Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A síkosítók rendszeres használata káros lehet a testre?

A síkosítók rendszeres használata káros lehet a testre? Nincs olyan kutatás, amely arra utalna, hogy a nők túl sok síkosítót használnak, vagy hogy a test allergizál a síkosításra. Vannak érzékeny hüvelyű nők, ők használhatnak speciális antiallergén ph semleges termékeket.
Számos tényező befolyásolhatja a természetes síkosság szintjét. A hormonális fogamzásgátlás az egyik ilyen. Néhány nő úgy találja, hogy a hormonális fogamzásgátlók csökkentik libidójukat vagy izgalmukat, ami kevesebb kenést eredményezhet. Mivel a különböző fogamzásgátlók különböző szintű hormonokat tartalmaznak, érdemes megpróbálnia alacsonyabb dózisra váltani, vagy nem hormonális fogamzásgátlókat keresni.

A cukorbetegség, a depresszió és a stressz további tényezők, amelyek befolyásolhatják a nemi vágyat, és sok nő tapasztalja a menopauzával járó hüvelyszárazságot. A magas vérnyomás vagy bizonyos gyógyszerek, beleértve a vény nélkül kapható allergiás gyógyszereket is, hüvelyszárazságot okozhatnak. Egyesek azt is állítják, hogy óvszer használata esetén kevesebb kenőanyag keletkezik.

A test keringési rendszerének egészségének támogatása és a természetes folyamatok, köztük a kenőanyag felszabadulásának egyik módja a rendszeres testmozgás. Az erek megfelelő működőképességének fenntartása azt jelenti, hogy a nemi szervek könnyebben megtelhetnek vérrel. Ez arra kényszeríti a plazma apró cseppjeit, hogy áthaladjanak a hüvely falain, létrehozva a nedvesség érzetét, amelyet alább érez. Ugyanígy a kismedencei izmok Kegel-gyakorlatokkal történő edzése is hasznos lehet. Valószínűleg nem árt, ha megbizonyosodik arról, hogy a szex előtt izgatott vagy, és az előjátékra szánt idő nagyszerű módja annak, hogy küzdeni kezdj a természetes kenés hiányával.

  • Síkosítót használni teljesen normális. Vannak, akik úgy gondolják, hogy a síkosító használata megszakítja a szexet, mások pedig azon aggódnak, hogy vajon a partnerük mit gondol róluk, ha saját magukat kenegetik. Ez teljesen normális dolog, amit nagyon jól beépíthetsz egy huncut éjszaka kellékei közé. Kérd meg a párod, hogy segítsen a kenegetésben, és így már biztos nem fog furcsán nézni, inkább totál begerjed.

És nincs semmi baj a csúszás fokozásával mesterséges kenéssel. A vízalapú kenőanyagok működnek a legjobban. Az olajalapú kenőanyagok egy másik lehetőség, de óvszerrel nem biztonságos használni. Vigyen fel egy csepp vízalapú kenőanyagot az óvszer belsejébe, hogy növelje a pénisz örömét (túl sok ilyenkor lecsúszhat az óvszerről, ezért hagyja, hogy az óvszer kívül maradjon). A sok kenőanyagban található glicerin bizonyos esetekben irritálhatja a hüvelyt, ezért ha viszketést érez, próbáljon ki glicerinmentes kenőanyagot.

  • Vannak, akik az élvezetet fokozzák vele, vannak, akiknek szükségük van rá vaginaszárazság miatt, mások az anális szexhez veszik igénybe, mint azt tanácsos is. Sokan azonban nagyon tévesen úgy hiszik, a síkosító használata kiváltja az előjátékot, miközben valójában arra kellene törekedni, hogy a nedvesedés természetes módon következzen be.

Utazás vagy spontán felhasználás esetén érdemes megfontolni egy kenet tasakot. Hihetetlenül hordozhatóak! Ha ezek egyikét a zsebében tartja, semmilyen körülmények között nem marad kenés nélkül. Ne feledje, nem szabad hagynia, hogy a természetes kenés hiánya korlátozza a szex spontaneitását vagy mennyiségét.

Keresés