Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Rózsaszín tárolózsák vibrátorokhoz szexjátékokhoz Treasure bag l pink

Ár:
2.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Satisfyer

26 cm hosszú és 15 cm széles, rózsaszín színű tárolózsák vibrátornak, és egyéb hosszúkásabb szexjátékszereknek. Kifejezetten nagyobb Satisfyer vibrátorok tárolására tervezték, például Pro 2, A-Mazing, Men Vibration, Petting Hippo. De más márkák vibrátorának tárolására is alkamas. Ilyen esetben ellenőrizze le mindenképpen a méretet.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló minőségű anyagból készített tároló eszköz, amely stílusos és biztonságos hely a közepes méretű szexjátékok tárolására.
Kifejezetten arra tervezték, hogy a Pro 2 és sok már többi Satisfyer eszköz (pl A-Mazing, Men Vibration, Petting Hippo)  elhelyezésére tökéletes megoldás legyen.

A Tartozékok árucikkekről ha további infókat és híreket olvasnál, akkor érdekelhet a szex és erotika hírek blogunk is.
Az Intim Center szexshop megbízható cég és tisztességes vállalkozás, nyugodtan megveheted a Rózsaszín tárolózsák vibrátorokhoz szexjátékokhoz Treasure bag l pink árut.

A tökéletes otthont keresed Satisfyer játékaidnak? Engedd meg, hogy bemutassuk neked a Kincseszsák tárolótasakot, amelyet kifejezetten Satisfyer kincseid tárolására terveztek.

Akár elegáns módot keresel arra, hogy játékaidat a fiókodban tartsd, akár kedvenc Satisfyeredet szeretnéd magaddal vinni utazásaidra, hogy megvédd a kíváncsi tekintetektől, a Satisfyer kincsescsomagjai pontosan azok, amelyekre szükséged van! Puha és tartós anyagokból készülnek, így biztonságban tartják kincseidet a következő kalandodig. A Satisfyer játéktároló táskák tökéletes méretűek ahhoz, hogy stílusosan és biztonságosan tárolhasd Satisfyer kincseidet.

Külső raktáron Igen
Anyag Nylon
Anyag Poliészter
Méret L
Hossz 26 - 30
Szín Rózsaszín

Keresés