Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

szex

szex

2020. 12. 04. 00:00:00

A felvilágosult 21. század és a szexuális felszabadulás ellenére sokak számára a BDSM rövidítést jelentésben azonosnak tekintik a BDSM kapcsolattal. Kétségtelen, hogy ez a kapcsolat, amely De Sade márki és Sacher-Masoch nevét vette fel, szerepel e betűkombináció dekódolásában, de korántsem fedi fel teljesen gazdagságát. Szexshopunk a legjobb BDSM szexjátékszerekkel teszi jobbá a műfaj kedvelőinek élvezetét.

2020. 12. 01. 02:00:00

A titkos fantáziáiról való nyílt beszéd nagy lépés lehet a párkapcsolatban. Ez megmutatja a bizalom növekedését, a hajlandóságot a kiszolgáltatottságra és az új dolgok közös felfedezésének vágyát. Sokan különböző szerepeket töltenek be a szex során, amelyet gyakran szerepjátéknak neveznek. A szerepjáték egyik példája, ha a barátod arra kér, hogy legyél agresszívebb és durvább vele szemben szex közben. Amikor az egyik partner erőteljesebb szerepet játszik, akár ütéssel, fogással, harapással stb., akkor dominánsnak, a másik partner pedig engedelmesnek nevezhető. A kapcsolatokban a dominancia és fájdalom ezen dinamikája a BDSM szex kategóriájába tartozik: rabság, fegyelem, uralom, alávetettség, szadizmus és mazochizmus.

2020. 11. 29. 14:00:00

Tisztelgés a divat előtt, vagy objektív szükségszerűség a sok szexshop Magyarországon? Egy komoly jelenség, egy szexbolt Budapesten ami 1989-ben nyitott és hamarosan, sikeresen és gyorsan asszimilálódott népünk mentalitásával. Ez idő alatt a felnőtt polgárok döntő többsége legalább egyszer felkereste az INTIM CENTER szexshopot. Néhányan egyszerűen kielégítették kíváncsiságukat, mások pedig rendszeres vásárlók lettek az ilyen erotikus üzletekben, és már nem tudják elképzelni intim életüket apró örömök nélkül, amelyek nagy élveztet okoznak.

2020. 11. 04. 12:00:00
Mit lehet tenni egy straponnal? Cikkünkben megint hátsó nézetek? Igen, szeretnék nektek egy kis meglepetést okozni. Gondoltad, hogy nem akarod ezt kipróbálni? Olvasd el a felcsatolható eszközökről a cikket, és dönts! Aztán rajtad a sor, hogy melyik végére állsz! Szerintünk próbáld meg a felköthető eszközt mindkét szerepben!
2020. 11. 28. 06:04:34

Hogy kell használni az anál plug nevű szexjátékszert? A popsi dugók olyan típusú játékok, amelyek felhasználhatók a végbélnyílás stimulálására. Sokak számára az anális játék és a behatolás nagy örömet okoz az idegvégződések koncentrációja, a prosztata és a női G pont közelsége, két nagyon kellemes terület miatt. Cikkek a témában:
Popsikényeztető szex játékszerekkel anális élvezetek
A fenék dugó anál plug tudnivalók és vásárlás

2020. 11. 22. 20:25:52
A női csikló ugyanazokból az embrionális szövetekből fejlődik ki, mint a férfi pénisz. Izgatott állapotban ez a szerv ugyanúgy megtelik vérrel, mint a férfi pénisz. De a női csiklónak körülbelül majdnem tízezer idegvégződése van, és a pénisznek csak körülbelül a fele. Nemi izgalom hatására növekszik, de röviddel az orgazmus előtt csökken. Fiziológiai szempontból ez azért van, hogy részben megvédi a felálló csiklót az erős ingerektől.  Orgazmus után rövid múlva a csikló visszatér normál méretére. A női csikló nagy érzékenysége miatt a csikló stimulátorokat síkosítóval együtt javasoljuk használni. Ellenkező esetben az öröm helyett a nő kényelmetlenséget és fájdalmat érezhet.
2020. 11. 20. 11:00:00
Rezgő és nem vibráló strapon párok számára A párvibrátorok kifejezetten párok számára készült kényeztetők. Aktus közben is használható vibrátor, mely apró méretének és formájának köszönhetően könnyedén elfér a hüvelyben a férfi pénisze mellet. Nem csak az azonos neműek használhatnak felcsatolható szexjátékszert. Manapság sok modell készül a heteroszexuális párok számára, és segítenek új érzelmek átélésében. A strapon szex alatt nő testéhez egy péniszt lehet rögzíteni, amelynek segítségével aktív partnerré válik. Ez lehetővé teszi a régi fantáziák megtestesítését, szokatlan élményeket nyújt.
2020. 11. 19. 04:01:13
Kezd ellaposodni az intim életed az évek során? Szeretné megújítani szexuális kapcsolatát a partnerével? Vagy talán abbahagyta a szex szerelmét, de szeretne visszatérni a múltba? Bármi legyen az oka és az oka, az INTIM CENTER kellékek segítenek a helyzet megváltoztatásában. A szexshop vállalatunk több mint 30 éve van a piacon. Ez idő alatt több mint százezer ember vette igénybe budapesti szexboltunk és online szexshopunk szolgáltatásait. Az Ön számára dolgozunk, az elégedett vásárló az, amire törekszünk!
2020. 11. 18. 00:00:00
Egyre több nő veszti el érdeklődését a szex iránt. Neves angol orvosi folyóirat hatezer, 18 és 70 év közötti nő körében végzett felmérést, amelyből kiderült, hogy a résztvevők harmada az elmúlt évben több hónapon keresztül szenvedett a szexuális vágy hiányától. A szexuális vágy hiánya tönkre is tehet egy egyébként jól működő párkapcsolatot. Mielőtt azonban a szakítás mellett döntenénk, érdemes megvizsgálni, mi állhat a probléma hátterében.
2020. 11. 16. 00:00:00
A straponokat egyre jobban szeretik a nők, de a férfiak is próbálgatják. Mindkét végén. Az ilyen játékok választéka és változatossága olyan nagy, hogy nagyon könnyű összezavarni a választás során. A pántok célja, funkcionalitása és alkalmazási módja szerint különböznek. Ebben a cikkben kitaláljuk, hogy mik ők, mire használják őket, és hogyan válasszák ki a megfelelő játékot.

Keresés