Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Sugar pop leila teal bugyi vibrátor

Ár:
25.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 28.
Gyártó: NS Toys

Az exkluzív Sugar Pop Leila bugyi vibrátor letölthető alkalmazással vagy egyedi távirányítójával használható. Elegáns, diszkrét és tele van funkciókkal, újratölthető és minden síkosítóval használható.
Tizenkét rezgésmódot vezérelhet a Leila egyetlen gombjával, vagy a mellékelt szilikon bevonatú távirányítóval. A távirányító használatával Te is vagy partnered is szabályozhatjátok a vibráció intenzitását. Vagy, ami még jobb, töltsd le egy ingyenes Sugar Pop alkalmazást a még több vibrációhoz – csak szkenneld be a dobozon található QR-kódot.
Tudjuk, hogy rengeteg (csodálatos) diszkrét, erőteljes és szexien titkos bugyi/undie hangulat zümmög és lüktet odakint, de azt mondanánk - és azt hiszem, egyetértesz vele -, hogy a Sugar Pop Leila Panty Vibe-jának határozott élvezeti előnye van a többivel szemben!
Először is, bár a kanyargós, távirányítású Leilát tökéletes páros szórakozásra tervezték, csodálatos választás egyedül töltött időre is. Eltekintve a nyilvánvaló in-undie potenciáljától, amely nagyszerű az alattomos, nyilvános stimulációhoz, ez a hangulat kontúros és kanyargós, és a külső édes pontokat célozza meg, ha egyszerűen a kezében tartja.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A hipoallergén szilikonból készült Leila biztonságos az érzékeny bőr számára, és könnyű tisztítani. Gyengéden meleg szappanos víz alatt játék előtt és után mosd át, vagy használd kedvenc játékápoló folyadékodat! USB újratölthető, kábel mellékelve. A Leila teljesen vízálló, a távirányító pedig cseppálló.

  • Ha budapesti vagy, mindenképpen nézz be egyszer az Intim Centerbe, érdemes csak nézelődni is a sokféle szexáru között. Ha vidéki vagy, akkor legközelebb ha Pesten jársz, gyere el hozzánk is.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, és használata javasolt is. Tizenkét rezgési módot vezérelhet egyetlen gombbal a Leilán, vagy a mellékelt gyűrű alakú, szilikon bevonatú távirányítóval. A távirányító használatával Ön vagy partnere még jobban szabályozhatja a rezgés intenzitását. Vagy ami még jobb, töltsön le egy ingyenes Sugar Pop alkalmazást a még több játéklehetőségért - csak olvassa be a dobozon található QR-kódot a hozzáféréshez.

A hipoallergén szilikonban a Leila biztonságos az érzékeny bőrre és a szellő tisztítására. Finoman dörzsöld meleg szappanos víz alatt játék előtt és után, vagy használd kedvenc játékápoló folyadékodat/habodat. Ez a Sugar Pop biztonságosan élvezhető bármely kedvenc vízbázisú síkosítóval, de kérjük, tartsa távol szilikon síkosítóktól és más szilikon játékoktól / termékektől. USB újratölthető, kábel mellékelve. A Leila teljesen vízálló, a távirányító pedig fröccsenésálló.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Türkiz
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző app-vezérelt
Hossz 6 - 10
Átmérő 3 - 3,4

English

We know that there are plenty of (amazing) discreet, powerful, and sexily secretive panty/undie vibes buzzing and throbbing around out there, but we'd say - and we think you'll agree - that Sugar Pop's Leila Panty Vibe has a definite pleasure edge over the rest!

First off, although the curvy, remote-controlled Leila was designed for perfect partnered enjoyment, it's an amazing choice for alone time, too.  Aside from its obvious in-undie potential that's great for sneaky, out-in public stimulation, this vibe is contoured and curvy, targeting outer sweet spots when simply held in your/their hand. 

You'll be able to control twelve modes of vibration with a single button on Leila, or with the included ring shaped, silicone coated remote. Using the remote, you or your partner will have even more control over vibration intensity. Or, even better, download a free Sugar Pop app for even more play possibilities - just scan the QR code on the box for access.

In hypoallergenic silicone, Leila is safe for sensitive skin and a breeze to clean. Scrub it gently under warm soapy water before and after playtime, or use a favorite toy care fluid/foam. This Sugar Pop can be safely enjoyed with any favorite water based lube, but please keep it away from silicone lubes and other silicone toys/products. USB rechargeable, cord included. Leila is fully waterproof, and the remote is splash-proof.

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.

It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 am. to 8 pm., on weekends from 9 am. to 6 pm.

Keresés