Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszpumpa Pro-gauge power pump clear/black

Ár:
23.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pump Worx
Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt pumpával fokozza annak vérbőségét. Egyszerűen helyezze be a péniszét a vákuumhenger csövébe, nyomja össze az EZ-markolat fogantyúját, és nézze meg, hogy az fokozatosan növekszik! A puha PVC hüvely tökéletesen szoros tömítést képez a pénisz tövén, és erős vákuumot hoz létre a kamrában, ami erekciót eredményez. A szexbolt és szexwebshop hatalmas kínálata reméljük, hogy kielégít! A rendelés egyszerű, az üzletben diszkrét eladók várják szeretettel!
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az átlátszó vákuumhenger láthatóvá teszi az eredméynt, míg a könnyen leolvasható mérőeszközzel megtudhatja, hogy mekkora nyomást pumpált.Ha elérte a kívánt méretet, egyszerűen nyomja meg a gyorskioldót a fogantyú tetején, hogy azonnal enyhítse a nyomást, és máris készen áll a játékra! Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után a hengert langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Ha megnézted a fotót és a leírást elolvastad, bízunk benne, hogy tetszik az árunk. A gyártója is megbízható!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag PVC
Anyag Szilikon
Átmérő 2,5 - 2,9
Hossz 21 - 25
Termékcsoport péniszpumpa
Szín Fekete
Szín Színtelen
Termék címkék: erekciófejlesztő, férfiaknak, pumpa

Keresés