Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Léghullámos csiklóizgató vibrációval bézs Pro to go 2 beige

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Satisfyer

Ez a bézs vadonatúj Pro To Go 2 Air Dual Pulse Vibrátor! Élvezze a kompakt formát, amely ideális utazáshoz és útközben.
A mennyországban készült játék mindenkinek, az élvezetek ínyenceinek és kezdőknek egyaránt.
Két funkcióval egyben, fedezze fel magát, és találja meg kedvenceit! A lekerekített formájú ABS hangsúlyt kap az intuitív kezelőpanel keretein belül.
Függetlenül vezérelheti a két motort a 11 nyomáshullám és 12 rezgésbeállítás egyedivé tételéhez!A Pro To Go 2 testbiztos szilikonból készült, újratölthető és vízálló (IPX7). Pulzáló levegő kettős rendszerű stimulátor. Stílusos, lekerekített formája és fényes felülete van. Mérete kompakt, utazáshoz tökéletes, 2 független motorral, melyekkel a 11 hullámzás és 12 vibrációs funkció vezérelhető. A Satisfyer Pro To Go 2 ideális útitárs, és pulzáló nyomáshullámokkal és intenzív rezgésekkel csábít el téged és csiklódat! 11 nyomáshullám-intenzitást és 12 rezgésmódot 2 erős motor hajt meg, és hangulatodtól függően kombinálhatók egymással - számtalan lehetséges kombinációhoz, a gyengédtől az intenzívig!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Satisfyer Pro To Go 2 egy kettős csiklóstimulátor, amely megkönnyíti az orgazmussal való kísérletezést. A kompakt Pro To Go 2 készen áll arra, hogy két független motorral külső csiklóstimulációval örvendeztessen meg. Kombinálja a légies lüktetést és az átható rezgéshullámokat, hogy minden alkalommal elérje a mennyei boldogságot. Az érintésmentes csiklóstimuláció a legújabb szabadalmaztatott Air Pulse technológia a női orgazmusokhoz. Az Ön rendelkezésére áll a vákuumhullám-stimuláció 11 intenzitási szintje és 12 vibrációs program – a gyengédtől az intenzívig. Intuitív vezérlés három gombbal a házon. A Satisfyer Pro To Go 2 egy különleges szórakozás, amely a tapasztalt felhasználóknak és a kezdőknek egyaránt tetszeni fog. A stimulátor ovális ergonómikus formájú, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezhető a kézben. A finom szilikonnak köszönhetően kényelmesen fogod a kezedben, és élvezed a vibrációt és a lüktetést. Tökéletes méret, hogy kedvenc stimulátorát útközben is magával vigye. Stílusos és kiváló minőségű kütyü, amely az esztétikai és szexuális élvezethez készült.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

A vibrátor ovális formája kényelmesen illeszkedik a kézbe, és a hátoldalon elegáns dizájn kiemelések teszik teljessé. Kompakt méretének köszönhetően a Pro To Go 2 bőröndben vagy táskában, helytakarékosan szállítható, és minden utazásod során elkísér. A rugalmas, testbarát szilikonból készült felület finom tapintásával lenyűgöz és kíméletes a bőrhöz.

Vízálló (IPX7) kivitelezésének köszönhetően a nyomáshullám-vibrátor a zuhany alá vagy a fürdőkádba is elkísér. Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

A kiváló minőségű hipoallergén szilikon, amely elképesztően selymes tapintású, a Satisfyer márka ismertetőjele. A harang felülete finoman és finoman stimulálja a csikló környékét, tapinthatóan gyengéd és kellemes tapintású, a szilikon gyorsan alkalmazkodik testhőmérsékletéhez. A maximális élvezet és az anyag kinézetének megőrzése érdekében minőségi vízbázisú síkosító használata javasolt. Használat után feltétlenül tisztítsa meg a játékot meleg vízzel és speciális, intim termékekhez való antibakteriális spray-vel. 

A vízálló tok arra hívja Önt, hogy használja a stimulátort a zuhany alatt és a fürdőben, hogy új módon érezze teste impulzusait. Jellemzők: Lehetőség egyidejű hatást gyakorolni a csiklóra levegő pulzációval és vibrációval Vezérlés a tokon lévő gombokkal. 12 rezgésmód és 11 hullámstimulációs mód. Finom menta színű és puha, rugalmas, szagtalan szilikon, allergénektől és egészségre ártalmas anyagoktól mentes. Ideális első játéknak, ajándéknak és utazásnak. 100%-ban vízálló - IPX7. allergének és egészségre ártalmas anyagok nélkül. 

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 6 - 10
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 6 - 6,9

English

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.

It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m. 

This is the Mint Brand New Pro To Go 2 Air Dual Pulse Vibrator! Enjoy the compact form factor, ideal for traveling and on the go. A game made in heaven for everyone, pleasure connoisseurs and beginners alike. With two functions in one, discover yourself and find your favorites! The rounded shape of ABS is emphasized within the framework of the intuitive control panel.

You can control the two motors independently to customize 11 pressure waves and 12 vibration settings!Pro To Go 2 is made of body-safe silicone, rechargeable and waterproof (IPX7). Pulsating air dual system stimulator. It has a stylish, rounded shape and a glossy surface. Its size is compact, perfect for travel, with 2 independent motors that control the 11 waves and 12 vibration functions. The Satisfyer Pro To Go 2 is the ideal travel companion and seduces you and your clit with pulsating pressure waves and intense vibrations! 11 pressure wave intensities and 12 vibration modes are driven by 2 powerful motors and can be combined with each other depending on your mood - for countless possible combinations, from gentle to intense!

Keresés