Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Nyelvecskés csiklóizgató melegítő funkcióval - Her silicone fun tongue purple

Ár:
32.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - Fantasy For Her

Ez az innovatív, nyelv alakú vibrátor tökéletes választás azok számára, akik az intenzív, célzott stimulációt keresik. Az elegáns, lila színű nyelvforma nemcsak vizuálisan lenyűgöző, de ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy pontosan ott nyújtson élvezetet, ahol a leginkább vágyod.

A Her Silicone Fun Tongue csiklóizgató rugalmas, bőrbarát szilikonból készült, amely selymesen puha érzést nyújt a bőrön, miközben elég erőteljes ahhoz, hogy mély, rezgő stimulációt biztosítson. A vibrációs funkciók több sebességet és ritmust kínálnak, így könnyedén megtalálhatod a számodra legélvezetesebb beállítást – legyen az finom, gyengéd kényeztetés vagy intenzív, erőteljes lüktetés.
A vízálló kialakításának köszönhetően akár a zuhanyzóban vagy fürdőben is élvezheted a használatát.

A Her Silicone Fun Tongue csiklóizgató nemcsak egyedülálló élményt nyújt, hanem ideális választás pároknak is, akik extra izgalmat szeretnének csempészni az együttlétekbe. Célzott klitoriszstimulációja és dinamikus vibrációs képességei garantálják a felejthetetlen pillanatokat.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Bőrbarát anyagból készített, 7 rezgési funkcióval rendelkező, melegítő móddal kiegészített, nyelv formáját idéző izgatóban végződő, ergonómiailag kialakított intim eszköz.

Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Ha mégsem online vásárolnál, üzletünkben eladóink már több éve foglalkoznak erotikus termékekkel, így bármilyen kérdésre szakszerű segítséget tudnak nyújtani.
Ezzel a termékkel fejlesztheted szexualitásod akár önkielégítésről, akár szexről van szó.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 1,6 - 2,4
Hossz 11 - 15
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Keresés