Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kedvelt szexjátékok, és legnézettebb termékkategóriák

Kedvelt szexjátékok, és legnézettebb termékkategóriák

Ezeket az szexjáték kategóriákat kedvelik a vásárlóink és a legjobb szexuális játékok szexboltunk eladói szerint. A szexuális játék kiválasztásakor figyelnie kell annak sokoldalúságára, minőségére és örömszerző képességére. A szexbolt alkalmazottai több olyan játékot azonosítottak, amelyek mindenki számára vonzók lesznek.

Üzletünkben megvásárolhatja és weboldalunkon megrendelheti a legjobb szexuális játékokat férfiaknak és nőknek a világon. Együttműködünk az intim áruk minden nagyobb márkájával és beszállítójával, és gyorsan küldünk megrendeléseket bárhová Magyarországon. A szűrő segítségével gyorsan megtalálhatja a kívánt terméket. Ajánlások a szexboltból. A legsikeresebb játékok a következők:

• Erekciós gyűrű - A szexuális játék nagyon népszerű, mert szükséges az ember erekciójának meghosszabbításához. Nem szabad elfelejtenünk, hogy sok nő számára a gyűrűk további fényes érzéseket hoznak. A készülék minden olyan pár számára alkalmas, akik legalább egyszer gondoltak a nemi közösülés meghosszabbítására annak érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig élvezhessék egymást. A gyűrűk egyenként használhatók, vagy kombinálhatók különböző érzések eléréséhez.

• Prosztata stimulátor - Kétségtelen, hogy egy lánynak meglehetősen nehéz az orgazmust csak stimuláció segítségével elérni, de egy férfi képes élvezni az ilyen manipulációkat. Egy intim játék olyan kellemes érzéseket nyújthat, hogy egy srác eléri az öröm csúcsát, még akkor is, ha a lány nem kezd kapcsolatba lépni a péniszével. Ezenkívül stimulációra van szükség az erekció és a prosztata problémák megelőzése érdekében.

A legjobb szexboltokban az intim játékok hatalmas választéka található. Ezeket a szexjáték kategóriákat kedvelik a vásárlóink. Ezért nem nehéz kiválasztani a játék megfelelő változatát, az alábbi főbb kategóriákból:

 

• Hüvelyi golyók - Az intim játék egyszerre 2 fő funkciót lát el: egy kismedencei izomedzőt és egy masszírozót. A hüvelyi golyók stimulációt biztosítanak, aminek köszönhetően nemcsak a nők egészségét javíthatja, hanem élénkebb érzelmeket is kaphat a nemi közösülés során. Egy lány néhány percig vagy néhány óráig golyókat hordozhat benne - mindez az izmok edzésétől függ. Ezenkívül a szexuális játék tökéletes a szex előtti bemelegítéshez.

• Klipek mellekhez - Sok lány fél beismerni magának, hogy élvezi a fájdalmat szex közben. Az a tény, hogy minden fájdalmas érzés oly módon befolyásolja az idegrendszert, hogy elkezdi felszabadítani az endorfinokat, majd eufória állapotát. A mellbimbó bilincsek és csipeszek használatának köszönhetően a lány a lehető legrövidebb idő alatt maximális élvezetet szerezhet.

• Ujjon viselt vibrátor - Nem szabad elfelejtenünk, hogy néhány lány csak a behatolásból kaphat orgazmust. A többi nőnek további stimulációra van szüksége a csikló területén. A legjobb megoldás az ujján lévő vibrátor, amelynek köszönhetően abszolút minden erogén zónára hathat, ezáltal növelve az izgalom szintjét.

• Bőr korbács - Ez az opció a legnépszerűbb azok között, akik kísérletezni kezdenek és kipróbálják magukat a BDSM irányában. A szilikon ostor nem képes erős ütést adni, de a pszichológiai hatás elegendő lesz az izgalom növeléséhez. Ezenkívül a szexuális játék magában foglalja a további behatolásra tervezett kontúrfogantyú jelenlétét.

Az ebben a listában bemutatott összes szexuális játékot a különböző szexboltok legjobb alkalmazottai is elismerték. A döntésnek azonban minden esetben maguknak a partnereknek kell maradnia.

Kinek van szüksége szexuális játékokra?

Sok ember véleménye szerint a szexuális játékokat csak azok választják erotikus örömökre, akiknek nincs lelki társuk. De ez nem teljesen igaz, mert az ilyen intim kiegészítők változatosságot hozhatnak egy házaspár életébe. Ki választja általában a szexuális játékokat? Ezeknek az embereknek több kategóriája van.

1. Változatosságra vágyó párok.
Ha a férj és a feleség már régóta házasok, és a szex iránti vágy a napi háztartási problémák miatt kissé elhalványult, intim kiegészítőket vásárolhat. Pikánsabbá teszik a szexuális életet, lehetővé teszik, hogy új és érdekes érzéseket tapasztaljon meg.

2. Kezdők.
A szexuális játékok nagyszerű módja az orgazmusnak, enyhítik a feszültséget és elvonják a figyelmet a napi rutinról. Az intim kiegészítők lehetővé teszik, hogy örömet szerezzen, mint a szokásos szexben, még partner hiányában is.

3. A szélsőséges érzések rajongói.
Azok, akik inkább a kísérletezést részesítik előnyben, biztosan elégedettek lesznek az új intim kiegészítőkkel. Ezenkívül az ilyen áruk piacán rendszeresen új elemek jelennek meg.

4. Azok az emberek, akiknek nehéz a szokásos szex.
Néhány ember az egészségügyi állapotok miatt nem élvezheti a teljes szexuális életet. Ez lehet például gerincvelői trauma, túlsúly vagy merevedési zavar. Számukra a szexuális játékok valódi üdvösséget jelentenek a szexuális igények kielégítésének vágyában.

5. Nők, akik meg akarják mutatni saját érzékenységüket.
A szexuális játékok lehetővé teszik, hogy jobban megismerje saját testét. Az intim kiegészítőkkel nem kell színlelnie. Lehetővé teszik, hogy megismerje saját erogén zónáit, megtudja az igényeket, megkapja az orgazmus kulcsát. A jövőben a kapott "felfedezések" megoszthatók egy partnerrel.

6. Férfiak, akik növelni akarják az állóképességet.
Az ilyen intim játékok, mint például a vákuumszivattyú, lehetővé teszik, hogy megtanulják, hogyan kell szabályozni az izgalom intenzitását és a nemi közösülés időtartamát. Rendszeresen gyakorolva egy ilyen tartozékkal, ügyes szeretővé válhat, és a jövőben alkalmazhatja a gyakorlatban szerzett ismereteket.

7. Azok az emberek, akik figyelemmel kísérik az urogenitális rendszer egészségét és funkcióit.
Néhány intim játék lehetővé teszi a medencefenék izmainak edzését. Lehetővé teszik a gyakorlatok egyidejű elvégzését és az elégedettséget. Az ilyen kiegészítők hasznosak lehetnek például azoknak a nőknek, akik nemrégiben szülésen estek át. Azt is lehetővé teszik, hogy ellenőrizze a szervek csökkentését és a vizelet inkontinenciát. A férfiak számára az ilyen szexuális játékok hasznosak lehetnek az aranyér és a prosztatagyulladás megelőzésére.

Hol lehet szexuális játékokat vásárolni?

Az intim játékok felnőtteknek történő megrendelése egyszerű az INTIM CENTER szexboltban. Termékeink széles választékával rendelkezünk. Szeretné elérni az orgazmust a partnerével egy időben? Előnyben részesítse a pár vibrátorát. Serkenti az erogén zónákat és növeli az izgalmat, lehetővé téve, hogy együtt érkezzenek a célba.
Szeretné meghosszabbítani az erekciót és növelni a pénisz méretét? Használjon erekciós gyűrűket és pénisz tartozékokat. Velük könnyű örömet szerezni magadnak és kielégíteni a partneredet.

Ha kiváló minőségű szexuális játékokat szeretne megrendelni weboldalunkon, tegye a kiválasztott termékeket a kosárba, és töltse ki az elektronikus űrlapot. Az árukat Magyarország egész területén a titoktartásnak megfelelően szállítjuk. Adja le rendelését most! A legújabb termékek között itt nézelődhet.

Keresés