Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Párok hogyan használjanak vibrátort?

Párok hogyan használjanak vibrátort?

Pár vagyunk, hogy használjunk vibrátort? A szex nagyon fontos a partnerségek harmonikus fejlődéséhez. Idővel a szenvedély tüze már nem lesz olyan tüzes, és az egyszerű tippek a pozíciók megváltoztatásához vagy a konyhában való szeretkezéshez nem gyújtják meg a vágyat. Ha már unatkozik a harisnyával és a csipke fehérneművel, akkor itt az ideje, hogy felnőtteknek szánt páros játékokat adjon hozzá az intimitáshoz.

Ha csak egyéni játékhoz használja a vibriket, sok érdekes lehetőséget hagyhat ki, hogy változatosságot és élénk érzéseket adjon a szexhez. Milyen egyéb előnyei vannak a pár intim kiegészítőinek, és hogyan lehet őket bevonni a nemi közösülésbe? Olvassa el cikkünket.

Mi az a vibrátor egy párnak?

A legjobb szexshopok leggyakoribb ügyfelei párok, élettársak, partnerek, és házaspárok. Ezért arról beszélni, hogy a szexuális játékokra csak azok számára van szükség, akik magányosak, csalódás. Bármilyen intim eszköz nemcsak egyedül, hanem együtt is használható. De vannak speciális stimulánsok, amelyek célja az ízületi élvezet elérése.

A legnépszerűbb az U-alak, ahol a játék külső része stimulálja a női csiklót, a második pedig a hüvelybe kerül, és a G-zónára hat. A rezgések segítenek az embernek abban, hogy további érzéseket tapasztaljon az előjáték vagy a behatolás folyamatában.

A stimulánsok előnyei párok számára
A vibrátor bármikor használható páros szex közben. A kis méret lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárolja a modult, vagy magával vigye. A nagy játékokkal ellentétben a stimulánsok elég könnyűek, így kényelmesen használhatók szex közben, mivel ez nem terheli meg a csuklót.
- A gazdag és mély rezgések fényes és gyors orgazmust okoznak mindkét partnernél.
- Javítsa az intimitást egy párban. A szexuális témákról beszélve, beleértve a játékok felnőtteknek való lehetséges megosztását, a partnerek nyitottabb és bizalmasabb kapcsolatot alakítanak ki.
- Segítenek felszabadítani a kezüket, hogy több érzést adjanak az előjáték és a behatolás során.
- Harmadik személy jelenlétének utánzása az ágyban, szerepjáték.
- Lehetőség kipróbálni valami újat és szokatlant a szexben.

Az alkalmazás által vezérelt vibrátorok segítenek élvezni a szexet a partnerével, még akkor is, ha nem ugyanabban a szobában tartózkodik.

Hogyan adhatunk vibrátort egy párnak egy kapcsolathoz

A kommunikáció a sikeres szexuális kapcsolat kiépítésének kulcsa. Az a képesség, hogy nyíltan megvitassák vágyait és preferenciáit, valamint az elfogadható határokat, segít a partnerek közötti intimitás kialakításában és fenntartásában. Tegyen fel magának és partnerének kérdéseket: milyen örömöt keres mindketten, mi izgatja vagy nem okozza a vágyat?

Hogyan kell használni a szexuális játékot az előjáték során? Válasszon együtt szexuális játékot. Ha zavarban van, hogy intim termékekért menjen egy kiskereskedelmi üzletbe, tegye meg online. A katalógus érdekes modulok és kiegészítők széles választékát tartalmazza a szexhez, és biztosan talál valami megfelelőt az Ön számára.

Ezenkívül a vibrátor közös választása egy pár számára nagyszerű lehetőség az előjátékra. Például böngészés közben a folyamat során megvitatja egymás között a szexuális játék használatának lehetőségeit. És ezek a szexuális fantáziák végül fokozott izgalomhoz és jobb intimitáshoz vezetnek jóval a megrendelés kézhezvétele előtt.
Ne rohanjon azonnal használni a stimulátort. Először próbálja meg egyedül megtapasztalni a hatását, hogy jól megértse az új érzéseket, megtalálja a megfelelő módokat magának, nyomon kövesse, mit szeret vagy sem.

Mielőtt játékot adna a párok szexéhez, adjon időt az előjáték szokásos változatának élvezetére. Ez különösen akkor fontos, ha az egyik partner bizalmatlan vagy féltékeny az ilyen eszközökre. Tegye egyértelművé, hogy egy vibrátor (vagy bármely más játék) nem lesz képes valahogy helyettesíteni egy szeretett embert az ágyban.

Ajánlások vibrátor használatához egy pár számára
A készülékhez mellékelt utasítások számos lehetőséget kínálnak a stimulátor használatára, de kitalálhatja a sajátját - mindez a vágyától és a képzeletétől függ.

Kiváló minőségű előjáték - Az előjáték sok ember számára nagyon fontos. Érintse meg partnere erogén zónáit vibrátorral, hogy növelje az izgalmat. Kezdje a nyakkal, a karokkal, a lábakkal vagy a háttal, lassan haladva a nemi szervekig. Ugyanakkor játszhat a beállításokkal, megváltoztathatja az üzemmódokat és a sebességet.

Kombinálja egy pár vibrátorát más érzésekkel - A pár stimulátora rugalmas kialakítású, és a női anatómia szerint állítható. Használja a vibrátort különféle módokon. Például behelyezhet egy részt a hüvelybe, és a partner ebben az időben nyelvével vagy ujjaival simogatja a csiklót. Vagy fordítva, a csikló stimulálását egy játék végzi, és a második személy ujjai a hüvelyben vagy a végbélnyílásban mozognak. Ha a vibrátor vízálló (Ipx6-7), vigye magával a fürdőkádban vagy zuhany alatt játszani.

Változatossá teszi a simogatásokat - Egy nő vibrátort használ egy párnak magán, ugyanakkor orális (,) vagy kézsimogatás segítségével örömet szerez partnerének. Ha a stimulátor működhet egy alkalmazáson vagy távirányítón keresztül, adja az irányítást egy partner kezébe.
A pénisz stimulálására. Helyezze a vibrátort a péniszre úgy, hogy végei stimulálják a herezacskót és a törzset, és a partner ekkor kezével vagy nyelvével simogatja a fejét. Vagy egy férfi tetszik egy nőnek, és ő szabályozza az általa érzett rezgések erejét.

Távolról - Ha a vibrátor távoli hozzáféréssel rendelkezik, egy nő a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet partnerével. Állítsa be a kapcsolatot, helyezze be a vibrátort, és élvezze a szexuális játékot távolról.

Nemi közösülés közben - A pár stimulánsa fokozza az érzéseket a súrlódások során. Ezeknek a kütyüknek az az előnye, hogy nagyszerűek bármilyen pózhoz: klasszikus, kanál, lovas vagy álló. A készülék lehetővé teszi a csikló, a perineum, a herezacskó, a pénisztengely stb. Stimulálását.

Milyen más szexuális játékok alkalmasak párok számára - Számos lehetőség van, és a megfelelő kiválasztása attól függ, hogy mit szeretne hozni a hálószobába. A kezdők számára a legnépszerűbb választás gyakran valami kicsi, például egy golyóvibrátor. Élénk érzéseket ad a mellbimbók, a csikló vagy a pénisz stimulálásakor, ugyanakkor nem okoz féltékenységet vagy félelmet. Ha van egy kicsit több tapasztalata, a rezgéssel ellátott erekciós gyűrű jól illeszkedik. Azoknak a pároknak, akik készen állnak arra, hogy valóban feszegessék a szexuális határokat, pántot használhat, hogy megtapasztalják az izgalmas szerepcserét az ágyban.

Hozzájárulás szükséges - Mielőtt folytatná a vibrátor használatát egy pár számára, mindig először meg kell szereznie a partner beleegyezését. Gondolhatja, hogy a játék izgalmas kiegészítője lesz a közös szexnek, de minden a második személy döntésétől függ. Nincs szükség arra, hogy kényszerítse vagy nyomást gyakoroljon rá a kívánt eredmény elérése érdekében. Ellenkező esetben nem vezet a kapcsolatok javulásához, hanem éppen ellenkező hatáshoz.

Ha a stimuláns használatának első tapasztalata kissé nehéz volt, vagy nem hozta meg a kívánt érzéseket, ne csüggedjen - próbálja újra. Minden alkalommal, amikor minden sokkal jobb és kellemesebb lesz.

Ne hagyatkozzon egyedül egy játékra a szexhez. Egy pár vibrátora csak abban segít, hogy extra adag örömet szerezzen. Az, hogy a szex kielégítő-e vagy sem, nem függ a felnőtt játékok használatától. Az intim életed gyönyörű lesz, ha beszélgetsz egymással, és nyíltan megosztod vágyaidat és fantáziáidat.

3 tipp szexuális játék vásárlásához párok számára

A szexuális játékok bevezetése a régi vagy új kapcsolatokba különösen nehéz és néha kínos helyzet lehet. Ha partnerét nem érdekli az ötlet, vagy csak még nem volt bátorsága beszélni róla, akkor a szexuális játékok bevezetését egy kapcsolatba biztosan nem szabad rosszallani!

1. Kommunikáció
Ha hiányzik a kommunikáció a hálószobában, ne rohanjon és vásároljon olyan játékot, amelyről úgy gondolja, hogy partnerének tetszeni fog, anélkül, hogy konzultálna vele. Indítson beszélgetést! Kérdezd meg tőlük, hogy mit szeretnek és mit nem, és tudasd velük, hogy új játékot szeretnél vásárolni.

Ez érzékeny téma lehet, mivel egyesek automatikusan feltételezik, hogy ha szexuális játékot vásárol, akkor nem elégedett. De ez egyszerűen nem igaz! A szexuális játékok segítenek abban, hogy a szex jó, csodálatos legyen, és általában érdekesebbé teheti szexuális életét.

Ha hagyod, hogy részt vegyenek az egész folyamatban, sokkal kevesebb hely lesz a zavarnak és a félreértésnek, mivel mindketten tudjátok, mibe keveredtek!

2. Tudja, mire van szüksége
Több száz szexuális játék létezik, ezért fontos megérteni, hogy Önnek és partnerének mire van szüksége, és mire van szüksége annak kielégítéséhez. Keres valamit, amit szex közben viselhet, vagy valamit előjátékhoz? Nehéznek találod az eligazodást az öröm bizonyos területein? Vagy valamilyen fogságban lévő játékot akartál bevezetni a kapcsolatodba?

Íme néhány kérdés, amelyet érdemes átgondolni, mielőtt a kosárba helyezné a termékeket!

Az U vibrátor nagyon népszerű játék párok számára, amelyet kifejezetten behatolás közben viselnek a maximális elégedettség érdekében. Ez a játék nagyszerű, mert egyáltalán nem zavarja a szex intimitását, hanem egyszerűen elősegíti az élmény fokozását. Ráadásul a világ bármely pontjáról irányítható, ha Ön és partnere távol vannak egymástól!

Ha valami mást keres, ami nem túl tolakodó, az eredeti Wand masszírozó egy szuper sokoldalú játék, amellyel az előjáték során a test minden részét ugrathatja és stimulálhatja.

Szeretnéd bevezetni a játékot a hálószobába? Ennek nagyszerű módja az, ha egy edzőkészlettel, például egy géppel kezdi. A készlet három különböző méretű lágy zselét tartalmaz, így könnyen és kényelmesen haladhat előre.

3. Kezdje lassan és legyen óvatos
Bár egy új játék beszerzése izgalmas lehet, korlátozza a használatát, hogy ne sértse meg partnerét! Kezdje lassan azzal, hogy új szexuális játékszerét beépíti az előjátékba, majd lassan dolgozzon ki módszereket annak további beillesztésére. Ennek ellenére egy játék biztosan nem helyettesítheti az intimitást és a fizikai érintést egy valódi személytől, amit idővel biztosan felismersz!

Az is nagyon fontos, hogy ne adjon másnak olyan szexuális játékokat, mint a vibri! Ez baktériumok és fertőzések terjedéséhez vezethet, és általában nem tesz jót az általános egészségnek. Ha megosztja a játékokat, azokat megfelelően le kell mosni és sterilizálni kell a partnerek cseréje előtt.

U alakú vibrátorok pároknak

Ha Ön azoknak az embereknek a kategóriájába tartozik, akik úgy gondolják, hogy a vibrátorokat kizárólag azok számára hozták létre, akik a személyes élet és a szexuális partner hiánya miatt kénytelenek csodálatos elszigeteltségben kielégíteni magukat, akkor sietünk az ellenkezőjét mondani, és törölni ezeket a kialakult sztereotípiákat a memóriád évkönyveiből. A szexuális játékok nemcsak a magány megölésének és a szexuális vágy kezelésének módja egy szeretett ember segítsége nélkül, hanem kiváló lehetőség a partnerrel való különféle szexre, új érzésekre a nemi közösülés folyamatában és a saját, talán még korábban nem nyilvánosságra hozott, erogén zónák és pontok ismeretére is.

Ebből a célból az intim játékok egyes gyártói aktívan fejlesztik és gyártják a csak párok számára tervezett szexuális eszközöket. És nem, ez nem jelenti azt, hogy az ilyen termékeket nem lehet önmagában és intim egyéni stimulációra használni. Egyáltalán nem. Még mindig élvezheti őket, teljesen kényelmes és nagyon kellemes érzést nyújtva magának. Csak az ilyen játékok tökéletes kiegészítői a partnerek közötti szexnek, ami feldobja a nemi közösülést, friss, lelkes szenvedélyt lélegzik be, és új érzéki érzéseket és érzelmeket ad hozzá. Az U-alakú vibrátorok ilyen játékként működnek a párok számára, amelyek a legjobban megfelelnek a párosított stimulánsok szerepének.

Hogy néznek ki az U alakú párosított vibrátorok?
Az U-alakú vibrátorok pontosan szokatlan ívelt alakjuk miatt kapták ezt a nevet. Az ilyen szexuális játékok közvetlenül U betű formájában készülnek (néha megtalálható egy C betűvel ellátott változat), és két működő csomagtartóval rendelkeznek. A játék kettős szerkezetét kifejezetten arra tervezték, hogy a vibrátor kényelmesen használható legyen a partnerrel való szex során, kényelmetlenség és kényelmetlenség nélkül mind a nők, mind a férfiak számára. A játék egyik csúcsa alapvetően nagy méretekkel rendelkezik, a második pedig egy keskenyebb, kissé kisebb méretű törzsgel van kialakítva. A vibrátorhordók felülete teljesen eltérő lehet.

Mindez a gyártótól és a további stimuláció iránti vágytól függ. Egyes játékmodellek különböző megkönnyebbüléssel és bordázott szabálytalanságokkal felszerelhetők, amelyek hozzájárulnak az érzékibb és élénkebb érzések eléréséhez az intim stimuláció folyamatában, mások pedig teljesen egyenletes és sima textúrájúak. Ezeknek a párosított vibrátoroknak a fő jellemzője az U-alak, amely lehetővé teszi, hogy szabadon szexeljen partnerével.

Hogyan kell használni az U alakú vibrátorokat szex közben?
Ha még mindig fogalma sincs, hogyan szexelhet egyszerre partnerével, és ezzel egyidejűleg stimulálhatja a hüvelyi erogén zónákat vibrátorral, akkor itt az ideje, hogy megértse ezt a rejtélyt. Azonban nincsenek titkok, mert minden nagyon könnyű és egyszerű megérteni. A vibrátor különleges U-alakja új lehetőségeket nyit meg egy szerelmes pár számára, és lehetővé teszi számukra, hogy kísérletezzenek a szokásos, klasszikus és bármilyen szex során. A vibrátor csúcsa, amelynek keskenyebb és kisebb törzse van, a hüvelybe kerül, a játék másik vége (a nagy) pedig a nő csiklójának területén található. Az intim termék kis mérete miatt a játék hüvelyi csomagtartója egyáltalán nem zavarja a pénisz belsejébe való behatolást, ezért a szokásos módon szeretkezhet, csak most egy további rezgésstimulátorral. Használatával a behatolás még érzékibb és látványosabb lesz az érzésekben, mivel a vibrátor által elfoglalt hely miatt a hüvelynyílás szűkül, és lehetővé teszi, hogy áthatoljon egy szűkebb bejáraton, valamint kellemes szoros kapcsolatot tapasztaljon és élvezze a szűk belső teret. Így mind a nő, mind a férfi további örömet kap.

Milyen további érzéseket hoz a párosított vibrátor?
Az U-alakú vibrátor lehetővé teszi, hogy teljesen új és hihetetlenül kellemes érzést szerezzen mindkét partner számára. Egy nő további érzéki stimulációt tapasztal a hüvelyi erogén zónákban, a G-pontban és a csiklóban, és egy férfi élvezheti a makk és a pénisz teljes tengelyének áhítatos simogatását. A férfi pénisz és a vibrátor hüvelyen belüli egyidejű jelenléte során a szűk hely miatt a játék törzse szorosan illeszkedik a női G-ponthoz, és erős vibrációs hatása van, amely elősegíti a fényes orgazmust. A vibrátor második hordója ekkor stimulálja a finom csiklót, lehetőséget adva a hölgynek, hogy ne csak hüvelyi orgazmust, hanem csiklót is megtapasztaljon. Az ember viszont megkapja a vibrációs öröm részét a szex folyamatában, mivel a vibrátor érzékien stimulálja a pénisz fejét és tengelyét a szokásos súrlódások során. Így az U-alakú vibrátorok további stimulációt és kellemes érzéseket adnak mindkét partnernek, ami közelebb hozza őket az intim folyamat fényes és robbanásszerű csúcspontjához.

Kényelmes?
Az ilyen játékok kényelmével kapcsolatos kérdések meglehetősen logikusak, mivel egy idegen tárgy a hüvelyben az emberrel való nemi közösülés során nem tűnik nagyon kényelmes jelenségnek. De a félelmeket félretéve, mivel ebben az esetben feleslegesek. Az U-alakú vibrátorokat kifejezetten ezzel a kialakítással tervezték, hogy ne okozzanak kellemetlenséget szex közben, hanem kivételesen kellemes és kényelmes érzéseket nyújtsanak. Igen, egy ilyen élmény kezdetén idegen tárgy érzése lehet a hüvely fala és a pénisz között, de a szex során teljesen elfelejti, hogy benned van valami más a kedveseden kívül. A párosított vibrátor használata nem okoz kellemetlenséget, és még inkább fájdalmas vagy kellemetlen érzéseket.

Milyen pozíciókban használható a vibrátor?
A vibrátor megfelelően megtervezett U-alakú kialakítása lehetővé teszi a teljesen eltérő testalkatú és minden lehetséges helyzetben lévő emberek számára, hogy szex közben használják a játékot. A vibrátort szorosan a hüvely és a csikló falához nyomják, és szex közben a pénisz még jobban összenyomja a játékot, és nem ad esélyt arra, hogy kicsússzon vagy kiessen. Ezért kedvenc pozícióiban és szokásos ritmusában szexelhet. A vibrátor nem akadályozza a mozgást, és nem zavarja a szexuális vágyak megvalósítását.

Hogyan lehet szabályozni a rezgést?
A pároknak szánt vibrátorok 3 módon szabályozhatják a rezgést: egy gomb segítségével magán a játékon, távirányítóval és egy okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül. Általában az ilyen vibrátorok többféle rezgési móddal vannak felszerelve, ezért mindenki maga választja ki, hogy melyik ellenőrzési módszerrel kényelmesebb lesz számára élvezni a szexet és a stimulációt.

Keresés