Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A kedvelt szexuális játékok leírása, és alkalmazásuk módjai

A kedvelt szexuális játékok leírása, és alkalmazásuk módjai A modern társadalomban az intim élet megbeszélése teljesen elfogadható folyamat. Sokakat érdekel, hogyan lehetne diverzifikálni a személyes életüket, és miként lehet feléleszteni a lángot. Mint kiderült, a 21. században nem is olyan nehéz az intimitásnak szikrát és változatosságot adni. A piacra öntött szexuális játékok áradata segít megbirkózni ezzel a feladattal.

Természetesen nem minden ágyban talál ilyen eszközöket, de ennek ellenére az érdeklődés iránt mindennap növekszik. Meg kell jegyezni, hogy jó néhány szexológus vitatkozik az ilyen termékek használatának hasznosságáról. Milyen szexuális játékok, mennyire hasznosak lehetnek bizonyos problémák megoldásában, ebben a cikkben válaszolunk.

Játékok felnőtteknek és történetük

Először is meg kell jegyezni, hogy ezek az intim szórakozás nem a nyugat hatása vagy a szexuális forradalom következménye. Ha elmélyül a történelemben, akkor nyomon követheti, hogy ilyen intim dolgokat használtak a különböző korszakokban. Tehát, például leírhatatlan mennyiségű imitáció, utánzat volt csak a férfi péniszről.

Az ókori világ egyes országaiban még vallási tulajdonságokat és népművészeti tárgyakat is fel lehetett használni erotikus játékokhoz és szórakozáshoz. Az ilyen intim jellegű tárgyak jelenléte azonban gyakran számos kérdést felvet.

Valóban nem hiába teremtette a természet férfit és nőt heteroszexuális lényként. Egy nő izgatja a férfit, a férfi pedig nőt. Az ágyban tökéletesen kielégíthetik egymást. Szóval, miért van szükség ezekre az idegen tárgyakra, mi hiányzik még? Előfordul, hogy az embernek valamilyen oknál fogva nincs partnere, és az intimitás iránti igény nem tehető sehova. A szexuális élet és az elégedettség hosszú távú hiánya nem vezeti az embert a harmónia és a boldogság megszerzéséhez személyes terében. Ezenkívül a természetben rejlő ösztönöket rendkívül nehéz figyelmen kívül hagyni.

Például még a múlt században is a nők különféle tárgyak segítségével kezelték rossz hangulatukat, amelyek hasonlítanak egy férfi szerv szerkezetére. Érdemes megjegyezni, hogy sok pár ma már különféle felnőtt eszközöket használ, és ez rendben is van. Végül is minden ember teste egyedi - valakinek több időre van szüksége az öröm megszerzéséhez, és valakinek meglehetősen kevés lehet.

Ezért tökéletesen elfogadható a szexuális tárgyak használata az orgazmus elérése érdekében. Van azonban egy másik kérdés, amely sokakat megijeszt: melyik szexjáték alkalmas a használatra? Kérdés merül fel a szexotdel.ru oldalon található sokszínűség hátterében . Most a szerelmi játékokhoz számos tételt találhat minden ízléshez és pénztárcához. Amikor kiválasztunk egy szexuális játék , akkor kell figyelni, hogy a leírása és alkalmazása .

Vibrátorok

Egyszerűen fogalmazva, a vibrátor masszírozó. Egyetlen célja a nemi szervek masszírozása és stimulálása. A vibrátoroknak rengeteg fajtája létezik, a legegyszerűbbektől, a gyerekjátékokhoz hasonlóan, a bonyolultabbakig, amelyekhez tartozékok vagy szokatlan formák tartoznak. A vibrátor blog is írja, hogy meglehetősen gyakori, intim jellegű játék, azonban a szakértők nem javasolják annak folyamatos használatát. Az a tény, hogy egy vibrátorral történő állandó ingerléssel egyes nők elveszíthetik az orális szex vagy a közönséges szex által felkeltett képességüket. Ezért a legjobb, ha egy ilyen elemet a szokásos intimitás kiegészítéseként, és nem helyettesítésként használ.

Dildók

A pénisz, egy rendkívül funkcionális férfi szerv, izgalmas és stimuláló hatású, valamint befolyásolja a hüvely bizonyos pontjait. Éppen ezért a dildóknak az anatómiai hasonlóságuk van a férfi nemi szervével a merevedési szakaszban. Az ilyen tárgyakat különféle méretben, formában és színben készítik. Meg kell jegyezni, hogy az ember pénisze átlagosan 15-18 cm, dildók használata esetén elérheti a 35-40 cm hosszúságot. Azonban itt nem szabad visszaélni az ilyen szexuális játékokkal, különösen a nagyokkal. Szakértők szerint gyakran nagy utánzókkal a nő hüvelye megnyúlik. Ennek eredményeként a férfinak késik az ejakulációja vagy annak hiánya, és egy nő már nem érzi férfit.

Anális gyöngyök

Ez a fajta bensőséges análfüzér tárgy golyókból áll, amelyek összekapcsolódnak linkekkel. Műanyagból vagy szilikonból készülnek. Úgy tervezték, hogy szimulálja a péniszt az anális behatolás során. A szexológusok arra kérik Önt, hogy figyeljen arra, hogy ez a terület nem egészen alkalmas a szerelemre. Ennek oka az anális trauma és gyulladás magas kockázata. Az intim játékok ilyen elemei nem mindenki számára megfelelőek, ezért vásárlás előtt el kell olvasnia a használatra vonatkozó ajánlásokat és a leírást.

Hüvelygolyók

Manapság ezek a gésagolyó labdák nagyon népszerűek. Különösen népszerűek lettek a Kegel gyakorlatok a használatukkal. Ezeket a golyókat nem csak örömre készítik, hanem orvosi szempontból is hasznosak. Tehát a rendszeres gyakorlatok jó formában tartják a hüvelyt, ami meghatározza, hogy egy nő kap-e orgazmust.
Az orvosok nem ritkán javasolják az ilyen fizikai tevékenységek összekapcsolását a terhesség megtervezése előtt. Sok nő azzal érvelt, hogy az ilyen gyakorlatok elvégzése után a szülés sokkal könnyebb volt, viszonylag kevesebb repedés és mikrorepedés volt, a hüvely sokkal gyorsabban tonizálódott.
Ezenkívül szülés után is használhatók, ha a terhességet nem tervezték meg. Ha úgy dönt, hogy hüvelyi golyókat kezd el használni, jobb, ha konzultál egy nőgyógyásszal,ki tudja ajánlani az optimális méretet, és elmondhatja, hogyan kell helyesen használni őket. Gyakran találhat strasszokkal vagy kövekkel díszített golyókat, de jobb, ha nem használ ilyen lehetőségeket a hüvely nyálkahártyájának károsodásának elkerülése érdekében.

Erotikus hinta

Nagyon érdekes szexuális jellegű termék a szexhinta, amely sokak számára hasznos lehet az intim élet, különösen a testtartás diverzifikálásának kísérleteiben. Nem mindig lehet különféle kívánt testtartásokat alkalmazni az ágyban, valaki nem érzi jól magát, és valaki a fizikai felkészületlenség miatt nem engedheti meg magának. Ezért az intim játékok bútorait kifejezetten ilyen pillanatokra hozták létre. Érdemes megjegyezni, hogy számos ilyen típusú bútor létezik - más kialakítású vagy gyorsulást képes adni. Amitől a partnerek közötti intimitás érdekesebbé és emlékezetesebbé válik.

BDSM játékok

Természetesen a felnőtt trükkökre vonatkozó részletes utasításokat ritkán csatolják. De még ebben az esetben is kevesen ismerik meg őket. Körülbelül 90% -ban mindent ellenőriznek a gyakorlatban, de sajnos előfordul, hogy a játékok szomorúan végződnek. Néha csak vicces és kíváncsi esetek lehetnek, de nem ritkán - sérülések, sőt, súlyosak is. Különböző játékok használatakor ne felejtsük el, hogy mindenekelőtt nemcsak a test egészének, hanem a legkényesebb helyeknek a biztonságáról is gondoskodnia kell.

A mai napig az intim szexshop és webáruház választékának meglehetősen nagy része a BDSM kategória játékaiból áll. Ide tartoznak: ostorok, ostorok, különféle bilincsek, bőr- és latextermékek, találhatunk még ketrec utánzatot is. Ha nincs tapasztalata ilyen dolgok használatában, akkor a szakértők nem javasolják azok megvásárlását. Ha kemény BDSM-ről beszélünk, akkor a szexológusok ezt a következőképpen kommentálják: Ebben az esetben beszélhetünk az intimitással kapcsolatos viselkedésbeli eltérésekről. Ha durvább BDSM-ről beszélünk, akkor itt figyelembe vehetjük a szadomazochizmust: a szexuális vonzódás, amely a fájdalom okozásán alapul, ha annak irányában - a mazochizmus.

Az orvosok szerint a szadizmus vagy a mazochizmus megnyilvánulására hajlamos egyénnek pszichológus vagy pszichiáter segítségére van szüksége, mivel az ilyen hajlamok, leggyakrabban gyermekkoruktól kezdve, a gyermek nemi nevelésének problémáival társulnak akkor itt a szadomazochizmust tekinthetjük: szexuális vonzalomnak, amely a fájdalom okozásán alapul, ha annak irányában - a mazochizmus. Az orvosok szerint a szadizmus vagy mazochizmus megnyilvánulására hajlamos egyénnek pszichológus vagy pszichiáter segítségére van szüksége.

Mivel az ilyen hajlamok, leggyakrabban gyermekkoruktól kezdve, összefüggenek a gyermek nemi nevelésének problémáival. Mivel az ilyen hajlamok, leggyakrabban gyermekkoruktól kezdve, összefüggenek a gyermek nemi nevelésének problémáival.

Erotikus fehérnemű

Magabiztosan kijelenthetjük, hogy ez a legbiztonságosabb módja a nemi élet diverzifikálásának. Különösen igaz ez a női intim fehérneműre. Valóban, ma olyan hatalmas összeg van, hogy akár minden nap kedvére tehet kedvesét, anélkül, hogy ismételné magát.

Az erotikus fehérneműt, és szexi jelmezt mindig a legjobb kiegészítőnek fogják tekinteni az ágyban. Természetesen nem mondhatjuk közvetlenül, hogy ez egyfajta felnőtt játék, de változatosságát és szikráját a személyes életnek mutatja be. Ráadásul egy nő számára a gyönyörű fehérnemű egyáltalán nem veszteséges lehetőség a férfi elcsábítása során. És ahogy a pszichológusok mondják, a szexi fehérnemű viselése a mindennapi életben lehetővé teszi egy nő számára, hogy kívánatosnak és gyönyörűnek érezze magát, és megjelenjen a játékosság. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak különlegesnek érezze magát, hanem vonzza a férfiakat is.

Keresés