Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ha maszturbátorral kényezteted magad, a mennyországban végződik az élvezet

Ha maszturbátorral kényezteted magad, a mennyországban végződik az élvezet

Még ha egy férfinak állandó partnere is van, vannak napok, amikor csak egyedül akar lenni, pornót nézni és egyedül maszturbálni. Ebben nincs szégyen, és ha elég gyakran érzed ezt a vágyat, érdemes férfi maszturbátort venni. Lehetővé teszi természetes szükségleteinek kielégítését, amikor csak akarja. Mind a férfiaknak, mind a nőknek időszakos szexuális mentesítésre van szükségük, akik állandó partner hiányában önelégültséget igényelnek.

A saját kezű maszturbáció segít elérni az orgazmust és elérni a kívánt elégedettséget, de érzésekben nem hasonlítható össze speciális eszközök használatával - vibrátorok nőknek és maszturbátorok férfiaknak. Az utóbbiak széles választéka bármely szexboltban nehézségeket okozhat a megfelelő eszköz kiválasztásában, de széles lehetőségeket nyit meg azok számára is, akik szeretnék diverzifikálni érzéseiket, és felejthetetlen élményt szerezni saját képzeletük és egy férfi masztrubátor segítségével.

A férfi maszturbátorok alakja, funkcionális jellemzői, gyártási anyaga, mérete különbözik. A szexuális játék kiválasztásakor el kell döntenie preferenciáiról és vágyairól, figyelembe kell vennie saját fantáziáit és pénzügyi képességeit. Ezeknek az eszközöknek az ára a gyártási anyagtól, bizonyos funkciók elérhetőségétől és egyéb paraméterektől függ.

Milyen típusú maszturbátorok vannak?

A maszturbátorok lehetnek eldobhatók, nem mosásra és újrafelhasználásra szolgálnak, és újrafelhasználhatók. Az újrafelhasználható termékek leggyakrabban reális megjelenésűek, hüvelyt, végbélnyílást, szájat vagy több lyukat utánoznak egyszerre. Egyes modellek úgy néznek ki, mint egy női törzs része. Ezeknek az eszközöknek a jellemzője nemcsak a megjelenésük, hanem egy speciális belső megkönnyebbülés is, amely lehetővé teszi, hogy egyedi érzéseket kapjon. A készülék kiemelkedésekkel, hornyokkal, antennákkal, pattanásokkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a maximális élvezet eléréséhez.

Számos funkcióval rendelkező maszturbátorok vannak - rezgés, fűtés, forgatás, vákuumkészülékek, amelyek mindegyike képes növelni az orgazmusélmények izgalmát és fényerejét. A maszturbátort a hálózatról vagy USB-porton keresztül töltött akkumulátorral, valamint rendszeres cserét igénylő akkumulátorokkal lehet táplálni.

A férfi szexuális játékok gyártásához biztonságos, hipoallergén és kellemes tapintású anyagokat használnak, például:
- cyber skin – megjelenésében és tapintásában hasonlít a valódi bőrre, gyorsan felveszi a testhőmérsékletet;
- a szilikon puha, rugalmas, tartós és szerény anyag;
- a hőre lágyuló elasztomer kellemes tapintású, puha, de nem túl tartós anyag;

A polivinil-klorid olcsó, tartós, reális megjelenésű anyag. A készülék mérete is számít. A mély behatolás szerelmeseinek fontos választani egy maszturbátort, amelynek paraméterei megfelelnek a pénisz méretének, általában 10-20 cm hosszú eszközöket kínálnak. A lyuk szélessége is eltérő lehet, de ennek ellenére minden termék szorosan lefedi a péniszt, mivel jelentős rugalmassággal rendelkeznek.

Egyes játékok nem szabványos kialakításúak lehetnek, és úgy nézhetnek ki, mint egy figura vagy egy italdoboz, elrejtve céljukat. Megrendelhet és vásárolhat elektromos férfi maszturbátort, vákuumot vagy rezgéssel, megfizethető áron a szex shop online áruházban, amely különféle szexuális játékok széles választékát kínálja férfiaknak vagy nőknek, erotikus fehérneműket, BDSM-kiegészítőket és egyéb termékeket, amelyek fényesebbé és gazdagabbá tehetik intim életét.

Mi az a férfi maszturbátor?

A férfi maszturbátor egy intim játék, amely a nő száját, hüvelyét vagy végbélnyílását utánozza. Belső és külső szerkezete teljesen lemásolja a női körvonalat, így az érzések nagyon valósághűek. Leggyakrabban egy ilyen játék kis méretű, és cső formájában készül, amelyen egy lyuk van a pénisz számára. Azonban ma a modern piac készen áll arra, hogy nemcsak zseb, hanem összetettebb modelleket is kínáljon. Az Ön rendelkezésére állnak elektromos férfi maszturbátorok a női test egyes részei, például a combok és a fenék, sőt akár egész babák formájában is .

Egy férfi vásárolhat ilyen játékot, függetlenül attól, hogy kapcsolatban van-e vagy sem. A maszturbáció természetes folyamat, amelyben minden ember részt vesz, családi állapottól függetlenül. A hölgy tud segíteni a választásban, és ez máris izgalmas szexuális játéknak tűnik. Ezenkívül a maszturbátor nagyszerű lehetőség arra, hogy kipróbálja a szexet, amelyhez a való életben nincs hozzáférése. Például, ha már régóta álmodozik az análisról, de a nője félúton nem találkozik, egyszerűen megvásárolhatja a megfelelő játékot, és így kielégítheti a meglévő igényét.

Milyen maszturbátorok ismertek?

Ebben a részben megismerheti a piacon megtalálható összes fajtát:
Eldobható – már a nevéből is kiderül, hogy csak egyszer használhatók, utána már csak kidobható. Általában csak fillérekbe kerül;
Hím maszturbátortojás - ezek is eldobhatónak számítanak, legalábbis a gyártó így pozicionálja, de megfelelő odafigyeléssel egy ilyen játék sokáig bírja. Belül egy csomag kenőanyag;
A férfi hüvelyi maszturbátor - ez egy lyukkal ellátott cső, amely utánozza a női nemi szerveket. A játék pontos öntvény, kívül-belül;
Férfi orális maszturbátor - tubus formájú, de utánozza a női szájat . Alkalmas azok számára, akik szeretnek egy nőt ajkával és nyelvével kedveskedni neki;
Férfi anális maszturbátor - egy keskeny lyukkal ellátott cső, amely szorosan illeszkedik a pénisz köré, és a legapróbb részletekben szimulálja a női végbélnyílás bejáratát;
Vákuumos férfi maszturbátor - készülékében van egy pumpa, amely nyomáskülönbséget hoz létre, és ezáltal lehetővé teszi, hogy hihetetlen érzéseket éljen át;
Férfi popsi maszturbátor - az ilyen játékok határozottan vonzóak a biszexuális vagy homoszexuális férfiak számára. Ha nehezen találsz azonos nemű partnert a való életben, egy játék mindig segít;
Egy férfi önkielégítő baba - lehet egy egész műnő, vagy csak a törzse bő mellekkel, de a lényeg nem változik - lesz benne a szükséges számú funkcionális lyuk;
Férfi maszturbátor vibrációval – kellemes rezgéseket kelt a beépített vibrációs elemnek köszönhetően, fokozva az érzeteket;
Átlátszó férfi maszturbátor - ugyanolyan cső alakú minták, mint a fent leírtak, de teljes egészében átlátszó szilikonból készülnek, aminek eredményeként megfigyelheti a folyamatot;
Férfi maszturbátor tapadókoronggal – egy speciális rögzítés lehetővé teszi, hogy a játékot sík felületre rögzítse, felszabadítva a kezét;
- Pornósztárok testrészeit lemásoló maszturbátor – van kedvenc színésznőd a felnőtt műfajban? Gondosan tanulmányozza annak a szexüzletnek a választékát, ahol rendelni fog. Lehet, hogy be van gipszelve a hüvelye vagy a végbélnyílása.

Melyik férfi maszturbátort válassza?

Bízzon ízlésében, és kövesse az alábbi tippeket:
- Mivel egy valósághű férfi maszturbátor játék kizárólag az Ön örömére , szabadon nem konzultálhat partnerével. Csak csukja be a szemét, próbálja meg azonosítani vágyait, és ezek szerint válasszon eszközt.
- Ha jobban szereti a vaginális szexet, mint mások, érdemes szimulált hüvelyvel ellátott csövet rendelni. Ellenkezőleg, ha már régóta vágyik az anális szexre, vigye magával a megfelelő játékot.
- Ne feledje, hogy az intim kütyük lehetőséget adnak arra, hogy valóra váltsa fantáziáját anélkül, hogy félne a következményektől. Például, ha biszexuálisnak érzi magát, de nem akarja ezt a való életben átélni, egy férfi anus maszturbátor megoldja ezt a problémát.

Ha problémái vannak az orgazmus elérésével, érdemes lehet az Intim Center szexshopból egy vibrációs modellt rendelni - ez fokozza az érzéseket. Ügyeljen arra, hogy minden pontot figyelembe vegyen. Ha van egy férfi maszturbátora, akkor azt is megfelelően kell kezelnie, akárcsak a többit.

Hogyan kell használni a maszturbátort?

A péniszét csak erekciós állapotban kell a játékba helyeznie. Ellenkező esetben nem fog sikerülni. Előnye, hogy a maszturbátor nem élő nő, és nincs szüksége előjátékra.
- Ügyeljen arra, hogy kenőanyagot kenjen a péniszre és az automatikus férfi maszturbátor belsejébe. Nem akar semmilyen sérülést, és valószínűleg jobban szereti a sima siklást.
- Állítsa be a tempót és a sebességet, hajtson végre aktív súrlódásokat. Vedd a saját kezedbe a helyzetet, és tedd azt, ami neked tetszik.
- Ha mégis úgy dönt, hogy egy játékot ágyba visz a nővel, kérje ki véleményét.

A férfi maszturbátor előnyei és hátrányai - A férfi maszturbátor csésze, mint bármely más, egy olyan eszköz, amely készen áll arra, hogy annyi orgazmust adjon, amennyit csak bír. Erős, strapabíró, dobozban polcon tárolható, szükség esetén kivehető. Egy játék minden fantáziáját kielégítheti, például az orális szexhez használt férfi maszturbátor naponta legalább többször úgy működik, mint egy fülledt szépség szája. Természetesen a szexjátéknak nincs hátránya.

Kérdésekre válasz

Melyik a legnépszerűbb férfi maszturbátor 2024-ben? - Nehéz erre a kérdésre egyértelműen válaszolni, hiszen minden embernek megvan a maga ízlése. Mégis kiemelhetünk néhány népszerű modellt: pornósztárok másolatait, torzómaszturbátorokat és olyan eszközöket, amelyek megjelenésükkel egyáltalán nem árulkodnak valódi céljukról – az ilyen játékokat jól látható helyen lehet hagyni anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy mások megértik, mit tétel az.

Mely márkák gyártják a legjobb minőségű maszturbátorokat? - A leghíresebb nevek közé tartozik a Tenga, Fleshlight, Doc Johnson, HOT Planet, LOVENSE, Orion, Svakom, PipeDream, Satisfyer. Ezek a gyártók a legjobb minőségű férfiak számára készült játékok fejlesztőiként nőttek ki, garantálva a földöntúli élvezetet.

Mi az előnye a cső alakú maszturbátornak? - Könnyen használható, könnyen elhelyezhető benne a pénisz, belülről pedig nagyon hasonlít a női hüvelyre vagy végbélnyílásra, így a keletkező érzések a lehető legvalóságosabbak lesznek. A csöves maszturbátor másik előnye a könnyű tisztítás és tárolás. A játék könnyen mosható és az éjjeliszekrényben tárolható.

Hogyan működik a vákuum maszturbátor férfiaknak? - Ez egy innovatív típusú stimuláció, amely magában foglalja a légáramlatok használatát az érzékeny erogén zónák - a péniszfej és a frenulum - stimulálására. A vákuummasszírozó légpulzációt biztosít, amely a könnyű masszázs elvén működik, és teljesen új érzést ad.

Természetesen a szex a legkellemesebb időtöltés egy férfi számára, ami azt jelenti, hogy ha van lehetőség még élvezetesebbé tenni, akkor vétek lenne nem kihasználni. Éppen ezért az erősebb nem képviselői egyre többen részesítik előnyben a különféle szexuális játékokat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy egy csipetnyi változatosságot adjanak a megszokott folyamathoz. Ha Ön is szívesen kipróbál egy új élményt, fontolja meg egy Fleshlight maszturbátor vásárlását. Egy őszinte értékelést ajánlunk figyelmébe, amely csak azokat az intim kütyüket tartalmazza, amelyek jogot szereztek arra, hogy szerepeljenek benne. A felső alapos tanulmányozásával jobban megértheti vágyait, és meg tudja tenni a megfelelő választást.

A férfi maszturbátor olyan partner, aki mindig ott van!
Az anyagok, amelyekből a játékok készülnek, különleges tulajdonságokkal rendelkeznek: finomak, puhaak, hajlékonyak, szinte megkülönböztethetetlenek az élő emberi testtől. Gyakran szépen színezettek, ami még erősebbé teszi a hatást. Általában a termékek számítógépes bőr felhasználásával készülnek, amely meglepően pontosan utánozza természetes társának tulajdonságait. Az érzés olyan, mintha megérintett volna egy finom női testet. A hőre lágyuló elasztomerből készült termékek nem sokkal rosszabbak, mint azok, amelyek szintén tartósabbak. Az ABS műanyagból készült kiegészítők jól bizonyították magukat. Röviden, minden a kezedben van - válasszon maszturbátort ízlésének és vágyának.

Mire való a maszturbátor?

A férfiak szexuális játékai lehetővé teszik, hogy gyorsan megkönnyebbüljön és jó állapotban tartsa a testet, egyedül és párként is használhatók. Miért vásárolnak a férfiak maszturbátorokat?

1./ Enyhítse a szexuális feszültséget. Ha nincs barátnő egy férfi mellett, vagy partnere alacsonyabb szexuális temperamentummal rendelkezik, a maszturbátor segít. A szexszerkentyű élénk érzéseket ad, és lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt elérje az orgazmust. A kompakt maszturbálók bárhol használhatók, és akár diszkréten is szállíthatók a munkába.

2./ Vonat tartóssága. Minél többet szexel egy férfi, annál gyakrabban akarja. Ha az ejakuláció ritkán fordul elő, akkor a szex iránti vágy jelentősen csökkenthető. Ezért az ideiglenes magány pillanataiban végzett maszturbáció segít abban, hogy a jövőben ne idegesítse partnerét.

3./ Diverzifikálja intim életét. A modul jól jön mind az előjátékhoz, mind a szexhez egy párban. A partner kombinálhatja a pénisz stimulációját és az orális simogatásokat, így a férfi úgy fogja érezni, mintha két lánnyal ágyban lenne. Érdekes élmény érhető el, ha a partner úgy köti meg az embert, hogy ne tudjon mozogni, és ajkakkal vagy maszturbátorral ugratja, miközben nem engedi, hogy

4./ Anális érintkezés szimulálása. Ha egy lány kategorikusan nem szereti ezt a fajta szexet, érdemes mesterséges szamárot vásárolni. A játék fiziológiai belső megkönnyebbülése és anyaga lehetővé teszi az ember számára, hogy megkapja a kívánt érzéseket.

Váltsa valóra legbelső álmait, és adjon testet legbonyolultabb fantáziáinak! Annak érdekében, hogy megtapasztalja a szerelem örömeit egy forró latinával, vagy orális szexet élvezzen egy gyönyörű szőkével, nem szükséges a világ végére menni. Nem kell fárasztóan keresni az ideálisat, és miután megtalálta, aggódnia kell a kölcsönösség hiánya miatt. Ez egyszerű! Kínálunk Önnek, hogy vásároljon csodálatos férfi maszturbátorokat, amelyek segítenek szinte minden szexuális vágy teljesítésében.

Kompakt, kényelmes és nagyon praktikus a használata, a játékok lehetővé teszik, hogy megtapasztalja az összes lehetséges örömöt. Egy valódi, "élő" partner jelenléte már nem szükséges. Mondj nemet az erkölcsösségre és a hivalkodó képmutatásra – ezekkel a kiegészítőkkel bármi lehetséges!

A férfi maszturbáló játékok méretei

A szexuális játékok köre folyamatosan bővül, és a férfiaknak szánt termékek sem kivétel. A megfelelő maszturbátor kiválasztásához meg kell értenie azok típusait, jellemzőit és további funkcióit. A maszturbátorok különbözőek, választásuk a személyes preferenciáktól, valamint attól függ, hogy hol és hogyan tervezi használni a modult.

Kompakt. A maszturbátor legnépszerűbb típusa. A játék hossza 12-35 cm lehet, és a legnagyobb hely átmérője megközelítőleg megegyezik egy almával. Tömörségük ellenére az ilyen modellek tökéletesen stimulálják a péniszt, és könnyebb tárolni vagy hordozni egy kis játékot, mint egy teljes méretű szamár vagy egy női törzs. Az ilyen maszturbátorok a páros játékokhoz is a legalkalmasabbak - a készülék nem hozza zavarba partnerét.

A közepes maszturbátorok reálisan utánozzák a szamarat, a női test egy részét vagy a melleket. Az ilyen játékok súlya körülbelül 5 kg, ezért nehéz magával vinni, de kellemesebb érezni a női kerekséget a kezed alatt, mint egy egyszerű henger. A maszturbátor felülről felhelyezhető a péniszre, vagy vízszintes felületre helyezhető, és elvégezheti a szokásos mozdulatokat.

Nagy. A teljes méretű szexuális játékok pontosan lemásolják a nő testét vagy annak egyes részeit. A valódi maszturbátorok érzései szinte hasonlóak a valódi emberrel való szexhez. A nagy modellek még sok súlyt is képesek ellenállni, így az egész testével feküdhet rajtuk. Különböző pózok kipróbálása. Az ilyen játékoknak általában több lyuk van, amelyek lehetővé teszik a különböző érzések megtapasztalását.

Keresés