Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szex közben vibrátor? Igen, és más erotikus termékek szexshopból!

Szex közben vibrátor? Igen, és más erotikus termékek szexshopból!

Hogyan lehet felejthetetlenné tenni egy kapcsolatot? A szexuális játékok segítenek plusz élményt adni az intim élethez! A vibrátorok a szexuális játékok népszerű kategóriája az erogén zónák stimulálására.  Adjon hozzá varázslatot a szexhez, hogy kozmikus orgazmust kapjon, ebben segítenek a vibráló, rezgő szexuális játékok.  A vibri egy kiváló stimuláns, a legtöbb infót a vibrátor cikkekben olvashatsz.

Az emberek évről évre egyre inkább tudatában vannak a kapcsolat intim részének fontosságának. Annak érdekében, hogy az évek során a szex ne váljon unalmassá, és általában az intim életed szökőkútként változik, először is fontos, hogy beszéljünk, megvitassuk, megosszuk gondolatainkat és fantáziáinkat ebben a témában. Mit válasszunk? Hüvelyi vibrátor, csikló stimulátor vagy vibrotojás, válasz a cikkben! 

A szex modulok segítenek diverzifikálni az intim életet: az INTIM CENTER szexbolt és segít megérteni ezt a pikáns témát, megtudni, miért van szükség erre vagy arra a szexuális játékra, és tegye meg a helyes választást.

Miért van szükségünk egyáltalán szexuális játékokra, valóban segítenek?

Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy találkozz egy olyan személlyel, akivel kölcsönös megértést találtál, akivel közös nézeteid vannak az életről és ugyanazokról a célokról, akkor egyszerűen csak kedveskednetek kell egymásnak a szexben.

Az intimitás elvileg a kapcsolatok alapja, és az élet minden más aspektusának fejlődésének egyik fő tényezője. A korábbi szexuális eszközöket vulgárisnak tekintették, de az idők változnak, és egyre több férfi és nő érti meg, hogy a változatos intim élet, annál erősebb a kapcsolat egy párban.

És nem csak a szexuális, hanem a fizikai egészség és a pszichológiai állapot is. Ahhoz, hogy a legmenőbb szexuális játékokról beszélhessünk, magaddal kell kezdened. Ezért megosztjuk a legjobb eszközöket, valamint azoknak a felhasználóknak a véleményét, akik van már 33 éve éve használják az Intim Center szexbolt erotikus eszközöket.

Az intim játékok változatosak, segítségükkel azok a nők, akik nem tudták elérni az orgazmust, most elfelejtették ezt a problémát. Az erotikus játékok változatosságot hoznak a szexbe, mert nem hiába mondják a pszichológusok, hogy a monotonitás a romantika ellensége.

Ezenkívül a szexeszközök javítják a kölcsönös megértést és az egymásba vetett bizalmat, megmentik a kapcsolatot, ha a partnereket néha vagy gyakran arra kényszerítik, hogy külön töltsenek időt (például üzleti utakon stb.). Az egészség megőrzése szempontjából az erotikus játékok segítenek:
A nők az intim izmok rugalmasságának fenntartására. Ez nem csak érzékibb szex, hanem az életkorral kapcsolatos változások, például a kismedencei szervek prolapsusának megelőzése is. A hüvelyi golyók és stimulánsok ezzel a legjobban megbirkóznak.
A férfiak számára az intim stimulánsok segítenek elkerülni a prosztata gyulladását: sajnos, de az ülő életmód és nem csak a prosztatagyulladás miatt a fiatal férfiakat most legyőzik. A prosztatagyulladás további megelőzésére - a prosztata masszírozóit használják. És vannak speciális modulok is, amelyek javítják az erekciót, és nem csak.
- Természetesen az erotikus kütyük nagyszerű módja az érzelmi stressz és a háztartási stressz enyhítésének. Végül is az intim területek masszázsa és a kiváló minőségű orgazmus, mi tud még jobban ellazítani? Minél változatosabb az intim élet, annál erősebb a kapcsolat egy párban.

Ha félénk vagyok, kezdhetem valami egyszerűbbel?

Fehérnemű - Szinte kötelező játék mind a közelmúltban kapcsolatban álló nőnek, mind a tapasztalattal rendelkező házaspárnak kell lennie - ez az erotikus fehérnemű.
Ne tévessze össze ezt a fehérneműt a szokásos fehérneműkkel, mivel nem vált ki annyi örömet, mint a szexboltból származó pimasz, leleplező fehérnemű. Ez a szexbolt fehérneműje, ami nemcsak a bugyi vagy a bikini készlete, hanem a szerepjátékok jelmezei is segítenek valódi szexuális forradalom megszervezésében az intim életben.

Mindkettő örömet szerez: egy nő egy új képben, és egy férfi, aki ránéz. Ezenkívül az ágynemű nem lehet azonos, mert nem mindig ugyanazt az ételt vacsorára fogyasztjuk. Ezért, ha csak egy nővér öltönye van, vagy egy pikáns helyeken kivágott készlete van, akkor legfeljebb havonta egyszer kell használnia, hogy a "wow-effektus" megmaradjon. Ezért a szexboltból származó erotikus fehérnemű az 1. számú eszköz a változatos szexuális élethez.

Az erotikus fehérnemű meggyújtja a szexuális tüzet és a vágyat, hogy kipróbáljon valami még érdekesebbet. És akkor más erotikus kütyük jönnek a mentésre.

Vibrátor – multifunkcionális kütyü nőknek és férfiaknak. Ha még egyáltalán nem volt vibrátoros szexuális játéka, kezdjen egy rezgő tojással, és ne azonnal például egy sokfunkciós drága termékkel. A szextojás után jobb, ha később a partnerrel együtt választanak.

A vibrotojást alakja miatt hívják így: ez a játék stimulálja a hüvelyben lévő csikló idegvégződéseit. Vagy a G pontot, bár a közelmúltban többen írták, hogy nem létezik, és a csikló ami mindent irányít. A játék kiválóan alkalmas páros szexre, nem zavarja a behatolást, kényelmesen elfoglalva helyét a hüvelyben.
Figyelem, az izgalom hatása nagyon erős is lehet, az öröm elképzelhetetlen, vigyázat az ember nagyon gyorsan ejakulálhat. Szóval, ha egyáltalán nem volt szexuális játékod, kezdd egy rezgő tojással.

A nőknél a vibrátoros tojás az orgazmust is növeli, és mindkét partner számára játékként is alkalmas, ami fokozza az örömöt a hüvelyi szex során. Kiváló masszírozó az erogén zónákhoz: herezacskó, mellbimbók, csikló stb.

Csiklóizgató stimulátor vákuum hatással - Ez egy univerzális speciális női stimuláns a mellbimbók és a csiklók számára, ami nemcsak egy nőnek segít örömet szerezni: próbálja ki, és meg fog lepődni, hogy egy férfi testén hány terület köszöni meg ennek a játéknak az izgatását. A léghullámos izgató használata szex előtti játék során, segít gyorsan elindítani egy nőt az izgalom hullámán. A párok szeretik ezt az eszközt, mert a használata örömet okoz.

Szexjátékok a péniszen - Ez a péniszgyűrű kategória inkább a férfiakra összpontosít, de egy nő is sok örömet szerez belőle. Például a Satisfyer pénisz fúvóka három motorral, egyszerre több funkciót is ellát. Mind a férfiak, mind a nők örömére. Fokozza az erekciót, meghosszabbítja a nemi közösülést, rezgés segítségével stimulálja a női nemi szerveket.

Hüvelyi golyók - Ez egy csodálatos ajándék, amelyet egy férfi tehet egy nőnek, míg egy ilyen hüvelygolyót akár maga is irányíthat! A gésagolyókat a hüvelyi izmok edzésére és az erogén zónák stimulálására használják. Ezt a játékot mind a hüvelyi izmok, mind a csikló, mind a végbélnyílás, a mellbimbók, a herezacskó edzésére használják, vagyis a modul lehetővé teszi mindkét partner erogén zónáinak stimulálását.

Péniszrevaló kellék kettős behatoláshoz - Ez a játék is nagyon multifunkcionális, és segít megvalósítani mindkét partner merész fantáziáit. Szépsége az, hogy egy nő, aki szereti a szexet, a fúvóka kettős behatolást ad: és hüvelyi. És egy férfi egy gondolatból, amely kettős örömet okoz partnerének, hihetetlenül izgatott.

A kettős behatolású fúvóka mindkét partner merész fantáziáit valósítja meg. A fúvóka a csiklóra és a pénisz aljára hat, mindkettőnek örömet okozva, a modul is szétszerelhető. A mikromedence használható hüvelyi mini-vibrátorként, és maga a "pénisz" a hüvely számára.

Fenékdugó strasszos - Ez a játék a végbélnyílás számára nemcsak felejthetetlen örömet okoz, hanem az egyik megjelenése is örömmel fogadja a partnert. A dugóra azért van szükség, hogy fokozza az örömöt és a teljesség érzését. A dugó fokozza az örömöt és a teljesség érzését.
A végbélnyílásba kerül, mert benne sok idegvégződés van, amelyek stimulálása felejthetetlen érzéseket ad.

Hüvelyi labda készlet - Bárki, aki megnézte az 50 szürke árnyalata filmet, emlékezni fog arra, hogy a hüvelyi golyókat az egyik alapvető szexuális eszköznek tekintik. Ezek a szexuális játékok segítenek a női érzékenység és érzékiség fejlesztésében, ami kétségtelenül pozitív hatással lesz mindkét partnerre és a szex minőségére. A hüvelyi golyók egy sora segít átváltani a wellness eljárásról az örömre.

A készlet kényelmes, mert súly szerint megváltoztathatja a golyókat, kiválaszthatja a szükséges rezgésmódot, és a wellness-eljárásról hihetetlen élvezetre válthat.

Vibrátor elektromos stimulációval és folyamatokkal - Miután kipróbálta a különböző szexuális kütyüket rezgéssel, egy két folyamattal rendelkező elektromos stimulátor segít kibővíteni szexuális látókörét. Ez a játék mindenképpen alkalmas azok számára, akik szeretik a szexuális kísérleteket és progresszívek. Az áramot látni képes felület a modul mindkét oldalán helyezkedik el, így az elektromos impulzust a partner a lehető legegyenletesebben érzi.

Az elektromos stimulációval ellátott vibrátor alkalmas azok számára, akik szeretnek kísérletezni a szexben. Ezt a modellt kettős erős vibrátorként is használják. Ez azt jelenti, hogy egy helyett három szexuális játékot kap: ez egy két részből álló vibrátor, egy elektromos stimulációs eszköz és egy szimulátor a medencei izmok számára.

Fűtött prosztata masszírozó - A sláger szexkütyüket egy egyedülálló áru egészíti ki, amely mozgó labdával masszírozza a prosztatát, miközben a szexjáték még mindig rezeg és fűtési funkcióval van felszerelve. Ez a modul a G pont stimulátor férfi alternatívája a P pont stimulátor.
- A férfiak támogatni fognak abban, hogy intim pontjuk ösztönzése nem kevesebb örömet okoz, mint a nőké. Ezért minden őszinte. A masszírozó a prosztata számára melegítéssel és gyógyítással, és örömet okoz

Ez a masszírozó kellemes érzéseket ad és gyógyító hatású, továbbá serkenti a perineumot. Mint látható, egy ilyen szerelmi arzenállal biztosan nem fogsz unatkozni, úgyhogy menj előre, az örömre!

Csak nézd meg ezeket a vibrátorokat - még a legkifinomultabb vásárlók is képesek lesznek felvenni egy szexuális játékot hatalmas katalógusunkban! Több ezer lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek a szexuális játékokhoz minden ízléshez: standard egyenes vibrátorok, vibrációs masszírozók a test számára, csiklóstimulációval ellátott eszközök, speciális pulzátorok, forgó vibrátorok, szexuális játékok a G-pontra gyakorolt hatással, vízálló vibrátorok, vákuum csikló stimulátorok, távvezérelt vibrátorok és sok más eszköz minden ízléshez!

A vibrátorok mindig is a szexboltok legnépszerűbb árukategóriái voltak: a felnőtt áruipar kialakulásának szakaszában kezdtek népszerűvé válni, és azóta vezető szerepet töltenek be az értékesítésben. Az eredet volt, amely aztán fejlesztette az ipart, és nekik köszönhetően számos vibrátor jelent meg, amelyeket ma megvitatunk.

Vibrátorok a szexben

A vibrátorok képesek radikálisan megváltoztatni egy pár intim életét, megerősíteni a házasságot, vagy egyszerűen örömet okozni egy személynek. Soha nem késő elkezdeni kísérletezni, hogy új élénk érzéseket szerezzen! Az ügyfelek öröme az a cél, amelyre mindig törekszünk! 
Melyek a vibrátorok különböző típusai? Hüvelyi , kétoldalas, realisztikus, pároknak, fűtéssel, távirányítós. pulzátorok, minivibrátorok. ökölszexhez.

Jelenleg sokféle vibrátor létezik a felnőtt termékek piacán. Javasoljuk, hogy gondosan és átgondoltan közelítse meg a választást, a vibrátor blogunkban minden kérdésre választ adunk.

Valósághű vibrátorok - Jelenleg a legnépszerűbbek a vezeték nélküli vezérlésű vibrátorok, nagyon kényelmesek okostelefonnal vagy távirányítóval vezérelni. Az ilyen szexuális játékok lehetővé teszik, hogy bármilyen távolságban szexeljen, és minden randevút hihetetlenül pikánssá tegyen mindkét résztvevő számára. Milyen előnyei vannak a modern vibrátoroknak?
- Számos üzemmód és változat;
- Szinte mindegyikük nem fél a nedvességtől;
- A folyamatos működés időtartama több mint két óra;
- Erőteljes motor, gyakran nem egy.

A valósághű vibrátorokra és a teljes test vibrációs masszírozóira szintén nagy a kereslet. Az ilyen eszközök használatával garantáltan új élénk benyomásokat nyújt magának! Minden vibrátorunk eredeti és megerősítő minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, hiba vagy meghibásodás esetén mindig számíthat visszatérítésre is.

Keresés