Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Létezik G-pont vibrátorral mennyei élvezés?

Létezik G-pont vibrátorral mennyei élvezés? A nők nyitottabbak és intuitívabbak a szexualitásukkal kapcsolatban, függetlenül attól, hogy megosztják-e azt a partnerükkel, vagy egyedül fedezik fel. Valójában egyre több nő használ szexuális játékszereket, például g-pont vibrátorokat az öröm növelése és a legjobb szexuális élmények elérése érdekében, főképp mert a nőknek nehezebb elérni az orgazmust, mint a férfiaknak.

Létezik-e a G-pont vagy sem? Több évtizede vita folyik a G-pont valóságáról. A legtöbb szexuális tudós és kutató azt állítja, hogy nem létezik, ugyanakkor sok nő nem ért egyet velük, tekintve, hogy ez a terület csodálatos örömforrás. Nézzük meg - meg kell keresni ezt a titokzatos zónát?

Hogy kezdődött minden? A német nőgyógyász, Ernst Gräfenberg egyike volt azon kevés orvosoknak, akik akkoriban érdekeltek a nők örömében. 1950-ben kiadta "A húgycső szerepe a női orgazmusban" című munkáját, amely leírta a hüvely elülső falán lévő erotikus zónát, amely a bejárattól 2,5-7 cm távolságra helyezkedik el, és hogy a szexuális stimuláció eredményeként "könnyen érezhető".
Ő maga azonban nem adott nevet, ezt 1981-ben Beverly Whipple által vezetett kutatócsoport végezte. Leírtak egy érzékeny pontot, amely "véredények, parauretrális mirigyek és csatornák, idegvégződések és a húgyhólyag nyakát körülvevő szövetek komplex hálózatából áll". Később Whipple a Cosmo magazinnak adott interjúban elmondta: a csapattal van, és nem állította, hogy minden nőnek van G-pontja, mert mindenki a maga módján tapasztalja meg az örömöt, mindenki egyedi.
Azóta a G-pont keresése mainstream lett - sok cikk, fórumokon folytatott megbeszélések erre irányulnak, vannak tanfolyamok és képzések, és valaki még azt is javasolja, hogy egy művelet segítségével növelje.

Mit mond a tudomány? A női hüvely a születési csatorna része, így gyakorlatilag nincsenek idegvégződések, ellentétben a labia minorával és a csiklóval. Ellenkező esetben túlérzékenysége lehetetlenné tette volna a szülés amúgy is fájdalmas folyamatát.
A Journal of Sexual Medicine közzétette egy nőgyógyász sebész cikkét, amelyben azt mondta, hogy egy 83 éves nő hüvelyének megnyitásával valami hasonlót talált a G-ponthoz.
Tim Spector és Andrea Burri, a King's College London kutatói 2009-ben 1800 ikertestvérrel készítettek interjút. És a nővérek különböző válaszokat adtak a kérdésekre - van-e érzékeny területük a hüvely elülső falán. Ezért a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy nincsenek fiziológiai előfeltételei a G-pont jelenlétének, ez teljesen szubjektív fogalom. Burri pszichológus is úgy véli, hogy ezt a zónát a szexológusok találták ki, ezért a nők gyakran bűntudatot és alsóbbrendűséget éreznek, amikor nem találják meg magukat.

Az egyik legújabb tanulmányt egy ausztrál szexológuscsoport végezte 2017-ben. 13, 32 és 97 év közötti nő testét vizsgálták meg, és egyiküknek sem volt "makroszkopikus struktúrája, kivéve a húgycsövet és a hüvelyfal nyálkahártyáját az állítólagos G-pont helyén".
Az ultrahang segítségével az orvosok rájöttek, hogy a G zóna nem külön anatómiai szerkezet, hanem a csikló összetevője. Kívülről csak egy apró, "borsó" méretű fej látható, de belsejében egyes részei mélyebbre mennek, és "találkoznak" a hüvely elülső falán, azon a helyen, ahol a G-pont állítólag található.

Semmi személyes, csak üzlet? A tudósok biztosítékai szerint a titokzatos G-pontot a szexuális játékok gyártói találták fel. Hatalmas összegeket költenek a nők szexuális igényeinek tanulmányozására, de még többet keresnek rajta. Tudják, hogy van egy terület a hüvelyben, amely szerkezetében hasonlít egy "anyára", és stimulációja hihetetlen boldogságot hoz. Ennek eredményeként voltak olyan eszközök, amelyek a "G-zóna maximális stimulációja", "Ideális a G-ponthoz" stb. Könnyen megtalálhatók a kozmetikai központok hirdetései is, amelyek bizonyos eljárások segítségével "felébresztik" vagy növelik a G-pontot.
Ezt azonban nem szabad megtennie: az ilyen cselekedetek csak károsíthatják az egészségét, és biztosan nem növelik az orgazmus esélyét.

Az öröm új perspektívája? A G-pont helyett az olasz tudósok saját változatukat javasolták - "csikló-húgycső komplex" (CUV). Ez a terület a csikló és a húgycső közelében van a hüvely elülső fala alatt. Ez magában foglalja a csikló és a parauretrális mirigyek érzékeny "lábait" is, amelyek az orgazmus során növekednek, serkentik a kenőanyag felszabadulását, és bizonyos esetekben egy speciális folyadék - női ejakulátum felszabadulását. Ezért a hüvelyi orgazmus meglehetősen valóságos, ha tudod, hogyan kell simogatni ezen a helyen.
Hogyan kell ezt csinálni? Próbálja meg stimulálni a hüvely teljes elülső falát, nem csak néhány centiméterre a bejárattól. Ezt megteheti ujjaival (körkörös mozdulatokkal vagy kissé megnyomva), vagy vibrátorral a G-ponthoz.
Amikor partnerrel szexel, a lovas vagy felül lévő pózok jobban alkalmasak a G zóna befolyásolására. Ezenkívül egy szexpárna segít megtalálni a megfelelő szöget a behatoláshoz.

Nem érdemes minden időt csak a G-pont keresésére fordítani. Az orgazmus megtapasztalásának esélye nagyobb lesz, ha az egész testét tanulmányozza, mert sok más, néha nagyon váratlan érzékeny terület van rajta. Csak meg kell találnia a módját, hogy felébressze őket.


Vibrátorok, G-pont stimulátorok

Az Intim Center szexshop G-pont szexuális játékai speciálisan kialakított formájúak, a végén hajlítással vagy sűrűséggel, ami lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen a női test ezen érzékeny területével. Mint tudják, a G-pont a hüvelyi orgazmus forrása is, amely erősségében és általában az érzésekben különbözik a csiklótól.

Ebben a termékcsoportban vannak a legjobb g-pont vibrátorok, amelyekkel felfedezheti a női test érzékiségét, de maximális élvezetet szerezhet egyedül és partnerrel is.

G-pontszerű játékok, fő típusok

Klasszikus. Ezeknek a modelleknek egyetlen hordója van, de nem egyenes, hanem jellegzetes sűrűséggel vagy hajlítással rendelkezik. Néha mindkettő. Ezt a formát úgy tervezték, hogy a hüvely felső falát célozza meg. Gyakran előfordul, hogy a legintenzívebb rezgésimpulzusok a végükön koncentrálódnak. Megkönnyebbüléssel díszítettek, és hihetetlen rezgésmintákkal rendelkeznek.

Vibrátor kettős stimulációval. Csikló stimulátorral kiegészítve, és gyakran egy második vibrációs motorral kiegészítve lehetővé teszik a maximális érzések elérését, és felváltva játszanak érzékeny területekkel. Az anatómiai szerkezet és a szoros kapcsolat mindkét örömközponttal élénk érzéseket nyújthat egy ilyen játék tulajdonosának.

Kétoldalas modellek. Két különböző végük van - nagyobb vagy kisebb hajlítással és különböző sűrűséggel.

Egyedi formájú vibrátorok. Ezek aszimmetrikusak lehetnek, további funkciókkal. Prémium márkák fejlesztették ki.

A készülék anyaga szintén nagyon fontos szerepet játszik. Amellett, hogy biztonságosnak kell lennie a test számára, különböző stimulációs érzéseket adhat. A szilikon orvosi vagy folyékony, bársonyos vagy rugalmas. Népszerű anyag szexuális játékok gyártásához. Minden gyártónak saját szabadalmaztatott képlete, saját zsetonjai és jellemzői vannak.

Az ABS műanyag kemény és sűrű. Nagy előnye van a puha anyagokkal szemben - tökéletesen továbbítja a rezgést, gyakorlatilag anélkül, hogy elnyelné. És ez fontos a célzott és hatékony stimulációhoz. PVC, cyber, eezek reális modellek, de rugalmas keret vagy a fej sűrűsége javítja.

A titokzatos Grafenberg-pont, vagy, ahogy általában nevezik, a "G-pont" sok tudós számára vita tárgyát képezi, és nem csak. A fogás az, hogy minden nő egyéni, és ennek a pontnak a jelenléte vagy hiánya csak a különböző érzékenységnek köszönhető. Ezért a nőket azóta felosztották azokra, akiknek nem volt nehéz megtalálni a G-pontot, és azokra, akik még mindig keresnek. De sok tudós szerint ez valóságos. És azoknak, akik még nem találták meg, azt tanácsolják, hogy ne essenek kétségbe. Végül is kiderül, hogy fel lehet ébreszteni és meg lehet tanítani, hogy reagáljon a stimulációra.

Hol keressük a g-pontott?
Anatómiailag lehetséges a G-pont létezése. Elméletileg ez egy terület a hüvely elülső falán, 2-5 cm-re a bejárattól. Csak izgalommal érezhető, és enyhén domború és durva felületként érezhető. Átvitt értelemben ez a pont lényegében a csikló hátoldala. Végül is ez egy erős idegköteg. A "lábai" körülveszik a húgycsövet, belépnek és a hüvely bejáratához mennek.
És egy ilyen erős, érzékeny központnak egyszerűen csak belülről kell válaszolnia. Nehéz megtalálni ezt a zónát csak azért, mert sok nő a csikló érzéseire összpontosít. Minden világos és könnyű - közvetlen stimulációval az idegvégződések hevesen reagálnak, és az öröm nem sokáig jön. Ha új örömközpontot kíván találni magának - legyen türelmes, hallgassa meg a testet, és az eredmény nem sokáig jön.

Érdekes tippek
Speciális krémek hüvelyi használatra. A biztonságos formula növeli a véráramlást az érzékeny területen, és a G-pontot stimuláló vibrátor célzottan hat rá. Párban ezek az alapok nagyon fényes hatásúak!

Weboldalunkon vásárolhat játékokat a g ponthoz szállítással. Magyarországon ugyanazon a napon azonnali szállítás történik. az ország bármely városában a csomag maximum 2 napon belül megérkezik. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot budapesti szexboltunkkal, minden nap 8-20 órában nyitva vagyunk, és szívesen segítenek a választásban!


Miért használnak a nők G-pont vibrátorokat?

A hajalított kivitel nem csak a hüvelyi izgatást végi ergonomikusan kiváló módon, a csiklót és erogén zónákat is jól elérni velük.  Íme 8 leggyakoribb ok, amiért a nők G-pont vibrátorokat használnak:

1. A stimuláció fokozása
Néhány nő nem elégszik meg a sima behatolással. És bár maximalizálhatja a stimulációt saját kezével vagy partnerével, egy G-pont vibrátorral a sebesség sokkal egyenletesebb, és hamarabb elérheti a csúcspontot, mint gondolná.

2. Az orgazmus gyorsabb elérése
Néhány nő számára a G-pont stimulálása a legjobb módja a befejezésnek. És mivel a G-pont vibrátor segít fokozni a stimulációt, felgyorsíthatja az orgazmus elérésének folyamatát is. Ez valójában a csúcspont preferenciáitól függ, de a G-pont a hüvely rendkívül érzékeny része, amely stimulálva szó szerint lélegzetet kaphat.

3. Megérteni a testüket
A G-pontot gyakran nehéz elérni vagy akár azonosítani. Egyes nők G-pont vibrátorokat használnak, hogy maszturbáción keresztül megértsék testüket. A G-pont helyének bensőséges megértésével a nők jobban kommunikálhatnak partnerükkel, hogyan ösztönözzék azt. Ha perverz felfedezésekre vágyik, a G-pont vibrátor használata segíthet feldobni hálószobáját. Egyes szexterapeuták azt is javasolják, hogy vibrátorokat használjanak azoknak a nőknek, akik segíteni akarnak partnereiknek megérteni, mi készteti őket a hálószobában, és segítenek javítani szexuális életüket is.

4. Fűszerezni a dolgokat a partnereikkel
Egyes párok, akik már régóta együtt vannak, kevésbé érdeklik a partnerükkel való szexuális intimitást, vagy akár halott hálószobát is tapasztalhatnak. A tűz visszagyújtása vagy akár csak a dolgok fűszerezése érdekében egyes párok szerepjátékot vezetnek be a képbe, és szexuális játékszereket, például G-pont vibrátorokat használnak.

5. Könnyen aludni egy fárasztó nap után
Az orgazmus természetes alvássegítő. De néha túl fáradt vagy ahhoz, hogy mozogj, egyedül csináld, vagy akár szexelj a partnereddel. Szerencsére az ilyen pillanatokra megragadhat egy G-pont vibrátort, és néhány perc alatt elszundíthat.

6. A stressz felszabadítása
Az orgazmus során a szervezet endorfinokat és oxitocin hormont, más néven szerelmi hormont szabadít fel, ami segíthet csökkenteni a stressz szintjét és jól érzi magát. Amellett, hogy jól érzi magát, az endorfinok segíthetnek enyhíteni a fájdalmat, amit érez. Valójában a 2006-ban megjelent Női szexualitás című könyv megállapította, hogy az általuk tanulmányozott 39,2 nő 600% -a maszturbál a pihenés egyik formájaként. És ismét, ha túl fáradt vagy ahhoz, hogy használd az ujjaidat vagy akár mozogj, a G-pont vibrátor használata megmentheti a napot.

7. Még nem áll készen arra, hogy partnere legyen
Néhány nő azért használ G-pont vibrátorokat, mert szeretik felfedezni és megtapasztalni az örömöt, de még nem állnak készen arra, hogy partnerük legyen. Nem is beszélve arról, hogy manapság kihívást jelenthet olyan szexuális partner megtalálása, aki megfelel a nemi vágyának, szexuális preferenciáinak és kielégíti az Ön igényeit.

8. A G-pont vibrátorok multifunkcionálisak
Egyes nők inkább G-pont vibrátort vásárolnak, mert sokoldalúbbak lehetnek, mint más típusú szexuális játékok. Használhatja őket belsőleg vagy külsőleg a csiklón, a mellbimbókon és más erogén zónákon. 


Hogyan kell használni a G-pont vibrátort a mennyei élvezés eléréséhez?

Ha még soha nem használt G-pont vibrátort, ne aggódjon. Íme egy gyors, lépésről lépésre szóló útmutató:

1. Keresse meg a módját, hogy először bekapcsoljon
Annak érdekében, hogy maximalizálja a G-pont vibrátor által nyújtott érzést, javasoljuk, hogy először izgasson fel, akár gondolva, akár nézve vagy olvasva valamit, ami izgalomba hozhatja. Így a G-pont már reaktív lenne, így jobban reagálna a rezgésekre. Ó, mennyeien hangzik!

2. Ha érzékeny, használat előtt tegyen óvszert a vibrátorra
Az egyik legjobb módja annak, hogy tisztán tartsa a vibrátort vagy bármely más szexuális játékot, amelyet a hüvelyébe helyez, ha használat előtt óvszert helyez rájuk. Ez megkönnyítheti az óvszer síkosítójának törlését is, ahelyett, hogy letörölné a szexuális játékszerről és a bőréről. Ez azonban csak egy javaslat, és tetszés szerint használhatja, óvszerrel vagy anélkül. De ne feledje, hogy soha ne ossza meg G-pont vibrátorát senkivel, különösen, ha nem a partnere, hogy elkerülje a vírusok vagy bármilyen szexuális úton terjedő betegség megszerzését. 

3. Használjon síkosítót
Bár a nők önkenőkeznek, amikor felkeltek, még mindig a legjobb, ha síkosítókat használnak (különösen a vízbázisúakat, ha szexuális játékokat használnak) a vibrátor behelyezésekor, hogy ne fájjon, és simán becsúszhasson.

4. Helyezze be megfelelően a G-pont vibrátort
A G-pont vibrátorok általában hajlítottak vagy ferdék, hogy könnyen elérjék a G-pontot, de továbbra is óvatosan kell behelyezni. Mivel te vagy az, aki a legjobban ismeri a testedet, hallgass rá, és szánj rá időt is.

5. Használat után tisztítsa meg a G-pont vibrátort
Ez segíthet megakadályozni a baktériumok és vírusok bejutását a szervezetbe. Profi tipp: a tisztítás sokkal könnyebb, ha vízálló változatokat használ.


A G-pont vibrátorok jellemzői mik?

A legtöbb G-pont vibrátort úgy tervezték, hogy a legerősebb mozgások a csúcson érezhetők. A motor pontosan az ívelt részen helyezkedik el, ami fokozza az ütést. Ugyanakkor ajánlott nemcsak transzlációs mozgásokat végezni szexuális játékszerrel, hanem egy kicsit megnyomni a testet, ami szokatlan válaszokat okoz a testben.

Ahhoz, hogy erőteljes orgazmust érjen el a G-pontból, nincs szüksége nagy átmérőjű vibrátorra. A legtöbb modell nem különbözik jelentős szélességben. Könnyen belépnek a testbe anélkül, hogy még egy nagyon keskeny méhet is megsértenének. De annak érdekében, hogy az érzések használat közben a lehető legkellemesebbek legyenek, ajánlott olyan kenőanyagot vásárolni, amely simává teszi a csúszást.

A belső erogén zónák vibrátorait a testen található gombok vezérlik. A rezgés különböző módokban és különböző intenzitással lehet. Annak érdekében, hogy az izgalom maximális legyen, érdemes lassú hatásokkal kezdeni, majd fokozatosan növelni őket. Annak érdekében, hogy az élmény még fényesebb legyen, kiegészítheti a folyamatot más erogén zónák stimulálásával.

A G-pont legjobb modelljei biztonságos anyagokból készülnek. A gél, szilikon, PVC, TPR különböző keménységű lehet. De mindannyian kellemes tapintásúak. A katalógusunkban szereplő termékek gyakori használatra alkalmasak. Mindegyiket jól ismert gyártók gyártják, szigorú tanúsítási rendszert követtek és megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak.

Keresés