Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor Tenga air flow cup strong

Ár:
7.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Tenga

Maszturbátor Tenga air flow cup strong. Minőségi anyagok felhasználásával készített, formatervezett, puha, rugalmas anyagból készített maszturbátor. Különlegessége az úgynevezett Air-Tech szerkezet, amelynek segítségével mozgás közben a betéten kialakított kamrák levegővel telnek meg, majd kiürülnek, így speciális szívó hatást fejtenek ki. A használathoz vízbázisú síkosító javasolt.
A Tenga Air Cushion Cup légpárnás szerkezete nem használja ki a szivacs vagy az uretán rugalmasságát. Ez a Tenga Air Cushion Cup légnyomást használ, amely kitölti a párnakamrákat a hüvely és a műanyag külső csésze között, utánozva a misszionáriusi szexuális pozíció képzeletét. A betétet lágy intenzítású kényeztetésre szánták és előre síkosítva van.  

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ahelyett, hogy szivacsot vagy uretánt használnának a hely feltöltésére, a légkamrák természetesen egyenletes nyomást fejtenek ki a belső hüvely körül, szenzációs stimulációt keltve a pénisz fejére és szárára, és ezzel a valaha volt legintenzívebb orgazmust biztosítják! A négyszeres feszesítő zónák és a légnyomás változását átalakító dugók kombinációja minden oldalról összenyomja a pénisz. A Tenga Air Cushion Cup állítható léglyukkal rendelkezik a kívánt tömítettség érdekében.

A Tenga Air Cushion Cup előzetesen be van kenve, és használatra kész, és bár egyszeri használatra tervezték, biztosan használhat óvszert, hogy tisztán tartsa a dolgokat többszöri használatra, vagy jól tisztítható meleg vízzel, és hozzáadhatja választható (víz alapú) kenőanyag

Útmutató:
Kérjük, használat előtt húzza le a termék tetején lévő matricát. Vákuum jön létre a levegőnyílások ujjaival való letakarásával és kihúzásával. Élvezze a vákuum szabályozása közben.

A termék jellemzői:

  • Vákuumszabályozás légnyílásokkal
  • Sima betét, amely felbontás után azonnal használható
  • Légpárna szerkezet levegő felhasználásával
  • Élvezze a sima behelyezés érzését és a vákuumot
  • A krémet az elejétől töltjük, így felnyitás után azonnal felhasználhatjuk
  • Eldobható csésze maszturbátor
Termék leírás:
Súly (a csomagot tartalmazza): 204 g
Magasság (csomag): 155 mm
Szélesség (csomag): 65 mm

Tisztítása: többszöri használat előtt és után a betétet a tokból kivéve langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni.

Ha beindította a fantáziádat a Maszturbátor Tenga air flow cup strong, akkor a 7.000 Ft-os ár nem sok érte! Ha az Intim Center szexbolt és online webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha a férfiaknak ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt  üzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Szín Piros
Anyag TPE
Speciális jellemző vízálló
Hossz 11 - 15
Átmérő 4,5 - 4,9

Keresés