Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ergonómiai vibrátor Inya eros - távirányítós, kék

Ár:
24.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

A szexi ergonómikus kialakítás és az erőteljes vibráció mély belső csúcspontot alkot az INYA Erosszal. A selymesen sima szilikonból készült Eros egy kényelmes és diszkrét viselhető stimulátor. A vezeték nélküli távirányító lehetővé teszi a kihangosított szórakozást egyedül vagy partnerrel. Újratölthető. 3 sebesség és 7 funkció. Minden kenőanyaggal használható. Játssz huncutokat egyedül vagy a partnereddel. Az Eros belső stimulációját a mellékelt távirányító vezérli a vezeték nélküli szórakozás és meglepetés érdekében. A puha, rugalmas szilikon kényelmes viselet a hosszabb munkamenetek során is. Elfér a ruhád alatt, így ez a te kis titkod.
Kiváló minőségű szilikonból készített, 10 vibrációs funkcióval rendelkező, vezeték nélküli távirányítóval is szabályozható, akár bugyiba is helyezhető, a g-pont stimulálására is alkalmas, ergonómiailag kialakított vibrátor. Víz- és szilikonbázisú síkosítókkal is kompatibilis, ezek használata javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Bár igaz, hogy valószínűleg/feltétlenül sok mindent bele kell tenni az alsóneműkbe, az Eros by Inya nem tartozik ezek közé! E

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Először is, az Erost a tökéletes partner élvezetre tervezték, de elképesztő választás az egyedüllétre is. A bárhol és bármikor viselhető stimuláció nyilvánvaló lehetőségei mellett ez az ultra sokoldalú, szuperrugalmas hangulat kontúros és íves, könnyen fogható és manőverezhető. Ráadásul a nagy, kanyargós behatolónak és a széles alapnak köszönhetően készen áll arra, hogy megrázza az Ön vagy belső édes pontjait (g-pontok, p-pontok stb.), miközben a külsőket is izgalomba hozza.

Tíz rezgésmódot vezérelhetsz az Eros alaplapján található gombbal vagy az aranyos mellékelt távirányítóval. A távirányító használatával még több választási lehetőség közül választhat a rezgés intenzitása tekintetében.

A selymes, testbiztos szilikonból készült Eros higiénikus, hipoallergén és rendkívül kevés karbantartást igényel. A játék előtt és után alaposan tisztítsa meg vibrációját meleg szappanos vízzel, vagy használjon jó minőségű játékápoló folyadékot/habot. Ez a vibráció biztonságosan használható bármilyen kiváló minőségű vízbázisú síkosítóval, de kérjük, kerülje a szilikon síkosítókkal és más szilikon játékokkal való érintkezést. USB újratölthető. Zsinór mellékelve. Az Eros fröccsenésálló, de nem szabad teljesen víz alá meríteni.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Erotikus termékeket árusítunk, amikben nem fogsz csalódni. Rendelj minőségi termékeket online szexshopunkban, vagy vásárolj személyesen budapesti szexboltunkban. Ez jó választás garantáltan felpezsdíti szexuális életedet.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Kék
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző távirányítós
Hossz 11 - 15

English

Play naughty all by yourself or with your partner. Eros' internal stimulation is controlled by the included remote for wireless fun and surprise. Soft, supple silicone is comfortable to wear for extended sessions. Fits under your clothes so it’s your little secret.

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.

It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m. 

Sexy ergonomic design and powerful vibrations combine for a deep internal climax with Eros by INYA. Made of silky-smooth silicone, the Eros is a comfortable and discreet wearable stimulator. Wireless remote allows for kinky handsfree fun alone or with a partner. Rechargeable. 3 speeds and 7 functions. Suitable with all lubricants. Play naughty all by yourself or with your partner. Eros’ internal stimulation is controlled by the included remote for wireless fun and surprise. Soft, supple silicone is comfortable to wear for extended sessions. Fits under your clothes so it’s your little secret.

Keresés