Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Intim zuhany műpénisz fejjel Hydro series - big splash 7" dong

Ár:
11.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: NMC

Kellemeset a hasznossal! 2 az egyben intimzuhany és dildó maszturbáláshoz, előjátékhoz, illetve előkészítéshez. Anális szex előtt mindenképpen fontos a higénia, és az előkészítés. Ezzel a pénisz alakú zuhanyfejjel egyszer elvégezheted a kettőt, ezzel megkönnyítve és meggyorsítva a folyamatot.

Zuhanyzóra, vagy mosdócsapra helyezhető, anális irrigáló készülék, intim zuhany, dildó alakú zuhanyfejjel. Higiénikus használata aktus előtt és után egyaránt ajánlott.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Dildó hossza: 17,8 cm, átmérője: 4 cm, anyaga: PVC

Zuhanycső hossza: 1 méter, anyag: rozsdamentes acél + szilikon tömítők

Helyes használat:

  • A biztonságosabb élmény érdekében javasoljuk, hogy minden használat után alaposan fertőtlenítsd az intimzuhanyt.
  • Javasoljuk, hogy a végbélnyílásba való behelyezés előtt kend be síkosítóval, hogy megkönnyítsd a behelyezést.
  • Helyezd be a zuhanyfejet a végbélnyílásba apránként. Célszerű finoman, de többször is eljárni, amíg a végbélnyílásból kiürült víz teljesen tiszta nem lesz.

Külső raktáron Igen

Infók

Ha rendelni szeretnél akkor az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban szállítjuk.

Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Keresés