Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Nyúl vibrátor Obsessions juliet - light purple

Ár:
20.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NS Toys

Világoslila nyúl vibrátor. Kiváló minőségű, hipoallergén anyagból készített, rugalmas, selymes tapintású, ergonómiailag kialakított, 7 rezgési és 3 sebességi funkcióval rendelkező, csiklóizgatóval kiegészített, a g-pont stimulálására is alkalmas, könnyen kezelhető, két motorral ellátott vibrátor. Vízbázisú síkosító javasolt.
Ébreszd fel rögeszméidet boldog örömökkel. Álomszerű, plüss és rugalmas szilikon játékok erőteljes rezgésekkel. Újratölthető és vízálló. Találja meg álmai partnerét, aki csak Önnek készült.

  • A termék méretei:  16,1 x 3,4 x 6,5 cm
  • Behelyezhető méretek: 10.7 x 3.3 cm
  • Termék anyaga: szilikon
  • Ftalátmentes
  • Újratölthető
  • Töltési idő: 120 perc
  • Játékidő: 60 perc
  • Sebességek száma: 3
  • Funkciók száma: 7
  • Összes mód: 10
  • Vízálló IPX6

Ugorj le arról az erkélyről Júlia, itt van a Rómeód! Rengeteg rugalmassággal és tíz erőteljes hangulatmóddal, amelyek méltóak egy shakespeare-i drámához, ez a selymes kis nyuszi mesterien célozza meg saját vagy partnere édes pontjait, kívül és belül.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A dobozból kivéve kanyargós és duzzadt Júlia sima tengelye és felfelé nyúló külső stimulátora tökéletes harmóniában működik (rezeg!), pontosan megcélozva a G-pontokat, a csiklókat és más belső és külső örömhelyek zillióit. Mind a tengely, mind a külső stimulátor könnyen meghajlik egy kis nyomásra, ami lehetővé teszi, hogy a kanyargós forma szinte bármilyen helyzethez és testhez illeszkedjen.

  • Tíz felturbózott, erőteljes, dübörgő és tökéletesen szinkronizált rezgésmód várja a jelzést tőled - és a dedikált bekapcsológombot.

A testbiztos és hipoallergén Obsessions Juliet Rabbit Vibe tökéletes az érzékeny bőrűek számára, ráadásul ezt a hangulatot is gyerekjáték tisztítani és karbantartani. Mossa le jól játék előtt és után sok meleg szappanos vízzel, vagy használjon jó játékápoló folyadékot / habot. A Juliet kompatibilis minden kedvenc vízbázisú kenőanyaggal, de kérjük, tartsa távol szilikon alapú síkosítóktól és más szilikon játékoktól. USB újratölthető, kábel mellékelve. Júlia fröccsenésálló, de nem szabad teljesen víz alá merülnie.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Garantáltan jó minőséget kapsz a pénzedért. Biztos, hogy jót akarsz magadnak, ezért a Nyúl vibrátor Obsessions juliet - light purple ebben jó segítség lesz!

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Lila
Anyag Szilikon
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 16 - 20
Átmérő 3 - 3,4

English

Curvy and swollen right out of the box, Juliet's smooth shaft and up-reaching outer stimulator work (vibrate!) together in perfect harmony, precisely targeting g-spots, clitorises and zillions of other internal and external pleasure places. Both the shaft and the outer stimulator bend easily to just a little pressure, which lets the curvy shape adjust to fit just about any position and body. 

Ten super-charged modes of powerful, rumbly and perfectly synchronized vibration wait for a cue from you - and the dedicated power button. 

Body safe and hypoallergenic, the Obsessions Juliet Rabbit Vibe is perfect for anyone with sensitive skin, plus, this vibe also happens to be a breeze to clean and maintain. Wash it well before and after playtime with lots of warm soapy water, or use a good toy care fluid/foam. Juliet is compatible with any favorite water-based lubricant, but please keep it away from silicone based lubes and other silicone toys. USB rechargeable, cord included. Juliet is splash-proof, but shouldn't be fully submerged.

Keresés