Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Milyen vibrátorral, és hogy maszturbáljak?

Milyen vibrátorral, és hogy maszturbáljak? Lány vagyok, és vibrivel szeretnék masztizni, milyennel csináljam? A sok vibrátor közül melyiket érdemes megvásárolni, és akkor mit kell vele csinálni? A vibrátor, a szexuális játék, a felnőtt játék, az intim masszírozó, a testmasszázs és a nemi szervek stimulációjának eszköze. Hasznos lesz, ha élvezetesebbé szeretné tenni a szexet vagy a maszturbációt, megtanulja, hogyan érheti el az orgazmust, fejlesztheti a test különböző részeinek érzékenységét az érintésre, és jobban megértheti, mit szeret és mit nem.

Néhány más vibrátor is használható masszázshoz, például: távolítsa el a tej stagnálását a mellben. Megtudhatja, mik azok a vibrátorok? Milyen funkciókkal rendelkeznek? Melyiket jobb választani, hogyan kell használni őket? Hol jobb tárolni őket? 

Nők vibrátorokat vásárolnak maszturbációhoz és páros játékokhoz. Segítenek örömet szerezni, enyhítik a szexuális feszültséget. De több ezer modell van a szexboltokban, hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Alább Kiválasztottunk jó pár vibrátort lányok, nők számára, amelyek tökéletesek az egyéni játékhoz. Vevőink nagyon kedvelik őket, és sok pozitív visszajelzést kapnak.

A maszturbáció legjobb vibrátorai olyan eszközök, amelyek nagyon hasznosak egy nő számára, a legerősebb izgalmat okozzák, segítenek az orgazmus gyors és egyszerű elérésében. Párban nem lesznek feleslegesek, de több nemi érzelmet adnak a hölgynek. Sokan vizuálisan szerénynek tűnnek, nehéz kitalálni, hogy mire használhatók.

Mit fogsz tanulni?
MIlyen vibrátorok típusok vannak?  Mik a vibrátorok jellemzői? Hogyan válasszunk vibrátort, hogy élvezetes legyen? Lehet-e visszavinni a vibrátort a boltba? Hogy használjuk a vibrátort? Hogyan tisztítsuk meg a vibrátort? A vibrátor tárolása helyesen?

A vibrátorok típusai

A vibrátorok különböznek a használat helyétől, a stimuláció típusától, a funkciótól, a kialakítástól és a mérettől. Ha legalább általánosságban ismeri a különbséget, könnyebb lesz megérteni, hogy pontosan mi szükséges. A felhasználás helye szerint. A vibrátorok lehetnek belsőek - a hüvelybe vagy a végbélnyílásba merítve - és külsőek - a vulva, a csikló, a mellbimbók, a pénisz, a herezacskó stimulálására. Ugyanakkor szinte bármilyen vibrátor használható külső stimulációra és könnyű masszázsra, de vannak belső stimulátorok és külső stimulátorok.

Tervezés szerint
A hüvelyi vibrátor egy sima vibrátor, amelyet a hüvelybe helyeznek, általában ívelt formában, G-zóna stimulátornak is nevezik.
- A nyúl vagy a kettős stimulátor lehetővé teszi a hüvely és a vulva vagy a hüvely és a végbélnyílás egyidejű stimulálását.
- A vand egy klitorális stimulátor. Jellegzetes alakja van: olyan, mint egy régi nyaki masszírozó.
- Vibrátor pénisz formájában, valósághű farok vibri.
- Az anális dugó vagy dugó egy speciális eszköz, amelyet a végbélnyílásba helyeznek további stimuláció céljából.
- A páros vibrátor általában egy U alakú vibrátor vagy merevítő vibrátor, amely szex közben stimulálja a hüvelyt és a csiklót, miközben fokozza a férfi érzéseit.
- A rezgő golyó és a rezgő tojás olyan vibrátorok, amelyeket jellegzetes alakjuk miatt neveztek el. Belső és külső stimulációra egyaránt alkalmasak.
- A vulva vibrátor vagy bugyi vibrátor egy anatómiailag formázott eszköz, amely láthatatlan a fehérnemű alatt.
- Mini vibrátorok viselhetők az ujján, úgy nézhetnek ki, mint egy gyűrű, rúzs vagy akár medál egy láncon. Szükségük van a csikló stimulálására.
- Vibrátor mozgó részekkel, rezgéssel és forgatással stimulálja a csiklót. Például van egy vibrátor, amely úgy néz ki, mint egy aranyos kis polip, és van egy fagylalt, amelynek tetején nyelvpengék forognak.

A stimuláció típusa szerint
Számos lehetőség van a befolyásolásra. A leggyakoribbak a következők.
- Rezgés, például így működnek a szokásos vibrátorok a hüvely elülső falának stimulálására, általában a csiklóra is hatnak. Általában különböző rezgési módok vannak a készüléken.
- Vákuumhullámú stimuláció, az ilyen vibrátorokat vákuumerősítőnek, nőcsábász vagy elégedettségnek is nevezik. A makkjuk nem érinti közvetlenül a csiklót, a játék vákuumot hoz létre, és légáramokkal befolyásolja a csiklót.
- A pulzátor pulzáló vagy transzlációs mechanikai mozgások segítségével történik.
- Az elektromos stimuláció vagy az elektroszex a könnyű elektromos impulzusok hatása.
- A fűtés az, amikor a játék felmelegszik, és kissé melegebbé válik, mint a test, hogy az érzés természetesebb legyen.
- Összetett. A játékok gyakran kombinálják a különböző típusú hatásokat, például a rezgést a fűtéssel vagy a rezgést az elektromos stimulációval.

A vibrátorok jellemzői
A vibrátorok funkciójuk eltérő lehet, ezért vásárlás előtt nemcsak az eszköz típusára, hanem más részletekre is figyelni kell.
- Munkaidő. A vibrátor sebessége és intenzitása márkától és modelltől függően változik. De gyakran a márkák közötti különbség nagyon észrevehető, és ugyanazon márka modelljei között nagyon kicsi lehet. Kétféleképpen lehet megtudni, hogyan rezegni fog a kívánt játék: menjen egy szexboltba, és érintse meg a kezével vagy a google videó véleményével.
- Stimulációs sebesség. A játék ereje attól függ, hogy a maszturbáció során a lehető leggyorsabban mozog-e, vagy kevés erőfeszítés elegendő az orgazmushoz. Néha a zajszint is fontos – például ha kisgyermekek vannak a házban, akik fel tudnak ébredni. Ebben az esetben érdemes bekapcsolni a játékot, és vásárlás előtt meghallgatni, hogyan működik.
- Játékok anális behatoláshoz. Dugóval kell rendelkezniük, sűrű, széles rész, amely nem teszi lehetővé, hogy a készülék teljesen elmerüljön a végbélben. Nem használhat játékot anális szexhez korlátozó nélkül. Ha hirtelen teljesen bemegy, meg kell kapnia az orvostól. A megfelelő méretű nyúl dugóval ellátott játékként is alkalmas, mert a csiklófolyamattal rendelkező rész nem teszi lehetővé a mély beillesztést. A páros merevítő vibrátorok análisan is használhatók, vékonyabb vagy rugalmasabb és lágyabb oldallal.
Más játékok, például ujjvibrátorok vagy rezgő golyók nem használhatók anális szexhez: alul simák és korlátozó nélkül. Jobb, ha más gyakorlatokra - például a csikló, a vulva vagy a mellbimbók stimulálására - hasznájuk őket.

Lehet-e visszavinni a vibrátort a boltba, ha nem tetszik?
Ha a vevő terméket vásárolt, akkor típusától függetlenül visszaküldheti az eladónak, ha még nem bontotta ki, nem használta. Vannak árnyalatok a minőségi áruk visszatérésével. Ha a vásárlás távolról történt - az interneten keresztül - a vevőnek hét napja van a nem megfelelő termék visszaküldésére . Ebben az esetben nem számít, hogy melyik kategóriába tartozik, mindaddig, amíg a piacképes állapot és a fogyasztói tulajdonságok megmaradnak, valamint van egy dokumentum, email amely igazolja a vásárlást. Ebben az esetben is csak akkor ha bontatlan a termék.

A fizikai üzletekben vásárolt termékeket vissza lehet vinni. Intim terméket azonban nem lehet visszavinni csak azért, mert nem illeszkedik - különösen ha személyes higiéniai termékről van szó.

A vibrátor használata

Olvassa el az utasításokat. Így megtudhatja, hogyan működik a készülék: hol kell megnyomni, hol található a motor és az erősebb ütés, hogyan kell megfelelően mosni, használható-e vízben, hogyan kell feltölteni és cserélni a fúvókákat. Ez megérti, hogy mit tehet a szexuális játékszer, és mi károsítja. A vibrátor cikkek segítenek az eligazodásban, mindenről szó van, ami vibri.

Ezenkívül néhány utasításban, valamint a márka honlapján vagy mobilalkalmazásában vannak olyan képek, amelyek megmondják, hogyan kell használni a rezgő szexkütyü modult.
- Használjon kenőanyagot. Könnyen dörzsölheti a nemi szervek nyálkahártyáját vibrátorral, amíg irritáció, duzzanat és repedések nem keletkeznek, még akkor is, ha a legkényesebb bevonattal rendelkezik. A maszturbáció élvezetesebb lesz, ha síkosítót használ. A vízbázisú kenőanyag bármilyen vibrátorhoz alkalmas - írtunk arról, hogyan válasszunk egyet a "Minden, amit a kenőanyagokról tudni kell" című cikkben.
- Érdemes lehet óvszert vásárolni. A szexuális játékok olyanok, mint egy fogkefe: mindenkinek megvan a sajátja. Vannak játékok egy pár számára - biztonságos, ha megbízható partnerrel használja őket, akivel minden évben teszteket végez. Ha ez egy új ember, akkor jobb, ha mindenki saját vibrátort vesz fel, vagy óvszert tesz rá.

A szexuális játékokhoz bármilyen szokásos óvszer vagy óvszer alkalmas ultrahanghoz. Ez utóbbiak sűrűek, keskenyek és kenőanyagmentesek, ami azért jó, mert a szokásos óvszer szilikon kenőanyaggal rendelkezik, amely károsítja a szilikon vibrátorokat.
- Alkalmazza a legkellemesebb módon. A vibrátor alkalmazható a mellbimbókra, az egész vulvára, a csiklóra, a gátra – a hüvely és a végbélnyílás közötti hídra – a végbélnyílásra. A vibrátor a szájba is meríthető – ki, öklendezésként – a mellek között, a hüvelyben, a végbélnyílásban.

Ezenkívül bármilyen játék használható partnerrel - például párhuzamos behatolással a hüvelybe vagy a végbélnyílásba merülve, vagy bármilyen szex közben stimulálhatja a nemi szerveket. Ha azt tervezi, hogy a vibrátort partnere herezacskójára alkalmazza, előzetesen állapodjon meg erről, és ellenőrizze érzéseit. Néhány embernél a herék rezgése akut fájdalmat és az erekció csökkenését okozhatja - akkor időbe telik a helyreállítás.

A vibrátort a test bármely pontjára mozgathatja. Az erős vibrátor rendszeres masszírozóként is remekül működik - például a hívások között kinyújthatja vele a hátát.

Próbálja ki a fürdőkádban vagy a zuhanyzóban. A vízben lévő vibrátor több kikapcsolódást nyújt. Ez olyan, mint a meditáció: az érzéseidre koncentrálhatsz. A fürdőbe csak nedvességvédő játékokat lehet bevinni: ha nincs, akkor vagy eltöri a vibrátort, vagy sokkolni fog.

Bármikor megállhat. A vibrátor segít megtanulni figyelni az érzéseidet, és megérteni, mit szeretsz, mit nem, és mi fájhat. Ha fájdalmat vagy kellemetlen érzést érez, távolítsa el a játékot a testéből.

Hogyan tisztítsuk meg a vibrátort
Bármilyen típusú vibrátort használat előtt és után meg kell mosni. Először is, mivel a tárolózsákból származó porrészecskék és szövetek rátapadnak, az utolsó alkalomból származó szennyeződések mosatlanul maradhatnak. Utána is, mert le kell mosni a váladékokat és a kenőanyagot a modul használatához A baktériumok nem szaporodtak. Különösen akkor, ha maszturbál, például a szájüreg vagy a menstruáció súlyosbodása során.

A játék alapvető tisztítása: jól mossa le szappannal és vízzel vagy speciális tisztítószerrel - játéktisztítóval. Spray, hab, por vagy gél formájában kaphatók - kiválaszthatja, mi a kényelmesebb.

Speciális tisztítószerek is vannak a játékokhoz. Ha a szexuális játék vízálló, közvetlenül folyó víz alatt moshatja. Ha a vibrátor csak fröccsenésálló, érdemes szappanos vízzel megnedvesíteni egy törülközőt vagy szalvétát, letörölni a játékot, majd nedves ruhával újra letörölni, és hagyni megszáradni.
- Az elemekkel ellátott játékokat az elemek eltávolításával kell tisztítani, és nyitott elemtartóval szárítani.
- Ne dörzsölje a vibrátort szivaccsal vagy kefével. Ez lehúzza a szilikon eszközök bevonatát, karcolások keletkeznek a műanyagon és a fémeken. Ezután a váladékok részecskéi leülepednek a sérülésekben, amelyeket nem lehet kimosni.

Ha úgy érzi, hogy a játékot túl nehéz tisztítani, fontolja meg egy másik vásárlását, amely könnyebben tisztítható – például teljesen szilikonnal borított, mágneses töltéssel és műanyag alkatrészek nélkül, vízálló. Lehet, hogy ez többe kerül, de úgy gondolom, hogy ez egy befektetés az Ön örömébe és kényelmébe az elkövetkező években. Például a kedvenc Gvibe-om öt éve működik.

Maximális élvezet vibrivel
A vibrátorok különböző formájúak, kivitelűek és méretűek. Nagyjából kitalálhatja, melyik felel meg Önnek, például a maszturbálás módja alapján. De pontosan megértheti, hogy milyen típusú szexuális játék nyújt maximális élvezetet csak tapasztalatból.
- A vibrátor kiválasztásakor fontos figyelni a teljesítményre, a vízállóságra és a könnyű használatra.
- Ne vásároljon porózus anyagokból készült szexuális játékokat: a baktériumok szaporodhatnak benne.

- A vibrátort kenéssel kell használni, hogy elkerüljük a nyálkahártyák dörzsölését. Néha óvszerre is szükség lehet.
- A vibrátort használat előtt és után meg kell mosni, külön zsákban vagy tartályban kell tárolni.

Hogyan maszturbáljunk vibrátorral?

A szexuális játékok kényelmes eszközök az élénk szexuális érzések eléréséhez. A legnépszerűbb szexuális eszköz a vibrátor. Ezzel hatalmas orgazmusokat tapasztalhat, mert a rezgés erőteljes, de ugyanakkor gyengéd stimuláció. A vibrátorral végzett maszturbáció lehetővé teszi a nő számára, hogy felfedje saját szexualitásának minden aspektusát, felébressze az "alvó" erogén zónákat, és érzékenyebbé tegye őket az erotikus simogatásokra.

Csikló orgazmus klitorisz izgatóval?
Leggyakrabban a gyönyörű hölgyek csikló orgazmussal kezdik megismerkedni a szex világával. Ez a legkönnyebben elérhető, és hihetetlenül édes érzéseket hoz csiklóizgató vibrátorral. A csiklón rengeteg idegvégződés van, így stimulációja mindig földöntúli élvezetet nyújt. Ahhoz, hogy vibrátorral megtapasztalhassa a klitorális orgazmust, egyedül kell lennie egy szexuális játékkal, és rá kell hangolódnia az örömre.

A csikló vibrátort nem kell behelyezni a hüvelybe. Bekapcsolhatja, majd mozgathatja a test erogén zónái mentén - mellbimbók, alsó has, belső combok. Ezután, amikor az izgalom növekedni kezd, a készüléket a csiklóra kell felvinni. Még a szexuális játékot sem kell mozgatnia - maguk a rezgések érzései nagyon kellemesek és fényes orgazmushoz vezethetnek. A vibrátor csiklóval szembeni súrlódásából eredő kellemetlenségek elkerülése érdekében tanácsos intim kenőanyagot használni.

Hüvelyi orgazmus vibrátorral?
Ezt a fajta orgazmust nem minden nő tapasztalja meg – de nem azért, mert csak néhány kiválasztott számára elérhető, hanem azért, mert nehezebb elérni, mint a klitorális orgazmust. Ennek megtapasztalásához a hüvely belsejében, ideális esetben az elülső falán található G-ponton kell cselekedni. A hüvelyi orgazmust nem lehet összekeverni mással - a szexuális érzések édes hulláma a test belsejéből származik, zökkenőmentesen terjed minden irányban.

A hüvelyi orgazmus eléréséhez a nőnek teljesen ellazulnia kell, majd fokozatosan el kell érnie az izgalom lehető legnagyobb pontját. A folyamat felgyorsítása érdekében aktívan stimulálni kell a G-pontot. Annak érdekében, hogy a G-pontra gyakorolt hatás örömet okozzon, a nőnek már fel kell izgulnia, ezért mielőtt a vibrátort a hüvelybe helyezné, tanácsos először a csiklóra felvinni.

Annak érdekében, hogy a G-pont stimulációjából erőszakos orgazmust érjenek el, speciális ívelt vibrátorokat hoznak létre. És ha szokatlanul gazdag érzést szeretne a maszturbációból, vásároljon egy szexuális játékot egy függelékkel a csikló vagy egy nyúlvibrátor stimulálására. Ezután vegyes orgazmusokat lehet elérni - és nem egyszerre, hanem egyszerre többet. A vibrátorral történő maszturbáció felgyorsítása érdekében kissé meghúzhatja a hasi izmokat, valamint megsimogathatja a mellbimbókat vagy a test más érzékeny területeit.

Anális orgazmus vibrátorral hogyan?
A végbélnyílás simogatása elképzelhetetlen örömet okozhat egy nőnek, de nem minden nő tud róla, mivel egyesek az anális szexet piszkos és kellemetlen tevékenységnek tartják. Az anális területen sok érzékeny végződés van, ezért nem szabad megfosztania magát attól az örömtől, hogy megtapasztalja a terület stimulálásának édes érzéseit. Általában az anális orgazmus eléréséhez egy nőnek további hatásra van szüksége - például a mellbimbókra vagy a csiklóra.

Ha egy nő soha nem engedte partnerét a feneke közelébe, akkor ne próbáljon azonnal anális vibrátort használni. Először is jobb, ha az alábbiak szerint jár el - lazítson, helyezzen be egy kis anális dugót a végbélnyílásba, és alkalmazzon rezgő eszközt a csiklóra. Amikor az ilyen maszturbáció megszokottá válik, már továbbléphet a merészebb lehetőségekre - vásároljon vibrátort függelékkel az anális stimulációhoz, vagy használjon szexuális játékot, amelyet kizárólag az anális szex utánzására terveztek. A lényeg az, hogy ne rohanjunk, és ne felejtsük el az intim kenést.

Keresés