Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogy lehet elmondani egy férfinak hogy vibrátorod van?

Hogy lehet elmondani egy férfinak hogy vibrátorod van? A női szekrényben található vibrátoros szexuális játékok egészen más okokból jelennek meg. Valaki giccses ajándékot kap a barátaitól, valaki jó szándékkal vásárolja meg a vibrit meg egy internetes áruházban, valaki változatosságra vágyik a szexuális életében, valaki váláson megy keresztül, és valaki nem kap meg mindent, amit szeretne az ágyában az emberével.

Vibrátort használó nőnél egy szép napsütéses napon felmerül a kérdés: hogyan lehet elmondani egy nagyon valóságos barátnak a szexjátékszerét? Tegyem ezt egyáltalán, vagy hagyjak egy kis titkot? Meddig tarthatja csontvázát a szekrényben? És a férfiaknak valóban szükségük van a teljes igazságra?

Beszéljünk róla ma. Itt nincs egyetemes tanács. Mindenesetre képesnek kell lennie meghallgatni és meghallgatni partnerét, a férfiak olyan emberek, akik mentálisan sokkal finomabbak és kiszolgáltatottabbak, mint ahogy azt a kultúránkban szokás bevallani. De próbáljuk meg együtt elemezni a helyzetet.

  • Modern társadalmunkban egyre több nő rendelkezik már vibrátorral és előszeretettel használja is azt teste felfedezéséhez és kényeztetéséhez. Van nő, aki imádja a vibrátoros szexet, van aki kifejezetten az orgazmus elérésére használja a kedvenc segédeszközét, de olyan nő is van, aki valamilyen oknál fogva ódzkodik az eszközök használatától.

Először is gondoljuk át azokat a valódi okokat, amelyek miatt szükségesnek tartják a mesterséges fallosz bevonását a nemi életbe. És azonnal elemezzük, mi következik ebből a hangból, és mit kell kacéran leengedni a szempillákat:

Nagyon hiányzik a szex az embereddel
Az ok, tudod, nem a legszórakoztatóbb. Az összes fórumon a nők gyakran azt tanácsolják egymásnak, hogy "ne bántsák az emberüket", és semmiképpen ne hangoztassák neki ezt a "vad" igazságot. Tetszik, találja meg magát a munkában, gyerekek, rendeljen egy fallost egy csomó hűvös üzemmóddal és feszességgel, és este tegyen meg mindent, amire szüksége van a fürdőszobában. Maga.

De legyünk őszinték. Az igazság lágyításával nem lehet megoldani a problémát. Ebben az esetben a "kedves, diverzifikáljuk kicsit a szexuális életünket, és nekem van ilyenem van" változat bemutatása valójában elfedi a problémát, amelyet a partnereknek közösen kell megoldaniuk.

Hogyan kell bemutatni
Az igazat megvallva, de finoman. Ha egy férfi végzett, de még nem, akkor ne vegye ki gumibarátját a párna alól, és a csodálkozó közönség előtt kezdje el önállóan befejezni az ügyet.
Beszélj hozzá. Előre. Sem a konyhai vacsoránál, sem mindennap. Jobb az ágyban, nemi élet előtt, finoman simogatva a hátát és finoman mosolyogva. Ellenkező esetben követelésként érzékelheti. A férfiak számára ez fájdalmas kérdés. Törékeny.  Az üzenet a következő: 

- Nagyon szeretem a szexet veled. De néha egy kicsit több időre és türelemre van szükségem ahhoz, hogy elégedett legyek. Tudom, hogy elfáradsz a munkahelyeden, tudom, hogy nem vagy közömbös az iránt, amit szex közben érzek, és úgy döntöttem, hogy segítek egy kicsit. Próbáljunk meg egy ilyen játékot használni, ahol figyelni fogsz engem, és részt vehetsz, ha akarod, akkor melegíts fel, amennyire szükséged van, miközben nem fárad el, hanem vizuális örömöt szerez. Nélküled ez az eszköz elveszíti jelentését számomra, azt akarom, hogy csak te irányítsd az örömömet. " Főbb szempontok: "segítsen" és "ez a játék nem helyettesít számomra.

Ha erotikus fehérneművel vagy maszkkal erősíti a játékmenetet, akkor úttörőnek, tesztelőnek és esetleg egy szexkutató laboratórium tulajdonosának érzi magát. Hagyja, hogy rendesen felmelegedjen, akkor biztosan lesz elég ereje a szex maradék folyamatához.

Elég szexed van, de nincs változatosságod
Hogyan lehet finoman igazolni a vibrátor jelenlétét? Egy hosszú házasságban előbb-utóbb a rutin fogyasztja a szexet. És még ha elég is van belőle, és rendszeres, akkor egyre gyakrabban válik olyanná, mint egy kirándulás a fürdőszobába vagy a vacsora: nem vagy fáradt, de néha szeretnéd és hogy kellene.

Ez a forgatókönyv a legveszélyesebb, mert az ember ezt a fajtát kezdi keresni az oldalon. Ugyanakkor nem szokás egy nő szexuális életéről beszélni, amelyen a férfi fele leáll. Kár. Ha ilyen helyzetbe kerül, akkor itt a válasz egyértelmű: a vibrátor jelenlétéről kell mondania. Először is felélénkülhet az ember érdeklődése iránt, mint olyan tárgy iránt, akinek szintén szüksége van szexre. Másodszor, a banális férfi féltékenység itt játszhat, mind magának a vibrátornak, mind a potenciális más férfiaknak, akikhez a nő a változatosság és az érzések hiánya miatt fordulhat. Akárhogy is legyen, sőt a férfi gumitagját is versenyzőnek tekintik. A férfi egó jó stimulálása és öndeklaráció. Mindig légy finom. Az állítások teljesen megölik a vágyakat. Játékosan beszélj vele. Próbálja ki a következő mondatokat: 

- Tetszik, hogy olyan közeli és kedves lettél velem, hogy elmesélhetem neked a legvadabb szexuális fantáziáimat (ne felejtsd el dicsérni, a férfiak e nélkül nem érzékelik az információkat :)). A veled tartó házasság annyi éve alatt sok mindenünk van, és valószínűleg nem lesz könnyű meglepni egymást. De nagyon szeretném megtenni. Szeretném, ha tudnánk úgy játszani egymással, hogy soha nem játszhatnánk más emberekkel, mert te és én közel vagyunk egymáshoz. Készítsünk egy kis fantáziát, nem csupán kezet használva. Van egy játékom, amely más érzést kelt bennem. De szeretném, ha részese lennél az új kísérleteimnek.

Ebben az esetben nyugodtan nem a szexre összpontosíthat, hanem megpróbálja hozzáadni a kívánt környezetet - változtassa meg a környezetet (például a szállodában szokásos éjszakai hálószoba), a játék elemeit szokatlan ruhák formájában adja hozzá , jelmezek, vászon. Próbáljon ki új illatokat, új világítást vagy szexet hangos zenével, amikor mindenki a legteljesebb mértékben lazít. De a vibrátornak itt nem a szexuális játék központjává kell válnia, hanem csak a kísérlet új légkörének részévé kell válnia. Jobb kijelenteni, hogy a kísérletek ezzel nem érnek véget, és meghagyja az intrikát.

Nem elégedett a férfi péniszének méretével vagy alakjával
Használjon vibrátort, ha egy férfinak nem tetszik? Az itteni helyzet sokszor bonyolultabb. Mintha lenne szex, talán még ez is elég és rendszeres. Ráadásul a méret semmilyen módon nem befolyásolja a szexuális változatosságot, és a nagyon szerény méretű férfi meglehetősen ötletes lehet. De a tény továbbra is fennáll - fiziológiailag a benned lévő egyes zónák változatlanok maradnak, és még akkor is, ha orgazmust kap, az az érzés, hogy valami hiányzik, nem hagy el.

De nem elegünk egyedül a szexből, és talán ez az ember nagyon jól áll neked minden más tulajdonságban: gondoskodó, gazdag, figyelmes, okos, vidám. Több tucat oka van annak, hogy egy férfit sokkal jobban értékelnek, mint egy nagy és kövér kakast! Különösen, ha tapasztalt fiatal hölgy vagy, és tudod, hogy az ilyen csodálatos és megbízható férfiak ritkák a természetben, akkor biztosan kijön valamilyen fiziológiai okból. A kiút nyilvánvalóvá válik - vesz egy vibrátort.

Itt jön egy olyan kényes pillanat, hogy nagy valószínűséggel nagyobb vibrátort vásárol, mint a párja pénisze. Nos, az élet hiányzó elemeinek kiegyensúlyozása érdekében.

Semmiképpen. Ne beszélj róla. Az ember nem képes megváltoztatni fiziológiáját, de a férfiak nagyon-nagyon fájdalmasan reagálnak a méret irányába mutató mutatóra. Csak azzal bántottad, amin nem tud változtatni magában. És ha minden más mutató szerint ez az az ember, akivel szeretnél lenni, akkor csak ne bántsd. A túlzott komplexek nem járulnak hozzá sem családi életéhez, sem karrierjéhez. Soha nem szabad tudnia a kis titkáról. Rejtse el a vibrátort, ahol az ember soha nem turkál, például egy távtartókkal ellátott polcon;

És ne feledje, hogy a női test képes alkalmazkodni egy állandó partnerhez, és valószínűleg hamarosan önmagában megoldja a problémát.

Nincs orgazmusod?

A nő csak egy vibrátortól kaphat orgazmust? Ennek sok oka lehet. Általában ez fiziológiai és pszichológiai okokból áll. De ez egy külön témában van. De nagyon sok nő, aki nem él szexuális kapcsolatot a férfival, könnyen önmaga hozhatja rá magát a kezével vagy a szexuális játékaival.

Ha te is közéjük tartozol, akkor egy szexboltból származó fallosz, és talán még több is van. És ha az állandó partner megjelenése előtt teljesen megbirkózott ezzel a ponttal, akkor a közös élet kezdetével az önkielégítés folyamata problémává válik. Nos, technikailag. Ne zárkózzon be minden alkalommal, amikor szexel. Minden alkalommal orgazmus nélkül maradni az egészséget érő ütés. Ha szükség van rá, akkor lazításnak kell lennie. Előbb vagy utóbb felmerül a kérdés, hogy a vibrátornak a neme hivatalos részévé kell válnia.

Itt van választása. Az embered kiszolgáltatottságától függ. Mondhatod az abszolút igazságot: „drágám, nem élek a veled tartó szextől. Én sem fejezem be másokkal. De nem, tapasztalhatok orgazmust, de általában nincs szükségem rád. Szóval ismerkedj meg, ez az én vibri barátom. Be kell vallanod, hogy ez az igazság nem mindenkinek fog tetszeni. És ha vannak olyan férfiak, akik válaszolnak erre: "Rendben, készen állok harcolni az orgazmusodért, taníts meg, mutasd meg", vagy csak vicces srácok a "bébi, nem tudok kijavítani semmit, de szeretnék" lásd ezt ", akkor ezek inkább kivételek a szabályok alól.

Ezért elmondhat igazat, de nem az egészet. Feltétlenül dicsérje meg partnerét: „Drágám, jól szórakozom veled, de azért, hogy sokkal erősebb legyen, mutathatok pár trükköt. Ehhez szükségem van egy prototípusra, amelyen megmutatom, mit kell kezdeni velem. Képzelje el, hogy mind a párom, mind a pornó üzemeltetője a teljes képet nézi. " Lehetséges, hogy ez a játék és az a képessége, hogy ellazuljon a partnere előtt, sokat megtanít.

Vibrátor párban: jó vagy rossz?
Minden jogod megvan szexuális játékokhoz, személyes fantáziákhoz, elbűvölő orgazmushoz és partnered örömére való figyelemhez. A szex kettős üzlet. És ha mindkét partner tudja, hogyan kell meghallgatni és meghallani egymást, miközben tiszteletben tartják és vigyáznak a másik érzéseire, akkor nem, még a legerőteljesebb vibrátor sem lesz soha harmadik köztetek. Sok sikert a kísérleteihez! (A cikket Anna írta)

Keresés