Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A női libidó csökkenése orvosolható

A női libidó csökkenése orvosolható Egyre több nő veszti el érdeklődését a szex iránt. Neves angol orvosi folyóirat hatezer, 18 és 70 év közötti nő körében végzett felmérést, amelyből kiderült, hogy a résztvevők harmada az elmúlt évben több hónapon keresztül szenvedett a szexuális vágy hiányától. A szexuális vágy hiánya tönkre is tehet egy egyébként jól működő párkapcsolatot. Mielőtt azonban a szakítás mellett döntenénk, érdemes megvizsgálni, mi állhat a probléma hátterében.
A férfiak erekcióproblémáira már húsz éve van megoldás a jól ismert kék pirula formájában, addig a női libidócsökkenés kezelésére még nem létezik ilyen csodaszer. De ami késik, nem múlik: amerikai tudósok évek óta fejlesztenek egy tablettát, amely a remények szerint kezelni tudja majd az úgynevezett női szexuális diszfunkciót. 

Döntsön Ön is a legjobb női vágykeltők mellet

Mi tagadás, minden párkapcsolatban eljön az a pillanat, amikor nem csak a férfinak, hanem a nőnek is gondja adódik a libidóval. Tény, hogy nem mindig áll úgy a helyzet, hogy nekik is kedvük legyen a szenvedélyes hálószobai kalandokhoz. Éppen ezért a női vágykeltő alkalmazása éppolyan természeted dolognak számít, mint amikor az urak szednek be néhány kapszulát az erőnlét megnövelése, illetve a potenciál fokozása érdekében. Így ha Ön, illetve kedvese hasonló helyzetbe kerül, akkor kicsit sincs ok a panaszra, sőt! Ilyen alkalmakkor igazán javallott bevetni néhány jól bevált fegyvert, illetve valóban érdemes rásegíteni a libidó fellendítésére.
Szerencsére mivel a női vágykeltő készítmények tárháza éppoly széles skálán mozog, mint az uraknak szánt szereké, ezért bőven van miből válogatni akkor, ha a helyzet megkívánja. Készletünkben több ilyen típusú kapszula- és tablettacsomag közül is válogathatnak az érdeklődők, mi azonban  mindenekelőtt a sokak által kedvelt és méltán elismert Elixír nevű cseppfolyós készítményünket ajánljuk vásárlóink figyelmébe.
  • Mi a női libidó? A kifejezés biológiai energiának tekinthető, amely a szeretet és a szexuális vágy alapját képezi . Ez a szexuális vágy súlyosságán, az orgazmus jelenlétén és teljességén, valamint általában a nő szexuális tevékenységből eredő elégedettségén keresztül nyilvánul meg. A női természetet tanulmányozva a tudósok a női szexuális vonzerő két fő összetevőjét különböztetik meg: biológiai és pszichológiai. Vitatkozni lehet arról, hogy melyikük fontosabb az ellenkező nem szemében, de tagadhatatlan tény, hogy ezeknek a tulajdonságoknak a kombinációja a szépneműek személyében valóban "gyilkos fegyverré" válik.
A libidó csökkenésének az oka? Nos, kicsit sem véletlen, hogy ez a női vágykeltő a leginkább keresett termékek közé tartozik, hiszen több fontos szempont szerint is igazodik a hölgyek gyakran igényesebb ízlésszintjéhez. Egyrészt, a cseppes állagnak köszönhetően, rendkívül egyszerű és kényelmes az alkalmazása, ráadásul bármilyen nemű folyadékba, még szénsavas és alkoholt tartalmazó italba is el lehet keverni, hiszen ezek kicsit sem csökkentik a hatékonyságát.
Másrészt, az sem mellőzendő szempont, hogy a vágyfokozókban lévő természetes összetevők miatt, ez a női vágykeltő teljesen biztonságos, fogyasztásakor semmilyen káros mellékhatást nem tapasztalhatunk. Mindez mellett természetesen, a várandós, illetve szoptatós anyáknak nem ajánljuk. De ennek ellenére persze, hasonlóan ezen női vágykeltő készítmény javára szól az a tény is, miszerint világszerte nők milliói használják eredményesen, nem beszélve arról, hogy a 100%-ban természetes összetevők tudományosan is kimutathatóak.

Mi a megoldás arra, ha a nemi vágy hiánya nőknél jelentkezik?

Miközben nagyon sok férfi rendszeresen küzd merevedési panaszokkal, illetve impotenciával kapcsolatos gondokkal, tagadhatatlan, hogy a nők is igen gyakorta tapasztalhatnak hasonló problémákat. Köztudott ugyanis, hogy bár a nemi vágy hiánya nőknél nem annyira látványos, hiszen nincs konkrét fizikai állapot, amely kifejezhetné azt, mégis elég rendszeresen jelenlévő nehézségnek számít. Sőt, bizonyára sokaknak ismerős a jaj, fáj a fejem típusú helyzet, úgyhogy akár azt is bátran kijelenthetjük, hogy egy adott párkapcsolaton belül, inkább a hölgyek azok, akik gyakrabban tartózkodnak az intim együttlétektől. S miközben a férfiaknál – többek közt a természeti beállítottságuk miatt – nem a szándék, hanem inkább a biológiai tényezők okán jelentkezhetnek a különböző potenciagondok, addig a nemi vágy hiánya nőknél sokkal inkább érzelmi és pszichés alapú problémának számít.

 

Tehát, ha egy nő egyértelmű jelét adja annak, hogy nem kívánja az intim együttlétet, akkor annak sok esetben valamilyen belső probléma a forrása, így legtöbbször ezen gond kiküszöbölése jelenthet megoldást is. Fontos hangsúlyozni ugyanakkor, hogy ennek ellenére, bizonyos helyzetekben még a hölgyeknél is lehetnek olyan biológiai kiváltó tényezők, amelyeket nem oldhatunk meg egy jó kis beszélgetéssel.
Ilyen esetekben a nemi vágy hiánya nőknél éppoly könnyedén orvosolható egy-egy minőségi vágykeltő készítmény beszedésével, ahogyan például az urak merevedési gondjait is megoldhatják az ilyen típusú potencianövelő szerek. Így, ha Ön is azok közé tartozik, akik érdemben szeretnék feljavítani, illetve helyrebillenteni kedvesük libidóját, akkor igazán érdemes kipróbálniuk azokat a minőségi étrend-kiegészítőket, amelyeket az INTIM CENTER szexshop webáruházban kínálunk.
 
Érdemes odafigyelni a vitaminokra és megfelelő táplálkozásra
Részesítsük előnyben az egészséges ételeket. Az orvosok nem állapított meg különleges élelmiszerek, amelyek növelik a női libidó azonban a legújabb tudományos kutatások, szerint érdemes a gazdag étrend a következő tápanyagokkal:
- B1 vitamin nélkülözhetetlen elem az endokrin és az idegrendszer munkájában, különösen csúcshelyzetekben: terhelés, érzelmi vagy pszichológiai kataklizmák alatt.
- A vitamin - felelős a hormonok szintéziséért, a regenerációs folyamatokért és az endometrium helyreállításáért, beleértve a menstruáció fájdalmának csökkentését is.
-  C és E vitamin - részt vesz a nemi hormonok szintézisében, valamint biztosítja a test stresszhez és magas mentális stresszhez való alkalmazkodását, erősíti az immunrendszert és csökkenti a vérveszteséget a menstruáció során.
- Cink - szabályozza a luteinizáló és a tüszőt stimuláló hormonok szekrécióját.
- Magnézium - részt vesz az intracelluláris anyagcserében, csökkenti a kiszáradás tüneteit, és enyhíti a szorongás érzését is.
- B2 vitamin - szabályozza az intracelluláris légzést és a regenerációs folyamatokat, részt vesz a hormonális anyagcserében, csökkenti a fejfájás (migrén) gyakoriságát és súlyosságát.
- B6 vitamin - az anyagcsere-lánc legfontosabb láncszeme, a központi idegrendszer munkája, segít enyhíteni a PMS tüneteit.
- B9 vitamin - szabályozza a szénhidrát- és zsíranyagcserét, részt vesz az ösztrogéncserében, segít csökkenteni a fáradtságot és megkönnyíti a test alkalmazkodását.
- B12 vitamin - normalizálja a hematopoiesis mechanizmusainak működését, fontos szerepet játszik az ovuláció folyamatában.
 
Az INTIM CENTER gazdag termékpalettáján több olyan kitűnő készítmény is elérhető, amely valós eredményeket garantál, amennyiben a nemi vágy hiánya nőknél jelentkezik. Jó példa erre több nevű természetes anyagokból készült, cseppfolyós libidónövelő, amely már számtalan elégedett fogyasztót tett boldoggá.

Keresés