Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szextojás csiklóizgatóval Pretty love catalina

Ár:
19.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Pretty Love

Rezgő tojás távolról vezérelhető alkalmazás segítségével akár nagy távolságokra is. Orvosi minőségű, bőrbarát anyagból készített, stimuláló felülettel ellátott, applikációval is vezérelhető, kézi irányítással 12 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont izgatására is alkalmas, memória funkciós vibrátor. Az ingyenes applikáció telepítéséhez a dobozon lévő QR kódot kell beolvastatni.
Személyes vásárlás üzletünkben, Intim Center szexshop bolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt.  A Pretty Love Catalina Remote egy távirányítású rezgő szilikontojás, energikus lila árnyalatban. A Pretty Love alkalmazás a Bluetooth-szal kombinálva lehetővé teszi a játék csatlakoztatását és irányítását igazán nagy távolságokra. A tojás ergonomikus formájú, tökéletesen stimulálja a G-pontot. 12 rezgési móddal és memória funkcióval van felszerelve. Részletek:
- rezgő tojás szilikonból
- energikus lila árnyalat
- 12 rezgési mód
- memória funkció az alkalmazásban
- távirányító lehetősége Bluetooth-on keresztül
- 10 cm-es behatolási hossz
- 3,1 cm átmérőjű
- kényelmes, tartós húr
- USB újratölthető

A Pretty Love a szexuális játékok jól ismert gyártója. Játékaik testbiztos anyagokból készülnek, a színek és a dizájn pedig csábító és szórakoztató a felhasználók számára szerte a világon.

A termékválasztás megkönnyítésére a blog tanácsainkkal állunk rendelkezésedre, ahol a terméktípusok bemutatása mellett, a szexről és szexuális segédeszközökről is olvashatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző app-vezérelt
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Keresés