Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan vásárold meg első szexjátékod és szabadulj meg a gátlásoktól?

Hogyan vásárold meg első szexjátékod és szabadulj meg a gátlásoktól?

Ma, a szexuális utáni forradalom világában, az az érzés jó, hogy abszolút minden nőnek már van egy minimális szexjátéka az éjjeli szekrényében, és szabadon élvezi őket. Ilyen hatást váltanak ki olyan népszerű médiaprojektek, mint az 50 szürke árnyalata és a Szex és New York. Ki ne ismerné ezt a filmet és a hihetetlenül népszerű tévésorozatot? Természetesen szinte minden nő hallott róla.

Nos, kiderült, hogy minden nem olyan, mint amilyennek látszik első pillantásra. A leggyakoribb reakció, amikor a szexuális játékokról kérdezzük, a kuncogás, pirulás és zavartság. Most akkor hogy van ez? Tény hogy a 18 és 60 év közötti nők 44%-a kipróbálta a szexuális játékokat, és folyamatosan használja őket. De mi van a fennmaradó többséggel? Biztosak vagyunk abban, hogy ezt a többséget érdekli a szexuális játékok használata, de egyáltalán nem tudják, hol kezdjék.

A szexuális játékszer vásárlásakor az első szabály az, hogy pihenjen és csak élvezze! A szexuális játékok megismerése önmagában is oktató, szórakoztató és érdekes lehet.
Tehát ma a szexjáték terén a gyártás rendkívül kiterjedt, és minden nap egyre több új verzió jelenik meg mindenféle eszközről, egységről és mindenről, amit még elképzelni is nehéz. A szexuális öröm talán az ember számára elérhető legkedvesebb öröm, és ma már sok mindent megtesznek annak diverzifikálása, fokozása és szépítése érdekében. Általánosságban elmondható, hogy az összes szexuális játék szokásosan az alábbi fő típusra oszlik:
vibrátorok
- dildók
szexbabák
- gyűrűk és tartozékok a péniszhez
- maszturbátorok

Az Ön számára a legkézenfekvőbb első lépés annak meghatározása, hogy milyen típusú szex játékot szeretne kipróbálni . Rögtön szeretném elmondani , hogy az INTIM CENTER budapesti szexshopnál úgy gondoljuk, hogy a szexuális élvezet mindenekelőtt testi és pszichológiai egészség kérdése. Ezért nem csapunk rád vulgáris mosollyal, hogy megpróbáljuk megszégyeníteni. A feltárás, az egészség, a sokszínűség és a tisztelet az, amire elsősorban próbálunk vigyázni. A szexboltnak nem feltétlenül kell vulgárisnak és tiszteletlenségnek tűnnie. Nagyon sok üzlet van, ahol egy fényes fétis komponens kerül előtérbe, ami minden nőt biztosan zavarba hoz. Nálunk nyugodtnak, tisztelettudónak érezheti magát, és kiválaszthatja a legkedveltebb szexuális játékszert.

Tehát hogyan válasszuk ki a szexjátékot?
Menjünk rendben. Meg fog lepődni azon, hogy ma milyen sokféle különböző vibrátorok találhatók.  A női szexualitás meghitt titkai és önelfogadása ez. Úgy tűnik, hogy a vibrátor ma már olyan, mint egy műalkotás!

Ez teljesen így van. Nálunk bármilyen vibrátort választhat , a klasszikus formájú és sima érintéstől kezdve a léghullámú energiával rendelkező vibrátorokig. Elképzelhető ez? Ezek a vibrátorok drágák, de valóban lenyűgöző szexuális játékok. Vannak tojás alakú vibrátorok és vannak mini rúzs alakú vibrátorok az egyszerű álcázás érdekében. A nagyon népszerű és a legkeresettebb Satisfyer vibrátor. Ez egy vibrátor, amelyet pár használhat. Feladata pedig, hogy lehetővé tegye a partnerek számára az egyidejű orgazmus elérését. Hát nem csodálatos?

Ha érdekelnek a szexuális játékok, akkor félre kell tennie minden félelmét és aggodalmát. Az egyik fontos tényező, amelyet a szexjátékokat kipróbálni akaró emberek nem beszélnek hangosan, az a szexuális játékok használatával kapcsolatos bizonytalanság és félelmek. Mindenkinek megvannak a maga félelmei. Néhány nő számára ez a trükkös és frusztráló pillanat: Ez nem természetes. Csak egy élő és valódi partner hozhat engem orgazmusba... Valószínűleg van ilyen félelmed és sztereotípiád, igaz? A nők ugyanolyan gyakran attól tartanak, hogy a szexuális játékszerek olyan erős orgazmushoz jutnak, hogy az egyszerű szex és az orgazmus iránti érdeklődés megszűnik. A férfiak részéről gyakori a félelem, hogy nem elégítek ki? Nem vagyok olyan jó, hogy neked is szükséged vaan szexuális játékokra?

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Mindig azt mondjuk az embereknek: Nem. Nem. Nem. Vedd lazán. Egy szexuális játék nem ölelhet meg és nem ölelhet meg. Nem tud megcsókolni. Nem beszélhet veled és nem bókolhat. De az orgazmusokat színesebbé és érdekesebbé teheti azáltal, hogy stimulálja a nők legfontosabb erogén zónáit. És ezt az ember nem mindig tudja megtenni. Tud-e az ember egy U-pont, G-pont, A-pont létezéséről? Tudja az embered, hogy mennyire érzékeny lehet a női lábszár? Erre szolgálnak a szexuális játékok, mondja a szexológus.

A vibrátorokat az INTIM CENTER szexshopban különféle formákban és funkciókban találhatja meg, de első szexjátékához javasoljuk, hogy próbálja ki a legegyszerűbb és legkisebb lehetőséget. Például egy kis klitorális vibrátor masszírozó. Könnyen használható, nagyon kicsi, és minden félelmét el fogja távolítani. Az egyetlen módja annak, hogy megtudja, mi tetszik, próbálja ki!

Egy másik nagyszerű szexuális játék tulajdonság egy nő számára az, hogy a szexuális játékok, mint a bekötött szemmel, elfelejtenek néhány komplexet és gondolatot a testéről, koncentráljon a szexuális élvezetre. A szexuális játékok használata felszabadító.
Elképesztő, de mielőtt még nem tudtam szexelni a férjemmel a fény fényében. Vagy bekötötte a szemét, mert félénk volt. És egy játékkal valahogy csak valami izgalomba és szenvedélybe esek, és csak jól érzem magam! - mondja egy vevőnk.

Miután eldöntötted, hogy szeretnél egy szexuális játékot, koncentrálj arra, hogyan fogod először használni, és fantáziádra. Így ennek a játéknak a legmegfelelőbb változata rajzolható meg a fejedben. Olvastál 50 szürke árnyalatot? Akkor valószínűleg van hüvelygolyója és bekötött szem fantáziája. Ne legyen zavarban, a szem bekötése már az első merész lépés számodra felfedezéseid során! Talán csak közvetlenül a vibrátorra koncentrál, nagyszerű! Sok nő titokban vágyik arra, hogy kipróbálja a nyúl vibrátort a Szex és a város után. Egy kis tanács itt: Kezdje egy vibrátor-masszírozóval. Ezután próbálja ki a behatoló fallikus vibrátorokat.

A legtöbb nő meglepődve tapasztalja, hogy számukra a fényesebb és hosszantartóbb orgazmus inkább a csikló, mint a hüvely. Éppen ezért a csiklóvibrátorok annyira népszerűek, és érdemes velük kezdeni. Ezután gondolja át, milyen erős vibrátort szeretne. Lehet forgó vagy csak egy szokásos rezgő masszírozó. Ebben az esetben jobb szilikon anyagot választani. Ez a legsokoldalúbb és kellemes tapintású.

Ezt követően bátran felejtsen el minden racionális érvet és válassza azt a lehetőséget, amely már legalább egy apró, de izgalmat és édes vágyat teremt belül.

Ha szexuális játékot tervez használni a partnerével
Mindenképpen beszélje meg ezt először vele. És nem azért, mert nagyon fontos, hanem azért, mert izgalmas és szexi pillanat. A párjával folytatott beszélgetésnek a lehető legközvetlenebbnek és nyugodtabbnak kell lennie. Például szeretnék kipróbálni egy vibrátort vagy dildót, mit gondolsz? Nagyon gyakran a nők csak megmutatják a férfiaknak egy szexuális játékokkal foglalkozó webhelyet, és megkérik őket, hogy segítsenek nekik választani valamit. Szexi, játékos és működik. Ilyen esetekben a párok általában vibrátorokkal, kakasgyűrűkkel és BDSM készletekkel indulnak.

Az első szexuális játék számára a legjobb megoldás valami semleges alakú és élénk színű lenne. Más szavakkal, egy klasszikus vibrátor vagy vibrátor összezavarhatja és megfélemlítheti mind a férfiakat, mind a nőket. Mindenesetre úgy, hogy úgy dönt, hogy az első szexuális játékszert választja - kellemetlenséget és zavartságot érezhet, de szégyenkezésére semmi sem indokolja.

Milyen kiegészítőket kell megvásárolni egy szexjátékkal egy időben

Amikor vibrátort vagy dildót választ az üzletben, fontos megjegyezni a további elemeket. Ha megvásárolja őket, sokkal kényelmesebb és biztonságosabb lesz a használatuk. Az ilyen kiegészítőket nem szabad figyelmen kívül hagyni, amikor szexboltban vásárol.

Mire szolgálnak a kiegészítő tartozékok?
Mi az oka annak, hogy nem tudsz megvásárolni egy szexuális játékszert, és elboldogulni vele? Ez a kérdés mindenki számára felmerül, aki nem akar extra pénzt költeni. De meg kell érteni, hogy minden intim dolgot helyesen kell kezelni. És ezért készülnek további kiegészítők, amelyek meghosszabbítják a készülék élettartamát, ami szintén hozzájárul a megtakarításhoz, hosszú ideig érintetlenül tartva.

Pontosan mire van szükség további elemekre?
- Tisztítás. Az intim termékeket használat után gondosan kell kezelni, hogy megakadályozzák a baktériumok szaporodását. Az ipari por eltávolítása érdekében pedig fontos, hogy az első bevezetés előtt jól végezzük a feldolgozást.
Tárolás. Kényelmes tárolni a szexuális játékokat speciális tasakokban, ezek segítenek megelőzni a szennyeződést és az anyagi károkat is.
Használat. Szükséges továbbá a tárgyak helyes elhelyezése a test belsejében, figyelembe véve az ajánlásokat és a megfelelő kenőanyagok kiválasztását, sokkal kellemesebb érzések tapasztalhatók.

Opcionálisan választható tartozékok is rendelkezésre állnak. Ide tartoznak az akkumulátorok, töltők. Érdemes megvenni őket, ha szükséges, de ilyen igény ritkán merül fel szexuális játék vásárlásakor.

Mit érdemes megvenni egy intim játékkal?
A szexuális játékokkal együtt 3 hasznos tartozékcsoport található. Szükség van rájuk minden ágyban.
- Vízbázisú kenőanyag. Őket vásárolják legjobban intim eszközökhöz, mivel összetételük nem reagál a felülettel, és az anyag sértetlen marad. Vannak a legegyszerűbb és további jellemzőkkel rendelkező kenőanyagok is. Választhat érdekes ízű, kellemes aromájú, izgalmas vagy melegítő hatással. Kenőanyag használata esetén a csúszás simább lesz, és az érzés kellemesebb.
- Tisztító. Egy speciális termék szükséges a szexuális játék tisztításához. Eltávolítja az összes baktériumot, tisztítja a felületet. Ezeket a készülék meleg vízben történő mosása után használják, amikor a látható szennyeződéseket eltávolították. Leggyakrabban a terméket spray formájában találják meg a könnyű használat érdekében.
- Tároló táska. Úgy néz ki, mint egy hagyományos kozmetikai táska, zárral, tökéletes tároláshoz. Segít megőrizni a játék sértetlenségét. Kényelmes vele kirándulni. Segít a rend fenntartásában a szekrényben vagy az éjjeliszekrényen is. Minden játékhoz saját burkolatot választhat.

A kiegészítők olcsóak a költségek tekintetében, de kétségtelenül hasznosak. És érdemes megvásárolni őket egyidejűleg szexuális játékként, hogy ne rendeljen és külön fizessen.

Milyen egyéb dolgokat vásárolhat egy szexuális játékkal együtt?
Ha változatosságot szeretne adni az intimitáshoz, fontolja meg az élvezet fokozására szolgáló elemeket. Egy szexjátékkal együtt sok új benyomást fognak okozni. Ezek az áruk a következők:
- Masszázsolaj. A legjobb vásárlás egy erotikus masszázshoz. Tudod venni ehető, alkalmas bármilyen anyag intim szerkentyű, és nem igényel öblítést orális szex vagy behatolás előtt.
- Serkentő hatású kenőanyagok. Használatuk véráramlást okoz a nemi szervekben, ami fokozza az érzéseket a közösülés során. Bármilyen érintés fényesebb és intenzívebb, az orgazmusok gyakoribbak.
- Szemkötés. Velük ideiglenesen elterelheti figyelmét a vizuális képekről a tapintható érzésekre. Ez egy szokatlan módja annak, hogy ösztönözze az izgatottságot a partnerében.
- Mellbimbók. Kellemes érzéseket hoznak a mellsimogatás szerelmeseinek. A bilincsek finoman összenyomják a test érzékeny területét, növelve a vágyat.

Keresés