Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszpumpa Max boost black

Ár:
17.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pump Worx

Tapasztald meg a gyors és megbízható erekció erejét, a Max Boost péniszpumpával, amivel felszabadítod az erősebb és hosszabb ideig tartó erekció maximális potenciálját! Úgy tervezték, hogy ösztönözze a véráramlást, ami javíthatja az erekció erejét és minőségét. Az in line, kézi dugattyús működésű pumpás kialakítás azt jelenti, hogy minden, amire a növekedés megkezdéséhez szükség van, magába a pumpába van beépítve. Ideje levetkőzni a gátlásaid, indítsd be a fantáziád, és képzeld el mit csinálnál, ha megveszed ezt!
 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Nincs szükség tömlők vagy fogantyúk csatlakoztatására, nem kell gondolni az elemek cseréjére, és nincs hangos szivattyúmotor, amely tönkretenné az intimitást. Egyszerűen helyezd be a péniszed, húzd lefelé a pumpafejet, és engedd el! Pillanatok alatt erőtől duzzadni fog! A motor nélküli kialakításnak köszönhetően a Max Boost tökéletesen használható a kádban vagy a zuhany alatt. a fokozott élmény érdekében próbáld meg a csövet vízzel feltölteni a pumpálás előtt. A kristálytiszta cső lehetővé teszi, hogy lásd, ahogy a farkad egyre nagyobb és kövérebb lesz. Erős polikarbonátból készült, és egy könnyen leolvasható beosztással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy mérd a növekedést. A puha, ultra-higiénikus prémium Elite Silicone™ hüvely kivehető, és remekül illeszkedik a bőrhöz. Ha végeztél, egyszerűen nyomd meg a gyorskioldó gombot a nyomás azonnali megszüntetéséhez. Gondolj arra, hogy neked lesz jó, a te vágyaidat szolgálja, és akkor már nem is sok a 17.500 Ft.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Polikarbonát
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Átmérő 8 - 10
Hossz 16 - 20
Hossz 26 - 30
Termékcsoport péniszpumpa
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete
Termék címkék: férfiaknak, péniszpumpa

Keresés