Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Intim üzlet a szexuális preferenciákról

Intim üzlet a szexuális preferenciákról Intim üzlet tanácsadó a magyar állampolgárok szexuális preferenciáiról, a G-pontról és a BDSM-ről. Egyszerű információk és beszélgetés a szexuális játékokról, és felnőtt bolti tanácsadás.

Elmentem egy szexüzletbe, az intim üzlet vezetőjétől megtudtam a magyar állampolgárok felszabadítását, szexuális preferenciáit és a lakosság anatómiai analfabetizmusát a modern városlakók általános vágya nyomán, hogy mindent a saját nevükön nevezzenek .

A szexiparról
Magam az influencerkedés és szexshop cikkek írása mellett ebbe az iparágba kerültem, miután elmentem egy barátommal egy szexboltba. Aztán rájöttem, hogy itt szeretnék dolgozni, és mindent tudok erről a területről. Amikor először hívtam leendő munkaadómat, nem is akartak interjúra hívni. Azt mondták, hogy a hang túl fiatal. Aztán másnap kellett hívnom egy másik számról, és kicsit öregíteni és működött. Nem értem félreértés hullámát, a szülők azonban nem voltak túl boldogok, de a barátok a hetedik mennyországban voltak. Hiszen tanácsot kérhet, és habozás nélkül el tud jönni a boltba. A férfiaknak még jobban tetszik. Mielőtt a boltban dolgoztam, bizonyos előítéleteim voltak, például a BDSM-el kapcsolatban. Most már mindent megértek, de vannak dolgok, amelyeket én nem helyeslek: az öklözés és a csoportos szex. Ezt nem tudom elfogadni, de mindenkinek joga van választani, hogy mit szeret.

A vásárlókról és az előítéletekről
Mostanában sok előítélet kapcsolódik a szexhez, ez azonban ez mindig is így volt. Az idők változnak, de az erkölcs nem: egyesek még mindig úgy gondolják, hogy ez szégyen, de valójában sokan használják a szexboltok teljes skáláját, egyszerűen nem hirdetik. Nincs konkrét vevőkategóriánk: a különböző korú férfiak és nők egyszerre érkeznek, egyenként jönnek, és párban jönnek. Most sok a meleg pár - és gyakran látjuk őket is. Leggyakrabban persze 40 év feletti férfiak jönnek, akik elvileg nem akarják megcsalni a feleségüket, de mégis szórakozni akarnak. A fiatalokat érdekli az anális szex. Az idősebb férfiakat jobban foglalkoztatja a potencia kérdése figyelnek a különféle vágyfokozó étrend kiegészítőkre, a jobbnál jobb vákuumos pénisznövelőkre és prosztata masszírozókra. Sajnos a fiatal srácok csak nevetni jönnek, de csak tanulniuk kell.

Az anatómiai tájékozatlanságról
Az emberek fő problémája az anatómiai tájékozatlanság. Bizonyos pontok ismerete segít jobbá tenni a szexuális életedet. Például a G pont, senki sem tudja, hol van, de mindenki hallott már róla legalább egyszer. Az idegvégződések egész csoportja található a hüvely elülső falán. G legfontosabb pontján a csikló idegvégződései metszik egymást. Egyes nőknél ezt a pontot fokozott érzékenység jellemzi, míg másoknál egyáltalán nincs reakció a stimulációra, vagy meglehetősen gyengén fejlett, de az a vélemény, hogy a G-pont minden nőt megőrjíthet, fejében ül. férfiak.

A szexboltban végzett munkám során rengeteg nővel beszélgettem, és közülük csak 6-7 tapasztalt hüvelyi orgazmust, de ezt nem a G-ponttal, hanem a csikló és a hüvely általános stimulációjával társították. Hogy őszinte legyek, a férfiak nem tudják, hol van ez a pont, és nem is akarják tudni.

A BDSM-ről, a Nymphomaniac filmről
Most furcsa módon sokan gyakorolják. Volt egy ismerősöm, aki gyakorolta a BDSM-et. Minden odáig fajult, hogy tetoválást kapott a csuklóján, jelezve a behódolást. Volt saját mestere, aki még munkaidőben is parancsot adott. Valójában intim életük még keményebb volt, izgatottan tompul a fájdalomérzet, és amikor megvernek, örömöt érez. A Nimfománia című filmben élénken le van írva, hogyan lehet örömöt szerezni a fájdalomból, ezért a különböző ostorok és bilincsek ma nagyon népszerűek. Influencerkéntt elmondhatom: modelleket gyakran bdsm termékekkel és  bilincsben fényképezek, így a komplexek nélküli emberek tökéletesen gyakorolják, és nem szégyenlősek. Más dolog, hogy valaki mélyen gyakorolja, valaki pedig csak a szórakozás szintjén.

Ezeknek a kiegészítőknek egy része mellbimbó -szorítót és fogantyút tartalmaz. Van még kábító pisztoly is, amely mikroáramokat küld a bőrre, ezáltal fokozza az érzékenységet. Nem mindenki áll készen erre, ezért viccesen fel kell ajánlania ezt a párjának, vagy valakit az ismerőseiből kell példaként bemutatnia. Leggyakrabban azok az emberek, akik elzárkóznak a témától, nem értenek egyet, ezért először meg kell értenie, hogy partnere egyetért-e. De ne feledje, hogy a partner minden megtagadása mindig egy kis csalódás a másik számára.

Az üveg-, bőr- és műanyag játékokról
A vibrátor kiválasztásakor nagyon fontos megérteni, hogy milyen anyagból lesz a "játéka". A kiberbőrből készült vibrátorokat a felület különleges realizmusa jellemzi, tökéletesen utánozzák a test puhaságát, reális megjelenésűek és szemet gyönyörködtető fejjel rendelkeznek. Ha ajándékot akarsz adni egy nőnek, vagy viccelsz, akkor egy ilyen vibrátor -tökéletes megoldás. A gél anyaga abban különbözik a kiberbőrtől, hogy keményebb tapintású: a vibrátorok reálisak lehetnek, de lehetnek szokatlan formájúak is. Például van egy banán alakú vibrátorunk az üzletünkben. A műanyag vibrátorok előnye az erős, érzékelhető rezgés.
Ez annak köszönhető, hogy a műanyag jól átadja a rezgések rezgéseit, kifogástalanul sima felülete van, amit sok nő is szeret. Az ilyen vibrátorok, bár kevésbé valósághűek, szokatlan kialakításúak: még vibrátorok is vannak, amelyek rózsamintával rendelkeznek a felületen. Inkább parfüm tokhoz vagy kozmetikai termékhez hasonlítanak. Az üvegből készült vibrátorok és utánzók érdekesek, mivel olyan erősen továbbítják a rezgést, mint a műanyag. Az üveg azonban képes elfogadni és hosszú ideig fenntartani egy bizonyos hőmérsékletet: felmelegítheti, vagy hűtsük le a kívánt hőmérsékletre folyó víz alatt, és élvezzük a kívánt hőmérsékletet. De az üveg legfontosabb előnye a higiénia.- nincsenek pórusai, baktériumok nem hatolnak a felszínébe. És még valami: az üveg nehezebb, mint más játékok, az érzékenységet súlyosbítja a súly. A rezgő masszírozó kiválasztásakor a fő kritérium a mérete: ha először vásárol vibrátort vagy ajándékba , válasszon egy átlagos méretet (3 cm átmérőjű, 16-18 cm hosszú).

A férfi és női szükségletekről
Sok nő alábecsüli a vibrátorok jelentőségét, de hiába. A férfiak nem is gyanakodnak, de többnyire nem tudnak igazán kielégíteni egy nőt. Feküdj rá 15 percig, és kezdd el a dolgod , nem szex. Szex nélkül pedig egy nő ingerlékennyé válik, bőrproblémák, hangulatproblémák kezdődnek, és ez az élet minden területét érinti. Tehát, ha egy nő képes orgazmust átélni, akkor nem kell megfosztania magát ettől.
A vibrátor a modern világban van egy életmentő egy nőt. A zavart érzés a szexuális életével való elégedetlenségből fakad: ha egy személy e tekintetben fejlett, és teljes szexuális életet él, nem kell elrejtenie vágyait, felszabadultabbak. A rossz tapasztalatok is erősen befolyásolhatók: a nők és a férfiak bezárkóznak, írástudatlanok maradnak a szex kérdéseiben. Azok, akik elégedetlenek, általában csak falat tesznek, és nem beszélnek róla.

A személyes szexshop vásárlásról
A szexboltba érkezők céltudatosan jönnek, és nem jönnek zavarba. Sőt, segítünk nekik, viccelődünk, új termékekről beszélünk a kínálatban, és gyengítjük őket, amennyire csak lehetséges. Alapvetően 30 év körüli és feletti emberek jönnek hozzánk, akik már nem elégedettek a rutinszerű szexükkel, diverzifikálni szeretnék intim életüket.

Ebben az esetben speciális maszturbátorok vannak a férfiak és a nők számára. A legújabb dildók minden ízléshez és minden alakhoz. Egyszer egy férfi több százezer forint értékű terméket vásárolt, de ez meglehetősen ritka eset. A mi esetünkben, az emberek inkább nem vásárolnak egyszerre sokat, a 2-3 termék viszont gyakori.

Keresés