Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrátoros letapasztható Pretty love Jonathan 8,3" vibrating dildo

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Pretty Love

Realisztikus kialakítású, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, 3 toló és 3 rezgési funkcióval rendelkező,vezeték nélküli távirányítóval is szabályozható,erezett felületű, herékkel kiegészített vibrátor. Tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt. Az intim shop ajánlja a Realisztikus vibrátorok kategória minden termékét. Vedd meg ezt a különleges terméket, és nyögj, lihegj, sikíts, élvezd a testeddel és tudatoddal a szexet!

 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A vibrátor valósághű pénisz formájú erős tapadókoronggal, amely bármilyen sima felületre tapad. A tapadókorong lehetővé teszi a kéz nélküli szórakozást. A 3 vibrációs mód vezérelhető a távirányítón keresztül vagy egy partner által. Az élvezetet nyújtja a puha szilikon borítás. A valósághű vibrátor izgalmasan szilárd és kemény anélkül, hogy elveszítené a rugalmasságát ennek az anyagnak köszönhetően. A selymesen puha szilikon anyag úgy néz ki, mint a valódi bőr, és bársonyosan puha, mint a bőr. A játék végén található mágneses töltőcsatlakozóval újratölthető.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző távirányítós
Szín Barna

Keresés