Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbációs tippek nőknek, itt a mennyország kapuja

Maszturbációs tippek nőknek, itt a mennyország kapuja

A maszturbációról való beszélgetés még mindig kényelmetlenül érzi magát a nőknél. De valójában mindenki maszturbál, még akkor is, ha nem beszélnek róla. Nincs semmi baj az önkielégítéssel, csak jó, és azon tűnődhet, hogyan lehetne még jobbá tenni a folyamatot. A maszturbáció nagyszerű módszer a stressz csökkentésére és a szórakozásra, miközben többet megtud a testéről, főleg ha női szexjátékokat is használ. Talán belefáradt az önkielégítés szokásos módjába, vagy szeretne tudni más lehetőségeket arról, hogyan kell csinálni.

Miért volt nagymamáink és nagymamáink nagyon negatív hozzáállása ehhez a folyamathoz? És miért nem tudott olyan sok nő az orgazmus létezéséről? Ez a cikk segít elérni a jobb orgazmust az önélvezet során.

Ismerje meg testét - Meglepő, hogy sokan maszturbálnak anélkül, hogy tudnák testük anatómiáját, milyen erogén zónáik vannak, hol van a G-pont, és így tovább. A tested gyönyörű, egyedi – nincs még egy hozzá fogható a természetben. Ismerje meg jobban, megtudja, mely tevékenységek hoznak neki több örömet.

Ölelje át fantáziáit - Sok nő nem használja ki minden képességét maszturbálás közben, mivel szégyellik saját fantáziáikat és vágyaikat. De a szexuális élvezetnek nincs univerzális megközelítése. Mindenkit különböző dolgok fognak bekapcsolni, lehet rabság, nézés, lábfétis és így tovább. Valószínű, hogy több millió embernek lesz hasonló fantáziája. Tehát ölelje át őket, és adja hozzá erotikus játékaihoz.

Találd ki, hogyan érheted el az orgazmust - Ha még nem érted el az orgazmust, nem vagy egyedül. Valójában ez a legtöbb nő számára hatalmas probléma. Az orgazmushoz nemcsak meg kell értenie a testét, hanem bölcsen is kell tennie. Természetesen nem kell minden percben gondolkodnia ezen a kérdésen, elfelejtve más dolgokat, de érdemes kipróbálni a stimuláció különböző módjait az orgazmus elérése érdekében. Ezek lehetnek különböző pozíciók, szexuális játékok, intenzitás és ritmus.

Leválasztó fej - Néhány nőnek még maszturbálás közben sem lehet orgazmusa. Miért történik ez? A válasz egyszerű – túl sokat gondolnak más dolgokra. És a kiváló minőségű kiadáshoz a pillanatban kell lennie, hogy a testén áthaladó érzésekre összpontosítson. Nem kell gondolkodnia azon, hogy mit főzzön ebédre vagy vacsorára a családnak, vagy a munkahelyi problémákról. Ezek mind figyelemelterelések. Az önelégedettség kulcsa a jelen. Ezért száműzd ezeket a gondolatokat, ők most nem az asszisztenseid.

Használjon kenőanyagot - Amikor izgatott vagy, a tested természetes módon kenést termel. De az összege nem elég. És ez nem jelenti azt, hogy abba kell hagynia a maszturbálást, vegyen síkosítót. Csak fogj még egy kis síkosítót, és folytasd tovább. Ezzel az érintés simább és érzékenyebb lesz.

Ne félj kísérletezni - Ha azt szeretné, hogy intim élete csodálatos legyen, fel kell fedeznie szexualitását egy egyjátékos játék során. Használjon különböző szexuális játékokat, nézzen különféle vagy olvasson erotikus történeteket, simogassa testének más részeit. Ez egy pillanat, hogy magadra összpontosíts, és arra, amit szeretsz az ágyban. Ha nem tudod, mi kapcsol be és okoz örömet, akkor ne várd el egy másik személytől. A maszturbáció egy módja annak, hogy pihenjen és megismerje magát.

Cserélje ki a szexuális játékokat - A szexuális játékok használata maszturbációhoz nagyszerű. Végül is olyan stimulációt adhatnak, hogy egy személy nem tudja megismételni magát, például rezgést, pulzálást, elektromos stimulációt. A játékok hozzáadása segít a test felfedezésében, feltárva annak érzékenységét. Természetesen lehetnek kedvenc, bevált kiegészítői, amelyek garantáltan szórakoztatóak lesznek. De ugyanazt a vibrátort használva vagy újra és újra szokást teremthet. És az érzések fokozatosan elveszítik fényességüket és erejüket. Ennek megakadályozása érdekében próbáljon ki más játékokat, amikor maszturbál, lepje meg magát.

Ne csináld, mert muszáj - A legrosszabb szexuális cselekedetek, akár maszturbálnak, akár szexelnek egy partnerrel, azok, amikor kötelességérzetből csinálják őket. De tényleg, nem kell semmit tennie. Ha nincs kedve maszturbálni, ne csináld. Ha nagyon elfoglalt vagy, ne próbáld meg gyorsan csinálni. A maszturbáció öngondoskodás, ezért elegendő időt kell szánnia arra, hogy élvezze az akciót. Nem leszel képes elmerülni a szexuális fantáziáidban és felfedezni a testedet, ha nincs hangulatod vagy energiád.

Szabaduljon meg a zavaró tényezőktől - Sokan most rabjai a kütyüknek és a közösségi hálózatoknak. De mint fentebb említettük, mindent ki kell vennie a fejéből, ha valóban önkielégítést szeretne folytatni. Ha nem néz erotikus videókat izgalom céljából, kapcsolja ki a TV-t vagy a számítógépet, állítsa telefonját néma módba, és kapcsolja be az érzéki zenét. Minél több zavaró tényező van, annál kevésbé valószínű, hogy teljesen elmerül abban, ami történik, és örömöt tapasztal. A maszturbációnak nem kell házimunkának lennie, gondoljon rá úgy, mint egy módja annak, hogy megtanuljon és új dolgokat fedezzen fel a testéről. Legközelebb, amikor egyedül vagy, hozz létre magadnak egy pihentető helyet, és próbáld ki ezeket a tippeket. Ne feledje, hogy a gyakorlás javuláshoz vezet, ezért ne csüggedjen, ha először vagy másodszor valamit rosszul csinált. Időbe és türelembe telhet az orgazmus elérése maszturbálás közben. De megéri.


Hogyan maszturbálnak a nők? Népszerű módszerek!

A maszturbáció a test megismerésének folyamata, a feszültség feloldásának és a szórakozásnak egy módja. Sok nő csinálja ezt, de mindegyik megtalálta a saját módszerét, amelyet jobban szeret, mint mások. A stimulációnak számos módja van, különbözőek, és különböző kiegészítőket igényelnek.

Mi a maszturbálás legjobb módja? Nincs egyetlen legjobb módszer a stimulációra egy nő számára. Mindegyiknek megvan a maga testszerkezete, saját érzékenysége, így minden nagyon egyedi. Ha új élményt keres, próbálja ki az alább ismertetett összes módszert. És akkor is lehetőség van arra, hogy felváltsuk őket, kombináljuk, ami szintén kellemes érzelmeket ad.

A csikló masszázsa

A nők több mint 70% -a tapasztal orgazmust a csikló stimulációjától. Ez a szerv a női test legérzékenyebb része. És az ő simogatásait használják leggyakrabban a maszturbációban. Ezt különböző módon lehet elvégezni, a legnépszerűbb módszereket külön csoportokban gyűjtöttük össze.

1. A csikló stimulálása kézzel
Ujjaival a csiklót dörzsölik, nyújtják, nyomják rá. Ez az első befolyásolási módszer, amelyet a lány elsajátít. Nem igényel további eszközöket, de az orgazmus elérésének folyamata hosszadalmas lehet. Az ütközés néha az egész glans-on fordul elő, de gyakrabban az egyik oldalon, amely érzékenyebb az érintésre. A stimuláció intenzitása változó, gyakrabban a szelíd és sietetlen cselekedetektől a gyors és kézzelfoghatóbb cselekedetekig.
Hogyan lehet javítani? A folyamat érdekesebbé válik, ha kenőanyagot ad hozzá. Jobb, ha nem nyálat használunk, mint sokan, hanem egy speciális kenőanyagot. Javítja a csúszást, lehetővé teszi több különböző mozgás végrehajtását.

2. A csikló simogatása vízfolyással
A maszturbáció során zuhanyzó vagy csapsugár használata is lehetséges. Leggyakrabban egy nő eltávolítja a zuhanyfejet, könnyen kicsavarható, majd az áramlást a csiklóra irányítja. Ugyanakkor könnyű megváltoztatni a nyomást, ami nagyon fontos.
A vízzel való érintkezés nem káros, ez a módszer használható. Nem a legkényelmesebb, nehéz összehasonlítani a szexuális játékokkal, kevésbé lenyűgöző, de megfizethető.
Hogyan lehet javítani a maszturbációs folyamatot? Játssz nem csak a nyomással, hanem a hőmérséklettel is. Az 1-2 fokos változásnak különböző hatásai vannak. Fontos, hogy ne fagyjon, és ne tolerálja a forró vizet, hanem kísérletezzen a "meleg-hűvös" tartományban.

3. Maszturbáció vibrátorral
Nagyon hatékony módszer, amely erőszakos orgazmusokat okoz. A vibrátor megérinti a csiklót, és ez maximális izgalmat okoz. Az oszcillációk sebességének megváltoztatásával közelebb lehet hozni a finálé pillanatát. Könnyedén megérintheti, dörzsölheti a csiklót, megnyomhatja, támaszkodhat rá és elteheti a játékot. A száz használatának technikája. Néha még a tetején lévő vibrátoron is ülnek, és ez is hatással van.

Érdemes kifejezetten ilyen simogatásokhoz tervezett klitorális vibrátorokat használni. De minden modell meg fog tenni, a lényeg az, hogy vannak ingadozások. Minél több mód és sebesség van, annál érdekesebb az alkalmazás.
Hogyan lehet javítani a folyamatot? Használjon lábakkal vagy függelékekkel rendelkező modelleket. Úgy tűnik, hogy ezek a kiemelkedések a csikló köré tekerednek, háromdimenziós érzéseket adva.

4. Maszturbáció hullám stimulátorral
A vákuum, a hullám vagy az érintés nélküli stimulátor mind olyan modellek neve, amelyek levegővel masszírozzák a csiklót. Ez egy különleges hatás, amely szinte mindig orgazmushoz juttatja a nőt. Teljesen biztonságos, nem okoz függőséget, és nemcsak a csikló makkjában, hanem a test belsejében is aktiválja az idegvégződéseket. Ezt a hatást nehéz más módon elérni.

Az ilyen szexuális játékok megjelenésével a nők élete megváltozott. Még azok is, akik korábban nem tudták, mi az, elkezdték elérni az orgazmust. Az öröm sokszor nagyobb lett. Ezért az ilyen hullámmodelleket több millió példányban értékesítik. És ma mindenki számára megfizethetőek.

Hogyan lehet javítani az érzést: érdemes kipróbálni nemcsak a rendszeres, hanem a prémium modelleket is. Módjuk különleges, átgondoltabb. És sok más kellemes pillanat: a csodálatos kialakítástól a legerősebb motorokig és a tágas akkumulátorokig.

5. Simogatás nyelvet imitáló szirmokkal
A szirmokkal ellátott vibrátorok vizuálisan is nagyon érdekesnek tűnnek. Úgy tervezték, hogy utánozzák az orális simogatásokat az ajkakkal és a nyelvvel, de gyakran sokkal több örömet adnak. Soha nem fáradnak el, a lány maga irányítja a játékot, így az érintések a megfelelő területen zajlanak.

Sok modell vízálló, kísérletezhet velük még a fürdőszobában is. Ugyanakkor a csikló simogatása a vízben másképp érezhető, mint a levegőben.

Hogyan lehet javítani: A szirmok alakja és mozgása modellenként eltérő. És csak összehasonlítással megtalálhatja a tökéletes lehetőséget. Érdemes vásárolni néhány szexuális játékot szirmokkal alternatív érzésekhez.

Hüvelyi maszturbációs expozíció

A hüvelyi behatolás gyakori a nőknél, de nem mindenki használja maszturbációra. A transzlációs mozgások izgalmasak, és többféleképpen is megvalósíthatók. Ugyanakkor a hatás a hüvely különböző részein jelentkezik. Minden hölgynek megvannak a saját pontjai, amelyek felelősek a boldogságért, és ezeket próbálja aktiválni a maszturbáció során.

1. A hüvelyi bejárat simogatása
A méhbe merítés csak 2-4 cm-re történik, és nem a játék hossza fontos, hanem az átmérője. A bevezetés és az extrakció okozza a maximális örömöt. Ezt könnyű megtenni fallikus alakú vibrátorokkal. Ebben az esetben a mozgások sebessége nagymértékben változhat. És nincs semmilyen cél, hogy mélyen "lökdösjük".

A befelé és kifelé irányuló mozgások a legnépszerűbbek. De néha nyomás van a hüvely elülső vagy hátsó falán. Kicsit olyan, mint a bejárat nyújtása, kiszélesítése. Bár természetesen nincs növekedés a lumenben.

Hogyan lehet javítani? Ne csak a transzlációs mozgásokat, hanem a rezgést is hozzáadja. Ez a két különböző művelet lehetővé teszi a kívánt hatás gyorsabb elérését.

2. A G-pontra gyakorolt hatás
A G-pont létezése nem bizonyított, de a hüvely elülső falát gyakran stimulálják a nők, hogy orgazmusuk legyen. És ezen a területen található ez a pont. Ehhez ívelt vibrátorokat használnak, amelyek segítenek elérni a kívánt területet. Ebben az esetben leggyakrabban két mozgást használnak - a falra nyomva vagy dörzsölve.

Úgy gondolják, hogy egy nő belső pontjait "fel kell ébreszteni", előfordulhat, hogy nem aktiválódnak. De ha rendszeresen dolgozik az elülső falon, akkor nagyon élénk orgazmushoz vezet. A sugár és a többszörös örömök aktiválva lehetségesek, ezért dolgoznia kell rajta.

Hogyan lehet javítani a G-pont stimulációt? Ne csak vibráló szexuális játékokat használjon. A pulzátorok, rotátorok és még az elektrostimulátorok is ideálisak. Ezek szokatlan érzések forrásai, amelyek segítenek az orgazmus gyorsabb elérésében.

3. Nyaki stimuláció
A mély behatolás izgatja a nőket. És amikor egy szexuális játék a méhnyakon nyugszik, megnyomja, erős választ adhat a szervezetben. Ilyen ütközés esetén a behelyező eszköz hossza nagyon fontos. És minél nagyobb, annál érdekesebb a játék.

A belsejében lévő erőteljes mozgások relevánsak valaki számára a maszturbáció teljes időtartama alatt, és valaki számára csak a végén, amikor néhány pillanat van hátra az orgazmus előtt.

Hogyan lehet javítani a maszturbációt? Érdemes kipróbálni a különböző pózokat. Néha ideális, ha nem fecskendezünk be valamit a testbe, hanem a tetejére helyezzük. Ez könnyen megvalósítható tapadókoronggal. Bármilyen sík felülethez vannak rögzítve, és kihangosítva is használhatók.

Anális stimuláció maszturbáció közben

Egy nő élvezi a különböző zónák simogatását, gyakran az anális stimuláció segít elérni az orgazmust. Az anális területen sok idegvégződés van, ezeket nem szabad figyelmen kívül hagyni a szexben. A szexuális játékba való megfelelő bevonásuk kibővíti az élményt, teljesen új érzelmeket vezet be. De ezt a területet különböző módon lehet simogatni.

1. Külső végbélnyílás masszázs
A végbélnyílás és a perineum nagyon érzékeny, és kívülről simogatható. Az ujjakkal való érintés, a könnyű masszázs, a csiklandozás izgalmat ad. A fenék közötti teljes tér ideális az expozícióhoz. És minél gyakrabban játszol ezzel a hellyel, annál érdekesebb lesz. Hogyan lehet javítani a stimulációt? Próbálja ki a rezgést. Érintse meg a játékot, és változtassa meg a sebességet és az üzemmódokat. Alkalmazza a technikát, mint a csikló esetében, keresse meg a megfelelő pontokat és hatásmódokat.

1. A végbélnyílás megnagyobbodása maszturbáció közben
A nőknek nincs prosztata, nem mindig szeretik a masszázst, akkor a záróizmok nyújtásának folyamata kellemes lehet. Az ujjak vagy dugók fokozatos behelyezése izgalmas. Szórakoztató, ha lassan és jó kenéssel történik. Ugyanakkor fontos, hogy ne menjünk mélyre, hanem játsszunk egy bejárattal és egy sekély merüléssel. Először a bejárat ellazul, de ha egy kicsit megerőltet, a nyílás szűkül, és újrakezdheti.

Az anális öklözés ennek a játéknak a változata, de nagyobb tárgyakkal. Leggyakrabban ezek nem óriási szexuális játékok, hanem 1-2 ujj és mozgás a segítségükkel. Hogyan lehet növelni a végbélnyílás dilatációjának érzését? Használjon hűtő vagy melegítő kenőanyagot az anális szexhez. Ez növeli az élményt, minden intenzívebbnek és izgalmasabbnak tűnik.

3. Transzlációs mozgások az elemzés során
A befelé és kifelé irányuló mozgások vagy behatolás a szokásos nemi közösülés utánzata, amely szintén gyakori a maszturbációban. és vibrátorokat használnak a folyamatban. De az anális szexhez speciális játékokra van szükség korlátozóval, hogy a készülék ne ragadjon meg a testben. A bázis bővítése nem teszi lehetővé, hogy túl mélyre menjen.

A végbélnyílás mozgása nem minden nő számára lenyűgöző, de érdemes kipróbálni az ilyen simogatásokhoz való hozzáállását. És még ha nem is tetszett ez az élmény egy férfival, nagyon lenyűgöző lehet, ha egyedül vagy.

Hogyan lehet javítani az anális stimulációt? Érdemes a beírandó objektum eltérő átmérőjét választani. Először egy vékony fallosz tökéletesen illeszkedik, nem lesz fájdalom vele. És csak miután megszokta, 3 cm-nél nagyobb átmérőjűnek kell lennie.

4. Rezgés az anusban
A modern szexuális játékok különleges érzést kelthetnek. Ezek hasonlóak a rimmeléshez, de még mindig eltérőek. Ha mozgatható elemek vannak a szexuális játék lábában, nagyon érdekes. A rezgés vagy mozgás a záróizmok területén több száz nagyszerű percet adhat. De ezt csak rezgéssel lehet megtenni amiről a női szexblog is sokat ír.

A végbélnyílás rezgése nemcsak otthon érezhető. Néhány szexuális játékkal helyénvaló sétálni. Ezek távirányítóval és csendes motorral rendelkező modellek. Formájuk nem zavarja az aktív mozgásokat, és a rezgések nem vonzzák a figyelmet.

Hogyan lehet javítani az érzést? Tökéletes szexuális játékok gyöngyökkel a lábban vagy okostelefon vezérlőkkel. Az előbbi példátlan zümmögést ad, míg az utóbbi lehetővé teszi, hogy akár távolról is átadja az irányítást partnerének.

Orgazmus a mellsimogatásokból 
Az orgazmus legritkább típusa a mellekre gyakorolt hatás. De megtörténik. Bár gyakrabban a mellek simogatását kombinálják más területek simogatásával. Ennek megvalósításához mellbimbóbilincseket használnak. A kényes területet egy satuba szorítják, a nyomóerő könnyen szabályozható. Hogyan lehet fokozni az érzéseket? A stimuláló krémeket mellekre is használják. Elősegítik a vér áramlását bármely alkalmazási helyre. A mellbimbók vákuumszivattyúit is előállítják, ezek növelik a terület érzékenységét is.

Vegyes maszturbációs technikák

A maszturbáció folyamatában a legtöbb nő nem egy módszert használ az erogén zónák befolyásolására, hanem többet. Két terület egyidejű stimulálása többdimenziós érzéseket okoz, ez gyorsabban közelebb hozza az orgazmust. És mindezek a maszturbáció módjai is, de összetettebbek, koordinációt igényelnek.

1. Két terület maszturbációja: csikló és hüvely
Egy nagyon népszerű masszázstechnika magában foglalja a csiklót és a hüvelyt. Jó, ha egy nő jóllakottnak érzi magát, amikor valamit befecskendeznek a méhébe. De ez nem elég az orgazmushoz, ezért csiklómasszázsról van szó. Néha a hüvelyben lévő tárgy egyszerűen mozdulatlan marad, néha aktívan mozog.

Nehéz egyszerre különböző irányba mutatni a kezeket vagy a játékokat, ezért erre egy szexuális játékot hoztak létre - egy nyúlvibrátort. Ez a stimulátor két függelékkel van felszerelve - az egyik a hüvelyhez, a másik a csiklóhoz. És rezgés van beléjük. Egyetlen fogantyú irányíthatja a készüléket, egyszerre különböző irányokba hatva. A nyulak az egyik legnépszerűbb női termék a szexboltban.

Hogyan lehet javítani az érzést? Ideális választani egy nyúlat, amely megfelel az anatómiának. Ehhez fontos, hogy válasszon egy rugalmas modellt, hogy alkalmazkodjon a test alakjához. És a csikló folyamata hullám stimulátor formájában állítható elő, ami nagyon szokatlan, de érdekes.

2. A csikló és a végbélnyílás maszturbációja
Egy nő egyszerre befolyásolhatja a csiklót és a végbélnyílást. Ez egy kísérlet lenyűgöző lehetősége is. Leggyakrabban anális simogatással kezdődnek, majd a csikló akciója is részt vesz. És itt nem lehet további eszközök nélkül, nagyon nehéz kézzel egyszerre megvalósítani.

A játékok tökéletes kombinációja: anális stimulátor és csikló stimulátor. Például egy a fenékben, és egy mini vibrátor a csiklón. Hogyan lehet javítani? És miért nem csatlakoztat 3 zónát? Nyúl vibrátor csiklóhoz, hüvelyhez és végbélnyíláshoz.

3. Kettős behatolás
A végbélnyílásba és a hüvelybe való egyidejű merítés megvalósítása kettős. Lehetővé teszik a maximális teljesség és szinkron mozgások megtapasztalását mindkét lyukban. Ez egy lehetőség szokatlan fantáziák megvalósítására és szórakozásra. Ez a fajta maszturbáció alkalmas azoknak a nőknek, akik szeretik a benne lévő tárgyakat.

Hogyan lehet javítani? A tapadókorongon lévő dupla fallosz kihangosítva alkalmazható. A szabad tenyér pedig masszírozhatja a csiklót, ami még több érzést ad.

Hogyan kell egy nőnek maszturbálnia?

Ha gyakran maszturbál, kevesebb lesz a szex érzése? - A maszturbáció és a szex a partnerrel különböző folyamatok. És még akkor is, ha sok önkielégítés van, a pár szex nem válik kevésbé kívánatossá. Érzelmi kapcsolatot teremt két ember között, és ezek nem összehasonlítható tapasztalatok. Nem kell félni a maszturbálástól, félelem nélkül kell keresnie az örömöt minden élményben.

Az anális maszturbáció széklet inkontinenciához vezethet? - A végbélnyílás stimulálása nem veszélyes az egészségre, amíg nincsenek repedések vagy könnyek. És még a gyakori kísérletek sem okoznak problémát. De óvatosnak kell lennie a nagy dolgokkal, próbálja meg ne gyakorolja gyakran az öklözést, mert káros lehet. A legfeljebb 5 cm átmérőjű kísérletek egyáltalán nem veszélyesek.

Miért van a maszturbációnak orgazmusa, de nem partnerrel? - Maszturbáláskor egy nő megérti, mit akar, olyan cselekvéssorozatot hajt végre, amely izgat. A férfi viszont nem érzi, amit akar. Ezért a partnert meg lehet tanítani, hogy mit és hogyan kell csinálni. Vagy adjon neki tippeket, hogy mit kell tennie, hogy az orgazmus megtörténjen. Vannak olyan félelmek, aggodalmak is, amelyek megakadályozzák a pár szexben való pihenést, ezek az öröm hiányának okai is.

Igaz, hogy a szexuális játékok csökkentik a test érzékenységét? - Ha a vibrátort maximális teljesítményen használja, az idegvégződések hozzászoknak egy ilyen intenzív ütéshez, és a nő többet akar. Ugyanakkor a gyenge simogatások elégtelennek tűnnek. Előfordul, de könnyen javítható. Érdemes 2-3 hétig megtagadni a játékok használatát, és minden visszatér eredeti állapotába.

Kedvenc szexuális játékszerem. Női kinyilatkoztatások

A közösségi médiában arra kértük követőinket, hogy mondják el, melyik játék tetszik nekik a legjobban. És több tucat nő osztotta meg véleményét kedvenc játékairól. Ezek vidám és még megható vélemények, kiderült, hogy néha az intim termékek még az életet is megváltoztatják!

Értékes - Egész életemben nem szerettem reggel felébredni. Minden alkalommal, amikor dühös lettem és gyűlöltem mindenkit magam körül, felálltam dolgozni. De most más a helyzet. Felébredek, azonnal elérem We-Wibe Nováját, és a nap orgazmussal kezdődik. És mindent egyszerre megváltoztat! Azonnal vidámnak és boldognak érzem magam! És nincs több rossz hangulat. Bármelyik korai órában fel tudok kelni, de mindig 10 percet szentelek az orgazmusnak.

A férjem elment, de a "barátom" maradt - A vibrátort a volt férjem adta nekem, születésnapomra adta nekem. És szeretettel becéztük őt "havernak". És tökéletesen gyökerezik a hálószobánkban, vele gyakoribbá vált az orgazmusom. Csak úgy történt, hogy a férjem elment, elváltunk. És a barátom maradt, és 5 éve boldoggá tesz! Kiderült, hogy egy játék élete tovább tart, mint egy kapcsolat.

Nem lehet nélkülözni - Most már egyáltalán nem tudom elképzelni a szexet vibrátor nélkül. Valószínűleg nem is lennék képes nélküle. Nagyon megszoktam, és nem vagyok hajlandó feladni. A varázspálca nagyon fontos lett számomra. Korábban ritkán volt orgazmusom, nem tudtam megtenni, nem volt időm. És most orgazmus mindig! Minden alkalommal, amikor szexelsz! És már nem értem, miért csinálja, ha nincs orgazmus? Ezért mindenkinek nagyon ajánlom a masszírozót.

Mágikus dolog - Sok vibrátorom van, mindegyik más. Kettőt szeretek közülük a legjobban – Miss Bi és Satisfyer Pro. Ezek csak nekem készültek, ebben biztos vagyok. Gyakran fürödök az előbbivel. Nem hagyja, hogy unatkozzak. A második pedig varázslatos dolog a csikló számára. Néha vele kezdem, aztán csatlakozik a férjem. Egy ilyen készlettel mindig sok szórakozás történik, néha úgy tűnik, hogy örökké tart. Megtaláltam a szettemet, a férjem is örül, hogy jól érzem magam.

Nincs fejfájásom - Szülés után egyáltalán nem akartam szexelni. Tehát a szeretőmmel úgy döntöttünk, hogy veszünk egy játékot, hogy újra szerelmet akarjak. A Big Boss G5-öt választottuk, valamilyen oknál fogva úgy döntöttem, hogy ha meg akarom venni, akkor nagy játék lesz. Eleinte megszoktam, végül is a méret nem gyerekes. De most örülök. Nincs fejfájásom, mindig készen állok, ha kettős behatolás van. A férjem gyakrabban lép be a fenekébe, de egyszerre érzem őt és a játékot.

Meglepetés - A srác adott nekem egyet. Nyilvánvalóan análisra utalt. Nos, nem bántam, de nem volt tapasztalatom. És a parafával belekerültem az ízbe. Szeretem, amikor bennem van. Amikor mozog, rezeg. Leírhatatlan öröm. És ez a legjobb kombináció, amikor csinálja, és ő rezeg. Utána bármibe beleegyezem!

Nem tudtam megbirkózni - Az orvos azt tanácsolta, hogy vegyek hüvelygolyókat edzésre. Olyan modellt választottam, amelyet viselhetek. És valami szokatlan kezdett történni velük. Amint az edzés, elkezdem akarni a szexet, mint az őrült. És annyira akartam a korlátlan intimitást, hogy a barátom már nem tudott megbirkózni. Ezért vettem egy vibrátort, elrejtettem az ágyam alá, és akkor használtam, amikor senki sem nézett. Most ritkábban veszem ki, de mindig boldoggá tesz, soha nem bántam meg a vásárlást. És melyik modell? Ez egy fallosz motorral. Nincs doboz, nem emlékszem a pontos nevére. De úgy néz ki, mint az igazi, de még mindig rezeg.

Kisállat - Minden évben veszek magamnak egy új játékot. Jelenleg a kedvencem a Satisfyer Vibes Power Flower. Szirmai isteniek! Tényleg, ez az egyik legjobb játékom! Ez csak egy kis része az olvasóink visszajelzéseinek. És a legtöbbjük biztos abban, hogy az élet szexuális játékok nélkül unalmasabb lenne. És biztosan kevesebb orgazmus lenne benne.

Keresés