Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csiklószívó léghullámos izgató stimulátor Toyz4partner

Ár:
15.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
Gyártó: Lovetoy
Kétmotoros vibrátor szívó hatással. Különleges képességekkel rendelkező, kiváló minőségű, sokoldalúan használható játékszer hölgyek részére. Egyre jobban kedveltek a léghullámokkal működő csiklóizgatók, melyek apró léghullámokkal fejtik ki hatásukat, ezek kizárólag a csikló izgatásához használhatók. Az Intim Center szexshop több évtizede árul Exkluzív vibrátorok kategóriájú termékeket. Reméljük, hogy megnyeri tetszésedet ez a darab.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Toyz4Lover ezen terméke hasonlóképpen működik a fentiekez, de nem apró léghullámokkal intézi a stimulálását, hanem finom vákuum, folyamatos kialakításával, azaz szívóhatással. Ez a szívó hatás nem olyan pulzáció mint az ismert pl. Satisfyer és Womanizer modelleknél, hanem beállítástól függően, hosszabb-rövidebb ideig kitartott szívó hatás, mely jóval erősebb is, mint az említett pulzáció. Nagyon hasonlít a két funkció, de azért kicsit más, kinek ez a jobb kinek a másik, sajnos nehéz ezt előre megmondani.

További nagy előnye e Toyz4Partner terméknek, hogy nem csak a klitorsz stimulálására alkalmas, hanem behatoláshoz is használhatjuk, mivel a hosszanti alsó részében két darab igen erős motor kapott helyet, az egyik a szár felső részén, ami behelyezés után a klitorisz közelében van, a másik a készülékváz utolsó harmadában, és a belső izgalmi pontok stimulálását végzi. A játékszer hajlított formájának köszönhetően a G-Pont elérésére is lehetőség nyílik.

A kényeztető vibrációs váza egyébként merev, felülete selymes tapintású, nagyon kis mértékben puha, és teljesen zárt a háttérvilágított vezérlőgomboknál is. A fejegységnél látható légnyílással ellátott puha és rugalmas kupak kiváló minőségű szilikoból készült. Teljes mértékben vízálló!

További előnyös tulajdonsága hogy akkumulátoros működésű, így nem kell vesződni az elemekkel, ami nem is baj hiszen a benne lévő három motor (két vibrációs + a vákuum) elég sok elemet fogyasztana a használat során. A funkciók vezérlése is nagyon szerencsés: a be-ki gomb 2 másodpercig tartó lenyomásával alaphelyzetbe áll a játékszer, a négy vezérlőgomb mögötti háttérfény világítani kezd. Ezt követően a három funkciót külön-külön vezérelhetjük. Használat után a be-ki gomb újabb lenyomása teljesen kikapcsolja az eszközt.

Kiváló választásnak tűnik a termék nem csak első ránézésre, hanem másodikra is.

Teljes hossza: 21,6 cm
Behelyezhető hossz: 17 cm
Átmérője a szár felső részén: 4,5 cm
Átmérője az alsó részen, közel a végéhez: 3 cm
Erős, de csendes szívó hatás mely 5 hosszúságban állítható
10 különféle rezgés mindkét vibrációs motoron
A két vibrációs motor és a szívó hatás, egymástól függetlenül vezérelhető
A vibrációs motorok erősek, de csendesek
Teljesen vízálló kivitel
Akkumulátoros működés
USB töltőkábel a dobozban
Működési idő egy töltéssel: akár 2 óra (nagyban függ a használati módtól)
Anyaga: kiváló minőségű, bőrbarát szilikon a fejrészben ABS műanyag

Ha beindította a fantáziádat a Csiklószívó léghullámos izgató stimulátor Toyz4partner, akkor a 15.000 Ft-os ár nem sok érte!

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Rózsaszín
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 21 - 25
Átmérő 4,5 - 4,9

Keresés