Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

C gyűrű Renegade twofold pénisz- és heregyűrű

Ár:
5.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. augusztus 29.
Gyártó: NS Toys
C gyűrű szexhez. A Renegade gyűrűk meghosszabbítjhatják az aktus, és extra keménységet adhatnak. Rugalmas és kényelmes a gyűrűk rugalmasak és sok mérethez illeszkednek. Minden síkosítóval használható. Férfiaknak ajánlott, kiváló minőségű anyagból készített, két eltérő átmérőjű, rugalmas gyűrűből álló erotikus kellék, mely elősegíti merevedés fenntartását viselője számára.
A Renegade szuper sima és kényelmesen rugalmas, nem annyira klasszikus, szilikon Twofold mindig készen áll arra, hogy garantáltan lépést tartson! Szorosan tartva a (vagy partnere) tengelyének és golyóinak tövét, a partner hevederét vagy kedvenc dildóját, a Twofold rengeteg extra plüss textúrát ad a behatolási műveletekhez. Ha egy pénisz játszik, a kettős szűkület segíthet a vér erekciójában a nehezebb lovaglás érdekében.
Szupersima szilikonban a Twofold nem húzza a testszőrzetet, ami hatalmas bónusz. Ezenkívül a szilikon rendkívül testbiztonságos és teljesen hipoallergén, így Ön és partnerei gondtalanul játszhatnak. A tisztítás egyszerű és gyors meleg szappanos vízzel vagy egy jó játékápoló folyadékkal / habbal. Ha síkosító van a játékban, mindig jó minőségű vízbázisú formulát válasszon, kerülni kell a szilikon alapú síkosítókat.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Férfiaknak ajánlott, kiváló minőségű anyagból készített, két eltérő átmérőjű, rugalmas gyűrűből álló erotikus kellék, mely elősegíti merevedés fenntartását viselője számára.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használta javasolt

Ez az áru a jók között van a szexbolt kínálatában, panasz még nem volt rá. A szexbolt és szexwebshop hatalmas kínálata reméljük, hogy kielégít! A rendelés egyszerű, az üzletben diszkrét eladók várják szeretettel!

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Hossz 6 - 10
Átmérő 2,5 - 2,9

English

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.

It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 am. to 8 pm., on weekends from 9 am. to 6 pm.

Termék címkék: péniszgyűrű

Keresés