Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Léghullámos csiklóizgató vibrációval Satisfyer menta Pro to go 2 mint

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Satisfyer

Ez a Satisfyer menta vadonatúj Pro To Go 2 Air Dual Pulse Vibrátor! Élvezze a kompakt formát, amely ideális utazáshoz és útközben.
A mennyországban készült játék mindenkinek, az élvezetek ínyenceinek és kezdőknek egyaránt. Két funkcióval egyben, fedezze fel magát, és találja meg kedvenceit! A lekerekített formájú ABS hangsúlyt kap az intuitív kezelőpanel keretein belül.
Függetlenül vezérelheti a két motort a 11 nyomáshullám és 12 rezgésbeállítás egyedivé tételéhez!A Pro To Go 2 testbiztos szilikonból készült, újratölthető és vízálló (IPX7). Pulzáló levegő kettős rendszerű stimulátor. Stílusos, lekerekített formája és fényes felülete van. Mérete kompakt, utazáshoz tökéletes, 2 független motorral, melyekkel a 11 hullámzás és 12 vibrációs funkció vezérelhető. A Satisfyer Pro To Go 2 ideális útitárs, és pulzáló nyomáshullámokkal és intenzív rezgésekkel csábít el téged és csiklódat! 11 nyomáshullám-intenzitást és 12 rezgésmódot 2 erős motor hajt meg, és hangulatodtól függően kombinálhatók egymással - számtalan lehetséges kombinációhoz, a gyengédtől az intenzívig!
A vízálló tok arra hívja Önt, hogy használja a stimulátort a zuhany alatt és a fürdőben, hogy új módon érezze teste impulzusait. Jellemzők: Lehetőség egyidejű hatást gyakorolni a csiklóra levegő pulzációval és vibrációval Vezérlés a tokon lévő gombokkal. 12 rezgésmód és 11 hullámstimulációs mód. Finom menta színű és puha, rugalmas, szagtalan szilikon, allergénektől és egészségre ártalmas anyagoktól mentes. Ideális első játéknak, ajándéknak és utazásnak. 100%-ban vízálló - IPX7. allergének és egészségre ártalmas anyagok nélkül. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A vibrátor ovális formája kényelmesen illeszkedik a kézbe, és a hátoldalon elegáns dizájn kiemelések teszik teljessé. Kompakt méretének köszönhetően a Pro To Go 2 bőröndben vagy táskában, helytakarékosan szállítható, és minden utazásod során elkísér. A rugalmas, testbarát szilikonból készült felület finom tapintásával lenyűgöz és kíméletes a bőrhöz.

Vízálló (IPX7) kivitelezésének köszönhetően a nyomáshullám-vibrátor a zuhany alá vagy a fürdőkádba is elkísér. Vízbázisú síkosító javasolt.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

A Satisfyer Pro To Go 2 egy kettős csiklóstimulátor, amely megkönnyíti az orgazmussal való kísérletezést. A kompakt Pro To Go 2 készen áll arra, hogy két független motorral külső csiklóstimulációval örvendeztessen meg. Kombinálja a légies lüktetést és az átható rezgéshullámokat, hogy minden alkalommal elérje a mennyei boldogságot. Az érintésmentes csiklóstimuláció a legújabb szabadalmaztatott Air Pulse technológia a női orgazmusokhoz. Az Ön rendelkezésére áll a vákuumhullám-stimuláció 11 intenzitási szintje és 12 vibrációs program – a gyengédtől az intenzívig. Intuitív vezérlés három gombbal a házon. A Satisfyer Pro To Go 2 egy különleges szórakozás, amely a tapasztalt felhasználóknak és a kezdőknek egyaránt tetszeni fog. A stimulátor ovális ergonómikus formájú, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezhető a kézben. A finom szilikonnak köszönhetően kényelmesen fogod a kezedben, és élvezed a vibrációt és a lüktetést. Tökéletes méret, hogy kedvenc stimulátorát útközben is magával vigye. Stílusos és kiváló minőségű kütyü, amely az esztétikai és szexuális élvezethez készült. 

A kiváló minőségű hipoallergén szilikon, amely elképesztően selymes tapintású, a Satisfyer márka ismertetőjele. A harang felülete finoman és finoman stimulálja a csikló környékét, tapinthatóan gyengéd és kellemes tapintású, a szilikon gyorsan alkalmazkodik testhőmérsékletéhez. A maximális élvezet és az anyag kinézetének megőrzése érdekében minőségi vízbázisú síkosító használata javasolt. Használat után feltétlenül tisztítsa meg a játékot meleg vízzel és speciális, intim termékekhez való antibakteriális spray-vel. 

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Zöld
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 6 - 10
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 6 - 6,9

Keresés