Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Öklöző kezek és nagy méretű dildók az élvezetes tágítás szexjátékai

Öklöző kezek és nagy méretű dildók az élvezetes tágítás szexjátékai

Online áruházunkban vásárolhatsz óriásdildókat, amely kiváló minőségű és modern anyagokból készülnek. Az óriásdildók körülbelül 25 cm-től kezdődnek, a maximális hosszt nehéz megmondani, mivel egyes eszközök valódi óriások. Az ököldildók átmérője elérheti a 15 cm-t, ami valóban sokkot és rémültséget válthat ki egyes embereknél. Bár az óriásdildók rajongói maguk is azt állítják, hogy elsőre rémisztő látvány, de a hüvelyi öklözés teljesen ártalmatlan. Az egyetlen veszély, amit jelenthet, a végtelen boldogság.

A legtöbb óriásdildó hatalmas világos bézs vagy csokoládébarna színű. Egyes modellek emberi kéz formájában készülnek, ökölbe szorítva, de természetesen találunk realisztikus műpéniszeket herékkel és kifejező makkal. Ahogy a kisebb méretű dildókat, ezek az óriások is rendelkeznek tapadókoronggal, amellyel biztonságosan rögzíthetők bármilyen sík felületre.

Hogyan válasszunk magunknak dildót?

Ha sose használtál dildót, semmiképpen sem egy óriásdilóval kezdj, ugyanis ki kell tapasztalni a tested méreteit! A túl nagy eszközök könnyen fájdalmat okozhatnak!
Magának a játéknak a kiválasztását is nagyon felelősségteljesen kell kezelni. Mielőtt öklözőt, nagyobb méretű dildót vásárolnál, figyeld meg az anyagát. Érdemes előnyben részesíteni az orvosi szilikont, ugyanis hipoallergén, könnyű tisztítani, kellemes a tapintása.
Az ilyen extrém méretű eszközének kiválasztásakor még fontosabb a kiváló minőségű síkosító használata. Ehhez kifejezetten antiszeptikus, fájdalomcsillapító és bőrnyugtató összetevőket tartalmazó síkosítókat javasolunk.
Mielőtt közvetlenül használná a dildót, mindig fordíts elegendő időt az előkészítésre. Például ujjal, kisebb dildóval még akkor is, ha tapasztaltabb vagy a területen, az izmoknak és nyálkahártyának fel kell készülniük és fel kell melegedniük a sérülések elkerülése érdekében.

Óriásdildók, öklözők jellemzői, fajtái

  • A nagy méretű dildók 20 cm-től kezdődik (20 cm, 23 cm, 25 cm, 28 cm, 30 cm, 33 cm) átmérője 6 cm-től.
  • Nagy anális dildók speciálisan a végbélnyílásba való behatoláshoz. 
  • Öklözők, kéz formájú dildók
  • Óriás méretű vibrátorok
  • Kétvégű dildók

Milyen anyagokból készülnek?

  • Cybeskin. Ez hasonlít a leginkább az igazi őrhöz. Hátránya, hogy kényes anyag, fontos az alapos tisztítás, csak vízbázisú síkosítóval használható.
  • Szilikon. Egyre népszerűbb aynag, ma már a legtöbb szexjátékszer ebből készül, mivel hipoallerén, könnyen tisztítható, vízálló, bársonyos, meleg tapintású anyag.
  • TPE. Zselészerű anyag, átlátszó szerkezetű, ami rugalmas és puha. Csak vízbázisú síkosítóval kompatibilis.

Miben különbözik az öklözés a szokásostól?

Az öklözés az intimitás egyik legvitatottabb formája. Azok számára, akik még soha nem próbálták durvának, kegyetlennek és nagyon fájdalmasnak tűnik. Valóban egy szűk réteg szereti, de ezt nem azt jelenti, hogy a hagyományos szexet kedvelők ne próbálhatnák ki. A "öklözés" szó az angol "fisting" megfelelője.

Hatalmas választék a hatalmas péniszekből az Intim Center webshopjában és az üzletben. Biztosan találsz magadnak olyan modellt, amely sok örömet fog okozni! Ha még ma megrendeled , akár holnap a tiéd lehet, ha van nálunk raktáron. Diszkrét csomagolásban sima kartondobozban kapod meg a csomagot az üzlet nevének feltüntetése nélkül.

Hogyan kell öklözni? Technikák, módszerek és egyéb hasznos tippek!

Folyamatosan kísérletezve az ágyban, új pozíciókat és szexuális játékokat kipróbálva, biztosan öklözéssel találkozik, azzal a lehetőséggel, hogy szexuális élvezetet szerezzen saját kezéből vagy akár lábából. Ez több ujj behelyezése a hüvelybe vagy a végbélnyílásba, egy egész kéz a csuklón vagy a lábon, vagy ilyen alakú segédeszközök. Meg kell jegyezni, hogy az öklözés partnerrel és anélkül is gyakorolható, saját kezűleg vagy gumi utánzatok segítségével, tökéletesen hajtogatva és behatolva.

Fontos előírások
A dildókat, műkezeket, saját kezét és lábát vagy partnere végtagjait használva a behatoláshoz szigorúan be kell tartania néhány egyszerű, de nagyon fontos szabályt:
- a kezeket és a lábakat alaposan le kell mosni vagy akár fertőtleníteni kell;
- a körmöket rövidre vágják és gondosan reszelik;
- minden sorját el kell távolítani a körmök közelében;
- A kezeket és a lábakat gondosan megvizsgálják sebek vagy vágások jelenlétére, ha vannak ilyenek, majd az öklözést el lehet halasztani egy későbbi időpontra, vagy kesztyűt kell használni a behatolás során, gumi kezek és lábak;
- A behatolás előtt nagy mennyiségű kenőanyagot kell feltölteni.
- A behatolás módja lassúság és óvatosság

A legfontosabb feltétel, amely mindkét partner számára örömet okoz az öklözés során, a szoros kapcsolat, a kölcsönös megértés és a kölcsönös vágy, hogy új technikákat és szexuális játékokat próbáljanak ki. A kéz bevezetése előtt a partnereknek kellően izgatottnak kell lenniük, kívánatos, hogy ezt a tevékenységet orgazmus előzze meg, amely jelentősen ellazítja a nő hüvelyének és végbélnyílásának izmait.

Ha a fenti tényezők mindegyike hajlamos az öklözésre, akkor bőségesen kenje meg partnere szeméremajkait és kezét vízbázisú kenőanyaggal, és kezdje el behelyezni a középső és mutatóujját a hüvelybe, szorosan összenyomva őket. Ha ezek a mozgások nem okoznak kellemetlenséget a lánynak, akkor a hüvelykujját erősen nyomja a tenyeréhez, próbálja meg behelyezni a középső ujját és a kisujját, a kezét párhuzamosan helyezve a lány szeméremajkaival. Maguknak a mozgásoknak nagyon lassúnak, simanak kell lenniük. Ezután, ha minden fájdalommentesen megy, megpróbálhatja a kezét már a partner belsejében fordítani, tenyerét a csiklóhoz szorítani, és ökölbe szorítani, nagyon lassú forgási mozgásokkal. Így érhető el a méhre és a G-pontra gyakorolt maximális hatás, ami nagy örömet okozhat a lánynak.

Az első behatolás egy óráig vagy még tovább tarthat, de az öklözés olyan tevékenység, amely nem tolerálja a sietséget, ami azt jelenti, hogy elegendő időt kell elkülönítenie a szexuális játékokra.

Öklözési technikák
Számos leggyakoribb technika létezik, amelyekre figyelmet kell fordítani azoknak a partnereknek, akik mesés örömet akarnak adni egymásnak.
- Öklözés az ujjak ízületeivel - több ujj csontjait behelyezik a hüvelybe vagy a nyílásba, amelyek körkörös mozgásokat hajtanak végre.
- Tenyér - egy egész tenyér van behelyezve a hüvelybe vagy a végbélnyílásba, a hüvelykujját óvatosan nyomva rá, a lassú mozgások hasonlítanak a súrlódásokra.
- Ököl - dildó ököl, vagy a tenyér feszítése a hüvely belsejében ökölbe és lassú forgási mozgások végrehajtása, a partnernek lehetősége van maximalizálni a méhre és a G-pontra gyakorolt hatást.
- Az ujjakkal ellátott hullámok biztosítják a tenyér teljes bevezetését az ujjakkal történő hullámszerű mozgások megvalósításával.
- A hüvely vagy a végbél belső falainak tapintása - a kéz és az ujjak mozgásának nagyon sima és puhanak kell lennie. Fontos, hogy a folyamat során szemkontaktust tartson fenn partnerével, és ne feledje, hogy az öklözés fő célja nem a lehető legmélyebbre hatolni, hanem valódi örömet okozni partnerének.

Keresés