Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan lehet izgatni a test különböző erogén zónáit?

Hogyan lehet izgatni a test különböző erogén zónáit? Erogén zónák okozhat erős szexuális ébredés, ha megérintette, érintett, vagy megnyalta, köszönhetően a sok idegvégződések rendelkeznek. Keresse meg a szexblog ezen az útmutatójában a lényegét, hogy emlékezzen az érzékeny területekre a testen, és a stimulációkra! 

Az előjáték egy pár számára az intim kapcsolat fontos része. A kellemesebb szexre hangol, több örömöt és megismétlési vágyat hagy maga után. Az előjátékhoz sok szép dolog és megoldás található, amely megtalálható a intim shop oldalunkon. Kipróbálhat egy masszázst, könnyű tollak simogatását, együtt meleg fürdőt aromás termékekkel. Ne féljen attól, hogy több romantikát ad az intimitáshoz, ez biztos garancia az erős és hosszú távú kapcsolatra.

Hogyan lehet stimulálni a test különböző erogén zónáit?

Az emberi testnek számos sajátossága van, és az erogén zónák is részei. Ezek a speciális területek erős szexuális izgalmat okozhatnak, ha megérintik, megérintik vagy megnyalják, köszönhetően a sok idegvégződésnek, amelyekkel rendelkeznek. 

Az előjáték lehetővé teszi, hogy mindkét pár jobban érezze magát szeretve és megbecsülve. Hol lehet kezdeni? Készítse elő kedvesét valami érdekesre és szokatlanra. Amit szeret. Először legyetek szelídek egymással - maga a szenvedély fellángol a könnyű simogatások során.

Ne féljen intim játékok és szexuális termékek használatától. Az afrodiziákum remek módszer mindkét partner érzékenységének növelésére, az összes simogatás élesebbé és kellemesebbé alakítására. Add hozzá a tollhoz könnyű érintéseket, díszítsd az ágyat gyönyörű rózsaszirmokkal, rendezd el a kellemes illatú gyertyákat a szoba körül. A gyenge fény, a szag és a kellemes tapintás légköre garancia a későbbi élénk szexre, amely mindkét partner számára örömöt okoz.

Részletezni fogjuk a férfi és női testek összes erogén zónáját, valamint a helyes utat, hogy stimuláljuk őket egy egyszerű ölelés során, az előjáték során, vagy az egész szexuális aktus során, hogy meggyújtsa a partnerét és növelje az izgalmat. 

Előnyben részesített területek
Általánosságban elmondható, hogy az emberi test számos érzékeny területtel rendelkezik, amelyek gyakran mindegyikre jellemzőek, de néhány még gyakoribb és univerzálisabb. 

A nőknél a mellek, a mellbimbók, a hüvely és a csikló természetesen nagyrészt erogén területek, de a nyak, a nyak, a fülcimpa vagy a kezek stimulálását nem szabad figyelmen kívül hagyni. A combok és a lábak belső része is érzékeny részek, amelyek valószínűleg felébresztik Madame rossz vágyait. Végül, a stimuláció a fenék és a végbélnyílás lehet nagyon izgalmas sok, de nem szisztematikus, jó kommunikáció és cserék, akkor inkább, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfeleljen a vágyak a partner. 

Azonban a legtöbb ilyen területeken a test nem csak a nőknek izgalom és öröm, hanem a férfiaknak is. Valóban, a mellbimbók, nyak, száj, láb, és a belső combok különösen érzékenyek az emberek, és a stimuláció lehet egy igazi örömforrás. 
Ezután a vállak, a perineum, a herék, a pénisz vagy a makk olyan területek, amelyek előnyben részesítik az érzéki masszázs során. 

Végül, mint a nők, fenék és végbélnyílás lehet forrása az izgalomnak és az orgazmusközeli érzésnek. Így megismerhetik a partner vágyait és elvárásait, mielőtt bármit is megpróbál! 

Hogyan lehet ösztönözni őket
Mellbimbók: Mellbimbók gyakran nagyon érzékeny testrészek, mind a férfi és női. A stimuláció során az izmok összehúzódnak, és a mellbimbó felülete megkeményedik. Szorítsd össze, simogasd vagy nyald meg őket gyengéden egy pillanatra, és nyugodtan csípd meg, szorítsd meg vagy harapd meg egy vadabb közösülés során. Sok szexuális játékok léteznek, és elkötelezett ez a stimuláció, mint a fogó vagy mellbimbó szivattyúk. 

A comb belsejében: Közel a nemi szervekhez, ez a terület különösen elősegíti, hogy finoman növelje az izgalmat a partnerében. A masszázs ezen a területen lehetővé teszi a finom megközelítés, és a nyelv használata ártatlanul közeledik a nemi szervek területén forrása az izgalom és a biztos vágy. Csiklandozó ezen a területen egy toll is ajánlott, hogy adjunk egy eredeti érintés a stimuláció.

Vállak, nyak, száj és fülcimpák: Használja a száját és a nyelvét, hogy ösztönözze azokat a területeket, amelyek eviláginak tűnhetnek, de annyira izgalmasak. Óvatosan harapja meg a vállát, óvatosan húzza fel a nyelvét a nyaka mentén, csókolja meg a partnerét egyszer a szája szintjén, óvatosan harapja meg a fülcimpát, és hagyja, hogy a lélegző légzés vágyait és kísértéseit adja neki. 

Kezek és lábak: A tenyerünk, az ujjbegyeink és a lábunk különösen érzékenyek sokunkra. Csók és emelje fel ezeket a területeket, hogy hozzon létre tapintható szexuális feszültséget, és nyugodtan tartsa a partnere kezét, hogy erősítse az érzést, intimitás és megosztása során a cselekmény. 

Fenék és végbélnyílás: Masszázs talán a legnépszerűbb stimuláció a területen. Használjon masszázsolajat, hogy megkönnyítse a bőr csúszását, és enyhén kenje meg az anust, ha partnere fogékony a stimulációra. Azt is finoman megnyalta, és a különböző játékok is hozzá a penetráció. A dugók, és úgy érzi, intenzív érzés, míg a vibrátorok megy közvetlenül csillámló a prosztata a férfiak, annak érdekében, hogy felajánlja az egyedülálló és páratlan orgazmus. 

A csikló és a hüvely: Hölgyeim, a csikló és a hüvely talán a leginkább erogén terület a szervezetben. A csikló több mint 8000 idegvégződések, rendkívül érzékeny, és lehet ösztönözni a nyelv, ujjak, vagy egy játék. a nők többsége eléri az orgazmust a csikló stimulációján keresztül, így gyengéden nyalogathatja vagy szophatja a hüvelyi ajkakat és a csiklót, körkörös mozdulatokat végezhet az ujjaival, vagy stimulálhatja ezt a területet a külső vibrátoroknak vagy a csiklóizgatóknak köszönhetően, amelyek kitöltik a sóvárgást, és eléri az érzések csúcspontját. 

Pénisz és herék: Uraim, a nemi szerveik lesznek a fő erogén zónáik. Orális stimuláció különösen izgalmas, különösen a makk, amely sok idegvégződések, és így nagyon érzékeny. A heréket sem szabad figyelmen kívül hagyni, megnyomni, masszírozni, a szájba helyezni, és kissé húzni őket gyakran, és sok ember számára nagyon kellemes érzés, és ősi a maszturbáció vagy a szájjal való kényeztetés során. 

Így a test számos területén lehetővé teszi az ébredést, a vágy és általában a szexuális irigység fokozatos emelkedését. Az érzések azonban mindenki számára egyediek, és ami néhány embert izgat, az nyilvánvalóan nem univerzális, és egyáltalán nem alkalmazható. Ezért fontos, hogy kommunikáljon a partnerével, hogy kicserélje az ízlését, vágyait és elvárásait, hogy biztosítsa a felvillanyozó szexuális pillanatot, és biztos legyen benne, hogy teljes mértékben kielégíti azt. Ismerje meg, hogyan működik a partnere teste, hallgassa meg nyögéseit, legyen éber minden összehúzódása a teste, amikor felfedezi az erogén zónák, és tudni fogja, hogyan kell kitölteni könnyedén!

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek szex

Keresés