igazi; puha, érzéki és hívogató. Ezek A strokeers speciálisan kialakított alagútja tele van csomókkal, amelyek stratégiailag vannak elhelyezve a fokozott izgalom, intenzitás és kéj érdekében. átlagosan hosszúak, de a legtöbb péniszmérethez illeszkednek, higiénikusak és könnyen tisztíthatók. Könnyen fogható kialakítással és nagyon valósághű hüvelynyílással rendelkeznek. Élvezze az első alkalommal, újra és újra.

 

Külső raktáron Igen
Anyag TPR
Átmérő 7 - 7,9
Hossz 11 - 15
Termékcsoport vagina
Szín Testszínű

Gyártói leírás

Friss ártatlanság csábító és valódi alakú hüvely, amely szuperpuha anyagból készült a végső érzéki utazáshoz. Szuper szerelmi átjáró teljesen meghosszabbítható alagúttal, amely teljesen befogadja a péniszét. A szilárd textúra merevséget és szilárd fogást biztosít a kiváló kezelhetőség érdekében.

Keresés