Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csikló stimuláló vibrátor O-sensual rapture twin

Ár:
15.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy
Újratölthető két motoros csiklóvibrátor kezdő szexuális játékok női pároknak. Kiváló minőségű, kiváló vibrátor a LoveToy O-Sensual Range-től, fekete színben. Testbiztos szilikonból készült. Kifejezetten a csikló és a szeméremajkak stimulálására készült. Alkalmas más erogén zónák befolyásolására. Használható önálló játékra vagy előjátékra partnerrel. Mindegyik üzemmódhoz 9 rezgési mód és 4 sebesség tartozik. A készülék be- vagy kikapcsolásához tartsa lenyomva a bekapcsológombot 2 másodpercig. A bekapcsoló gomb felelős az üzemmódok váltásáért. Tartsa lenyomva a + gombot a rezgés erősségének növeléséhez. Tartsa lenyomva a "-" gombot a csökkentéséhez. A LED jelzőfény villog töltés közben. Az eszköz folyamatos töltése közben világít. Akár 2 órán keresztül működik maximális töltéssel.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló minőségű anyagból készített, 7 rezgési és 4 sebességi fokozattal rendelkező, könnyen kezelhető vibrátor, melyet elsősorban a csikló és a szeméremajak stimulálására alakítottak ki, de más erogén zónák stimulálására is használható, akár partneri előjátékban is.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Ha még bizonytalan vagy, és további információkat szeretnél, akkor olvasgass, nézelődj a szexshop hírek és cikkek között, és dönts később.
A Csiklóizgatók termékek között, ez jó vétel, ne halogasd a vásárlást, hisz a saját örömödről döntesz.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 6 - 10
Átmérő 5,5 - 5,9

Gyártói infók

A gyönyörű LoveToy O-Sensual Range vibrátor testbiztos szilikonból készült. Kifejezetten a csikló és a szeméremajkak stimulálására készült. Alkalmas más erogén zónák befolyásolására. Használható önálló játékra vagy előjátékra partnerrel. Mindegyik üzemmódhoz 9 rezgési mód és 4 sebesség tartozik. A készülék be- vagy kikapcsolásához tartsa lenyomva a bekapcsológombot 2 másodpercig. 

A bekapcsoló gomb felelős az üzemmódok váltásáért. Tartsa lenyomva a + gombot a rezgés erősségének növeléséhez. Tartsa lenyomva a "-" gombot a csökkentéséhez. A LED jelzőfény villog töltés közben. Az eszköz folyamatos töltése közben világít. Akár 2 órán keresztül működik maximális töltéssel.

Keresés