Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csikló és hüvelyi vibrátor Erica

Ár:
27.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 19.
Gyártó: Svakom

A Svakom Erica két motorral van felszerelve, amelyek egyszerre biztosítanak külső és belső stimulációt. Válasszon 11 különböző rezgésminta és 5 intenzitás közül, biztosítva a belső, külső és kettős stimuláció izgalmas keverékét. Az Erica rugalmas és ergonomikus kialakítása kényelmes élményt biztosít a vibrátor viselése közben. Ezenkívül a puha folyékony szilikon alkalmazkodik a test alakjához, ami kényelmes és puha érzést biztosít a bőrön.
A 11 rezgésminta és az 5 intenzitás mellett fokozhatja az élményt, ha Ericát a Svakom alkalmazáshoz csatlakoztatja. Ez teljes irányítást biztosít a hordozható vibrátor felett a telefonjáról. Válthat a rezgésmódok és intenzitások között, létrehozhat egyéni mintákat, vagy átadhatja az irányítást valaki másnak.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kézi és távvezérléses prémium minőségű, bőrbarát anyagból készített, ergonómiailag kialakított, két motorral felszerelt, 11 rezgési és 5 sebességi fokozattal szabályozható, könnyen kezelhető, külső és belső stimulációra tervezett vibrátor. A Svakom applikáció letöltésével számos további lehetőség áll használója rendelkezésére, és lehetővé teszi a távoli vezérlést is. Vízbázisú síkosító javasolt.

  • Két motor a dupla szórakozásért
  • Texturált kialakítás az érzések fokozása érdekében
  • Alkalmazásvezérlés a még szórakoztatóbb szórakozásért
  • USB újratölthető
  • Vízálló
  • Méretek: 10.43 x 9.13 x 3.87 cm
  • Töltési idő: 90 perc
  • Használati idő: 60 perc

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Az Intim Center 1989 óta nyitva van, és árulja a Exkluzív vibrátorok kategória termékeit. A szex és erotikus segéd eszközök fejlődésével, a nemiség alakulásával együtt változik, ne legyenek kétségeid. Az Intim Center szexshop megbízható cég és tisztességes vállalkozás, nyugodtan megveheted a Csikló és hüvelyi vibrátor Erica árut.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző app-vezérelt
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila
Termék címkék: app, csiklóizgató, távirányítós

Keresés