Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Üvegdildó kétvégű Icicles No. 55 pink

Ár:
13.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Icicles
Ívelt, ergonómiailag kialakított, bór-szilikát üvegből kézzel készített, pénisz formájú, kétvégű, motor nélküli, gömbökkel és spirálokkal textrurált, a g-pont stimulálására is alkalmas, kétvégű dildó. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Minden kézzel fújt Icicle üvegpálca karcsú, egyedi és kemény játékra készült. Élvezze a dupla szórakozást ezzel a luxus kétoldalas üvegmasszírozóval! Mindkét végén elkeskenyedő hegy található, ami megkönnyíti a behelyezést, és a hagymás fej minden izgalmi pontot elér. Okosan ívelt a  G-pont vagy P-pont stimulációhoz. A nyél mindkét vége egyedi göröngyös és bordázott örvénylő textúrákkal büszkélkedhet, amelyek végtelen lehetőségeket kínálnak az élvezethez  A Üvegdildó kétvégű Icicles No. 55 pink jó vétel, díjmentes szállítással is a tiéd lehet, de személyesen is átveheted szexüzletünkben. Bankkártyával is fizethetsz. Teljes diszkréció és biztonság!
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az Icicles termék nem porózus, lehűthető és melegíthető is.Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vés segédeszköz tisztítóval kell lemosni.Vízbázisú síkosító javasolt. Az Intim Center szexshopban minden erotikus segédeszközt megtalálsz, ami egy feledhetetlen erotikus estéhez elengedhetetlen.

Külső raktáron Igen
Anyag Üveg
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző kétvégű
Szín Rózsaszín
Termék címkék: dildó, uniszex, üveg

Keresés