Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ultrarealisztikus dildó 11.5'' king sized sliding skin dual layer dong bana

Ár:
19.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Lovetoy

Pénisz formájú, lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, erezett felületű, herékkel kiegészített, hajlítható dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető, amely fel- és lecsavarható. Vízbázisú síkosító javasolt. 
- Valósághű bőrszerű anyag
- Valósághű részletekkel tervezve
- Rögzített mag belül
- Tapadókoronggal felszerelve
- Tökéletesen kiegyensúlyozott, puha és szilárd

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ez az élethű, részletes és nagy dildó ultrapuha TPE anyagból készült. A csúszó bőr kétrétegű dildó valósághű, kétrétegű csúszó bőranyaggal rendelkezik az élethű érzés érdekében, speciális kettős sűrűségű technológiával. A merev pénisz érzésének szimulálásához élvezheti a puha külső bőrt és a kemény, de rugalmas belső magot. Ez a valósághű dildó kézzel készült a hitelesség érdekében, és nagyon könnyen hajlítható bármilyen formába, még jobb, mint az eredeti. Amikor az anyagot felmelegítik, például meleg vízben, ez a dildó alig különböztethető meg egy igazi golyós kakastól!

A csúszó bőr kétrétegű King Size 29 cm-es dildó erős tapadókorongos talppal rendelkezik, minden sima felületre tapad a kihangosított szórakozáshoz. A csavarozott tapadókorongos alap kompatibilis az O-gyűrűs pántos dildóhevederekkel is. Az ultrapuha TPE anyag vízbázisú vagy hibrid kenőanyagokkal használható. Az élvezet utáni tisztítás meleg vízzel és enyhe, antibakteriális szappannal vagy akár játéktisztítóval is egyszerű.

A TPE megújító és ápoló púderrel történő porolás frissen tartja a dildót, így az anyag puha és rugalmas marad, mint az első alkalommal. Tárolja a ruhába csomagolt dildót hűvös, sötét helyen, például ágy alatt vagy a hálószobai szekrényben. Kerülje az érintkezést más szexuális játékszerekkel.

Méret: 29 cm hosszú, 20,5 cm beilleszthető hossz, 5,4 cm behelyezhető átmérő, súly körülbelül 825g, 

A 11.5'' king sized sliding skin dual layer dong tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos
vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ezzel a termékkel fejlesztheted szexualitásod akár önkielégítésről, akár szexről van szó. Nem csak megrendelni lehet ezt a terméket, ha üzleti készleten van a státusza, máris megveheted.

Külső raktáron Igen
Anyag TPE
Átmérő 5 - 5,4
Hossz 26 - 30
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Szín Barna

Keresés