Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Késleltető spray Tauro extra power 5 ml

Ár:
8.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: IntimateLine

Magas koncentrációjú intim késleltető spray férfiaknak, amely tökéletesen alkalmas az intim együttlétek időtartamának meghosszabbítására. Nem érzéstelenít vagy hűsít, így a természetes érzetet nem befolyásolja, hogy teljes mértékben élvezhesse. Teljesen természetes, gyógynövény alapú termék, amely nem tartalmaz lidokaint és benzokaint, valamint minden egyéb helyi érzéstelenítőt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Segítsen növelni állóképességét, és késleltetni az ejakulációt, hogy az öröm hosszabb ideig tartson mindkét partner számára.

Használata: A legjobb eredmény elérése érdekében egyszerűen fújd be a pénisz fejét körülbelül 30 perccel a szex előtt.
Megjegyzés: Nem alkalmas terhes nők számára. Ne használja törött vagy gyulladt bőrfelületen. Kerülje a szemmel és szájjal való érintkezést.

A hatása egyénenként eltérőek lehetnek! A vásárlás eldöntésben segíthet, ha informálódsz, ajánljuk neked a szexshop cikkeket és erotikus érdekességeket.

Ingredients: Water, propylene glycol, ginseng extract, ginkgo biloba extract, hedera helix (ivy) extract, trigonella recutita extract, glycerin, chamomilla recutita extract, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben.

Külső raktáron Igen
Nem férfiaknak
Termékcsoport spray
Speciális jellemző gyógynövényes
Speciális jellemző késleltető

Keresés