Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Menstruáció alatt így lehet szexelni

Annak ellenére, hogy te és én a modern világban élünk, és rájövünk, hogy a menstruáció minden nő életének normális és természetes része, ez a fiziológiai folyamat nagyon kétértelmű. Fiatal korától kezdve sok lányt és lányt arra tanítanak, hogy azt gondolják, hogy az időszak piszkos, illetlen, és nem kíváncsiskodó szemnek tekinthető. 

Természetesen az anyák és a nagymamák nem kívánnak szeretteiknek kárt és problémákat! Felnőttkoruk és fiatalságuk alatt a nő reproduktív rendszerét még csak nem is teljesen értették, és egyáltalán nem meglepő, hogy azok a nők, akik nem jutottak hozzá a szexuális lumenhez, szégyellték életük ezen oldalát, és minden lehetséges módon elrejtették azt az emberek szeméből.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a menstruációhoz való ilyen hozzáállás mellett a szexuális kapcsolatok ebben az időszakban tabuk. És különösen a poszt-szovjet térben a magas színvonalú nemi nevelés hiánya hozzájárult ahhoz, hogy maga a menstruáció és minden, ami ehhez kapcsolódik, egy csomó mítoszon nőtt be, amelyeknek kevés köze van a valósághoz. De nem mélyedünk el tanulmányukban, hanem megvitatunk egy másik, nem kevésbé fontos kérdést - lehetséges-e ebben az időszakban szexelni, és kitaláljuk, hogyan lehet a menstruáció alatt a szexet kényelmes és biztonságos. 

Mit mond az orvos
A szex a menstruáció alatt különböző módon kezelhető. Egyesek számára ez elfogadhatatlan, mások számára a dolgok sorrendjében. És valaki ilyenkor különösen csábítónak találja a párját. De ha az orvosok nézőpontjáról beszélünk, akkor ennek a folyamatnak megvannak az előnyei és a kockázatai is. De általában a menstruáció alatti szexuális kapcsolatok megtagadása nem előfeltétele az egészségnek, csak akkor, ha nőgyógyásza az egészségének jellege miatt nem követeli ennek ellenkezőjét. 

Az előnyök között szerepel az a tény, hogy sok nő észleli a libido növekedését a ciklus első napjaiban az ösztrogénszint növekedése miatt. Ez oda vezet, hogy egyrészt ezekben a napokban egy nő világosabb és intenzívebb érzéseket kap, miközben szexel, másrészt pedig a ciklus kezdetéhez közeledve megfigyelheti a természetes kenés fokozott felszabadulását is. Azok számára, akiknek általában hiánya van, ez nagy pluszt jelenthet. Bizonyos esetekben a szex csökkentheti a fájdalmat. Már megszoktuk, hogy a nem egészét különféle gyógyító tulajdonságoknak tulajdonítják, de ebben az esetben a szerepet inkább nem maga a folyamat, hanem az ebből eredő orgazmus, nevezetesen az élvezetes hormonok felszabadulása játssza. elősegíti. De nem szabad számolni az érzéstelenítés száz százalékos hatásával, mert a menstruációs fájdalom más jellegű is lehet.De mindenképpen megér egy próbát. 

Ha a hátrányokról beszélünk, akkor először is a menstruáció alatti intim kapcsolatok veszélye abban rejlik, hogy ebben az időszakban a nő teste a leginkább fogékony a fertőzésekre. A méhnyak megnyílik, megkönnyítve a patogén flóra behatolását oda. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a megbetegedés valószínűsége száz százalékra nő, de a megbetegedés valószínűsége növekszik. Ezért jobb, ha penetratív szexnél óvszert használunk, még akkor is, ha általában más fogamzásgátló módszereket gyakorolunk. És mivel védelemről beszélünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül az egyik nagyon népszerű mítoszt, amely szerint a menstruáció alatt lehetetlen teherbe esni, és maga a szex természetes fogamzásgátló.

De a naptári módszer, amelyhez valójában ilyen trükkök tartoznak, a terhesség megtervezésének módszere, és nem véd az ellene. És az utolsó kockázatamelyet megemlítünk - fokozott vérzés. Bizonyos esetekben az aktív nemi élet, amely a leggyakoribb váladékozással járó napokon történik, oda vezethet, hogy a vért még intenzívebben választják ki. Valószínűleg ez nem vezet olyan súlyos szövődményekhez, mint az endometriózis, de az orvosok továbbra is javasolják a szex elhalasztását azokra a napokra, amikor a menstruációja kevésbé bőséges. 

Ha hisz a statisztikában, és ha a naptár összes "piros napját" megszámolja, látni fogjuk, hogy az átlagos nő menstruációja több mint 6 évet vesz igénybe. Gondolj csak bele, hat egész év! Ez egy hatalmas idő, és nincs miért megbüntetned magad azzal, hogy feladod a partnereddel való szexuális élvezetet. 

Valamivel ezelőtt egy angol magazin felmérést végzett a nemek és a menstruáció alatti intimitás viszonyáról. Eredményei pedig azt mutatták, hogy ebben a pillanatban a nők tagadják leggyakrabban az intimitást partnereikkel szemben. Ennek sok oka lehet - kényelmetlenség, rossz közérzet és egyéb fizikai tényezők. Sok nő azonban megtagadja a szexuális élvezeteket, többek között zavartsága és félelme miatt, hogy a partner előtt piszkosnak tűnik. De ugyanakkor a megkérdezett férfiak több mint fele nem látott ilyesmit ebben, és azt mondta, hogy nem bánná, ha párjával szeretkezne, beleértve ezeket a napokat is. Minden mítosztól eltérően, mint kiderült, a férfiak nem ájulnak el a menstruációs vér láttán, hacsak elvileg nem félnek a vértől. Természetesen vannak az erősebb nem képviselői,aki még mindig kellemetlennek tartja egy ilyen természetes dolgot, mint a menstruáció. De ilyen reakció inkább azoknál fordul elő, akik meglehetősen felszínesen ismerik a női testet és fiziológiát.

A menstruáció alatti szex társulhat bizonyos kellemetlenségekkel, amelyek élettani oka mind a nagy fáradtság, mind a váladékozás, amelyekkel nem szeretné megfesteni az ágyneműt. De ha van vágy és inspiráció, sok bensőséges nehézség leküzdhető. És megosztunk veletek olyan életfeltöréseket, amelyek segítenek ebben!

A tisztaság őrsége
Ha a lepedők mosása nem része azonnali terveknek, javasoljuk, hogy vigyázzon azok védelmére. A legegyszerűbb és megfizethető lehetőség egy vastag és széles törülköző. Ez valószínűleg bármely otthonban megtalálható. Javasoljuk, ha lehet, ragaszkodjon a sötétebb árnyalatokhoz - a fekete vagy a barna szövet megkönnyíti a menstruációs vérzés lemosását, ha az oda kerül. 

Nos, azok számára, akik nem állnak készen egy kedvenc törölköző adományozására, a gyógyszertárban speciális higiéniai pelenkák vannak, amelyek alsó rétege speciális anyagból készül, amely nem engedi át a nedvességet, a felső réteg pedig puha és kellemes a test. Az ilyen pelenkák elég szélesek, és gyakran használják őket különböző nőgyógyászati ​​célokra. Vitathatatlan előnyük a szóban forgó anyagokkal szemben az, hogy ha elméletileg egy törülközőt áthatolni lehet vérrel, főleg intenzív kisüléssel, akkor pelenkával ez a kockázat nullára csökken. 

Nem csak a hálószoba van
Egy másik ötlet azok számára, akik félnek mindent elszennyezni, a szex a fürdőszobában. Ha tágas zuhanykabinja vagy széles kádja van, akkor ez a hely tökéletes az Ön számára. Ezenkívül a természetes kenés fokozott termelése a kezedbe fog játszani - még a víz alatti szex is kényelmes lesz. Kérje meg kedvesét, hogy üljön vagy feküdjön le a kád vagy a zuhany alján, és helyezze el magát a tetején. A szex a fürdőszobában sok szempontból jó, de a legkellemesebb talán abban rejlik, hogy még ha be is piszkítja a környezetet, elég lesz csak a zuhany vagy a fürdőkád öblítése, míg a kedvenc kávé- és tejkanapé reménytelenül tönkremehet ... 

Vigyázni kell azonban, mert a túlzottan meleg víz a menstruáció alatt negatívan befolyásolhatja a nők egészségét, sőt vérzést is kiválthat. Természetesen a meleg fürdő átitatása nem fog ártani neked, de légy óvatos a hőmérséklet kiválasztásakor.

Higiéniai termékek
Egy másik megoldás, amelyet sok nő használ, a menstruációs tampon. De nem azokat, amelyeket korábban a gyógyszertárban vagy a szupermarketben vásároltunk. Ez nem a szokásos higiéniai termékekről szól, hanem a szexre szánt speciális tamponokról. Nem vattából készülnek, hanem egy speciális, orvosi habgumi alapú anyagból. Rendkívül puhák, kellemes tapintásúak, könnyen behelyezhetők, emellett nem irritálják a nyálkahártyákat és nem károsítják az egészséget. Rendkívül kényelmesek, mert folyadékkal telítve az ilyen tamponok közelebb ereszkednek a hüvely bejáratához, megkönnyítve a hüvelyből való eltávolítását. 

És ha csábítónak találja a szokásos tamponok használatát, amelyek bármely üzletben megtalálhatók, akkor azt tanácsoljuk, hogy hagyjon fel ezzel az ötlettel. A tény az, hogy a közönséges higiéniai tamponok egyrészt beavatkoznak a folyamatba, másrészt komoly a veszélye annak, hogy eltéved a hüvely belső redőiben, majd eltávolításához nőgyógyász segítségére lesz szükség. A szexbolt választékából származó speciális lágy tamponok puhaságuk miatt nem érezhetők a súrlódási folyamat során, ráadásul, mint már mondtuk, könnyen eltávolíthatók.

Kényelmes póz kiválasztása
Mint mondtuk, a menstruáció során a nemi szervek érzékenyebbé válnak, és a méhnyak alacsony helyzete miatt a behatolás fájdalmas lehet. Természetesen korlátozhatja magát az orális szexre vagy a simogatásra, de ha kedveli a behatoló szexet, szánjon időt a kísérletezésre. A statisztikák alapján a menstruáció során a legkényelmesebb nemi helyzet a misszionárius, valamint az, amelyben mindkét partner az oldalán fekszik. És jobb tartózkodni a kutyus stílustól - a mély behatolás kényelmetlenséget okozhat. Vigyázni kell arra is, ha bármilyen helyzetet gyakorol a tetején lévő nővel - ezek szintén mély behatolást biztosítanak. 

A romantika légköre
Hogy őszinte legyek, sokak számára fontos, hogy a szex gyönyörű, esztétikus, ami nem mindig illik a menstruációhoz. Ezért az egyik lehetőség, amelyet felajánlhatunk ennek a problémának a megoldására, a meghitt szürkület. Kapcsolja ki a felső lámpát, gyújtson meg néhány gyertyát vagy lámpát lágy, szórt fényben. Az intim szürkület rejtélyt ad a légkörben, miközben az csúnya részletek rejtve maradnak az árnyékban. De légy óvatos a nyílt tűz használatakor, ha nem akarod, hogy a tűzoltóság csatlakozzon a játékához. 

Mint láthatjuk, a legkisebb oka sincs megtagadni az intimitást a menstruáció idejére. Ahhoz pedig, hogy örömet szerezzünk belőle, elegendő egyszerű ajánlásokat követni - több időt fordítani a higiéniára, mert a test hajlamos a fertőzésekre, meghallgatni saját érzéseit és nem szégyenlős beszélgetni a partnerével. A bizalmi kapcsolatok és az a képesség, hogy nyíltan beszélhessünk az intim életről a másik személlyel, mindig fontos, de a menstruáció alatt, amikor egy nő testileg és pszichológiailag is ingatagabb és sebezhetőbb, ez különösen fontos. A szexnek örömet kell okoznia a folyamat mindkét résztvevőjének, ezért azt tanácsoljuk, hogy próbáljon ellazulni, félredobva a sztereotípiákat, és próbálja meg élvezni a folyamatot és az intimitást partnerével. És a lepedőket végül is mindig lehet mosni!

Tartalomhoz tartozó címkék: intim center nőknek szex

Keresés