Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Intim zuhany műpénisz fejjel Hydro series - big splash 6" dong

Ár:
11.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: NMC

Kellemeset a hasznossal! 2 az egyben intimzuhany és dildó maszturbáláshoz, előjátékhoz, illetve előkészítéshez. Anális szex előtt mindenképpen fontos a higénia, és az előkészítés. Ezzel a pénisz alakú zuhanyfejjel egyszer elvégezheted a kettőt, ezzel megkönnyítve és meggyorsítva a folyamatot.

Zuhanyzóra, vagy mosdócsapra helyezhető, anális irrigáló készülék, intim zuhany, dildó alakú zuhanyfejjel. Higiénikus használata aktus előtt és után egyaránt ajánlott.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Dildó hossza: 15,24 cm, átmérője: 3,4 cm, anyaga: PVC

Zuhanycső hossza: 1 méter, anyag: rozsdamentes acél + szilikon tömítők

Helyes használat:

  • A biztonságosabb élmény érdekében javasoljuk, hogy minden használat után alaposan fertőtlenítsd az intimzuhanyt.
  • Javasoljuk, hogy a végbélnyílásba való behelyezés előtt kend be síkosítóval, hogy megkönnyítsd a behelyezést.
  • Helyezd be a zuhanyfejet a végbélnyílásba apránként. Célszerű finoman, de többször is eljárni, amíg a végbélnyílásból kiürült víz teljesen tiszta nem lesz.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Fém
Anyag PVC
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 15,24 cm
Hossz 71 - 100
Szín Ezüst
Szín Testszínű

Infók

Ha rendelni szeretnél akkor az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban szállítjuk.

Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Keresés