Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Orális szex intim kiegészítőkkel amelyek fokozzák a szájszex örömét

Orális szex intim kiegészítőkkel amelyek fokozzák a szájszex örömét

Vannak szexjátékok amelyek még izgalmasabbá teszik az orális szexet. A fejlett eszközök már tudják, hogyan kell utánozni a nyelvmozgásokat. Az orális szexre szolgáló játékok két nagy csoportra oszthatók: rezgés és orál imitátorok. Az előbbieket párban használják, hogy kellemes érzéseket adjanak. Ez utóbbiakat elsősorban csak az örömre szánják, bár senki sem tiltja meg, hogy közösen használjuk. Az orális szexet ha férfi csinálja (nyalás) és ha nő csinálja (szopás) vannak szexshop játékok, amelyek növelik az élvezetet. Ne csak szájjal kényeztess!

Szeretné javítani az orális szexet, vagy esetleg diverzifikálni az érzéseket a vagy? Manapság számos orális szexre tervezett termék létezik, amelyek több kategóriába sorolhatók. Orális szex, Intim kiegészítők amelyek fokozzák a szopás vagy nyalás örömét.

Milyen típusú vibrációs stimulátorok vannak az orális szexhez?

Az orális vibrációs stimulátorok mindenféle tartozékok, amelyek a nyelvhez vagy az archoz kapcsolódnak, és kellemes kiegészítőként szolgálnak a vagy.

Az ilyen eszközök megszakítás nélküli működési ideje 30 perc és 2 óra között mozog. Általában ez több mint elég az orgazmus eléréséhez – és többször is. A legtöbb modern orális szex vibrátort USB-n keresztül töltik fel. Speciális ehető vízalapú kenőanyagokkal ellátott játékokat kell használni.

A vibrációs stimulátorok működési elve megközelítőleg azonos: orális simogatás során masszírozzák az erogén zónákat. És az eszközök különböznek a rögzítés típusától és helyétől. A vibrációs nyereg a nyelven, az szilikon mini-vibrátor puha csipesszel csatlakozik a nyelv hegyéhez, és további üdítő érzéseket kelt a vagy. A mellékletet az ujjára is helyezheti, és maszturbációhoz használhatja.

Milyen típusú orál imitátorok vannak az orális szexhez?

Könnyen kitalálható, hogy az oroimitátorok olyan modulok, amelyek utánozzák az orális simogatásokat, lehetővé téve, hogy pár nélkül csinálják. Ugyanakkor nem kockáztatja a nyakának törését. A kívánt hatás kétféleképpen érhető el:
- a nyelv ritmikus mozgásaihoz hasonló rezgések segítségével;
- vákuumhullámú módszer, amely a szopásra emlékeztet.

Az oroimitátorok akkumulátorral működnek vagy USB-n keresztül töltődnek, és átlagosan 30 perctől egy óráig képesek zökkenőmentesen működni. Csak a megfelelő helyre kell tennie a modult, nyomja meg a gombot és pihenjen.

Az egyetlen dolog, ami miatt előre aggódnia kell, a kenőanyag. Elég sokra lesz szüksége, mivel még a legfejlettebb eszközök sem tudják, hogyan kell kiválasztani a nyálat. Válasszon vízbázisú kenőanyagot. Először is, nem károsítja a szilikonot, amelyből az oroimitátorok túlnyomó többsége készül. Másodszor, ez megteremti a legreálisabb érzéseket.

Oroimitátorok nőknek
A nyelvvel és szájjal simogató játékokat többnyire nőknek tervezték, és a csikló területére irányulnak. Ez egy megbízható módja annak, hogy örömet szerezzen magának, ha partnere elkerüli az orális szexet, vagy ideiglenesen nem randevúzik senkivel.

Szuper malom. Néhány szilikon nyelv egy kényelmes dobozban valószínűleg nem helyettesíti a teljes értékű. De mindenképpen kellemes változatosságot hoznak azok szexuális életébe, akik inkább a csikló gyengéd és könnyű stimulációját részesítik előnyben. A készülék lehetővé teszi a forgás sebességének és irányának megváltoztatását.

Ez a játék nemcsak a csiklóra, hanem más, fokozott érzékenységű helyekre is alkalmazható. Széles fedésének köszönhetően a puha szilikon nyelv egyszerre több pontot masszíroz. Ezenkívül a modul lehetővé teszi, hogy kísérletezzen a sebességgel és a különböző rezgési módokkal.

Masszírozó nyelvvel. A puha szilikon sörtékkel körülvett nyelv alkalmas a csikló és a körülötte lévő terület, a mellbimbók és a mellek, valamint minden más érzékeny hely stimulálására - a fülektől a sarokig. Bár eredetileg nőknek szánt játéknak szánták, az embernek is tetszeni fog az erogén pontok könnyű masszázsa.

A bársonyos orvosi szilikonból készült gyűrű inkább drága ékszernek tűnik, mint szexuális játékszernek. Mindazonáltal tökéletesen megfelel a fő célnak: a csikló orális simogatásának utánzása.

Amint a csikló a gyűrű belsejében van, és megnyomja a gombot, kis golyók mozognak a szilikon felület alatt. Azt a benyomást keltik, hogy gyorsan megérintik a nyelved hegyével. Minél erősebben nyomja meg a gyűrűt, annál intenzívebb a "".

Egy ilyen eszköz használata nagyon egyszerű: csak vigye fel a lyukát a csikló fejére. Ezután a készülék mindent megtesz. A legérzékenyebb zónád a vákuum ölelésében lesz, ahol finoman, de kitartóan simogatják a léghullámok.

Mivel minden érintkezés nélkül történik, a csikló érzékeny bőrét nem fenyegeti kopásveszély, és nincs szükség kenőanyagra. A készülék lehetővé teszi az ütés intenzitásának megváltoztatását a késleltetéshez, vagy fordítva, az orgazmus közelítéséhez.

Ezt a modult nem orgazmusra, hanem izgalomra tervezték. Fel van szerelve egy tapadókoronggal, amely lefedi a csikló területét. A masszázshengerek a tapadókorong mögött vannak elrejtve, utánozva a nyelv hullámszerű mozgását. Óvatosan befolyásolják az érzékeny pontokat, és véráramlást okoznak a nemi szervekben.

A gyártók szerint egy nőnek 3-15 percre van szüksége ahhoz, hogy izgalommal forraljon. Még akkor is, ha korábban egyáltalán nem akart szexet.

Oroimitátorok férfiaknak
Sokkal kevesebb lehetőség van a férfiak számára: talán azért, mert a fejlett technológia még nem nőtt fel az a hihető utánzatává. De még mindig vannak félénk kísérletek.

Maszturbátor mély torok hatására. A japán gyártók készüléke műanyag pohárnak tűnik. Nehéz elhinni, hogy képes magömléshez vezetni. De mégis így van.

A készülék belsejében a légkamrák és szelepek komplex mechanizmusa van. Ő az, aki biztosítja a mély hatást. A képzeletbeli torok falait kenőanyaggal előkezelik, és az erősebb érzések érdekében dudorokkal pontozzák. A felhasználói vélemények szerint a kisülés meglehetősen gyorsan jön, és az orgazmus fényesnek bizonyul.

A játékot eldobhatónak tervezték. A gyakorlatban azonban két-háromszor használják. Ezután a kenőanyag elfogy, és a légkamrák már nem biztosítanak elegendő tapadási szilárdságot.

A mesterséges száj egy puha hőre lágyuló műanyagból készült cső, amely egy eltávolítható rezgő modulhoz csatlakozik. A nyelv és a fogak helyett számos dudorodás van. Használat előtt a belső felületet kenőanyaggal kell kenni. Ezután nyomja meg a gombot, és kapcsolja be a fantáziát.

Szopás és nyalás kiegészítők szexshopból

- Az orális kenőanyag olyan kenőanyag, amely sokféle ízű lehet. Általában az ilyen kenőanyagok vízbázisúak és olyan összetételűek, amelyek teljesen biztonságosak a nyeléshez. Használhatók szexuális játékokkal, óvszerekkel és rendszeres kenőanyagként.
Az ilyen kenés nemcsak élvezetesebbé teszi az orális szexet, hanem hidratáltabbá is teszi az intim területet. Ízének köszönhetően érdekesebbé és izgalmasabbá teszi az orális stimulációt, elrejti a természetes váladékok ízét, és növeli a nyálkásodást is. Ezért az orális síkosító mindkét partner számára élvezetesebbé teheti az orális szexet.

- A mélytorok krém tökéletes orális szexhez a "mély torok" technikában. Ez egy krém, amely biztonságosan lenyelhető és sűrű állagú. A torkot és a nyelvet vékony olajos fóliával fedi le, amely további hidratálást biztosít az orális szex során. Egy ilyen krém kellemes íze elrejtheti a természetes aromákat és csökkentheti a gag reflex esélyét. Mivel a mély krém olajat tartalmaz, nem használható óvszerrel.

- Az orális szex spray deszenzitizáló és enyhén érzéstelenítő hatású. Mivel az ilyen hatású spray-k használata csökkenti az érzékenységet, az orális szex során csökkenthetik a kényelmetlenséget és csökkenthetik a gag reflex valószínűségét. Nem szolgál kenőanyagként, és nem ad további csúszást. A "mélytorok" technikához használt spray-k általában benzokaint tartalmaznak, amely "fagyasztó hatást" eredményez.
Ez egy helyi érzéstelenítő, amelynek nincs ellenjavallata, kivéve az egyéni intoleranciát.

- Az ehető folyékony vibrátor egy ehető gél, amely pulzáló és vibráló hatású, ha alkalmazzák. Egy ilyen gél képes növelni az intim területek véráramlását, növeli az izgalmat és érdekes módon kiegészíti az orális szexet eredeti ízzel. Az ehető folyékony vibrátor nem helyettesíti a kenést, és nem biztosítja a szükséges csúszást. Alkalmazhatja külső erogén zónákra, például a csiklóra, a vulvára, a péniszre, a mellbimbókra, vagy közvetlenül az ajkakra, szenvedélyes csókot vagy orális szexet adva partnerének.
De légy óvatos - a folyékony vibrátor alkalmazásának mennyisége az egyes személyek egyéni érzékenységi szintjétől függ.

- Az ehető testfesték felvihető az egész testre és a külső erogén zónákra, majd a testet csókokkal lehet lefedni és lenyalni a festékről. Nem használható kenőanyagként, és nem rendelkezik a szükséges csúszással. Ezenkívül a testfesték színes, de könnyen lemosható vízzel.

- Az orális szex kiegészíthető cukorkákkal és karamellel. A menta pasztillák olyan vékonyak, mint a papír. Az orális szex során megolvadnak a nyelven, ami mentás frissességet eredményez, amely tökéletes a csikló stimulálásához, orális szexhez vagy csodálatos csókokhoz.
A robbanásveszélyes karamellák karamell pelletek, amelyek "felrobbannak", amikor a nyelvre érnek, erotikus csiklandozás érzését keltve. Egy csepp orális kenőanyagot alkalmazhat a nyelvre, és megszórhatja az ilyen karamellákat a tetejére. Amikor a pelletek elkezdenek felrobbanni, elkezdheti az orális simogatást. Az ilyen karamellák teljesen biztonságosak a nemi szerveken és a test bármely részén.

- A melegítő hatású orális gél egy ehető gél, amely további hatással rendelkezik. Egy ilyen gél növeli a nyálképződést és elrejti a természetes aromákat, így az orális szex még érdekesebbé és élvezetesebbé válik. A melegítő hatás a nyálkahártyával vagy a levegővel érintkezve jelenik meg, és aktiválásához elegendő a gél alkalmazásának helyére fújni vagy nyalogatni.

A melegítő gél növeli a véráramlást az alkalmazási területen, növeli az izgalmat és érzékenyebbé teszi a területet. A melegítő hatású orális gél alkalmasabb orális simogatásra és erotikus masszázsra.

20 jó tipp a felejthetetlen orális szexhez

Egészen a közelmúltig az orális szex tabu téma volt, de most már senkit sem lep meg. Ebben a cikkben mindkettőhöz életcsapdákat választottunk, és örömmel olvassuk el és alkalmazzuk!

Hozzájárulás és időszak
Mielőtt bármilyen intimitásba kezdene, fontos megjegyezni az aranyszabályt - nincs beleegyezés nélküli szex. Vannak emberek, akik nem szeretik az orális szexet, és nem akarják megkapni vagy adni - és ez teljesen normális. Tartsa tiszteletben partnere kívánságait, és ne gyakoroljon nyomást rá, ha a válasz nem. Még jobb, ha alternatívát kínál.

Beszéljen előre
A legjobb alkalom arra, hogy kitaláljuk, mit szeret és mit nem szeret mindenki a szexben, mielőtt meztelen lennél. Így Ön és partnere kényszer és nyomás nélkül tudnak kommunikálni. Előzetesen beszélje meg azokat a tevékenységeket, szexuális fantáziákat és gyakorlatokat, amelyek kellemesek és meg akarják próbálni, valamint azt, hogy mit tilos tenni. És akkor a simogatások során mindkettő örömet szerez.
Ne feledje, hogy a szex előtti beszélgetések nem tagadják meg a folyamat során bekövetkező változásokat. Ha bármelyikőtök visszavonja beleegyezését a szenvedély hevében, mindent teljesen és azonnal le kell állítani.

Ne tégy szívességeket
Előfordul, hogy a partner "ott" simogat, mintha leereszkedést mutatna, és ez mindkét nemnél előfordul. Ne tedd ezt. Ha már elkezdett adni egy vagy-t, akkor próbálja meg a legjobbat, hogy a lelki társát igazán boldoggá tegye, és nem "nos, hamarosan leszel?". Mindig észrevehető, ha valaki orális szexet végez öröm nélkül, mindaddig, amíg lemarad.

Iratkozzon fel egy leckére
Nézzen meg egy mesterkurzust az interneten, vagy élő adásban. Nincs semmi furcsa ebben. És az orális szexet is meg kell tanulni, a nemi szervek nagyon intim hely, sok idegvégződés halad át ott, így könnyen fájdalmat okozhat. Nagyon hasznos lesz együtt részt venni egy ilyen leckén.

Ne hagyd abba
Közvetlenül a csúcspont után a nemi szervek hihetetlenül érzékenyek, és a simogatások folytatása őrülten kellemes lehet. Elég, ha óvatosan futtatja a nyelvet, összenyomja a szájszárazságot vagy a péniszt. Egy nőnél ez többszörös orgazmushoz vezethet (a férfinak általában szüksége van egy kis pihenésre, hogy újra készen álljon a "harcra").

Keringő tempó
A szex csodálatos dolog. A szexológusok bebizonyították, hogy jobb, ha lassan végezzük, az érzésekre összpontosítva. Az emberek azonban gyakran meggyulladnak az izgalomtól, és sietni kezdenek. Ennek elkerülése érdekében próbáljon meg bekapcsolni egy szexi dallamot, és mozogjon a ritmusára.

Ne szégyellje tapasztalatlanságát
Teljesen természetes, hogy nem tudod, mit szeretsz, vagy nem tudod, hogyan kell orális szexet végezni. Az intimitás egyik legélvezetesebb pillanata a felfedezés. Legyen őszinte a partnerével a tapasztalat szintjéről, hogy ugyanazon az oldalon lehessen. És ne gondold, hogy azonnal extrém technikákkal kell kezdened.

A páratartalom a barátod
Semmi sem öli meg a hangulatot, mint a szárazság érzése orális szex közben. A rágógumi, a borsmenta vagy valami édes-savanyú segíthet a nyáltermelés ösztönzésében. Ha nincs elég nyál, használjon speciális kenőanyagot. Ezzel a folyamat sokkal élvezetesebb lesz mindkét fél számára.

Változatosság hozzáadása
Miután partnere volt, adjon hozzá egy kis változatosságot a folyamathoz. Például egy nő megpróbálhatja a péniszt a lehető legmélyebbre vinni a torkába, ha lehetséges, majd gyorsan átválthat rövid szopásra, a makkra összpontosítva. Egy férfi felváltva csiklandozhatja a csiklót a nyelve hegyével, és szopogathatja, fel-le mozoghat rajta, balról jobbra, vagy rajzolhat egy nyolcas ábrát.

Kísérletezzen játékokkal
Az orális szex fűszerezésének egyik módja a szexuális játékok használata. A partner beleegyezésével anális eszközöket (dugókat vagy golyókat), vibrátort, péniszgyűrűt, maszturbátort adhat a simogatásokhoz.

Emlékezz magadra
Még akkor is, ha teljesen el vagy merülve abban, hogy örömet szerezz a másiknak, ne felejtsd el a sajátodat. Simogasd meg magad az ujjaiddal, vagy használj szexuális játékot – még azt is megmutathatod a partnerednek, hogyan kell csinálni!

Kíváncsi orr
Igen, a nyelv és az ajkak vezető szerepet játszanak az orális szexben, de az orr is részt vehet a simogatásokban. Próbálja meg az orra hegyét közvetlenül a hüvelyébe csúsztatni, dörzsölve a csikló vagy a pénisz fejéhez.

Vakmerően
Az öröm szintje maximálisan emelkedik, mert a partnernek csak tapintható érzésekre kell támaszkodnia, mivel nem fogja látni, mi történik. Ráadásul egy kis érzékszervi nélkülözés növeli a képzelet munkáját, és várakozással remeg.

Nos, hol vannak a tollak
A kezek a nyelv asszisztensei az orális szex során. Nemcsak stimulálhatják a nemi szerveket, hanem stroke-ot is, masszírozhatják a test többi részét, vagy akár megmutathatják, ki a felelős, ha megragadják és rögzítik a partner kezét az ágyhoz.

Adj egy bókot
Gyakran az emberek, különösen a nők, aggódnak amiatt, hogy egy férfi hogyan érzi magát, amikor simogatja a nemi szerveiket. Mi van, ha nem tetszik a nemi szervek illata vagy megjelenése? Mondja el nekik, hogy nagyon szereti csinálni - partnere biztosan értékelni fogja, és képes lesz pihenni, ami azt jelenti, hogy gyorsabban kap orgazmust.

Lármáz!
Az emberek szeretik partnerük nyögéseit orális szex közben – szexinek találják, úgy tűnik, hogy ők is jól érzik magukat. Végül is, ha valaki csak hallgat a lábad között, kínos érzés van. Ezenkívül a nyögés rezgést hoz létre, ami plusz az örömért! Nem kell aggódnia más hangok (fulladás, fojtás stb.) miatt sem, amelyek akaratlanul is előfordulhatnak az orális szex során. Úgysem fogod tudni visszatartani őket, és a partnered nagyon kedvelheti őket.

Nem csak 69
Például próbáld ki a királyi pózt: a partnered egy fotelben/kanapén ül, széttett lábakkal, te pedig térden simogatod. Vagy szögezze partnerét a falhoz, és csinálja keményen. A legegyszerűbb megoldás a lábak helyzetének megváltoztatása, különböző szögekben hajlítva, minden alkalommal új érzéseket kap.

Hirtelen rohanás
Van egy unalmas filmed? Hirtelen elárasztotta az izgalom? Akkor miért ne érezné jól magát a partnere a szájával? Az orális szex is hirtelen és féktelen, és a ház különböző sarkaiban is elvégezhető.

Használja a lélegzetét
Ugyanolyan izgató lehet, mint az érintés. Mielőtt elkezdené simogatni, próbáljon forrón lélegezni partnere érzékeny pontján, és biztosan tetszeni fog a reakciója.

Anélkül, hogy levenné a ruhaneműt
Nyomja össze az ajkait, és fújja rá a nemi szervét az anyagon keresztül, húzza le partnere fehérneműjét a fogaival, vagy egyszerűen csúsztassa félre a bugyiját, és kezdje el simogatni – ez egy kis extrémitást ad, mintha valami illegálisat csinálna.

Hogyan lazíthat egy nő orális szex közben?

Valószínűleg a legizgalmasabb és ugyanakkor nehéz, pszichológiai szempontból a nők szexuális simogatásának típusa hívható. A zavar magassága akkor jön, amikor partnere a lábai között van. És annak ellenére, hogy különféle szexuális gyakorlatokat próbáltak ki vele, de tudatalatti szinten tilos az ilyen öröm megszerzése.

Míg egy szeretett ember simogathatja a nyelvét, csodálatos, néhány hölgy nagyon félénk lehet, hogy valóban pihenjen és élvezze. Hogyan oldható meg a probléma? 8 módja van a feszültség feloldásának, amikor partnere orális élvezetet nyújt Önnek.

Tedd fel magadnak a kérdést – miért történik ez?

Először is el kell gondolkodnia és meg kell találnia az okot, amiért szorong, amikor partnere a nyelvével simogat. Mi okozza a kényelmetlenséget? És itt nincs helyes válasz.

Vannak, akik kényelmetlenül érzik magukat, ha nem élvezik az orális szexet. Más nők aggódhatnak, hogy partnerük nem szereti a vulva ízét vagy illatát. Számos oka lehet annak, hogy szorong. A probléma forrásának azonosításával egy lépéssel közelebb kerül annak megoldásához.

Értsd meg, miért érzi jól magad a partneredtől Mert ő akarja! Értsd meg, hogy ha partnered vágyakozik arra, hogy kedvese jól érezze magát, ez azt jelenti, hogy neki is tetszik, és élvezi, és nagyon izgalmasnak találja az ilyen simogatásokat.

És fokozhatja az orális szex kellemes érzéseit egy speciális kenőanyaggal együtt. Vonzó aromájuk és különböző ízeik jellemzik őket. 

Mondja el neki igényeit - A jó szex fő szabálya a kommunikáció. A partnered nem tud olvasni a gondolataidban, csak a tested hangjai és mozgásai alapján cselekszik. Ha feszült vagy, mert nem tapasztalsz örömöt, akkor a beszélgetés kerül előtérbe. Az orális szex során nem kell félnie attól, hogy finoman elmondja partnerének, mit szeret vagy nem szeret. Például: "Szeretem, ha szopod a csiklómat" vagy "Mozgassa az ujjait egy kicsit gyorsabban". Az ilyen kifejezések megváltoztathatják az egész élményt.

Kommunikáció orális szex közben - Sok nő tapasztalhat némi "magányt" az orális szex során. Miközben a partner "odalent" van, és csak a mennyezetre bámulnak, akkor különböző gondolatok jelennek meg a fejben, elvonva a fő cselekvést. Kommunikálhat partnerével, miközben megpróbálja jól érezni magát. Megfoghatjátok a kezét, egymás szemébe nézhettek, simogathatja a többi erogén pontotokat – ezek a cselekedetek segítenek megerősíteni a kettőtök közötti köteléket.

Összpontosítson az érzésekre - Nem gyakran tudunk pihenni és szórakozni, de erről szól az orális szex. Nem kell semmit sem tenned – csak ülj le vagy feküdj le és élvezd. Ha a gondolataid elkalandoznak, próbálj meg újra a jelenre összpontosítani. Ehhez csak gondoljon az Ön által tapasztalt érzésekre. Képzeld el, mit csinál veled a partnered, hogy néz ki. Ily módon nem csak arra összpontosít, ami történik, hanem még növeli saját izgalmát is.

Tanuld meg szeretni a testedet - A legtöbb nő úgy véli, hogy a vulváik csúnyaak. De a helyzet az, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, és nincs két egyforma vulva, így a "szépségszabványnak", amit kitaláltál, nincs értelme. Fontos, hogy képes legyen tisztelni és szeretni a testét, annak minden részét és a vulvát is. Ily módon a relaxáció természetes lesz, ami azt jelenti, hogy kényelmesen érzi magát az orális szex során. Öröm lesz simogatni Önt és partnerét is.

Visszacsatolás - Miután a szex véget ért, és Ön és partnere ágyban vannak, meg kell beszélnie ezt a lehetőséget az intim élmény érdekében. Talán voltak pillanatok, amelyek tetszettek vagy nem tetszettek annyira. Ha még nem volt esélye beszélni orális szex közben, most megteheti. Ugyanakkor nem szükséges elolvasni az előnyök és hátrányok listáját. Például azt mondhatod: "Nagyon tetszett, ahogy nyaltad a csiklómat", "Talán legközelebb, amikor megpróbálsz simogatni az ujjaiddal, azt hiszem, még jobb lesz." Ez egy pozitív és konstruktív felülvizsgálat. Nem kell megbizonyosodnia arról, hogy partnere már nem vágyik orális simogatásra, hanem finoman mondja el neki, hogyan növelheti a kellemes érzéseket.

Forduljon szakértőhöz - Ha még mindig próbálja feloldani a feszültséget, de nem működik, először beszéljen partnerével. Tudnia kell, hogyan érzi magát, és beszélgetéssel esély van arra, hogy elkerülje a problémákat a jövőben. Ezenkívül ketten megtalálhatják az orális szex javításának módját. De ha még mindig szorongása van a partnerével való beszélgetés után, akkor szakember, például szexuálterapeuta segítségére van szüksége. Ezzel képes lesz kidolgozni a problémás területet, az orvos elmondja, hogyan kell helyesen csinálni, milyen módszereket kell használni. És ez nem csak az orális szexre vonatkozik. Nincs semmi baj azzal, ha szakember segítségét kéri. Amikor orális szexről van szó, gyakran kellemetlen érzés és szorongás van. De ezek az érzések nem zavarhatják az élvezetet. Tippjeink segítségével képes lesz megbirkózni aggodalmaival, és megtanulja, hogyan kell pihenni az orális szex során. De ha már mindent kipróbáltál, és az öröm még mindig jön, akkor rendben van. Néhány nő egyszerűen nem szereti az orális szexet - ez normális. De fontos megérteni, hogy az érzéseid szorongáson alapulnak-e vagy sem.


5 módszer a herezacskó stimulálására, amit meg kell próbálnia

Lehet, hogy szereti a herezacskó simogatását. Ez a terület jól reagál az érintésre. És számos szokatlan befolyásolási módszer létezik, amelyek alkalmasak a kísérletek szerelmeseinek. Annak érdekében, hogy a simogatás csak örömet okozzon, ajánlatos eltávolítani a hajat az intim területről. Annak érdekében, hogy ne véletlenül húzza őket a folyamatba, ne okozzon fájdalmat. Nem kell borotválkoznia, csak vágja le úgy, hogy a hossza legfeljebb 0,5 cm legyen.

1. Szopás - Az ember heréit a szájával simogathatja. Nem csak a nyelvével való csókolással vagy érintéssel, hanem a szájába való teljes merüléssel is. Jobb, ha ezt mindegyikkel külön-külön végezzük. Ugyanakkor helyénvaló egy kicsit lehúzni a herezacskót. A nyelvnek néhány betűt kell írnia a testére, és nem szabad tétlenül feküdnie. Ne harapjon vagy nyomja össze a kényes területet. Ahhoz, hogy érdekesebb legyen, egy kis darab jeget vehet a szájába. A hőmérséklet-változások érdekesek lehetnek. De fontos, hogy ne fagyjon le, hanem hagyja, hogy a kontraszt hűvös érintés után érezze magát. Ha menta nyalókát tesz a szájába, a hatás is érdekes lesz. Hűtő hatása van.

2. Masszázs - Mindkét kezével történik. A férfi széles lábakkal fekszik. Ugyanakkor egy párna helyezhető a fenék alá, hogy a kívánt területhez való hozzáférés teljesen nyitott legyen. A masszázshoz speciális olajat használnak, jobb, ha ehető, hogy könnyedén továbbléphessen a fürdőszobába.

Nagy mennyiségű olajjal ellátott kezekkel a herezacskót legalább 10 percig nyomják. Meg kell vizsgálnia a bőr minden centiméterét, meg kell ütnie minden területet. Elfogadhatók az ujjhegyekkel végzett enyhe patting mozgások, a tartalom gördülése és a bőr felülről történő stimulálása. Válasszon kiváló minőségű masszázsolajat.

3. Rezgés - Nem nehéz háromdimenziós érzéseket adni egy embernek. A perineumba vibrátort helyeznek. Ideális egy nagy szexuális játékszer, például masszírozó használata. A herezacskón kell nyugodnia, és nem szabad mozognia. A rezgés nem teljesen aktiválódik, de érezhető a herezacskóban és a perineumban. És ezen a ponton meg kell masszíroznia a péniszt is. A kézzel vagy nyelvvel történő stimuláció kiegészíti a történéseket, az élmény terjedelmes és élénk lesz. Az expozíció sebességének fokozatos növelésével növelheti a rezgést. Válasszon egy masszírozót a herezacskó stimulálására.

4. Serkentő rezgések - Nem minden ember szereti a rezgés állandó hatását. Néha a herezacskó könnyű, szakaszos érintése megfelelő. Bármilyen vibrátorral megvalósíthatja őket, de sokkal kényelmesebb kis modellekkel kísérletezni. A kezek és a játékok váltakozó érintésével hosszú ideig ugrathatja az embert. Az intenzitásnak egyszerre jelentősnek kell lennie. Jobb, ha váltakozva érinti a glanokat és a herezacskót, esetenként a tengely mentén. Az ilyen mozgások ideálisak, ha nincs leválás, ha nincs kapcsolat a testtel. Jobb kenéssel végezni, a hatás kellemesebb lesz.

5. Meleg cseppek - A masszázsgyertya használata izgalmas lehet a herezacskó számára. A gyertya nem melegszik fel sokat, és amikor egy kicsit megolvad a tűzből, kialszik, és a folyékony tömeget a testre öntik. Kis cseppekben alkalmazható a herezacskóra, érdekes lesz. Nem lesz égési sérülés, nem kell félni. De tilos megismételni ugyanezt a szokásos gyertyatartókkal. Az ilyen kényes területen a szokásos viasz égési sérüléseket okoz, amelyek gyógyulása nagyon hosszú időt vesz igénybe. A masszázs tömegének felhordása után el kell osztania a kezével a bőrön, könnyű masszázst készítve. Általában az egész perineumot simogatják: a pénisz, a herezacskó, a fenék közötti tér. A herezacskó simogatása nagyon kellemes egy ember számára. De fontos, hogy szánjon rá időt, és figyelje a reakcióját. Valami örömöt okoz, és valami, éppen ellenkezőleg, csökkentheti az izgalmat. Ezért helyénvaló lenne megkérdezni, hogy mit szeretsz és mit nem. 

Keresés