Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

szex

szex

2021. 03. 02. 11:57:48
A férfiaknak is vannak félelmeik, itt az ideje a férfiak problémáit felfedni. Most megtudhatjuk, hogy vannak a dolgok a szex, a komplexek és a félelem között az emberek férfi része között. Néhány embernek önkéntelenül is felmerülhet egy kérdése: Van, hogy félnek a férfiak a szextől? Hidd el, tudnak! A férfi félelmek száma pedig versenyezhet a női félelmekkel. 
2021. 03. 02. 11:00:00
Minden nőnek megvan a saját félelme, amely időszakonként megmérgezi az életet, és nem teszi lehetővé a megfelelő pihenést vagy felszabadulást. Valaki egész életen át kíséri a félelmet, valaki egy bizonyos életkorban megbotlik és elsajátítja, és van, aki egyszerre nem egy, hanem több félelem tulajdonosa. Félhet bármitől, legyen az sötétség, mélység, magasság, kutyák, rovarok, zárt terek és végső soron a halál. Mindannyian félünk valamitől. 
2021. 02. 25. 15:22:36
Anális szexet akarnak tőled, és nagyon ijesztőnek tűnik. De tudod, hogy ugyanakkor emberek milliói élvezik. Annak érdekében, hogy ne féljünk, érdemes egyedül próbálkoznunk. Könnyű megtenni, és a szenzációk sokszínűségükkel lenyűgöznek.
2021. 02. 04. 10:00:00
A férfinak szex kell, a nőnek szerelem írja a nők blogja. Ha a férfi mindent megkap a szexben, akkor imádni fogja a nőjét, a tenyerén hordozza, még el is mosogat a kedvéért. Ajándékokkal, kedvességgel halmozza el. Ha nincs szex, akkor jönnek a viták, duzzogások, más nő felé kacsingatás. A szerelem színtiszta vegytan, tudományos magyarázattal élve e bódult állapot a dopamin, az oxitocin, a tesztoszteron, az ösztrogén és a norepinefrin műve, amelyek az állatvilág emlőseit is ugyanúgy párkeresésre ösztönzik.
2021. 02. 24. 07:56:21
Gyakori kérdés, hogy erotikus masszázst helyesen hogy adjunk a párunknak? Sokféleképpen lehet intim intimitást intenzívebbé és érzékibbé tenni. Az egyik leghatékonyabb lehetőség az erotikus masszázs a szex előtt. Komolyan diverzifikálja az előjátékot, megfelelő hangulatot teremt a párnak, környezetet teremt, és ami a legfontosabb: javítja a vérkeringést, fokozva ezzel az összes későbbi érzést.
2021. 02. 19. 06:58:36
Hogyan adjunk szopást, és legyünk istennők az orálszexben? A lányok egyre inkább azon gondolkodnak, hogyan kell jól szopni? Körülbelül tíz évvel ezelőtt ezt a témát kínosnak tartották, és sokak számára ez egy igazi tabu volt, de a szexipar fejlődése és a sztereotípiák elleni küzdelem munkáját végzi, és egyre többen nem haboznak egyre többet keresni. új lehetőségek arra, hogyan lehet szórakozni és orálszexben kellemes partnerré tenni.
2021. 02. 16. 07:51:25
A kitágult vagina, megereszkedett hüvely a nemi élet minőségét rontja, hátrányos a nő és a partner számára is. Mielőtt szóba kerül orvosi hüvelyi reprodukció vagy lézeres kezelés, próbálja ki a szexpatikánkba kapható vagina szűkítő készítményeket melyek alkalmasak a hüvely szűkítésére. A hüvely és medence izmait gésagolyókkal erősítheti, és intim tornával.
2021. 02. 16. 04:36:23
A női szekrényben található vibrátoros szexuális játékok egészen más okokból jelennek meg. Valaki giccses ajándékot kap a barátaitól, valaki jó szándékkal vásárolja meg a vibrit meg egy internetes áruházban, valaki változatosságra vágyik a szexuális életében, valaki váláson megy keresztül, és valaki nem kap meg mindent, amit szeretne az ágyában az emberével.
2021. 02. 06. 03:00:14
Ebben a cikkben kiderül minden, amit tudni kell ahhoz, hogy felizguljon egy lány orgazmusba hozza és teljes mértékben kielégítse a nők túlnyomó többségét. Nem kell hónapokig tartó kemény edzés. Mindössze annyit kell tennie, hogy megszabaduljon a szexuális teljesítményével, az állóképességével és a péniszméretével kapcsolatos előítéleteitől, mivel ezentúl ez nem számít Önnek vagy barátnőjének.
2021. 02. 05. 05:35:02
Hogyan lehet megváltoztatni nemi életet a házasságban? Szinte az összes pár előbb-utóbb arra gondol, hogyan lehetne színesebbé tenni a nemi életet, felébreszteni a régi vágyat és tüzet. Ez természetes, mert az idő múlásával a szex ugyanazzal a partnerrel rutinná válik, és ezen csak tudatosan lehet változtatni.

Keresés