Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A női szexuális játékokat hogyan kell használni?

A női szexuális játékokat hogyan kell használni?

A nőknek készült szexuális játékok használati, tippek. Az egyszerű szabályok segítenek abban, hogy ne károsítsa magát, és több örömet szerezzen. A szexuális játékok használata előtt figyelembe veendő dolgok. A szex és a női maszturbáció segít enyhíteni a feszültséget, fejleszteni az érzékenységet és megtanulni jobban megérteni a testét. Több ezer szexuális játékot hoztak létre ezért. Mit válasszunk, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle?

Már nagyon sok különböző szexuális játék eladó. Többek sokba kerülnek, ezért is érdemes a választás és használat tudnivalói elolvasni.

1. Érdemes kiváló minőségű szexuális játékokat választani

A szexuális játékipar lendületet kap, és nem gondolkodik a megálláson. Ez azt jelenti, hogy sok gyártó van: megbízható, jó hírnévvel, újonnan érkezők a piacra és a gyártó cégek, amelyek olcsó kézművességeket dobnak ki a gyors pénzkeresés érdekében. De a minőség ebben az esetben számít. A készülék érzékeny helyekkel érintkezik, ezért fontos, hogy mit és hogyan készít. Ellenkező esetben a következmények nem feltétlenül lesznek nagyon kellemesek - és nem feltétlenül előzik meg Önt a játék használata közben. Például töltés közben meggyulladhat.

Ezért jobb, ha előnyben részesítjük azokat a vállalatokat, amelyek már megalakultak. Általában drága és megfizethetőbb termékek is vannak a választékukban. Ezek elsősorban a Satisfyer, a Svakom, a Womanizer, a Fun Factory, a We-Vibe és még sok más. Mehetsz a másik irányba, és nem fordulhatsz a márkához, hanem egy megbízható intim áruházhoz. Ott alacsonyabb a kockázata annak, hogy valami nem biztonságosba ütközik, mint ha egy érthetetlen no-name-től vásárol a piacon.

2. Lehet, hogy nem tetszik a szexuális játék

A szexuális játékot nem lehet kipróbálni egy boltban, ezért a véleményekre kell összpontosítania. És az emberek szeretik a különböző dolgokat a szexben, testrészeik a maguk módján reagálnak a stimulációra. Ezért előfordulhat, hogy a készülék nem megfelelő. Ez nem jelenti azt, hogy valami baj van vele vagy a személlyel. Például a csikló vákuum stimulátorok általában jó értékeléssel rendelkeznek. A modelltől és a márkától függően azonban különböző erősségű területeket érintenek. Egy erősebb kényelmetlenséget okozhat, különösen a nagy érzékenységű nőknél. És kevésbé erős - ne gyakoroljon semmilyen hatást a stimulációra kevéssé érzékeny lányokra.
Tehát, ha az első kísérletek nem hoznak örömöt, ne rohanjon búcsút mondani a szexuális játékok használatának ötletéről.

Mi a teendő szexuális játék vásárlása után?

Vessen egy pillantást az utasításokra - Úgy tűnhet, hogy minden intuitív a szexuális játékokkal. És ez általában igaz. De a felhasználói kézikönyvet még mindig nem szabad figyelmen kívül hagyni. Mivel a termék néha különös gondosságot vagy újratöltési módszert igényel. A gyártó tudja a legjobban, hogyan hosszabbíthatja meg termékének élettartamát. Ne hagyja figyelmen kívül az ilyen tippeket.

Győződjön meg arról, hogy a szexjáték használható vízben - Ez a tanács az előzőhöz kapcsolódik. Sok szexjátékot vízállóvá alakítanak ki, így szabadon használhatók zuhany alatt, sőt még a fürdőben is. De nem mindig könnyű meghatározni a megjelenést. Ezért, mielőtt a készüléket vízbe merítené, olvassa el a jellemzőket. Az ajánlás fordítva is működik: hirtelen nem tudja, hogy készüléke nem fél a nedvességtől, és emiatt korlátozza magát az élvezetre.

Készítsen elő síkosítókat - Az intim kenőanyagok mgkönnyítik a csúszást és segítenek elkerülni a sérüléseket. Ugyanakkor fontos, hogy a kiberbőrből készült szilikon termékek és eszközök vízbázisú síkosítót igényelnek. A többi romboló hatással lehet rájuk. Általában a vízbázisú síkosítók sokoldalúak. Tehát ha nem tudja, mit válasszon, kezdje ezzel.

Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintjét - Ha valaki kiábrándító dolgokat rangsorolna, egy szexjáték pillanatokkal az orgazmus előtti kisütése biztosan ott lenne. Ezért érdemes gondoskodni arról, hogy a készülék mindig használatra kész legyen. A különböző modellek különböző módon teszik egyértelművé, hogy az utolsó lábukon állnak. Ha egy csúcstechnológiás eszközről van szó, amelyhez alkalmazás van a telefonon, akkor gyakran közvetlenül a képernyőn láthatja a töltési százalékot. Másoknál jelzőfények vannak, amelyek például kritikus energiaszinten kezdenek villogni. A részleteket legjobban ugyanabban az utasításban találja meg. Nos, ha a játék elemmel működik, tartson kéznél egy újat.

Beszéljétek meg a lehetséges forgatókönyveket - Mielőtt partnerrel együtt használná a játékot, fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a folyamattal kapcsolatos véleménye megegyezik. Itt is, mint általában a szex esetében: ha valaki beleegyezik abba, ez nem jelenti azt, hogy általában készen áll minden gyakorlatra. Ezért érdemes megvitatni az eszköz használatának kívánt módjait.

Mossa ki szexjátékát minden használat előtt és után - A készülék vízzel és enyhe szappannal tisztítható. Egy másik lehetőség egy speciális játéktisztító vásárlása. Leggyakrabban spray formájában kaphatók – a fertőtlenítéshez szexuális játékot kell permetezni. Jobb megtagadni a fertőtlenítőszer vagy alkohol használatának ötletét, mert károsíthatják a készüléket. Kivéve persze, ha speciális anyagokból készült, és nem például üvegből vagy polírozott fából. Az ilyen gondoskodás szerény. Ugyanakkor a porózus felületek, mint például a latex vagy a hőre lágyuló gumi 100%-ban nehezen tisztíthatók. Ezért fontos, hogy ne csak a mosásra figyeljünk. De erről bővebben a következő bekezdésben.

Tartsa be a higiéniai szabályokat - A szexjáték egésze egyéni használatra való. Olyasmi, mint egy fogkefe, de a maga árnyalataival, mert több zóna is érinthet a készülék által. Tehát átválthat hüvelyi stimulációról análisra, de vissza nem. A belek és a hüvely mikroflórája eltérő. És ha a végbélből származó baktériumok rossz címre kerülnek, viszketést, irritációt, váladékozást és egyéb kellemetlen következményeket hozhatnak magukkal. Figyelembe véve egyes anyagok porózus jellegét, általában jobb óvszert használni az anális behatoláshoz. Egyébként ő a barátod. Általában az óvszer jelenléte a nem kívánt terhesség elleni védelemmel jár. De véd a különféle nemi úton terjedő fertőzések ellen is. A szexuális út pedig nem feltétlenül a nemi szervek érintkezése. Azok, akik védekezés nélkül szexelnek, egy szexuális játékot kaphatnak kettőért. Testfolyadékot már cseréltek, a készülék nem tehet róla, hogy tovább rontson. De ha a partnerek nem biztosak egymás egészségében, jobb, ha óvszert is felhalmoznak. Ha az eszközöket különböző szerelmesekkel használják, akkor a fogamzásgátló használata kötelező. Első a biztonság.

Anális szexhez csak korlátokkal ellátott szexjátékokat használjon - A korlátozó olyan kiterjesztés, amely nem teszi lehetővé, hogy a készülék eltűnjön a test belsejében. Általában úgy néz ki, mint egy toll, hogy kényelmesebbé tegye a szexuális játékot - és valójában tökéletesen megbirkózik ezzel a funkcióval. Ha nincs korlátozó, vis maior léphet fel. És ahhoz, hogy egy vagy láncot kapjon, orvoshoz kell fordulnia.

Próba - Általában a szexuális játékoknak van valamilyen konkrét célja, de csak azokat nem lehet korlátozni. Például egyesek vákuum stimulátorokat használnak a pénisz, a herék és a mellbimbók fejének simogatására. És egy erős vibrátorral akár vállmasszázst is végezhet. Tehát itt semmi sem korlátozza a képzeletét.

Tárolja megfelelően a szexuális játékokat - A legjobb, ha az eszközöket saját tokjukban száraz, hűvös és sötét helyen tartjuk. A speciális táskákat általában nem kell megvásárolni, a készletben vannak. Ez a megközelítés meghosszabbítja a szexuális játékok élettartamát. Végül is gyakran finom anyagokból készülnek, hogy a termék kellemes tapintású legyen. Hőben vagy közvetlen napfényben a termékek deformálódhatnak.

Hogyan válasszuk ki az első játékot?

Ha úgy döntött, hogy első vásárlását választja, de a szeme rengeteg kategóriából fut fel, segítünk! Képzett operátoraink tanácsot tudnak adni Önnek a termékkel és annak jellemzőivel kapcsolatos bármilyen kérdésben! Megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbbet! Ezenkívül mondja el az adott játék használatának gondozását és szabályait is, de a legjobb ha mindenekelőtt a nőknek készült szexcikkeket elolvassa:Mindig kapcsolatban vagyunk. Telefonon, emailben nyugodtan feltehet bármilyen kérdést az eszközökkel, intim kozmetikumokkal és kiegészítőkkel kapcsolatban. Minden konzultációnk teljesen névtelen!


Mik a  legjobb női szexuális játékok maszturbációhoz?

A női maszturbáció segít enyhíteni a feszültséget, fejleszteni az érzékenységet és megtanulni jobban megérteni a testét. Több ezer szexuális játékot hoztak létre neki. Mit válasszunk, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle? Kiválasztottuk a 10 legnépszerűbb dolgot, amellyel egyedül kísérletezhet. Ezek olyan termékcsoportok, amelyek új érzéseket adnak, segítenek az orgazmus gyors elérésében.

1. Vákuum vagy hullám stimulátor

Az orgazmust garantáló csikló stimulátor nők ezreit hódította meg. Vele még azok is, akik korábban nem érték el az öröm csúcsát, megtanulták az örömöt. A levegő gyengéd hatása a testre lehetővé tette több ezer idegvégződés használatát nemcsak kívülről, hanem belülről is. Korábban nem volt intenzívebb, de ugyanakkor biztonságos módja a maszturbációnak.

A hullámjátékot nem kell mozgatni, egyszerűen egy bizonyos helyzetben a testre szerelhető. Nem lesz nehéz megtalálni a megfelelő pontokat. Ezután csak sebességet válthat és várhat a kisülésre. Nagyon egyszerű, de hatékony. Ma már több tucat vákuumjáték van a piacon, úgy döntöttünk, hogy megkönnyítjük a választást. És összegyűjtöttük a vákuum stimulátorok legjobb modelljeit a vásárlók szerint. Ha többet szeretne megtudni róluk, kattintson a névre.
- Womanizer Premium érintésmentes csikló stimulátor. Modell a legjobbak ínyencei számára. A Womanizer fejlesztette ki, amely elsőként kínálta a világnak ezt a fajta stimulációt. És több mint 5 éve a márka stimulánsait tartják a legjobbnak. A fő előnyök 12 üzemmód, kényelmes forma és az alkalmazás nagyon intenzív tapasztalatai.

- Érintésmentes csikló stimulátor Satisfyer Pro 2 rezgés. Költségvetési modell két különböző típusú expozícióval rendelkező nők számára. A hullámok és a rezgés együtt vagy felváltva kapcsolhatók be. Műanyag tok, kényelmes szilikon hegy és beépített akkumulátor. Még a fürdőszobában is használhatja.
- Vákuumhullámú csikló stimulátor We-Vibe Melt. A különleges formát úgy tervezték, hogy a szexuális játék hüvelyi érintkezés közben a testek közé helyezhető legyen. De maszturbációra is alkalmas. Vezérelje a gombokat a tokon vagy okostelefonról. Az alkalmazás módjainak száma nem korlátozott, saját maga is létrehozhatja őket.

2. Nyúl vibrátor

A csikló és a G-pont egyidejű simogatása erőteljes élményeket okoz. Ez a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik szeretik magukban érezni a teljességet. Ugyanakkor a legtöbb modellben 2 motor van, ezeket külön vezérlik. És kiderül, hogy csak a csiklón vagy csak a hüvelyben tartalmaz rezgéseket, ami lehetővé teszi az orgazmus fokozatos megközelítését.

A nyúlnak nemcsak a rezgés funkciója, hanem a forgás is lehet, amikor a törzs különböző irányokba dől. Vannak olyan modellek, amelyek vákuumhatással vannak kombinálva a csiklóra. Minden nő kiválaszthatja az igényeinek megfelelő formát és méretet. Egy ilyen játék segít megtalálni az új erogén zónákat, jobban megismerni a testét.
- Anatómiai vibrátor We-Vibe Nova. A csikló folyamata nagyon rugalmas, ezért bármilyen anatómiájú nők számára alkalmas. És még súrlódások végrehajtásakor sem áll meg a csikló stimulálása, amit ritka modellekben valósítanak meg. A testen és az alkalmazásból származó gombok vezérlése. És akár távolról is megpróbálhat játszani egy partnerrel. Kiváló minőség a híres We-Vibe márkától.

- Nyúl vibrátor elektromos stimulációval Kaliforniai egzotikus újdonságok impulzus intim kettős pálca. A rezgés mellett elektromos stimuláció is lehet egy szexuális játékban. Nagyon jó érezni egy enyhe bizsergő érzést, amely izomösszehúzódásokat okoz. Fontos megérteni, hogy biztonságos. Vibrátor stílusos dobozban, tökéletes megoldás ajándékba magadnak vagy legjobb barátodnak.
- Nyúl vibrátor Satisfyer Vibes Magic Bunny. Költségvetési modell sok funkcióval. Összesen 12 mód, nagyon kézzelfogható és elegendő az orgazmus eléréséhez. A bevonat jó szilikonból készül, kényelmes hurok az alapban. Vízálló, újratölthető.

3. Masszírozó

Szexuális játékszer, amely teljesen más célokra alkalmas. Ideális női maszturbációhoz, ugyanakkor segít a fáradt izmok nyújtásában vagy az edzésből való felépülésben. Ezek olyan erőteljes eszközök, amelyeket az egész család használ. Ugyanakkor ártalmatlannak tűnnek, nem úgy néznek ki, mint a nemi szervek, nem vonzzák a figyelmet.

A legjobb masszírozók újratölthetők és vízállóak. Használhatja őket a zuhanyzóban vagy a fürdőszobában. Örömre külsőleg használják őket, megérintve a perineumot. De vannak speciális fúvókák, amelyek alkalmasak hüvelyi vagy simogatásra. Maszturbációs masszírozók a maximális számú értékeléssel:
-  PrettyLove Antony. Fűtés vibráló masszírozó fűtési funkcióval. A masszírozó kis méretű, mindössze 21 cm hosszú. Ugyanakkor nemcsak rezeg, hanem felmelegszik is. Nagyon hasznos dolog, különösen hideg napokon. 7 rezgési mód, mindegyik 3 sebességgel.
- Univerzális vibrációs masszírozó Magic Wand Love Magic újratölthető eredeti. A Chen egy erőteljes eszköz, 10 móddal és 10 sebességgel. Ez a világ leghíresebb masszírozójának analógja, de sok üzemmóddal és kényelmes akkumulátorral. Csendesen működik, alkalmas bármilyen terület masszírozására.
- Vibrációs masszírozó Satisfyer Wand-er nő. Nagy masszírozó nagyon erős mozgásokkal. 10 egyedi mód, mindegyik 5 sebességgel. Kiváló minőségű szilikon, újratölthető akkumulátor, teljes vízállóság. Nagyszerű szexuális játék nagyon kedvező áron.

4. Rezgő tojás

Egy kis távvezérelt vibrátor egyszerre több problémát is megoldhat: örömet okozhat, segíthet megerősíteni a medencefenék izmait. Egy ilyen szexuális játékkal nemcsak otthon, hanem séta közben is kísérletezhet. Megengedett rezgő tojást viselni a testben, és bármikor bekapcsolni. Ez még a munkahelyen is megfelelő, amikor unalmassá válik.
A rezgő tojások modern modelljei távirányítóval vannak felszerelve, vagy okostelefonnal szinkronizálva vannak a vezérléshez. Ez kényelmes, a rezgés bekapcsolása nem igényli, hogy "elérje" magát a játékot, mert ez nem mindig megfelelő. És az ilyen szexuális játékok csendben működnek, mások nem tudják kitalálni, hogy valami rezeg benne. A rezgő tojások legjobb modelljei 2023-ban.
- Kegel edző Magic Motion Magic Kegel fiatalít. Okostelefon-szinkronizáló szexuális játékszer, amely bármilyen dallam ütemére rezeghet. Több játék, saját oszcillációs módok létrehozásának képessége - mindez egy eszközben van kombinálva.
- Vibroegg elektromos stimulációval Impulzus intim E-stimulátor Távoli Kegel Exerciser. Az elektromos stimuláció segít erősíteni az izmokat. Elősegíti az izomösszehúzódást, ami nagyon gyors és észrevehető hatást fejt ki. És van rezgés is, amely örömet okoz a használat során. A tojás vízálló, de tilos bekapcsolni az elektromos stimulációt vízben.
- VeDO rezgő tojásőszibarack beléd. Egyszerű újratölthető rezgő tojás távirányítóval. 10 rezgési mód, sima test. Az átmérő a legszélesebb ponton 3 cm. Alkalmas edzésre és maszturbációra.

5. Mini vibrátor

A szexuális játékot mindig magával viheti, nem fog sok helyet foglalni, ha mini vibrátor. Könnyen illeszkedik az ökölbe, így nem fog fájni a kesztyűtartóban vagy egy női kézitáskában. Ugyanakkor a teljesítmény nem lehet rosszabb, mint a nagy vibrátorok.
A "babát" leggyakrabban külső stimulációra használják. Ugrathatják a mellbimbókat, a csiklót, a végbélnyílás környékét. De ez nem túl kényelmes a búvárkodáshoz. Ugyanakkor akkumulátorokról vagy akkumulátorról is működhet. A jó modellek legalább 3 sebességgel rendelkeznek, de minél többet, annál érdekesebb kísérletezni maszturbálás közben. A legjobb mini vibrátorok női maszturbációhoz:
- Satisfyer Lovely Honey mini vibrátor. Vibrátor sminkkefe formájában egy német márkától. Nagyszerű szexuális játék a külső hatásokhoz. Összesen 15 üzemmód. A vibrátor újratölthető, vízálló. Finom, íztelen és szagtalan szilikonnal bevonva.
- Csikló stimulátor. Lövések Dual Motor Pazar. A vibrátor különleges formája lehetővé teszi, hogy mindkét oldalról "átölelje" a csiklót. Összesen 10 üzemmód áll rendelkezésre, amelyeket a ház gombjai kapcsolnak. Újratölthető szexuális játékszer, amely nagyon stílusosnak tűnik.
- Iroha Stick minivibrátor rúzs formájában. Nem különböztethető meg a kozmetikumoktól, könnyen elrejthető. A testet érintő fúvóka finom szilikonból készül. 1 rezgési mód, de az alap elforgatása növelheti vagy csökkentheti az ütést. Normál AAA elemmel működik. Válasszon rúd vibrátort. Szállítás az ország egész területén!

6. Vákuumszivattyú nőknek

A csikló vagy perineális szivattyú egy speciális szexuális játékszer. Ő maga nem ad orgazmust, hanem többször növeli annak előfordulásának valószínűségét. A szivattyú aktív véráramlást okoz az erogén zónákban, és ezt követően minden stimuláció erőszakos reakciót vált ki a testből.

A szivattyút a csiklóra helyezik, a levegőt néhány percig szivattyúzzák. Aztán leveszik. Ugyanakkor a szájszárazság és a csikló megduzzad, nagyon érzékeny. A hatás átmeneti és teljesen biztonságos. De a vákuumszivattyú használata után a maszturbáció nagyon kellemes és érdekes. Ideális egy készlet - szivattyú és más szexuális játék - használata, hogy tovább érje el az öröm csúcsát. A legjobb vákuumszivattyúk, amelyek mind a partnerrel való szex, mind a maszturbáció előtt használhatók:
- Doc Johnson automatikus rezgő puncipumpa hüvelyi szivattyú. A szivattyú nemcsak a levegőt szivattyúzza ki, hanem rezeg. Ugyanakkor a kezelőszervek nagyon egyszerűek, a gombok egy kényelmes fogantyún találhatók. 7 rezgési mód és 3 nyomásszabályozási mód.
- Punci pumpa Clear PipeDream csikló és hüvelyi pumpa. Hagyományos szivattyú kézi vezérléssel. Egy körte segítségével szivattyúzhatja ki a levegőt, és egy speciális szelep lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt megváltoztassa a nyomást. A csiklóra és a szájszárazságra van felszerelve, minden nő számára alkalmas.
- Vákuumszivattyú rezgéssel Extrém punci szivattyú PipeDream. Szivattyú rezgéssel. Nem zajos, közepes méretű. Akkumulátorral működik. A levegő kiszivattyúzása után érdemes bekapcsolni a rezgéseket, ami gyakran orgazmushoz vezet.

7. Vibrációs bugyi

A zsúfolt helyen történő maszturbáció sok nő álma, és megvalósítása lehetséges. Csak fel kell vennie a bugyit vibrátorral, és sétálnia kell. A tétovázás érzése örömet fog adni, és a megértés, hogy senki sem tud róla, még jobban izgat. Ez egy igazi kaland, amely orgazmussal végződhet. De ilyen pillanatban jobb, ha támaszkodik valamire, vagy leül, hogy ne veszítse el egyensúlyát.
A rezgő bugyi kialakítása más, leggyakrabban a vibrátor a csikló területén található. Az érzések kívülről maximálisak, nem belülről. A vezérlés mindig távoli. Az örömszerzés folyamata 30 perctől néhány óráig tarthat. Ez az elemektől vagy az akkumulátortól és a választott sebességtől függ. A legjobb vibrációs bugyi maszturbációhoz bárhol:
- We-Vibe Moxie csikló vibrátor. Egy betét a fehérneműben, amely simogatja a csiklót. Okostelefonról vezérelhető, ingyenes alkalmazást kell rá helyeznie. A módok 10 javaslat közül választhatók ki, de könnyű létrehozni sajátot. Teljesen csendben működik. A készlethez távirányító is tartozik, ha kényelmetlen a telefonnal használni.
- Tong bugyi rezgő tangával EDC nagykereskedelmi rezgő masszírozó. A szatén bugyinak van egy speciális zsebe, amelyben a vibrátor található. A játékot távirányítóról lehet vezérelni. Összesen 12 üzemmód. A fehérnemű mérete megegyezik, de ha a bugyi nem illik, a fül más fehérneművel is használható.
- Csikló stimulátor Lock-N-Play csuklópánt távoli bugyi teaser. A bugyi speciális fülét speciális összecsukható szárnyakkal rögzítik a fehérneműhöz. Egy újratölthető karkötőről vezérelhető, akárcsak maga a játék. Akár 90 percig is futhat egyhuzamban. Nem fél a nedvességtől.

8. Stimuláló krém

A krém nem szexuális játékszer, de a legjobb segítő az orgazmus elérésében. Ez egy speciális kompozíció, amelyet a nemi szervekre alkalmaznak, gyengéd mozdulatokkal dörzsölik, és az érzékeny terület aktiválódik. A vér aktívabban rohan, az érintés érzése érdekesebbnek tűnik. A krém orgazmusa nem fog megtörténni, más stimulációra lesz szüksége. De minden élmény fényesebbé válik, az orgazmus valószínűsége nő.
A krémet felvisszük a bőrre, teljesen felszívódik. A gerjesztő kenőanyag a felületen marad, és tovább javítja a csúszást. A hatás ugyanaz, de a krém után továbbra is a szokásos kenőanyagot kell használnia. Kenőanyaggal adalékanyagok nem szükségesek. Melyik formát választja, mindenki maga dönt. A legjobb izgató krémek maszturbációhoz, szexuális játékokkal használhatók:
- Shunga titkos kerti csikló krém. A terméket 10 perccel a szex előtt felviszik a csiklóra. Időre van szüksége, hogy cselekedjen. És az érzések furcsák lesznek: enyhe hidegtől az intenzív hőig. Érdemes megpróbálni valami szokatlant megtapasztalni.
- JO rendszer a sarkvidéki stimuláló csikló géljéhez, erős hatással. Nagyon gazdaságos krém, csak egy csepp kell a fényes hatás eléréséhez. A kompozíció utáni érintések intenzívnek és kellemesnek tűnnek. Krém a JO izgalmas termékeinek sorozatából, maximális hatással.
- A női gél stimulálása az érzékenység növelése érdekében Viamax Sensitive. A krém segít egy nőnek ráhangolódni a szexre, fokozza vágyát. A hatás gyorsan megnyilvánul, 30 percig tart. Egy csomag elegendő több hónapig.

9. Anális rezgők

A végbélnyílás rezgései nem kevésbé kellemesek, mint a hüvelyben. Sok érzékeny pontot is használnak, ami izgalomhoz vezet. És az a használata kombinálható más területek, például a csikló simogatásával. És ez egy multidimenzionális érzés lesz, ami az öröm új aspektusait tárja fel. Lehet, hogy kicsi, ezért nem árt behelyezni a testbe. És előkészítés nem szükséges, nem kell beöntést végeznie. És amikor már a testben van, egyszerűen kiválaszthatja az oszcillációs módot, és élvezheti, ami történik. Különösen nagyszerű, ha sok mód és sebesség van.
- We-Vibe Ditto. Egy okostelefonról vezérelt kis modell. Alkalmas ágyban való játékra és viselésre. Ideális nőknek és férfiaknak egyaránt. 10 mód, mindegyik bekapcsolható 10 sebességgel, vagy létrehozhatja saját ritmusait az alkalmazáson keresztül. Vízálló, újratölthető szexuális játék a jól ismert We-Vibe márkától.
- Nagy Gvibe G dugó rezgéssel. Legfeljebb 3,9 cm átmérőjű dugó. Nagyon erős, de csendes motorral. 6 különböző módban működik, kapcsológombbal a készüléken. De ha külön vásárol egy "gyűrűt", akkor távirányítóként szolgál. Kellemes bevonat, amely nem szívja fel az aromákat. Könnyen tisztítható.
- B-Vibe Trio távirányító fenék vibrációs dugó. A parafa belsejében három motor szokatlan és nagyon fényes érzéseket ad. A rezgések nemcsak a lábban, hanem a teljes hosszban érezhetők. Összesen 9 vibrációs program, mindegyik 8 sebességgel. Akár 1,5 óra folyamatos üzemidő. Kiváló minőségű tok ajándékként.

10. Dildó

Egy pénisz utánzó szexuális játékszer, amely úgy néz ki, mint egy férfi pénisze, lehetővé teszi a szokásos nemi közösülés szimulálását. Ugyanakkor a fallosz bármilyen méretű és alakú lehet. Érdemes vastag vagy vékony, rövid vagy hosszú választani, hogy ideális legyen az egyéni simogatásokhoz. És még reálisat is vásárolhat, érintésre megkülönböztethetetlen az élő testtől, még melegnek is tűnik, amikor felveszi. 
Jó modellek fel vannak szerelve egy tapadókoronggal az alapban. Segítségével sík felületen erősítheti a játékot, és a keze használata nélkül is használhatja. Például, ha egy falloszt telepít a fürdőszobába, ülhet rajta, simogatva a test más részeit. Nincs jobb, minden modell egyedi és érdekes. De a népszerű lehetőségeket választottuk:
- A tapadókorongon lévő herezacskóval Intim élet csiklandozás. A szexuális játék hossza 17,5 cm. Úgy tűnik, megkülönböztethetetlen az emberi testtől. Szagtalan, kellemes tapintású. Rugalmas, de rugalmas. A herezacskóval és a tapadókoronggal az alapnál.
- Fun Factory Bouncer tapadókorong.Stílusos modell szokatlan rezgésekkel. Belül három golyó van, amelyek minden mozgással gördülnek, ez a rezgés utánzatát eredményezi. A bevonat kellemes szilikonból készül, könnyen tisztítható, nem igényel különleges tárolási feltételeket. Elég sűrű, nem hajlik sokat. Hosszúság 18 cm.
- NS újdonságok. Színek Vastag 8" tapadókorong. Szilícium maszturbációs szexjáték élénk színben. Bármilyen stimulációra alkalmas. Nem fél a nedvességtől, a csap alatt mosható, a fürdőszobában használható. Meglehetősen nagy átmérő - 5,3 cm, Teljes hossz 23 cm.

A maszturbációhoz használt női szexuális játékok változatosak, velük jobban megismerheti magát, felfedezheti az orgazmus elérésének módjait. De ami a legfontosabb, mindezek a dolgok megfelelőek ahhoz, hogy az ágyban egy szerettével alkalmazzák. Használatukkal mindig orgazmust érhet el.

Keresés