Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A nő 5 titkos erogén zónája és hogyan kell izgatni

A nő 5 titkos erogén zónája és hogyan kell izgatni A női test ezen részei nem tartoznak a nő úgynevezett hivatalos erogén zónáihoz. Sokan meg fog lepődni, amikor meghallják, hogy a szex pontosan melyik részéről lesz szó. De rögtön le akarom hűlni azok lelkesedését, akik úgy gondolják, hogy most megismerik a következő varázsgombokat, amelyekkel bármelyik lányt rövid idő alatt izgalmi állapotba és orgazmushoz juttathatják.

Finomabb dolgokra fogunk kitérni, amelyek nem csak kellemesé teszik a lányt, hanem egyértelművé teszik azt is, hogy vele egy nagyon különleges férfi nem olyan, mint a többi.

A megszokott szex

A férfi szexuális viselkedésének általános mintája. Mielőtt hangot adnánk a lányok titkos erogén zónáinak, azt javaslom, hogy a férfiak emlékezzenek arra, hogy a legtöbbjüknél hogyan ágyaznak el egy nőt. Végül meg fogja érteni, miért volt erre szükség!
- Csókok. Egy férfi megcsókol egy lányt, és ha a lány válaszol, ez zöld utat ad a férfinak a továbblépéshez.
- Mell és popsi. A férfi kezdi érinteni a lány melleit és fenekét. Ha a lány nem áll ellen, lépjen tovább.
- Kéz bugyiban. Nos, ha ez már elmúlt, akkor folytathatja a legfontosabbat!
- Mindent lelövünk, és elkezdünk szexelni.
Felismered? Ezt négy lépéses sablonnak hívom. A lányok, sajnos, már megszokták az események fejlődésének ezt a szokásos forgatókönyvét, és maguk is már megbékéltek azzal, hogy valószínűleg így kell lennie. Az elsöprő többség számára ez évekig megismétlődik szinte minden férfival, aki van.

Ez egy állandóan felhasznált szexkép, amelyet folyamatosan használnak, amelyet a filmek és a pornó inkább a férfiakra kényszerített. Határozottan ajánlom a férfiaknak, hogy hagyják el ezt a sablont, ha kiemelkedni fog, és egy nő igazán különlegesként emlékszik rá. Éppen ezért, annak érdekében, hogy megtörjem ezt a megszokott mintát, a nők 5 nem szabványos erogén zónájáról szerettem volna mesélni, amelyekről kevesen tudnak, és amelyekre szinte senki sem fordít kellő figyelmet az előjáték során.

A férfiak gyakran hallják, hogy egy lánynak előjátékra van szüksége. Nos, megcsókolt, nos, megölelt, nos, mit akar még? És sok gyengéd érintésre van szüksége! A lány nagyon érzékeny lény, testének teljes felülete folyamatos erogén zóna. A nőknél a megindulás kezdődik.

A különleges szex

Visszatérve cikkünk fő témájához, a listán szereplő női test első zónájáról szeretnék beszélni, amelynek simogatásai nemcsak szokatlan érzéseket keltenek benne, hanem rombolják az általánosan elfogadott előjáték képét is.

A nyak hátul, a tarkó
Mármint a tarkójától a tarkójától és alól, azt a részt, amely leggyakrabban a lány haja alatt rejtőzik. Miért nyak? Mert itt hatalmas az idegvégződések tömege. Ez egy nő titkos erogén zónája.

Elképesztő, hogy a középkorban a tarkó hátsó része, ha az ókori Japán metszeteit nézzük, a női test legerotikusabb területe volt. A japán nők mindig bezárták ezt a helyet mindenki előtt, kivéve a saját férjüket. Egyedül felhúzhatják vele a hajukat, hogy megmutassák neki ezt a helyet. Hasonlóképpen, a gésa kinyitotta ezt a helyet ügyfele számára. Minden más nő mindenki előtt elzárva tartotta ezt a helyet.

Hogyan érintsük meg a nyakát
Meg kell jegyezni, hogy nem minden érintés működik ugyanúgy ezen a területen. Számos fontos árnyalat van abban, hogyan kell ezt pontosan megtenni. Ha úgy kezded simogatni, ahogy mi általában megsimogatunk egy macskát, akkor semmi különös nem lesz belőle.

Itt kell dolgoznia a keze ügyében. Csak kérem, ne tévedjen ne az ujjainak párnáival, hanem a tippjeivel, az ujjak éles részével. És ezt nagyon lassan kell megtenni, mert az idegvégződések érzékenysége olyan, hogy a gyors érintések nem fognak rögzülni a szükséges módon. Úgyszólván összeolvadnak.

Lassan kell érintenie, és akkor az ilyen érintések percenként egyre erotikusabbak lesznek, mintha növekednének. Mindez fel fogja vezetni a nőt az izgatottságának spirálján.

Hogyan kell alkalmazni egy nőre
Csók közben fordítsa háttal a lányt maga felé, és óvatosan érintse meg ujjait pontosan a feje háta alatt, és lassan csúsztassa le a fent leírt módon. Enyhén megemelheti a haját és legalább fél percig így simogathatja, ujjait fel-le mozgathatja, és megnézheti, mi történik. Figyeld a reakcióját. Csak férfiak, kérjük, hogy nagyon óvatosan tegyék meg. Biztos vagyok abban, hogy a legtöbb lány, akinek ezt teszi, meg fog lepődni a cselekedetein és ezen érzésein, mivel számukra valószínűleg teljesen új és szokatlan lesz.

Mit ad neki? Ez sok férfinak nevetségesnek és hatástalannak tűnhet, de ne vonjon le olyan következtetéseket, amelyeket még nem próbált meg.) Természetesen ez nem vezet orgazmus előtti állapotba, de nagyon gyengéd és kellemes érzéseket ad, amelyek minden nő számára annyira szükségesek, hogy izgassák.

A háta
A hátsó rész általában nagyon érdekes része a női testnek. A nők tömegesen panaszkodnak arra, hogy a férfiak nem fordítanak kellő figyelmet testük ezen részére. Ami a hátulját illeti, több lehetőség van. A hát, mint egy nő erogén zónája:
- Gyengéd érintés . Hasonló, mint amit leírtunk, amikor a nyakat néztük. Ez a lehetőség hordozza a szexuális és erotikus összetevőket a női test ezen részén érő hatásban. Gyengéd mozdulatokkal és ujjbeggyel történő megérintésekkel ez a zóna erogénnek tűnik.
- Masszázs. Vagyis az izmaira gyakorolt ​​hatás. Ez természetesen nem illik egy kicsit a témánk kontextusába, de szerintem érdemes erről emlékeztetni. A masszázs minden bizonnyal tetszeni fog neki, de kissé más jellegű. Segíteni fog neki a kikapcsolódásban, ami mellesleg további izgalma szempontjából is fontos. Azok a napi hangsúlyok, amelyeket mindannyian megtapasztalunk, rabszolgává tesszük testünket. Az izmokban kialakuló feszültség pedig nem engedi, hogy a lány teljes mértékben élvezze az intimitást egy férfival. Használhatunk kis méretű vibrátort, vagy masszírozó gépet, wandot is.

Keresztcsont
A keresztcsont a nőnél egy erogén zóna. Ezenkívül a lányok nagyon fontos erogén zónája, amelyre gyakorlatilag senki sem figyel. Miért értékes a keresztcsont? Ne feledje, hogy a tarkójáról beszéltünk, ahonnan az idegvégződések tömege kilép. A keresztcsont mintha tükrözné a nyakat, és van egy kimenete is az idegvégződések tömegének.

De ami a legérdekesebb és legfontosabb. Leggyakrabban ezek a végződések szunnyadnak. Ha a nyak hátsó része könnyen reagál az érintésére, és azonnal észreveszi az eredményt, akkor itt meg kell lendítenie ezt a zónát.

Ehhez egy kis masszázsolajat kell tennie a tenyerébe, és amikor partnere levetkőzik, és a gyomra előtt fekszik, dörzsölje meg ezt a területet a tenyerével. Sőt, ezt elég aktívan kell megtenni ahhoz, hogy érezze a súrlódás okozta hőt. 1-2 percig kell dörzsölni, és öt vagy hat ilyen masszázst adhat neki két vagy három napos szünettel. És fokozatosan ezek az idegvégződések fel fognak ébredni, majd mindenféle masszázsolaj nélkül nagyon óvatosan megérinti partnerének ezt a részét, és meglátja, milyen aktívan fog reagálni. Ezt mindenképp próbáld ki. Sőt, lehetséges, hogy nem mindenkinek lesz szüksége ennyi masszázsra, mivel néhány nő számára ezt a zónát többé-kevésbé felébresztheti a természet.

Fülek
Erogén zóna nőknél a fül. És bizonyára sokan megpróbáltátok ösztönözni a fülünket, és a siker kiszámíthatatlan volt. Van, akinek tetszett, van, aki csiklandós, és van, aki egyáltalán nem. Próbáljuk meg kitalálni, hogyan kell használni.

A fül simogatásának módjai. Három lehetőség van a stimulálásra, és azt javaslom, hogy kezdje a legelsővel, hogy meghatározza és nagyjából megértse, érdemes-e kipróbálni a másik kettőt. 
- Ajkak csókolása és légzés. Ehhez teljesen laza ajkait és lélegzetét használja. Annak érdekében, hogy ne okozzon csiklandozást, nagyon finoman csókolja meg a fülét nedvesség és nyál nélkül, ugyanakkor lélegezzen. Figyeljen a reakciójára. Ha kétségei vannak, álljon meg, és kérdezze meg, tetszik-e neki vagy sem. Itt azt mondhatja, hogy túl csiklandozó, vagy hogy ez a terület nem okoz semmit, csak kényelmetlenséget. Nos, akkor ez nem az ő esete, és ez rendben van. Megértette, hogy ellentétben azzal, amit rólunk és minden oldalról rákényszerítenek, nem minden nő rendelkezik érzékenynek nyilvánított erogén zónákkal. Ezért támaszkodjon tapasztalataira és a helyes technikára. És ez volt az első lehetőség.
- Jöhet a nyelv. Ha tetszett neki az első lehetőség, akkor kibővítheti az érzéseinek palettáját azáltal, hogy nyelvét is belefoglalja a játékba. Csak ne feledje, hogy nincs túl sok nedvesség rajta, mert sok nő szereti a nyelvével simogatni, de felesleges nyál nélkül.

Sok nyál. Vannak nők, nem sok van belőlük, de vannak, akik nagyon szeretik a hatalmas nyálmennyiséget, a nedves hangokat és, viszonylag szólva, amikor valamiféle csípős tó képződik ott. Ettől nagy örömet tapasztalnak. Ezért, ha az első 2 lehetőség belépett, akkor próbáljon meg nem spórolni a nyállal, és engedjen szabad kezet a nyelvének és az ajkának, nyalogatva és simogatva a fülének minden sarkát.

Az ujjai közötti bőr
Az ujjak között a nőknél is egy erogén zóna található. Most pedig érintse meg a többség számára teljesen váratlan erogén zónát. Szó lesz az úgynevezett membránokról, amelyek az egyik ujjról a másikra való átmenet, valamint a velük szomszédos ujjak oldalzónáiról szólnak. Ezeket a területeket finoman meg lehet simogatni a párnákkal, amikor az ujjait az ujjai közé merítjük. Vagy csináld felváltva egy ujjal. A legfontosabb az, hogy mindent nagyon lassan végezzünk. És meglátod, hogyan fog reagálni a nőd. Ez egyszerű dolognak tűnhet, de hihetetlenül erőteljes, ha lassan és nagyon finoman csinálja. Egyébként nem lesz felesleges ilyesmit kipróbálni a lábadon, mivel nagyon gyakran ott is kellemes érzéseket okoz.

Nem fog elfelejteni téged!

És most szeretném összekapcsolni a fentieket, és elmagyarázni, hogyan függ össze az ilyen nem nyilvánvaló érzékeny zónák ismerete és a velük való együttműködés képessége a legtöbb férfi nemi sztereotípiájú viselkedésével. Hogyan befolyásolja ez a képét a nő fejében? Ehhez azt javaslom, hogy nézzük meg, hogyan gondolkodik a lány.

A női gondolkodás jellemzői
Két nagyon érdekes dolog van, amelyek között a kapcsolat szinte egyik férfi sem vesz fel. Sőt, ezek a dolgok önmagukban is erőteljesek, de ha összekapcsolod őket, hatásuk hatványozottan megnő. És hát mik ezek a dolgok.

Jelek
A lányok nagyon érzékenyek, és mindig figyelnek azokra az apró dolgokra, amelyeket a férfiak általában nem vesznek észre. Vannak olyan trükkök, amelyek tudomásul veszik a nőnek, hogy Ön tapasztalt, ügyes, gondos szerető, elsősorban az ágyban a női örömre törekszik. Ezeket a következtetéseket ráadásul nem az Ön beszélgetései vagy az a képessége, hogy nagyon hosszú ideig ágyban tud maradni, hanem kisebb és gyakorlatilag észrevehetetlen cselekedetek, de ebből nem kevésbé jelentősek.
Hatalmas következtetések nagyon apró tényekből (jelekből) . Vegyünk egy egyszerű helyzetet, amikor elfelejtett virágot vásárolni az anyja születésnapjára. Hogyan gondolkodik erről a lány?
Elfelejtett virágot vásárolni anyámnak, ami azt jelenti, hogy nem törődik anyámmal , ami azt  jelenti, hogy nem törődik velem, ami azt jelenti, hogy nem érdekli a kapcsolatunk,  ami azt jelenti, hogy amikor összeházasodunk nem fog törődni a gyermekünkkel, tehát ha hirtelen veszekedünk, akkor könnyedén ki fog rúgni, én pedig télen megfagyok valahol egy híd alatt egy gyerekkel a karjaimban...

Kissé eltúloztam, de ez nem tagadja a lényeget. És amikor hazajössz, és a tájékoztatásod a nem vásárolt virágok tényéről kezdődik, akkor értsd meg, hogy már nem azzal a ténnyel foglalkozol, hogy nem az anyjának vásároltál virágot (ez számára már nem fontos), hanem ezzel az egész történet, amelyet a fejébe tekert. Mégpedig azzal, hogy valószínűleg nem szereted őt, és azt kockáztatja, hogy emiatt a jövőben nemcsak magára marad, hanem egy gyerekkel is az utcán. Vagyis már nem az elsődleges ténnyel, hanem a képzeletének gyümölcsével fog foglalkozni, amely, mint egy hógolyó, ha nem áll le időben, de messze-messze viszi és hordozza a gondolatait. És ahogy megérted, minél tovább, annál jobb!

Mint látható, a női logika némileg másképp működik, mint a férfi logikánk. A férfiak tényekkel operálnak, a nők pedig azzal, amit ezekről a tényekről gondoltak. Ezért a férfiaknak olyan nehéz ok-okozati összefüggéseket találniuk a női sérelmek elemzésében!

De néha a női pszichológia ezen jellemzője az ön előnyére játszható. Miről beszélek? Most megérted.

Hogyan tudja az ember használni?
Most hogyan szolgálhatja a női pszichológia ezen két összetevőjének szintézise az embert? Olyan finom jelek segítségével, mint a számára váratlan és szokatlan erogén zónák stimulálása, okot (jelet) ad a női agynak arra, hogy különleges férfinak gondolja magát, ami viszont a következő mechanizmust indítja el, ezek nagyok apró jelekből levonható következtetések. És akkor a nő mindent megtesz érted! Főleg, ha jó a szexuális kultúrád:

Most már megértetted, hogy a látszólag kicsinyes és jelentéktelen cselekedetek milyen hatással lehetnek a lány véleményére a férfiról. Ennek a tulajdonságnak az ismerete lehetővé teszi a férfi számára, hogy kompetensen megrajzolja a képét a nő fejében, ami ennek hatására befolyásolja a hozzáállását és azt, hogy hogyan fogja értékelni.

Keresés