Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Glass romance rózsaszínű üvegdildó

Ár:
8.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy
Az üvegdugó mindig érdekes lehetőség, akár kezdő, akár szakértő az anális szexben. A Lovetoy Glass Romance egy elegáns és kifinomult sima anális dugó, amely serkenti és fokozza az anális élvezetet. Kúpos hegye, alapja a dugó jobb kezelhetőségéért és enyhe görbülete van. Mivel teljes egészében üvegből készült, fűthető vagy hűthető, hogy maximális élvezetet nyújtson a behatoláskor. Fedezze fel az anális maszturbáció erejét most.
A behatolás előtt kenje meg. Méretek: 18,5 cm hosszú, 3,6 cm vastag (hozzávetőleges méretek).
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Higiénia: Használat előtt és után mossa le enyhe szappannal és vízzel, szárítsa meg papírtörlővel vagy hagyja természetes módon megszáradni. Ha megszáradt, tárolja az eredeti csomagolásban. Ne ossza meg és ne tegye ki 50°C feletti hőmérsékletnek.

Gondoskodás: Használat előtt és után mindig fertőtlenítsen. Gyermekek elől elzárva tartandó. Tartsa távol a túlzott hőtől és fénytől. Használat után nejlonzacskóban tároljuk, ne csomagoljuk papírba.

Javaslatok: síkosító használata javasolt. 

Más hasonló termékek is vannak 8.000 Ft körüli árban, de ez egy jó vétel. A vásárlás eldöntésben segíthet, ha informálódsz, ajánljuk neked a szexshop cikkeket és erotikus érdekességeket. 
  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. 

INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Átmérő (cm) 3,6
Szín Rózsaszín
Anyag Üveg
Hossz (cm) 18,5
Speciális jellemző vízálló

Keresés