Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A dildókról minden, jót vásárolni és nagyokat élvezni

A dildókról minden, jót vásárolni és nagyokat élvezni Ezeket a dildó szexjátékokat nem csak azért hozták létre, hogy segítsenek egy nőnek szexuális elégedettséget szerezni. Racionális használatukkal az izmok rugalmassága javul, és a nő nemi szervei érzékenységet szereznek. A kismedencei szervek stagnálása megszűnik, ami megakadályozza a fertőző betegségek kialakulását.

Így kell dildót vásárolni helyesen és nyereségesen online szexshopban, vagy szexüzletben. Ha diverzifikálni szeretné szexuális életét, akkor a legjobb, ha eredeti dildókat vásárol. Ezek olyan termékek, amelyek megjelenésükben egy férfi nemi szervre hasonlítanak. A modern termékek olyan anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak a nők egészségére nézve. Különböző méretűek és színűek lehetnek, és puha szintetikus anyagból készülnek, amely maximálisan reprodukálja az emberi húst. A következő főbb típusok kaphatók:

- Vibrációval vásárolható dildók. Ezeket vibrátorokhoz soroljuk, de a külföldi piac így is nevezi. Bekapcsoláskor a készülék rezegni kezd, és ezzel párhuzamosan mozog. Főleg latexből vagy szilikonból készülnek, néha műanyag termékek is kaphatók.
- A kétoldalúakat eredetileg a nem hagyományos nemi formákhoz fejlesztették ki. Különösen a leszbikusok használták szexuális játékra. Ennek a találmánynak köszönhetően a lányok önállóan képesek az öröm csúcsára hozni egymást, férfi részvétele nélkül. A kettős leszbikus szex együttes használatával reálisabbá válik.
A kétoldalas termékek kiváló minőségű latexből vagy szilikonból készülnek, amelyek gyengéden simogatják a hüvely falait. A kétoldalas szimulátorok hihetetlenül rugalmasak és rugalmasak, ezért különféle szexuális helyzetekben használhatók. A termékek alkalmasak hármas szex utánzására, valamint anális-hüvelyi szexre.

Bármikor ellátogathat a szexuális játékok online áruházába, mivel az internetes erőforrás éjjel-nappal működik. Az online sexshop áruház katalógusa világszerte elismert gyártóktól származó kiváló minőségű termékeket tartalmaz. és mindig vásárolhat dildókat bármilyen mennyiségben, formában, színben. Az üzlet választéka folyamatosan frissül, rendszeresen jelennek meg érdekes újdonságok. A termék kiválasztásakor az ügyfél részletesen megvizsgálhat egy színes képet a bemutatott oldalon. Rendelhet online áruházunkban éjjel -nappal.

Mik a dildók az igazi pénisz utánzatok

Ezek fantasztikus hím pénisz helyettesítők! Üzletünkben többféle ilyen játék található: reális, irreális és kétoldalas. Ezek, mint a vibrátorok, teljesen különböző formákban és méretekben léteznek, különböző anyagokból készülnek, és teljesen más örömet okoznak, csak a vibrátorok rezegnek, ezáltal megduplázzák az örömöt, és a dildók nem végeznek ilyen műveleteket.

Miért nem próbálja ki Ön is ezt a csodálatos egységet? Szereted a szexet? Mindenki szereti a szexet, de nem mindenkinek van lehetősége szexelni férfiakkal.

Különböző típusú szexuális kapcsolatok léteznek, és nem szabad megfeledkezni a szexuális kisebbségekről. A leszbikus kategória számára ez egy csodálatos kiút és szexuális életük sokszínűsége, valamint a hagyományos párok számára. Nem szabad prűdnek lenni és szégyellni mindent, szabadulnia kell és vásárolnia kell, és meglátja, hogyan fog változni az élete! Soha ne felejtsd el magad és a saját örömödet, jobban kell szeretned magad, mint bárki más, és szeretned kell a testedet!

Megrendelheti őket intim áruk online áruházunkban, és garanciát kap a termék minőségére, a gyors szállításra és a titoktartásra.

Hogy néznek ki a dildók

Ez egy hihetetlenül gigantikus szexjáték lenyűgöző péniszméretű ínyencek számára. A termék reális megjelenésű: texturált felület domború erekkel, kifejezett fejjel.

A fallosz természetes adatai egy csúcs - a szexuális öröm csúcsa - meghódítására irányulnak. Kiváló kialakítás, nagy fej, szilárd hordó, sima felület és mindez hozzájárul az emlékezetes behatoláshoz. És hogy az érzelmek még világosabbak legyenek, azt tanácsoljuk, hogy hűtse le vagy melegítse fel egy kicsit a falloszt. A hőmérsékletkülönbség növeli az izgalmat és százszor közelebb hozza az orgazmust.

Elegáns dizájn, egyedi dekoráció. Az üveg a létező leginkább hipoallergén anyag. Könnyen felmelegszik és lehűl a hőmérsékleti kísérletekhez. Sima, nem porózus felületének köszönhetően nagyon könnyen tisztítható.

Szilárd felület, nagy fej és egyedi megkönnyebbülés a további stimulációhoz - ez a fallosz a legteljesebb mértékben bekapcsol, amint bent van! További örömet okoz az anyag egyedi tulajdonságai, amelyből a játék készült. Az edzett üveg a létező egyik hipoallergén anyag, nagyon tartós, biztonságos és könnyen tolerálja a hőmérsékleti kísérleteket. Csak egy kicsit le kell hűteni vagy lehűteni a falloszt, és ez új oldalról nyitja meg az örömöt!

Ez a tökéletesen sima üveg fallosz teszi az intim játékokat olyan fényessé, mint a törzsét díszítő színes csíkok. Hüvelyi stimuláció, anális stimuláció - ezzel a fallosszal semmit sem tagadhatsz meg magadtól. Még a hőmérséklettel kapcsolatos kísérleteket is kedveli: csak melegítse vagy hűtse le egy kicsit a játékot, és az új, élvezetekkel teli oldalról nyílik meg.

Ez az élvezet tárgy valódi műalkotás. egyedi dekoráció, nagyszerű forma és lenyűgöző minőség! Mi olyan lehengerlő benne? Igen, sok mindent! Az üveg a létező leginkább hipoallergén anyag. Az edzett üveg tartóssága is páratlan. De a legcsodálatosabb az, hogy egy ilyen üvegdildó lehetővé teszi a hőmérséklet kísérletezését. a játék enyhén melegíthető vagy hűthető. Garantált új és teljesen egyedi érzések ezzel a fallosszal!

Nagy, sima fej, dombornyomott hordó a további stimulációhoz és a mélykék szín varázslatához - ez a csodálatos üveg fallosz önmagában a megjelenésével elbűvöl és inspirál egy ragyogó intim ülést. Csak meg akarja érinteni, újra és újra, megállás nélkül... De gyorsan feltételezve a testhőmérsékletet, ez az üveg fallosz egy másik játékot indít el - egy játék fokokkal. Hűtse le kissé, melegítse fel vagy élvezze az üveg természetes hőmérsékletét - nincsenek szabályok, csak összehasonlíthatatlan élvezet van!

Ez a nagy teherbírású üvegből készült szexjáték a hüvelyi simogatások új örömeit nyitja meg. Végül is megvan a szilárdság, amire vágyunk, és kellemes ívek, és érzéki megkönnyebbülés dudorok formájában. Hűtse le vagy melegítse fel a falloszt vízben, hogy fokozza a hüvelybe való behatolás kellemes érzését. Ezt megkönnyíti az is, ha bármilyen rezgésstimulátor megérinti a behelyezett játék alapját.

Elegáns dizájn, egyedi dekoráció. Az üveg a létező leginkább hipoallergén anyag. Könnyen felmelegszik és lehűl a hőmérsékleti kísérletekhez. Sima, nem porózus felületének köszönhetően nagyon könnyen tisztítható.

Ez a remek duplafejű játék használható anális és hüvelyi stimulációra. Egy fallosz - kettős öröm! És ez még nem minden! Az edzett üvegtermékeknek csodálatos tulajdonságaik vannak. tetszés szerint melegíthetők vagy hűthetők. De ennek a fallosznak van egy másik előnye is - törzse olyan díszítéssel rendelkezik, amely nemcsak a szemnek örül, hanem további stimulációt is biztosít. Tehát az új és páratlan érzések garantáltak!

Ez az elegáns üveg fallosz nagyszerű ajándék azoknak, akik újra és újra intenzív szexuális érzelmeket szeretnének átélni. A játék mindkét oldala használható anális vagy hüvelyi stimulációra. Az egyik fej csepp alakú, a másik golyó. Ugyanakkor mindketten készek felizgatni a test minden sejtjét. A játék sima felülete gyengéd érzékszervi behatolást, míg keménysége intenzív stimulációt biztosít. Az anyag egyedülálló tulajdonságai lehetővé teszik, hogy ne aggódjon egészsége miatt. Az edzett üveg teljesen biztonságos, higiénikus és nem okoz allergiás reakciókat. Ezenkívül az edzett üveg lehetőséget ad a kísérletezésre. a falloszt fel lehet melegíteni vagy hűteni, hogy új érzéseket adjunk az intim játékhoz.

Az elit falloszok megjelenésükben különböznek a közönségesektől, teljesen megismétlik a valódi pénisz görbéit és domborulatait. Ezenkívül az anyag, amelyből az elit falloszok készülnek, annyira kellemes és emlékeztet a bőrre, hogy nem akarja elengedni! Méret, szín, anyag, herezacskóval vagy anélkül, tapadókorongokkal - biztosan megtalálja a legjobb játékot.

Ajánljuk, hogy vegyen egy dildót üzletünkben

Előbb-utóbb egy szerelmespár előtt felmerül az intim élet sokszínűségének kérdése. Üzletünk szexuális játékok széles választékát kínálja a szex igazi ismerői számára. Ne habozzon, válasszon olyan szexuális játékokat, amelyek új érzéseket, szenvedélyt és örömet adnak.

Ha dupla dildót vesz. Leggyakrabban a leszbikus vagy biszek beállítottságú lányok használják. Egy leszbikus pár intim kapcsolataihoz ideálisak. Ezek a szexuális játékok nyújthatnak örömöt és orgazmust a szexben egyszerre két lánynak. Ennek a tulajdonságnak köszönhető, hogy a kétoldalas dildókat annyira szeretik a nem hagyományos szexuális irányultság képviselői. A többi ilyen típusú termékhez hasonlóan ez a szextermékek irigylésre méltó változatosságot mutatnak mind színekben, mind árnyalatokban, mind méretben (hossz és átmérő). A választás nagyszerű! Csak át kell kóborolnia a virtuális szexuházat, és ki kell választania azt a szexuális terméket, amelyik tetszik.

A latex és latextermékek tudatalattinkban régóta a szexhez és az intim kapcsolatokhoz kapcsolódnak! Akkor miért ne lehetne szexuális játékokat készíteni ebből a csodálatos anyagból? A latex termékekre nagy a kereslet a szexboltok és a szexboltok látogatói körében. A realizmus és érzéseik természetessége szempontjából a latexek némileg rosszabbak, mint a gél és a realisták, de ennek ellenére sok kellemes percet hozhatnak tulajdonosuknak. A szexuális játék színének és formájának megválasztása teljesen a tiéd: lehet hússzínű bőrtónus, vagy fordítva - izgalmas vörös szín. Üzletünk teljes szabadságot biztosít képzeletének - és az intim játék öröme nem fog várakoztatni!

Ha a szextermékek és az intim játékok kiválasztásakor pontosságra és realizmusra van szüksége az érzések közvetítésében, akkor a realisztikus dildók (realisztikusak) elhozzák Önnek azt a régóta várt természetesség és természetesség érzését, amely szinte nem különbözik a szokásos szexuális kapcsolattól. A valósághű játékok a legapróbb részletekig is utánozzák a férfi péniszét, így az anatómiai részletek és arányok maradéktalanul megfigyelhetők. Nos, a méretválasztás természetesen a tiéd. Bízunk benne, hogy a reális szexjátékok választéka segít megtalálni azt az egyedi tapintást, amely annyira fontos a szexuális kapcsolatban. És ne feledje - amikor tőlünk vásárol árut, biztos lehet benne, hogy az áru a legjobb minőségű.

Nem vitatható, hogy ez a fajta termék az egyik legfontosabb és legkeresettebb szexuális játék a férfiak körében. Valóban minden így van, de nem minden hölgy tudja, hogyan kell helyesen és helyesen kiválasztani őket, de figyelembe kell vennie az egyszerű tippeket, egyszerű ajánlásokat és néhány tényezőt.

Természetesen a szexuális játékok hatalmas és sokféle választéka közül ma már aligha választhatja ki, miről álmodik. A dildóknak viszont számos modellje van, ami azt jelenti, hogy annyira fontos figyelembe venni az összes jellemzőt és jellemzőt annak érdekében, hogy megszerezze az Önnek megfelelőt. 

Például, ha egyedülálló nő, vágyakozik a kísérletezésre, akkor egy ilyen dolog tökéletes az Ön számára, mert lehetővé teszi, hogy valódi örömöt, maximális boldogságot szerezzen, ami nem lehet más, mint lenyűgözni.

Ha reális falloszokról beszélünk, akkor tudd, hogy vizuálisan és tapintással lehetetlen megkülönböztetni őket az ember valódi péniszétől.

Vibrálás

Abban az esetben, ha egy játékot kiválasztanak egy párnak, akkor a legjobb, ha olyat választ, amely nem úgy néz ki, mint a fallosz, a vibrátor viszont élénk színű lehet, szokatlan alakú.

Ez annak a ténynek köszönhető, hogy nem lesz képes féltékenységet okozni a szeretett férfi részéről. Vásárolhat a csikló stimulálására tervezett játékot, amelyet hüvelyi behatolásra lehet használni.

Akciós vibrátorok is kaphatók, amelyeket viselésre terveztek; itt fontos megérteni, hogy ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy megtapasztalja a valódi örömöt váratlan helyeken. Például biztonságosan beléphet a testbe, és sétálhat, az ilyen eszközt vagy okostelefonról, vagy távirányítóról kapcsolják be.

A vibrátor kiválasztásakor figyelni kell a vezérlésére, minél több üzemmóddal rendelkezik egy adott játék, annál jobb, illetve kísérletezhet a közösülés során, csodálatos érzéseket és érzelmeket szerezve.

Azt is meg kell vizsgálnia, hogy milyen anyagból készül a vibrátor. Például a szilikon játékokat tartják a legjobbaknak, ami azt jelenti, hogy érdemes ezt megfontolni.

De ne feledje, hogy olyan anyagokat is választhat, mint például fém, üveg stb. Figyelem: Ne feledje, hogy egy vibrátor kiválasztása egy nő számára nem olyan nehéz, itt fontos, hogy ne spóroljon, kövesse az összes értékes tippet és ajánlást, és minden sikerülni fog.

Dildó milyen típusok léteznek a céltól függően

Vásárolhat dildókat a G-ponthoz. Az ilyen termékeket könnyű megkülönböztetni a többitől ívelt hegyük alapján. Ez a funkció alkalmas azok számára, akik érdeklődnek az adott erogén zóna iránt, mivel nem mindig kényelmes transzlációs mozdulatokat végezni ilyen dildókkal.

Olcsó dildókat kínálunk tapadókorongon történő vásárláshoz - ez a tulajdonság lehetővé teszi a dildo sík felületre történő rögzítését. Ez egy nagyon népszerű kiegészítő, és megtalálható a szexuális játékok különböző modelljein.

Vásárolhat eredeti dildókat análhoz. Ez egy csökkentett átmérőjű és korlátozó alapú dildo, amely megakadályozza a teljes behatolást. Elvileg semmi sem akadályozza meg, hogy hüvelyi stimulációra használja, de nagyon nemkívánatos, hogy megfelelő fertőtlenítés vagy óvszer nélkül használja, mivel komoly kárt okozhat a hüvelyi mikroflórában és akár az egészségben is.

A kétfejű dildó hosszú játék, mindkét végén fejjel. Általában két partnerre használják, de önállóan is használhatja.

Ejakulációs készülék - körtével felszerelt, amelybe folyadékot öntenek, és a megfelelő időben megrendelheti a szexuális játék kitörését a körte megnyomásával.

Reális műpénisz - a lehető legközelebb a természetes péniszhez. Texturált fejük, kidudorodó ereik, hússzínűek, néha herezacskójuk, sőt szeméremszőrzetük is van. Gyakran előfordul, hogy az ilyen szexuális játékok egy híres pornószínész péniszének penésze alapján készülnek. Ezeket akkor kell választani, ha érdekli, hogy illeszkedjen-e a férfi péniszhez.

Ha ez az eredmény, akkor ugyanebből a célból a legjobban tetsző lesz a legjobb. Mivel a cselekvés elve mindenütt ugyanaz, a játék semmilyen módon nem taszíthat, hanem lehetőleg vonzhat.

A dildók a minőségért is vásárolnak - a dildo legfontosabb alkotóeleme az anyag. Minél drágább és kiváló minőségű az anyag, annál jobb a termék. Figyeljen a kivitelezés szintjére is, ideális esetben a játéknak nem lehetnek varratai és bevágásai. Biztosak vagyunk benne, hogy csak egy szerető és szelíd férfi vásárol dildót, csak azok, akik igazán örömet akarnak szerezni szeretteiknek, vásárolnak dildót, csak azok, akik törődnek az egészséggel, vásárolnak dildót.

  • Dildóink bármikor megvásárolhatók. A műpéniszeink bármilyen időjárási körülmények között megrendelhetők. A pénisz utánzataink teljesen névtelenül megvásárolhatók személyesen, akár maszkban is. A mi péniszpótlóink jó áron eladók. A dildóink mindig eredetiek és kiváló minőségűek lesznek.
Tartalomhoz tartozó címkék: dildó dildók műfasz műpénisz

Keresés