Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tölthető nyuszi vibrátor rózsaszínű - Grabbit mini dolce 19 cm

Ár:
38.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: G-Vibe

Ha készen állsz arra, hogy megvásárold az új kedvenc vibrátorodat, készen állsz arra, hogy találkozz a G Vibe G-Rabbit minijével. A tökéletes G-pont hangulat, a GRabbit mini 3 erőteljes motorral büszkélkedhet, amelyek közül az egyik a csomagtartóban található a csúcson, hogy stimulálja a G-pontot, és két motor, amelyek a kis fülekben találhatók, hogy stimulálják a csiklót. A Grabbit mini akár 4 órán keresztül is bírja egyetlen töltéssel.
Most élvezheti a 3 erős motor erejét és a 6 új rezgési módot. A GRabbit mini vibe kombinálja a behelyezhető hüvelyi vibrátort a csikló szexjátékkal a luxus kettős egyidejű stimuláció érdekében. Kiváló minőségű, Bioskin anyagból készített, 3 motorral felszerelt, 6 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont izgatására kialakított, csiklóizgatóval kiegészített vibrátor. A két motor a csiklóizgató egy fülében, a harmadik a vibrátor hegyében van elhelyezve. Méret: 19 x 3,5 cm.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kialakításának köszönhetően egyidejű stimulálást biztosít a G-pontnál, csiklónál. A Bioskin anyag egyik jellegzetessége, hogy gyorsan testhőmérsékletre melegszik. Vízbázisú síkosító javasolt. A G-Rabbit mini ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a használatát. A 6 rezgésmód az enyhe remegéstől az intenzív rezgésekig terjed. A Gvibes forradalmian új Bioskin anyaga olyan érzést kelt és reagál, mint az emberi bőr és hús. A lehető legközelebb van az emberi testhez

Ha megrendeled a Tölthető nyuszi vibrátor rózsaszínű - Grabbit mini dolce 19 cm árut, gyorsan elkészítjük a csomagot és diszkrét csomagolásban kapod meg. Semmi nem utal a tartalomra.

Külső raktáron Igen
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 0 - 5
Hossz 16 - 20
Szín Rózsaszín

Gyártói leírás

Menj előre, és érezd jól magad a kádban vagy a zuhanyban a G-Rabbit minivel, 100% -ban vízálló és merülő. Minden G-vibe szexuális játék kiváló minőségű, orvosi minőségű, testbiztos szilikonból készül. Ha készen áll az új kedvenc megvásárlására vibrátor, ismernie kell a GVibe G-Rabbit minijét. Legjobb rezgés G-pont, a GRabbit mini három erős motorral rendelkezik, amelyek közül az egyik a test fejében található, hogy stimulálja a G-pontot, és kettő A többi motort a kis fülekbe helyezték, hogy stimulálja a csiklót. A Grabbit mini akár négyig működik és működik óra egyetlen töltéssel.

Most élvezheti a három nagy teljesítményű motor erejét és Számos új rezgési mód. GRabbit mini hangulata kombinálja a behelyezhető hüvelyi vibrátort egy csiklójátékkal, luxus kettős egyidejű stimuláció biztosítása. Lehet legyen a legjobb új G-pont vibrátor és csiklómasszírozó egyben Kiváló minőségű szexuális játékszer? Úgy gondoljuk, hogy igen.

Nyugodtan szórakozzon a fürdőkádban vagy a zuhanyzóban a GRabbit segítségével mini, amely 100% -ban vízálló és nem fél a hőtől fürdő. Minden Gvibe szexuális játék magas minőségi orvosi szilikon, biztonságos a test számára. A GRabbit minit az Ön kényelmét szem előtt tartva tervezték, és tiszta öröm. A GVibe Bioskin anyaga puha és valósághű, és a GRibbit mini fogantyú könnyű fogást biztosít szög. A G-nyúl mini mágnesessel rendelkezik Töltő.

A G-Rabbit minit az Ön kényelmét és tiszta élvezetét szem előtt tartva terveztük. A G-Vibe Bioskin anyaga puha és élethű, a GRibbit mini fogantyúja pedig minden szögből könnyen megfogható. A G-rabbit mini mágneses töltővel rendelkezik. Londonban tervezték.

Felhívjuk! Ez egy higiéniai termék, és nem küldhető vissza, ha a csomagolást felnyitották.

Keresés