Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan lehet férfinak örömet nyújtani egy straponnal

Hogyan lehet férfinak örömet nyújtani egy straponnal

Sok férfi a szívében mélyen arról álmodozik, hogy megtapasztalja partnerének dominanciájának teljes erejét, de félnek a különféle előítéletek és téveszmék miatt. Ha egy férfi szereti a strapon szexet is, akkor ő csak a strapon szexet szereti különlegességként, és nem mást!

A pegging az, amikor nő dug férfit, szerepcsere a szexben. Sokan fenntartásokkal kezelik. Az előítéleteknek a fő oka az erősebbik nem hajlandó a legbensőségesebb részének, a végbélnyílást adni a partnerének, és az a hamis téveszme, hogy a nővel való strapon szexuális vágy a homoszexualitás első jele. Ez úgy történt, hogy bármelyik ember végbélnyílásának simogatásától való függőségét számos konzervatív hím úgy észleli, mint valami tiltott és illetlen dolgot, ami a homoszexualitást és a nyilvánvaló függőséget jelzi tőle. A maradiak szerint az anális szex passzív pozíciója elfogadhatatlan egy igazi férfi számára, de ez nem így van.

Ez abszurd! Szinte minden férfi kedveli az intim kapcsolatot a hámon lévő fallosszal nem azért, mert legbelül melegek, hanem a prosztatára gyakorolt ​​aktív hatás miatt, ami sok örömet okoz számukra.

Számos, a közösségi hálózatokon található felnőtteknek és közösségnek szóló portál különféle felméréseket végez a srácok hozzáállásáról a felcsatolható eszközökkel való intimitáshoz, és szinte az összes elvégzett közvélemény-kutatásból arra lehet következtetni, hogy azok a férfiak, akik egy nővel kipróbálták a prosztata stimulálását, és elégedetlenek maradtak.
Csak néhány, vagyis kis százalék, alig haladja meg az összes szavazó 5-8% -át. Mint hisszük, még ezt a kis értéket is generálja a partner tudatlansága az alapokról, hogy hogyan lehet megfelelően tetszeni egy strapon lévő férfinak. Ma megpróbáljuk részletesen elkészíteni ezt a szokatlan szexuális szórakozást.

A felkészülés a siker kulcsa

Amikor az első anális szórakozást szeretője hátsó lyukával tervezi, egy nőnek egyszerre számos pontot kell figyelembe vennie.
Először: a fallosz méretének egy kezdőnek először kicsinek kell lennie főleg az átmérőnek. A legfeljebb 17-18 cm hosszú és legfeljebb 3-4 cm átmérőjű termékek optimálisak. Az előkészületlen záróizomba való behatolás fájdalmas lehet, és minél vékonyabb a játék, annál kevésbé kellemetlen érzéseket fog okozni az ember.

Másodszor: ne spóroljon a síkosítóval! Vásároljon egy speciális kenőanyagot az anális invázióhoz az Intim Center szexboltban, vagy rendeljen az intim webshopból, és igyekezzen különösebb igény nélkül használni különféle krémeket és rögtönzött anyagokat. Sokszor kell kenni, nem pedig egyszerre sok síkosítót használni!. A szórakozás bármely pillanatában, a kezdetektől a viharos befejezésig.

Harmadszor: gondosan készítse elő a srácot a behatolásra. Ne bízzon olyan pornósztárokban, akik egyetlen erőteljes csapással eltalálják partnereiket, és így felnyögnek: Igen, igen! - Ezeknek a kereteknek a felvételét sokéves tapasztalat és edzés, vagy a végbél izmainak behatolásra való hosszú előkészítése előzte meg. Először az ujjával tervezheti meg a hátsó lyukat, de a legjobb, ha beszerez egy pár anális szexuális játékot, például egy kis dugót vagy golyót.

Ha anális szexnek akarja kedveskedni házastársának, de ő határozottan ellenzi, ajánljon neki egy szopást, amely során először fokozatosan csatlakoztassa az ujjait a folyamathoz, majd szexuális játékszereket a szamár számára . De ne vidd el párodat idő előtt orgazmusra! Tartsa őt bemelegítve, felizgulva a fényes vég küszöbén, és ebben a pillanatban, amikor mindenre készen áll, és minden erogén zónája több százszor érzékenyebb, kezdjen támadást a hátsó lyuk ellen.

Anális örömet adni

Tehát, ha minden készen áll, végül lassan beleveszi magát partnerébe egy felerősített műpénisszel, és lassú, de erőteljes mozgásokat kezd. Itt fontos, hogy legyen elképzelésünk a férfi anatómiájáról, és hogy tudjuk, hol található a prosztata az erősebb nemnél. Ez a szerv körülbelül a pénisz töve és a herezacskó között helyezkedik el, 3-4 centiméterre a végbélnyílástól.
Az orvosok könnyedén elérhetik az ujjukkal a vizsgálat során, sőt egy mesterséges fallosszal vagy g-pont izgató vibrátorral a hím G-pontig eljutni teljesen apróság! Figyeljünk, hogy a hajlított vége a prosztata irányába legyen. Először az előkészítés során tapogathat egy kis területet az ujjával, amikor megnyomja a srácot, egyértelműen megmutatja az akut és szokatlan öröm minden jelét.

A kutyus helyzetbe lépéskor célszerű enyhe szögben bejutni fentről lefelé, és ha egy férfi a hátán fekszik, akkor éppen ellenkezőleg, alulról felfelé. Olyan pózban, amikor a partner a hátán fekszik, a hevedernek be kell lépnie a hím végbélnyílásába, és kissé felfelé kell emelkednie, masszírozva a dédelgetett pontot. Használhat kifejezetten ilyen masszázshoz tervezett játékokat, és kísérletezhet a hétköznapi dildókkal speciális hámokkal, és élvezheti a férfi örömét.

Minden pozícióban nem ajánlott figyelmen kívül hagyni a férfi tagot. Azáltal, hogy stimulálja a kezével, és még élénkebb érzelmeket közvetít szeretettje számára, fel fogja gazdagítani a kezdő számára a hideg kellemetlen érzéseit, és még több örömet okoz, ami sokkal fényesebbé és emlékezetesebbé teszi kedvesének orgazmusát!

Kedvesen és segítőkészen az anális játékokkal

A prosztata masszázs a strapon szex egyik fő célja . Az orvostudomány bebizonyította, hogy a meghatározott szervre gyakorolt ​​fizikai hatás a reproduktív rendszer tisztán férfi betegségeinek hatékony megelőzése, és lehetővé teszi a szexuális aktivitás és az egészség hosszú ideig történő fenntartását. A partner tudva, hogyan adjon egy férfinak örömet egy szíjjal, a szex istennőjévé válik számára!

Az anális szex nem férfias természetével kapcsolatos tévhitekkel ellentétben a rendszeres és körültekintő szex a bugyi fallossal nemcsak diverzifikálja a házaspár kapcsolatát, hanem a férfi partner egészségének is kedvez. A lényeg az, hogy legyőzze a vágy, hogy az előítéletek ellenére vásárolja meg a szükséges szex termékek az INTIM CENTER szexshop áruházból: női straponok, anális játékok és a síkosító.

Keresés