Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vákuumos maszturbátor U.s. original vacuum cup gentle

Ár:
7.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Tenga

Minőségi anyagok felhasználásával készített, formatervezett, puha, rugalmas anyagból készített maszturbátor.Különlegessége az úgynevezett Air-Tech szerkezet, amelynek segítségével mozgás közben a betéten kialakított kamrák levegővel telnek meg, majd kiürülnek, így speciális szívó hatást fejtenek ki. Háromféle stimulációs betéttel gyárják, ezt a tipust lágy kényesztetésre szánták.
Síkosítóval már ellátott !

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az USTENGA egy olyan csésze, amelynek térfogata körülbelül 1,6-szorosa a normál méretű pohársorozaténak, de még azok is élvezhetik a tágas és mély behelyezés érzését, ha nagy kapacitású vákuummal, akik úgy érzik, hogy a normál méretű csésze megfelelő. kupa sorozat.

A méretnövekedés miatt megnőtt a beszívható levegő mennyisége, nagy kapacitású vákuumot érve el. A Super Vacuum mellett nyugodt és mély beillesztési érzést élvezhet. Dinamikus élvezet a TENGA egyedi szűkítő formájával és újratervezett részleteivel. Kérjük, használja ki az alkalmat, és próbálja ki az USTENGA-t, amely még erőteljesebben fejlődött és megújult.

Testméret: 80 x 80 x 181 mm 
Testtömeg: 220 g

A szexuális célzattal kínált termékek közül, ez egy jó választás ár és tudás tekintetében.

Külső raktáron Igen
Szín Fehér
Szín Ezüst
Anyag TPE
Hossz 16 - 20
Átmérő 8 - 10

Keresés