Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A legnépszerűbb szexuális játékok a vágyak szolgálatában

A legnépszerűbb szexuális játékok a vágyak szolgálatában Mindannyian legalább egyszer gondoltunk a szexuális játékokra. Arról, hogy hogyan használod őket a szexuális világodban, annak érdekében, hogy megújítsd a szexet egy partnerrel, vagy jobban megismerd magad. Az orgazmus a boldogsághoz vezető út egy nő és férfi számára.

De a legtöbb ember csak álmodik egy szexuális eszköz megvásárlásáról. Végül is, a modern piac szexuális játékokat kínál lenyűgöző bőségben. Minden évben a választás egyre nagyobb lesz. És ha nem tudsz róla semmit, nagyon félsz valahol elkezdeni. Mit válasszunk? Kit kérdezhetek? És ha nem tetszik, amit vásároltál? Végtére is, azok a felnőtteknek szánt játékok, amelyek alkalmasak a barátaidra, nem olyan tény, hogy tetszeni fognak és megfelelnek neked. Itt minden nagyon egyedi.

Néhányan egyszerűen félnek elmenni egy szexboltba. És ha jönnek, zavarban vannak, és nem merik megkérdezni az eladót a kezdőknek szánt árukról. Az internetes kereskedelem fejlődésével azonban az ilyen problémák egyre kevésbé válnak. Ma mindenki teljesen névtelenül vásárolhat bármilyen játékot. Csak ki kell választania a megfelelő eszközt. Mit kell először figyelni, és úgy tervezték, hogy a cikkünket kérje.

Testünk a szexuális játékok élvezője. Minden szexuális élményed egy új érzés a szexuális preferenciáid malacka bankjában. Néha a szexuális játékok használata új szintre emelheti érzéseit és örömeit. És már nem akarsz megállni, de mindig készen állsz a kísérletekre.

Ha készen áll a szexuális játékok megvásárlására, de nem tudja, hol kezdje, és mit válasszon a maximális öröm elérése érdekében. Akkor felajánljuk, hogy együtt értsük meg ezt a nehéz, de rendkívül kellemes és izgalmas üzletet.

Szexuális játékok nőknek, lányoknak

Azok az idők, amikor a szex valami szégyenletes volt, vagy csak otthon történt egy takaró alatt, már régen elmúltak. A mai napig a tisztességes nemek többsége legalább egyszer megpróbálta az egyik játékot felnőtteknek. Egy brit magazin által összeállított statisztikák szerint a szexboltokban a vásárlók 50% -át teszik ki a nők. Szinte minden lánynak van néhány saját kedvence. Leggyakrabban a hölgyek választanak:

Hüvelyi golyók
A csodálatos játékokat biztonságosan nevezhetjük 2 az 1-ben. Sok hölgy nemcsak örömtárgyként, hanem a hüvely izmainak szimulátoraként is használja őket. Ha kiképzi őket, nagyon diverzifikálhatja szexuális életét.

A legnépszerűbbek a hüvelyi golyók, amelyek üvegből vagy fémből készülnek. Simák, kellemes tapintásúak. Az üveg- és fémgolyókat azonban olyan nők használják, akik már sok tapasztalattal rendelkeznek, vagy már képzett izmokkal rendelkeznek. Új emberek számára javasoljuk, hogy kezdje könnyű hüvelyi golyókkal. A könnyű golyók latexből vagy szilikonból készült golyók. A golyók átmérője közepes lehet - körülbelül 3 centiméter. Ne üldözze azonnal a jó eredményeket, vásárolja meg a legnagyobb és legnehezebb golyókat, gondolva, hogy így gyorsan edzi intim izmait - ez nem így van. Végtére is, egy kezdő, amikor az edzőterembe jön - nem engedheti meg, hogy felemelje a legnehezebb súlyzót. Kezdje kis súlyokkal, fokozatosan súlyozva a súlyzót. Itt pontosan ugyanez a helyzet. Kezdje kis golyókkal, fokozatosan haladva a nagyobbakra.

A golyók használatával különféle gyakorlatokat végezhet, amelyeket szakemberek (intim izomspecialisták) ajánlanak. Az egyik ilyen gyakorlat a lift. Egyszer" összenyomja a hüvely izmait, és felemeli a liftet, mintha az első emeleten lenne. A második emeleten az izom kissé megfeszül, és enyhe feszültséget érez a medence területén. És így fokozatosan a negyedik emeletre. A negyedik emeleten a képességeid csúcsa. Érzi a szorítást a méhben, és az izmokat a lehető legnagyobb mértékben összenyomják. Ezután a lift az ellenkező irányba mozog. Az ilyen emelkedések akár 20-szor is megismételhetők.

Az ilyen gyakorlatokat a gésa használta. Arról, hogyan tudták összenyomni egy férfi péniszének hüvelyét, legendákat állítottak össze. És ezt hüvelyi golyókban edzett izmokkal tették.
Fontos! A hüvelyi golyókat kizárólag izomedzésre használják, az előjáték vagy a maszturbáció részeként. A behatoló szex során az eszközök hüvelyben hagyása szigorúan tilos.

Vibrátorok
A legnépszerűbb és leggyakrabban kért Google intim termék nők számára a vibrátorok. A statisztikák szerint a hölgyek mintegy 52% -a használja. A vibrátorokat általában szexre és maszturbációra egyaránt használják. De a nők túlnyomó többsége azt állítja, hogy csak az eszköz használata után fedeztek fel olyan erogén zónákat, amelyekről nem is sejtettek, és orgazmust kaptak, ami fényességben nem hasonlítható össze mással.

A vibrátorokat elemek vagy akkumulátorok táplálják. A megbízható és jól ismert gyártók játékai a területükön nagy teljesítményű akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyeket 250 ezer órán keresztül folyamatos működésre terveztek. Ha figyelembe vesszük, hogy az átlagos szépségnek 5 percbe telik, hogy egyedül elérje az orgazmust, könnyen kiszámítható, hogy egy vibrátor 5 millió robbanásszerű orgazmust tud biztosítani.

Próbáld ki, és vibrátorokat futtatsz a testeden. A mellkason, a mellbimbóin, a hasán, a belső combján - érezze, hol tapasztalja meg a legnagyobb örömöt. Ezzel feldobhatja a szexet, vagy izgulhat az előjáték során, vagy talán segít másképp nézni az orális szexre? A vibrátorok különböző típusúak: szilikon, műanyag. Az ilyen vibrátorok ideálisak kezdőknek. Az első használat előtt öblítse le vízzel, lehetőleg antibakteriális szappannal. Ellenőrizze az elemek állapotát. Kezdje minimális sebességgel, fokozatosan növelve azt.

Ha kezdő vagy, és csak megismerkedsz ezzel a szexeszközzel, akkor rendszeres műanyag vagy szilikon vibrátorra van szükséged. Ideális esetben, ha kis méretű - akár 20 centiméter.

Ha már az amatőr szinten vagy, és nem kezdő, akkor ajánljuk a különleges vibrátorokat. Ezek azok a vibrátorok, amelyek egyidejűleg több erogén zónát stimulálnak. Az ilyen vibrátorok széles választéka létezik. Az egyik az, amely egyszerre helyezhető be a hüvelybe, miközben egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót.

Vibrátor vásárlásakor győződjön meg arról, hogy vízálló, majd a szexuális élvezetek földrajza szélesebb lesz. Úgy néz ki és úgy néz ki, mint egy vibrátor, de nincsenek benne mozgó elemek. Akár szeretsz használni egy -t, akár nem, minden a készségedtől vagy a partnered készségétől függ. Ennek a szexuális terméknek az egyik előnye, hogy vízálló, és még akkor is, ha víz kerül rá, nem lesz semmi. Ez semmilyen módon nem befolyásolja tulajdonságait. Ezért sok lány inkább a tapadókorongokat részesíti előnyben, így kényelmesebb a fürdőkádban vagy a zuhanyzóban használni, és ott szórakozni.

Felcsatolható
A szexuális játékok női felköthető segédeszköz változata tapasztaltabb nőknek vagy azoknak szól, akik szeretik a merész kísérleteket az ágyban. Leggyakrabban úgy vélik, hogy a hevedert csak azonos nemű párok használják, de ez helytelen. Sok heteroszexuális pár értékeli ezt a fajta szexuális játékot a szex változatossága miatt. A hevederrel helyet cserélhetsz a párodban. A hevederek választéka ma nagyon nagy. Először is el kell döntenie, hogy mi az, majd kiválaszthatja a megfelelő modellt.

Ne hagyja, hogy ez a bekezdés összezavarjon. Ez nem jelenti azt, hogy csak egy lány használhat ilyen hevedert. Egy ilyen hevedert az ellenkező nemű párok is használhatnak, ha azt akarják, hogy egy nő uralja a szexet. A hevederek kitöltését maga is kiválaszthatja. A szexboltokban különböző méretű falloszok változatai vannak (a kicsi és vékony - nagyon nagy), különböző színek (hús, fekete és még "mulatto"). Vannak beépített vibrátorral ellátott hevederek is. Tanácsunk: vegyen egy hevedert, amelynek még van belső fúvókája. Legyen kellemes mindkét partner számára a nemi közösülés során.

Férfi hevederek. Ezek kettős behatolású hevederek. Az ilyen hevedereket mind a homoszexuális, mind a heteroszexuális párok választják. Véleménye szerint az ilyen hevederek növelhetik az erekciót és a szexuális kapcsolat idejét. A férfi hevederek kétféle típusúak. Vannak, akiknek mesterséges péniszük vagy üregük van a péniszük számára. Másoknak pedig van egy nyílásuk, és a péniszüket egy hevederbe helyezik, mintha kettő lenne: a mesterséges az igazi felett van.

Ha kétségek gyötrik a használatával kapcsolatban, vagy sem. Ezután szinte mindenki használat után azt mondja, hogy "igen". Ez az öröm új szintjére emeli a szexet. És ha új vagy ebben az üzletben, akkor a dugó (ahogy a dugót tudományosan nevezik) segít kibővíteni a végbélnyílást, hogy a szex során ne tapasztaljon kellemetlenséget. Az anyag, amelyből a dugó készül, nagyon kiterjedt: szilikon, műanyag, fém, üveg, gumi. Ha műanyag dugót választ, akkor figyeljen arra, hogy nincsenek érdességek és varratok. Ellenkező esetben károsíthatja érzéseit szex közben. A dugók mérete és alakja nagyon változatos - ízlés szerint választhat. Kezdőknek azt javasoljuk, hogy a lehető legsimább plagi, áramvonalas formát válasszák. Annak érdekében, hogy amikor behelyezi őket a végbélnyílásba, a záróizmok fokozatosan ellazulnak, és mélyebbre engedik a dugót. Kerülje a hirtelen mozdulatokat - mindennek simának és sietetlennek kell lennie. Vannak különböző kiemelkedésekkel és bizarr formájú dugók, amelyek további örömet okoznak mind a nőknek, mind a férfiaknak.

Most a kristályok és lófarok formájában lévő dugók egyre gyakoribbá váltak. Általánosságban elmondható, hogy az ilyen kreatív dugók segítségével - szerepjátékokkal diverzifikálhatja szexuális életét.

Szexuális játékok férfiaknak, fiúknak

A férfiak sem maradnak távol a szexforradalomtól. És minden önbecsülő embernek van kedvenc pozíciója a szexboltokban, amelyek keresletben vannak, és határozottan örömet okoznak a tulajdonosuknak.

A férfi szexuális játékokat tökéletesen kiegészítik a "női" részben leírt intim eszközök -, vibrátorok, pántok, G-pont stimulátorok. Egy igazi férfi szenvedélyes pírja van kedvesének arcán, szenvedélyes nyögései és sóhajai nem kevésbé fordulnak elő, és talán még több, mint a legkifinomultabb és legdrágább szexuális játék, amelyet kizárólag férfi örömre terveztek.

De léteznek csak férfiak számára létrehozott eszközök. A gyakorlatban a legnépszerűbbek és a férfiak körében népszerűek a következők:

Maszturbátor
A készülék valódi forradalmat hozott a szexuális szolgáltatások területén. Régóta ismert, hogy a férfiak számára a nemi közösülés nemcsak öröm, hanem fizikai szükségszerűség is. Ha az erősebb nem képviselője hosszú ideig nem szexel, akkor munkaképessége csökkenhet, és hangulata romolhat. Ezért az amerikai tudósok úgy döntöttek, hogy egy univerzális eszközt készítenek, amely örömet okoz a férfiaknak.

A maszturbátor egy gumiból, kiberbőrből vagy latexből készült henger. Elég pontosan reprodukálja a hüvelybe, a szamárba vagy a szájba való behatolás érzéseit. És egy ilyen feladattal még a legügyesebb kézzel is nehéz megbirkózni! A maszturbátor az önelégültséget az öröm új szintjére emeli. A legolcsóbb és kompaktabb eszközök a "zseblámpák", amelyek illeszkednek a kézbe. Vannak közepes méretű, 5-6 kg súlyú eszközök és mega-maszturbátorok is, amelyeket reális méretek és egyszerre több lyuk jelenléte jellemez.

A közelmúltban elkezdték értékesíteni a maszturbátorokat, amelyek megismétlik a híres színésznők anatómiai formáit, és képesek reprodukálni a hangokat és még a vizuális videót is. Az egyes eszközökön akár 11 különböző mód is megtalálható. Rezgéssel, forgással, fűtéssel és még vákuumhatás létrehozásának képességével is fel vannak szerelve.

Erekciós gyűrű péniszre
A gyűrűknek két fő típusa van: erekciós gyűrű és vibro gyűrű. Melyiket választja, rajtad múlik. Lássuk, miért tegyen gyűrűt egy férfi péniszére? Ennek a gyűrűnek köszönhetően a vér kiáramlása a felálló péniszből lelassul, ennek eredményeként az erekció hosszabb és erősebb lesz.A szex hosszabb ideig tart, mert a "harci készenlétben" az ember a lehető legnagyobb idő lesz.

A gyűrűk puha és rugalmas anyagból (szilikon, latex) készülnek, ezért ne félj, hogy összetörhet vagy dörzsölhet valamit. A gyűrű felhelyezése előtt feltétlenül használjon vízbázisú kenőanyagot. Vigye fel közvetlenül magára a gyűrűre és a felálló péniszre, a legnagyobb izgalom pillanatában.

Ha a partnernek éppen ellenkezőleg, problémái vannak az erekcióval, akkor javasoljuk, hogy válasszon szilárd anyagokból készült erekciós gyűrűt: fémből vagy műanyagból. Lefedettségük azonnal érezhető, és ennek köszönhetően hosszabb ideig szexelhet.

Vibrátoros péniszellékek
Hasonló a szokásos erekciós gyűrűhöz, csak még mindig van egy mozgó mechanizmusa. A vibrációs gyűrűkön több sebességmód is található, így önállóan beállíthatja a szenvedélyek intenzitását. A vibro gyűrűt ugyanúgy viselik, mint a szokásos erekciós gyűrűt. Gyakran vibrációs gyűrűvel kiegészítve egy rezgő pisztoly. Általában ezeket a rezgőgépeket a csikló stimulálására használják, ami minden bizonnyal varázslatos örömet okoz a partnernek.

Prosztata masszírozó
A prosztata az ember testében egyfajta G pont. Bár funkciói sokkal szélesebbek, mint a szexuális mentesítés. A szexboltokban kapható prosztata izgatók a masszázs elvégzéséhez különféle játékokat találhat, amelyek nemcsak egy fontos szerv egészségét szolgálják, hanem mesés örömet is kapnak. A speciális prosztata vibrátorok anatómiailag ellenőrzött, enyhén ívelt formájúak, ami lehetővé teszi, hogy a titokzatos prosztatára a megfelelő szögben hajoljon. A mechanikai rezgés miatt aktiválódik a prosztata véráramlása, javulnak az anyagcsere folyamatok.

Pénisz kiegészítők
Lehetővé teszik, hogy radikálisan megváltoztassa a férfi méltóság megjelenését. hosszabbodik és sűrűsödik, reális és átlátható - absztrakt-fantázia, amelyet szexuális és csiklói stimulációra terveztek. Egyes modellek tüskékkel vannak felszerelve, ami új szintre emeli a nőnek nyújtott örömöt.

Szexuális játékok pároknak

Intenzív szórakozás kettesben, szexuális játékok pároknak. Ha változatosságot szeretne az ágyban és a szokásos szexuális forgatókönyveket, amelyekbe belefáradt, akkor sürgősen el kell mennie egy szexboltba. A rengeteg heveder, dugó, pénisztartozék, szexruha és bilincs között biztosan talál valamit, ami vonzó és illik a párjához. A szexuális eszközök segítségével bármilyen szerepjátékot valósággá tehet.

És mindent elkezdhet egy könnyű erotikus masszázzsal, afrodiziákumokkal ellátott olajok hozzáadásával. És hagyja, hogy szexuális élete új színekkel csillogjon.

Egyszerűen szórakoztatóbb párként, ez különösen igaz a szerelmi életedre. De különösen azok a párok, akik már régóta együtt vannak, egy kis friss szelet akarnak a hálószobába. Ennek jó módja a pároknak szóló szexuális játékunk. Itt a szexboltban fantasztikus szexuális játékok hatalmas választékát találja, amelyek beindítják szerelmi életét.

Fantasztikus szexuális játék pároknak
Az elmúlt években a párok szexuális játékainak fejlesztése gyorsan fejlődött. Ma sok izgalmas játék van, amelyek segítségével mindkettő megkapja a pénzét. Ily módon újra felfedezheti kedvesét, és reagálhat a másik igényeire. Természetesen mindig figyelned kell a saját hajlamaidra – elvégre te tudod a legjobban, hogy mi indít el igazán.

Például hagyhatja, hogy partnere átvegye az irányítást. Ma vannak olyan szexuális játékok a párok számára, amelyeket távirányítóval vezérelhet. Alternatív megoldásként mobilalkalmazással működtethető verziók – ez egy nagyszerű technika azok számára, akik távolsági kapcsolatban állnak. A pár vibrátort is érdemes megnézni. Mindkettőben van valami ebből a játékból, mert hüvelyileg van behelyezve, és erős rezgésekkel stimulálja a péniszt szex közben. Ha az erekció időtartamát meg kell hosszabbítani, péniszgyűrű használható. Sok modell nemcsak növeli a stabilitást, hanem a csikló stimulációja révén nagy örömérzetet is nyújt a szex során.

A párok szexuális játékainak bennfentes tippje a szerelmi hinták. Nagy erőfeszítés nélkül rögzítheti őket a mennyezetre. A hinta lehetőséget kínál arra, hogy fantasztikus pozíciókat próbáljon ki, amelyek egyébként nem lennének lehetségesek. Alternatív megoldásként szerelmi párnát is használhat. Ez lehetővé teszi, hogy összetett gyakorlatokat próbáljon ki a helyszínen, ami intenzív órákat biztosít együtt. Egyébként a párna azzal az előnnyel jár, hogy nagyon könnyen elrakható – arra az esetre, ha egy váratlan látogatás a sarkon lenne.

Ha szerepcserét szeretne végezni a partnerével, akkor pántos dildókkal kell foglalkoznia . Ez a pároknak szóló szexuális játék felragasztható. Új lehetőségeket nyit meg a hálószobában – csillogó fénypontokat is tartalmaz. Egy másik változat, amelyet kifejezetten leszbikus párok számára fejlesztettek ki, kettős. Ily módon mindketten együtt érik el az orgazmust.

Korbács és kötözés
Próbáltad már elrontani a partneredet egy tollal az előjátékban? Ha a test megfelelő részén használod őket, akkor mérhetetlenül növeled a partnered vágyát. Ha bűnösebbnek tetszik, használhat szemmaszkot vagy rabságkészletet is. Finom és kemény - a párok szexuális játékai tökéletesen kiegészítik egymást. Azok, akik rögzítettek, teljesen átadják magukat a másiknak. Sok pár ezt nagyon kellemes élménynek tartja, amely gyorsan a csúcspontra vezeti őket. Ha egy kicsit mélyebbre megy a BDSM területén, kipróbálhatja az ostorokat, bilincseket vagy. Bármilyen preferenciával is rendelkezik Ön és partnere - garantáltan megtalálja, amit keres.

Intenzív test kiemelések kettesben
Néha egy kis bátorságra van szükség az új szexuális játékok kipróbálásához. De nem számít, hogy a pár vibrátor, a szerelmi hinta vagy a rabság be van állítva: Személyes preferenciájától függően ezek a játékok gazdagítják és új szintre emelik szerelmi életét. A pároknak szánt szexuális játékok választéka itt a szexboltban hatalmas. Számos szexuális játékot talál, amelyekkel kipróbálhat valami újat, és együtt tapasztalhatja meg az intenzív kiemeléseket. Választhat a szerelmi hinták, gyűrűk vagy új vibrátorok között. Ha egy kicsit nehezebben tetszik, használhat bilincseket, maszkokat vagy ostorokat. Az érzelmi előjátékért, az intenzív szexért és a fantasztikus csúcspontokért. Csak próbáld ki – nem fogod megbánni.

Keresés