Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A szex haladó megújítása, 20 egyszerű módszer amivel feltüzelheted a vágyat

A szex haladó megújítása, 20 egyszerű módszer amivel feltüzelheted a vágyat

Egy egészséges embernek érdeklődnie kell a szex iránt, és élveznie kell! A társadalom elvárja, hogy legyen szexuális vágyad, használd azt a rendesen. Szenvedélyes és érzéki legyél, de racionálisnak kell maradnod, készen kell állnod a szexre, de csak megfelelő környezetben. De szex nem ilyen séma, azon folyamatosan újítani kell, erről szexblogunkban sokat olvashatsz!

Kisebb változtatások is szenvedélyt adhatnak a kapcsolathoz. Csábítsátok egymást valami új dologgal! Próbáljatok ki új kényeztetési technikákat, a lényeg, hogy gyakran legyen valamilyen újdonság, így minden adandó alkalommal alig fogjátok várni, hogy ágyba bújjatok.

Szexting
A szexting, vagy az erotikus fotók cseréjével való őszinte levelezés kiváló előjátékként szolgál, lassan táplálva a kölcsönös szexuális érdeklődést. Meg lehet csinálni még a szomszédos szobákban ülve is, vagy egymás mellett fekve a kanapén. Csináltál már ilyet? Annál jobb. Itt az ideje elkezdeni.

Változtassa meg a helyzetet
Nem is kell bárhová mennie, vagy pénzt költenie a szállodai apartmanokra. Olyan helyek vesznek körül,ahol szexelhetsz. Olyan mennyiségben, hogy könnyebb felsorolni azokat a helyeket, ahol veszélyes vagy tilos ezt megtenni (játszótér, óvoda, temető). 
A fajta már a hálószoba küszöbén kezdődik - a konyhaasztalon, a zuhanyzóban vagy akár egy széles ablakpárkányon. Csak a szenvedély illeszkedésében próbálja meg ne felejteni a biztonságot, hogy a kísérlet ne érjen véget eséssel.

Vessetek egy pillantást a szexboltra együtt
Talán zavarban voltál, hogy egyedül kezdeményezz? De ti ketten elszakadhattok a gátaktól! A tartomány és a vásárlás részletes tanulmányozása blogunkban fontos, aztán ne álljatok meg. Nézzetek be budapesti szexshopunkba, vásároljatok személyesen.És alkalmazza az összes szexuális játékot és egyéb vásárlást a rendeltetésszerűen, legalábbis nem egy este alatt.

A vásárlás élényét élőben tapasztaljátok meg. Alapvetően azok az emberek vásárolnak személyesen egy szexboltban, akik szeretik, igénylik az előzetes vizuális és fizikai kontaktust a kiválasztott örömszerző tekintetében. A szexboltokban rengeteg minta, bemutató termék van a polcokon, amit megtudsz fogni, tapintani, bekapcsolva egy vibrátort megtapasztalva a vibráció erősségét, intenzitását, átfogó képet kapsz a valós méretekről és még sorolhatnám azt a számtalan sok előnyt, amit egy online szexshop esetében nem kaphatsz meg.

A személyes kommunikáció során sokkal több rejtett igényről, elvárásról kapunk információt, amit a mögöttünk lévő 18 év tapasztalatával kombinálva, biztosan a számodra megfelelő szexkelléket fogjuk javasolni, bemutatni.

Válasszon másik időpontot
A szex elsősorban az esti és éjszakai szexhez kapcsolódik. De ekkorra sokan fáradtnak érzik magukat, különösen egy kemény napi munka után. De reggel, jó alvás után, az intimitás sokkal több örömet és hasznot hozhat. Úgy gondolják, hogy a reggeli szexeléggé képes a töltésre, termelékenyebb immunitás helyettesítéshez.

Adjon hozzá adrenalint
Sokan bosszantják a filmjeleneteket, amelyekben a karakterek a veszély pillanatában szexelnek - ahelyett, hogy minden lábukkal futnának. Sem a vulkán kitörése, sem a zombik inváziója, sem a kábítószer-kereskedők lövöldözése nem akadályozhatja meg, hogy a szerelmesek összeolvadjanak az extázisban.

És ez nem csak az őrült forgatókönyvírók találmánya! A kockázatnagyon izgalmas. Semmiképpen sem bátorítjuk Önt arra, hogy orgazmust kergessenegy olyan autóban, amely 100 km / h sebességgel fáj. Az adrenalinszintet még otthon is könnyű emelni, ha fennáll annak a veszélye, hogy a vendégek vagy rokonok elkaphatják.

Vásásroljon fehérneműt
Önmagában a fehérnemű kipróbálása és vásárlása a megfelelő hullámhoz igazodik. Ezt együtt is megtehetitek. Egy másik lehetőség az, hogy meglepetést rendezzen egy könnyű sztriptíz és egy új bemutatásával.

Hozzon létre romantikus légkört
A vacsora és az alvás közötti rendszeres egészséges szex gyorsan házimunkává válik. Legalább néha megteremti az ünneplés érzetét a "fiziológiai szükséglet" körül. Romantikus vacsora, gyertyák, lassú tánc – mindez még mindig működik, bár egyidős a világgal.

Nézzen erotikus filmeket
Először is tanulhatsz valami újat. Másodszor, a gyönyörű erotikus jelenetek álmos vágyat ébresztenek. Azonban nem mindegyiket érdemesmegismételni.

Ossza meg fantáziáit
Az erotikus fantáziák feszegetik annak határait, amit korábban megengedtél magadnak a hálószobában. Az emberek különféle váratlan dolgokról álmodnak: az érzéki sarokmasszázstól a szexig a tengerparton négyesével.
A titkos vágyakról szóló őszinte beszélgetések segítenek jobban megismerni egymást, és afrodiziákumként viselkedni. És nem szükséges mindezt életre kelteni. Különösen, ha valami elfogadhatatlanról beszélünk egy partner számára. Ha nem megy szóban,  írja le!

Játssz szerepjátékokat
A szerepjátékok lehetővé teszik, hogy rögeszmés szexuális fantáziákat valósítson meg hűtlenség és az azt követő válás nélkül, a vagyonmegosztással. Azonban nem mindig és nem mindenkinek sikerül meggyőzően belépnie a képbe. Ezért kezelje azt, ami történik, egy adag humorral. Ha nem tudsz izgulni, legalább érezd jól magad.
Képzeld el például, hogy nem ismeritek egymást. Flörtöljetek és csábítsátok el egymást, mintha először találkoznátok. És nem tudod, hogy látjátok-e egymást egy szenvedélyes éjszaka után. A szerepjáték ezen verziója nem is igényel ruhát. Csak kapcsolja be a képzeletét.

Végezzen erotikus masszázst
Az erotikus masszázs lehetővé teszi, hogy új "forró pontokat" nyisson meg a partner látszólag jól tanulmányozott testén. Ébreszd fel magadban a kutatót, és ott ébred a szenvedély.

Próbáljon ki különböző érintéseket
Számos módja van a tapintható érzések diverzifikálásának - mind azelőjáték, mind a nemi közösülés során. Például könnyedén megsimogathatja egymást tollakkal, vagy jégkockákkal gerjesztheti a receptorokat.

Bekötött szemmel
Még mindig a Szürke 50 árnyalata című filmből. Amikor nem látsz semmit, a többi érzékszerv felerősödik, hogypótoljaa vakságot. A szem körüli bekötött szem különösen érzékenyvé teszi a bőrt az érintésre. És az ismeretlen adrenalint ad hozzá és növeli az izgalmat.

Zene hozzáadása
A zene a megfelelő hullámra hangolódik, és beállítja a mozgások ritmusát. Készíthettek együtt szexi lejátszási listát, vagy használhatjátok a lifehackeregyik lehetőségét.

Ne légy félénk a hangokkal kapcsolatban
A zajos sóhajtozás, a nyögés és a sikoltozás szex közben teljesen normális. Ne tartsd magadban a "szenvedély hangjait". Kevés dolog kapcsolja be jobban, mint az a felismerés, hogy partnere elveszíti az irányítást az örömtől.

Ne felejtsük el a szagokat
Sok szag kellemesen izgatja a szaglóreceptorokat, és ezáltal újdonságot hoz a szexuális érzésekhez. Az illatok tetején afrodiziákum hatású - zsálya, levendula, szantálfa, ylang-ylang, ginzeng. De választhatsz valamit a sajátodból. A forrás parfümök, gyertyák vagy olajok. A lényeg az, hogy ne keverjünk túl sok szagot, hogy ne kapjunk fejfájást.

Kísérletezzen testtartásokkal
Még a behatolási szög kissé megváltoztatása is váratlan és fényes eredményt érhet el. Ne légy lusta, hogy próbáljon ki különböző pozíciókat, vagy kísérletezzen a szokásosakkal, párnákkal és szexuális játékokkal. Ez egy szinte kimeríthetetlen terület a felfedezéshez és az örömhöz.

Mester tantrikus szex
Igen, előkészítést igényel. Rá kell hangolódnia atantrikus szexre, és egy kényelmes szabadnapot kell szentelnie neki. Tehát lesz valami, amiről álmodhat egész héten, és utána emlékezni fog.

Adja meg a tilalmakat (és szegje meg őket)
A szenvedély visszahozásának egyik bevált módja az, hogy ideiglenes tabut vezet be a rutintevékenységekről. Például húzd át a misszionáriusi testtartást egy hónapra. Vagy fogadja el, hogy a következő 10 napban csak csókok állnak rendelkezésére, és kategorikusan lehetetlen folytatni a szexet. A tilalom ténye, mint tudják, izgalmasan működik. Valószínű, hogy nem fog olyan sokáig tartani. És ez jó dolog!

Vigyél egy kis perverzitást a szexbe, és ne rutinból csináld

Csak ne kínáljon a lánynak az első randevún ezt a szórakozást egyszerre.
- Szexeljen webkamera előtt. A filmforgatáshoz maszkot, vagy álarcot helyezhetek a fejetekre..
- Próbáld ki a verést. A közvélemény-kutatások szerint5 oka van annak, hogy egy lány azt akarja, hogy megverje. Kezdje könnyű pofonokkal, és ha nincs ellenvetés, akkor eszközöket vezethet be a játékba - például hajkefét vagy nedves törülközőt.
- Előjáték egy taxiban. Legalább azt ellenőrizze, hogy milyen mértékben érheti el, amíg a sofőr le nem dobja, vagy jó tanácsokkal be nem száll.
- Hányszor olvastad már, hogy milyen csodálatos dolog a szabadban szexelni? Akkor miért nem tetted még meg?
- Harapd meg. Nem annyira (elvégre nem a Bárányok hallgatnak remake-je), de elég tapintható. A legjobb harapási helyek a fenék és a nyak. Ott van, hogy a férfi vadon élő állatok megharapják a nőstényeiket.
- Ahová általában egy ujját teszi be, próbáljon meg kettőt, hármat vagy négyet beírni.
- Adj a lánynak egy selyem nyakkendőt és hagyd, hogy bekötött szemmel tegyen veled, amit csak akar.
- Kérje meg partnerét, hogy szex közben helyezze be az ujját a végbélnyílásába. Legalábbis meg lesz győződve arról, hogy valójában nem bírja ezt, és a szexológusok nyilvánvalóan hazudnak, biztosítva, hogy ott, belül van egy férfi analógja a női G-pontnak, amelynek stimulálása teljesen fantasztikus érzéseket okoz az orgazmus során.
- Menj a barátnőddel meglátogatni vagy vásárolni, minit viselve rajta, és nem viselve fehérneműt. A komplex páros manőverek szükségessége a felkelésre, leülésre vagy hajlításra tett kísérletei során mindkettőtöket olyan állapotba hozza, hogy talán nincs is ideje hazaérni.
- Borotválkozzon meztelenül minden intim területen. 
- Vegyél egy lánynak szerepjáték jelmezt. A légkör biztosan megfelelő szexuális módon állítja be.

Keresés